2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Bir şey alerji de yapmış olabilir inşallah kötü bir şey değildir
İnşallah canım. Ama yeni olan bisey degil ben belki üç aydır kaşınıyorum ama ciddiye alip doktora soylememistim bu defa bi soyleyeyim unutmazsam

Ne bilim ya bi şekilde vardır bi açıklaması tabi ki hepimiz farklı farklı sınanıyoruz kimimiz ders alıp bi kademe daha atlayabilirken kimimiz daha duygusal ve kırılgan olup sınandıgımız yerden çıkamıyoruz herkes kişiliği yapısıyla farklı dediğin gibi

kızlar ya bir haftadır acayip kaşıntım başladı gece başlıyor özellikle uzanınca sabaha kadar uyutmuyor böyle belli bi yer değil tüm vücudum kaşınıyor napcam ya sizde böyle oldu mu hiç

O vajina ve alt bölgedeki ağrı bendede oluyor her gece ilişki olduğu günlerdede ikiye katlıyor lavaboya yürüyemiyorum ağrıdan doktorunuz ne dedi acaba ben söyledim ama normal diyip geçti
Kaşıntılar ciddi olabilir kolestaz falan değilse eğer bendede bu şekilde bir kaşımtı olmuştu d vitamini folat vs kullanıyordum onları bırakınca geçmişti maalesef hiçbir vitamin takviyesi kullanamıyorum kaşındırıyor

O vajina ve alt bölgedeki ağrı bendede oluyor her gece ilişki olduğu günlerdede ikiye katlıyor lavaboya yürüyemiyorum ağrıdan doktorunuz ne dedi acaba ben söyledim ama normal diyip geçti
İşte aynı şey benim kide ayakta duramıyorum ilk kızımda doğumda böyle olmustum umarım bu öyle değildir soramdim bende bu cuma kontrolum var inşallah unutmazsam o zaman sorucam bende cogunlukla ilişkiden sonra oluyor afedersin idrarımı yaparken bile çok zorlanıyorum

Normal dopummu olmuştu

kızlar ya bir haftadır acayip kaşıntım başladı gece başlıyor özellikle uzanınca sabaha kadar uyutmuyor böyle belli bi yer değil tüm vücudum kaşınıyor napcam ya sizde böyle oldu mu hiç
Doktorunuza haber verdınız mı, karaciğer enzimleri yukselınce kaşıntı oluyormus diye bılıyorum

benimde geçen ilişki sırasında ağrım olduğunu söyledim enfeksiyonum varmış ondan kaynaklı olabilirmiş fitil verdi bundan sonra da eğer ağrı oluyorsa ilişki yasak rahmin kasılmasına ve doğumun başlamasına sebebiyet verebiliyor dedi.

Ben hamılelık külotları ıle devam ederım sanırım bir süre, geniş geniş
Yaa ben hamilelik kulotu almistim. Cok kotu cikti. Dikisi gobegime geliyor,bebek tekmeliyor oraya cunku sıkıyor. Giyemedim

Yaa ben hamilelik kulotu almistim. Cok kotu cikti. Dikisi gobegime geliyor,bebek tekmeliyor oraya cunku sıkıyor. Giyemedim
Benim de trendyoldan aldıgım oyle, sıktı benı, kaldırdım dogum sonrası giyerim dedim.. Baby mom almıstım o cok guzel cıktıı, kullandıkca da bıraz gevsedı lastık kısımları cok rahat oldı.. Aslında lazerlerden dıktırmek gerek
Hayır canım dün öğleye kadar çalışıyordu muhtemelen bugün bakar. Sonuçlarıma baktım normal aralıkta görünüyor ama sınıra yakın gibi de. Gruba atmıştım dün sonucumu
Evet canım gordum, muhtemelen dıyet dıcek sana da, 2 haftaa sonra aclık tokluk vakar yenıden

Hiç bilmiyorum bakalım ne dicek sence nasıl sonuçlar riskli mi

Günaydın
Günaydın
Günaydın Kızlar
Ekim ayı ne kadar hızlı ilerliyor . Yakında doğum iznine çıkmaya başlayanlar olacak
İmzalarda 30+’lar dopdolu
3-4 haftalarda gelip bu günleri görmek ne kadar farklı geliyor şuan bana
Benim kız alacaklılarım kapıyı yumruklaması gibi alışkanlık edindi bütün gece oyum niyetime tıkladı durdu karın bölgeme
Bende emzirme sütyeni ve hamile kilodu alıcam bu hafta baby mom kullancı yorumları iyi
Dagi ‘de 4 al 2 öde kampanyası atlet ve sütyende devam ediyor ama şuan pahalıya geliyor alternatif muadil tercih etmek daha mantıklı . Kart patlayalı çok oldu malum

Sadece sütyende 80B-85 arası kullanıyorum kaç almalaıyom emin olamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…