- 21 Kasım 2018
- 4.123
- 5.391
- 158
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #36.361
İnşallah canım. Ama yeni olan bisey degil ben belki üç aydır kaşınıyorum ama ciddiye alip doktora soylememistim bu defa bi soyleyeyim unutmazsamBir şey alerji de yapmış olabilir inşallah kötü bir şey değildir
Ne bilim ya bi şekilde vardır bi açıklaması tabi ki hepimiz farklı farklı sınanıyoruz kimimiz ders alıp bi kademe daha atlayabilirken kimimiz daha duygusal ve kırılgan olup sınandıgımız yerden çıkamıyoruz herkes kişiliği yapısıyla farklıben bu travma bahanesine ifrit oluyorum. bu dünyada travma yaşamayan bir allah kulu yok. bazıları hayatının sorumluluğunu alıp o travmayı aşıyor bazıları aynı yerde debelenip duruyor. herkesin kendi seçimi
Çay sanırım da yani çay verdiyse çok faydalı bi iş yaptın sanki
kızlar ya bir haftadır acayip kaşıntım başladı gece başlıyor özellikle uzanınca sabaha kadar uyutmuyor böyle belli bi yer değil tüm vücudum kaşınıyor napcam ya sizde böyle oldu mu hiç
O vajina ve alt bölgedeki ağrı bendede oluyor her gece ilişki olduğu günlerdede ikiye katlıyor lavaboya yürüyemiyorum ağrıdan doktorunuz ne dedi acaba ben söyledim ama normal diyip geçtiCanım o bende de var ama afedersin ilişkiye girince ben ayakta durunca vajinada değişik. Bı ağrı var ya birşey dusucek gibi ağrıyor ve yaakta duramiyorum normal mi acaba yani hemen oturmam gerek ve bir iki gün devam ediyor bu sefer doktora sormak istedim bende
Benim de yüzümde çene bölgesinde mahf oldum ya çenem hep kizarmis bide pul pul dokuldu nedden oldu anlamdim
Kaşıntılar ciddi olabilir kolestaz falan değilse eğer bendede bu şekilde bir kaşımtı olmuştu d vitamini folat vs kullanıyordum onları bırakınca geçmişti maalesef hiçbir vitamin takviyesi kullanamıyorum kaşındırıyorBende de kaşıntı var ayaklarim ve bacaklarım kasimaktan yara oldu resmen sivri sinek ısırıgına benziyo kirmizi kirmizigecen hafta gitmistim doktora kan degerlerimde bir sıkıntı yoktu karaciger alt ast vs ama ekstra bir tahlil gerekiyor mu bilemiyorum ben sormayı unuttum doktkruma. Bugün gidince bi sorarim ciddi bisey degildir umarım
İşte aynı şey benim kide ayakta duramıyorum ilk kızımda doğumda böyle olmustum umarım bu öyle değildirO vajina ve alt bölgedeki ağrı bendede oluyor her gece ilişki olduğu günlerdede ikiye katlıyor lavaboya yürüyemiyorum ağrıdan doktorunuz ne dedi acaba ben söyledim ama normal diyip geçti
Normal dopummu olmuştuİşte aynı şey benim kide ayakta duramıyorum ilk kızımda doğumda böyle olmustum umarım bu öyle değildirsoramdim bende bu cuma kontrolum var inşallah unutmazsam o zaman sorucam bende cogunlukla ilişkiden sonra oluyor afedersin idrarımı yaparken bile çok zorlanıyorum
Doktorunuza haber verdınız mı, karaciğer enzimleri yukselınce kaşıntı oluyormus diye bılıyorumkızlar ya bir haftadır acayip kaşıntım başladı gece başlıyor özellikle uzanınca sabaha kadar uyutmuyor böyle belli bi yer değil tüm vücudum kaşınıyor napcam ya sizde böyle oldu mu hiç
Ben de ayniyim canim. Kredi karti kesildi. Dogum sonrasi giymek icin yuksek bel kulot aldim biraz once3 gun hiç alısverıs yapmadım, bugun 4.gün, kredi kartım bugun yeni doneme giriş yaptı, bi siftah yapsak mı
benimde geçen ilişki sırasında ağrım olduğunu söyledim enfeksiyonum varmış ondan kaynaklı olabilirmiş fitil verdi bundan sonra da eğer ağrı oluyorsa ilişki yasak rahmin kasılmasına ve doğumun başlamasına sebebiyet verebiliyor dedi.O vajina ve alt bölgedeki ağrı bendede oluyor her gece ilişki olduğu günlerdede ikiye katlıyor lavaboya yürüyemiyorum ağrıdan doktorunuz ne dedi acaba ben söyledim ama normal diyip geçti
Ben hamılelık külotları ıle devam ederım sanırım bir süre, geniş genişBen de ayniyim canim. Kredi karti kesildi. Dogum sonrasi giymek icin yuksek bel kulot aldim biraz once
Yaa ben hamilelik kulotu almistim. Cok kotu cikti. Dikisi gobegime geliyor,bebek tekmeliyor oraya cunku sıkıyor. GiyemedimBen hamılelık külotları ıle devam ederım sanırım bir süre, geniş geniş
Hayır canım dün öğleye kadar çalışıyordu muhtemelen bugün bakar. Sonuçlarıma baktım normal aralıkta görünüyor ama sınıra yakın gibi de. Gruba atmıştım dün sonucumusheilata doktorunla görüştün mu sonuclar ıcın canım?
Benim de trendyoldan aldıgım oyle, sıktı benı, kaldırdım dogum sonrası giyerim dedim.. Baby mom almıstım o cok guzel cıktıı, kullandıkca da bıraz gevsedı lastık kısımları cok rahat oldı.. Aslında lazerlerden dıktırmek gerekYaa ben hamilelik kulotu almistim. Cok kotu cikti. Dikisi gobegime geliyor,bebek tekmeliyor oraya cunku sıkıyor. Giyemedim
Evet canım gordum, muhtemelen dıyet dıcek sana da, 2 haftaa sonra aclık tokluk vakar yenıdenHayır canım dün öğleye kadar çalışıyordu muhtemelen bugün bakar. Sonuçlarıma baktım normal aralıkta görünüyor ama sınıra yakın gibi de. Gruba atmıştım dün sonucumu
Hiç bilmiyorum bakalım ne dicek sence nasıl sonuçlar riskli miBenim de trendyoldan aldıgım oyle, sıktı benı, kaldırdım dogum sonrası giyerim dedim.. Baby mom almıstım o cok guzel cıktıı, kullandıkca da bıraz gevsedı lastık kısımları cok rahat oldı.. Aslında lazerlerden dıktırmek gerek
Evet canım gordum, muhtemelen dıyet dıcek sana da, 2 haftaa sonra aclık tokluk vakar yenıden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?