2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ya iste evet de is mahkemesine fln giderse o da sıkıntı tazminati verir hop sutlar sen bi ogren isin asli neymis ne degilmis
Önce bir sorayım, ondan sonra bir üstüme hesap sorarım yüz yüze değil ama mesaj olarak en azından bir kanıt olur, eğer alabilirsem tazminatı alır çıkarım, doğum izninden sonra belki çıkarım diye düşünüyorum çünkü, 2 yıllık tazminat az değil özel sektör bir de iyi olur

Belki yokluk gördü zamanında kuzum onun etkisidir bilemeyiz ki neler yaşadı zamanında
ben bu travma bahanesine ifrit oluyorum. bu dünyada travma yaşamayan bir allah kulu yok. bazıları hayatının sorumluluğunu alıp o travmayı aşıyor bazıları aynı yerde debelenip duruyor. herkesin kendi seçimi

İki gunluge kdr sirket maaştan kesemez kuzum. İnsiyatifleri yok die biliyorum bn. Bn buyuk kurumsaldayim
Merhaba evet ben sormuştum. Sgk yı arayarak da teyit ettim. Hiç bir raporun ücretini ödemek gibi bir zorunluluğu yok cevabını aldım.sizin de sözleşmeye konu olmuş zaten. Bana kalan 2 günle ilgili bir ücret yatırılmadı. Belki büyük kurumsal şirketler çalışan menfaati için ödeme yapıyorlardır G Gzm-26

Son düzenleme:
En iyisi avukatıma bir sorayım bu meseleyi çünkü çok karışık ne yaptıkları belli değil, eğer zorunlu ise ve ödeme
Merhaba bir cevap alırsanız bana da söyler misiniz? Bana şirket yapmayacağını ima eden şeyler söyledi ve maaş günü geçti yapılmadı. Ben de sgk yı aradım olumsuz cevap aldım diye bişey söylemedim ama hakkım varsa bırakmak istemem.

kızlar ya bir haftadır acayip kaşıntım başladı gece başlıyor özellikle uzanınca sabaha kadar uyutmuyor böyle belli bi yer değil tüm vücudum kaşınıyor napcam ya sizde böyle oldu mu hiç
Merhaba doktorunuza söyleyin mutlaka. Bana önemli demişti testleri var yapıyorlar ihmal etmeyin.

Yürüyüşlerde arada oluyo yaa dinlenince geçiyo ama rahatsız edici baya
Canım o bende de var ama afedersin ilişkiye girince ben ayakta durunca vajinada değişik. Bı ağrı var ya birşey dusucek gibi ağrıyor ve yaakta duramiyorum normal mi acaba yani hemen oturmam gerek ve bir iki gün devam ediyor bu sefer doktora sormak istedim bende
kızlar ya bir haftadır acayip kaşıntım başladı gece başlıyor özellikle uzanınca sabaha kadar uyutmuyor böyle belli bi yer değil tüm vücudum kaşınıyor napcam ya sizde böyle oldu mu hiç
Benim de yüzümde çene bölgesinde mahf oldum ya çenem hep kizarmis bide pul pul dokuldu nedden oldu anlamdim

Ya muhtemelen arkadaşın demek istediği sağlık ocaklarının ücretsiz karşıladığı 4. Aydan sonra da bebeklere verdiği bir dönem için de paraben olduğu söylendiği deviti diyor muhtemelen.
İçeriğine bakmak lazım.
Çoğu çocuk doktoru reçete ile karşılanmayan eczane den ücretli alınan d vitamini tavsiye ediyor.

İki gunluge kdr sirket maaştan kesemez kuzum. İnsiyatifleri yok die biliyorum bn. Bn buyuk kurumsaldayim
Yıllık iznin yoksa bizim kurumda iki gün için ödeme yapmaz.
Eşin aşırı haklı o kapılar bizim güvenliğimiz için var taş koyup açık bırakacak isek ne anlamı var. Hayır şifreye basıp girecek sanki nedir.
Abartıyolar şaka gibi.
Bir yazı yazın giriş kısmına asın tatlım.

Ben bu tür şeylerde doktorlara güvenilmesi taraftarıyım tatlım yani zararı olsa kimse bile bile vermez. Her ilacın bir zararı var ayrıca, parolun bile kimisine zararı oluyor yan etkileri var sonuçta her türlü ilaç değişik bileşenler içeriyor. Ama tabii kişinin kendi görüşü.

Tüm vücut kaşintisi hamilelikte ciddi birsey gebelik kolestazi belirtisi bir doktorunuza danışın bence

Çok sevindim canım

Kaşıntı tehlikeli olabiliyor acile git karaciğer enzim değerlerine baksinlar

Kaşıntı tehlikeli olabiliyor acile git karaciğer enzim değerlerine baksinlar
Bende de kaşıntı var ayaklarim ve bacaklarım kasimaktan yara oldu resmen sivri sinek ısırıgına benziyo kirmizi kirmizi gecen hafta gitmistim doktora kan degerlerimde bir sıkıntı yoktu karaciger alt ast vs ama ekstra bir tahlil gerekiyor mu bilemiyorum ben sormayı unuttum doktkruma. Bugün gidince bi sorarim ciddi bisey degildir umarım

Bir şey alerji de yapmış olabilir inşallah kötü bir şey değildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…