- Konu Sahibi sunshine__
-
- #36.341
Önce bir sorayım, ondan sonra bir üstüme hesap sorarım yüz yüze değil ama mesaj olarak en azından bir kanıt olur, eğer alabilirsem tazminatı alır çıkarım, doğum izninden sonra belki çıkarım diye düşünüyorum çünkü, 2 yıllık tazminat az değil özel sektör bir de iyi olurYa iste evet de is mahkemesine fln giderse o da sıkıntı tazminati verir hop sutlarsen bi ogren isin asli neymis ne degilmis
ben bu travma bahanesine ifrit oluyorum. bu dünyada travma yaşamayan bir allah kulu yok. bazıları hayatının sorumluluğunu alıp o travmayı aşıyor bazıları aynı yerde debelenip duruyor. herkesin kendi seçimiBelki yokluk gördü zamanında kuzum onun etkisidir bilemeyiz ki neler yaşadı zamanında
Eyvah eyvah su mu yoksa şekerli su mu bilemedim sjdkfkf
Çay veriyorEyvah eyvah su mu yoksa şekerli su mu bilemedim sjdkfkf
Merhaba evet ben sormuştum. Sgk yı arayarak da teyit ettim. Hiç bir raporun ücretini ödemek gibi bir zorunluluğu yok cevabını aldım.sizin de sözleşmeye konu olmuş zaten. Bana kalan 2 günle ilgili bir ücret yatırılmadı. Belki büyük kurumsal şirketler çalışan menfaati için ödeme yapıyorlardır G Gzm-26İki gunluge kdr sirket maaştan kesemez kuzum. İnsiyatifleri yok die biliyorum bn. Bn buyuk kurumsaldayim
Merhaba bir cevap alırsanız bana da söyler misiniz? Bana şirket yapmayacağını ima eden şeyler söyledi ve maaş günü geçti yapılmadı. Ben de sgk yı aradım olumsuz cevap aldım diye bişey söylemedim ama hakkım varsa bırakmak istemem.En iyisi avukatıma bir sorayım bu meseleyi çünkü çok karışık ne yaptıkları belli değil, eğer zorunlu ise ve ödeme
Merhaba doktorunuza söyleyin mutlaka. Bana önemli demişti testleri var yapıyorlar ihmal etmeyin.kızlar ya bir haftadır acayip kaşıntım başladı gece başlıyor özellikle uzanınca sabaha kadar uyutmuyor böyle belli bi yer değil tüm vücudum kaşınıyor napcam ya sizde böyle oldu mu hiç
Canım o bende de var ama afedersin ilişkiye girince ben ayakta durunca vajinada değişik. Bı ağrı var ya birşey dusucek gibi ağrıyor ve yaakta duramiyorum normal mi acaba yani hemen oturmam gerek ve bir iki gün devam ediyor bu sefer doktora sormak istedim bendeYürüyüşlerde arada oluyo yaa dinlenince geçiyo ama rahatsız edici baya
Benim de yüzümde çene bölgesinde mahf oldum ya çenem hep kizarmis bide pul pul dokuldu nedden oldu anlamdimkızlar ya bir haftadır acayip kaşıntım başladı gece başlıyor özellikle uzanınca sabaha kadar uyutmuyor böyle belli bi yer değil tüm vücudum kaşınıyor napcam ya sizde böyle oldu mu hiç
Ya muhtemelen arkadaşın demek istediği sağlık ocaklarının ücretsiz karşıladığı 4. Aydan sonra da bebeklere verdiği bir dönem için de paraben olduğu söylendiği deviti diyor muhtemelen.D vüt damla zararlı değil aksine kesinlikle kullanılması gereken bişey, kullanılmadığı zaman doğum sonrası annede kemik ağrıları oluyor. Ben 16.haftadan beri kullanıyordum geçen gün monovit d başladı doktor. İhmal etme onu zararlı olur mu hiç
Yıllık iznin yoksa bizim kurumda iki gün için ödeme yapmaz.İki gunluge kdr sirket maaştan kesemez kuzum. İnsiyatifleri yok die biliyorum bn. Bn buyuk kurumsaldayim
Eşin aşırı haklı o kapılar bizim güvenliğimiz için var taş koyup açık bırakacak isek ne anlamı var. Hayır şifreye basıp girecek sanki nedir.Benimde eşim kavga edip duruyorkapıda şifre var o kapıyı gidip açık bırakıyorlar önüne taş koyuyorlar eşim nöbete falan gidiyo bizde gurbette olduğumuz için kimse yok ben gece yalnız kalıyorum. Eşim taşı atıyor yine getiriyorlar
Ben bu tür şeylerde doktorlara güvenilmesi taraftarıyım tatlım yani zararı olsa kimse bile bile vermez. Her ilacın bir zararı var ayrıca, parolun bile kimisine zararı oluyor yan etkileri var sonuçta her türlü ilaç değişik bileşenler içeriyor. Ama tabii kişinin kendi görüşü.Ya muhtemelen arkadaşın demek istediği sağlık ocaklarının ücretsiz karşıladığı 4. Aydan sonra da bebeklere verdiği bir dönem için de paraben olduğu söylendiği deviti diyor muhtemelen.
İçeriğine bakmak lazım.
Çoğu çocuk doktoru reçete ile karşılanmayan eczane den ücretli alınan d vitamini tavsiye ediyor.
Tüm vücut kaşintisi hamilelikte ciddi birsey gebelik kolestazi belirtisi bir doktorunuza danışın bencekızlar ya bir haftadır acayip kaşıntım başladı gece başlıyor özellikle uzanınca sabaha kadar uyutmuyor böyle belli bi yer değil tüm vücudum kaşınıyor napcam ya sizde böyle oldu mu hiç
Çok sevindim canımKızlar bugün kontrol çok tatlış geçti bebiş yüzünü gösterip hemen kapattı yine hiç şaşırtmadı2 haftada boyu 5 cm uzayıp 40 cm olmuş, kilomuzda 247 gr artmış ve 1497 cm olmuş. 3 gramcık daha alamamış 29+5’ten selam 2 hafta önce kafası yukarıdaydı şimdi dönmüş kızım ondan çatı ağrılarımın başlamasını çok normal buldu, penguen gibi yürümeye başlarsın yakında bu da normal dedi ama en güzel haberi vereyim bağırsak parlaklığımız geçmiş çok şükür
Kaşıntı tehlikeli olabiliyor acile git karaciğer enzim değerlerine baksinlarkızlar ya bir haftadır acayip kaşıntım başladı gece başlıyor özellikle uzanınca sabaha kadar uyutmuyor böyle belli bi yer değil tüm vücudum kaşınıyor napcam ya sizde böyle oldu mu hiç
Bende de kaşıntı var ayaklarim ve bacaklarım kasimaktan yara oldu resmen sivri sinek ısırıgına benziyo kirmizi kirmiziKaşıntı tehlikeli olabiliyor acile git karaciğer enzim değerlerine baksinlar
Bir şey alerji de yapmış olabilir inşallah kötü bir şey değildirBende de kaşıntı var ayaklarim ve bacaklarım kasimaktan yara oldu resmen sivri sinek ısırıgına benziyo kirmizi kirmizigecen hafta gitmistim doktora kan degerlerimde bir sıkıntı yoktu karaciger alt ast vs ama ekstra bir tahlil gerekiyor mu bilemiyorum ben sormayı unuttum doktkruma. Bugün gidince bi sorarim ciddi bisey degildir umarım
Başladım kuzu gidiyorumMasallah masallah
Okula basladın mı ızın mı kullanıyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?