- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.210
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #36.381
Kullanmak istiyorum. Ama sezaryenden ne kadar sure sonra kullanilmaya basliyor acabaDoğumda sonra korse kullanacak mısınız
Mochi çıkarıyor diye duydum ama denemedim mochi varsa deneyebilirsinizmeme ucu çıkartma aparatı yapımı kızlar
Doktor ne der bilmiyorum ama benim takip ettiğim sezeryan olanlar genelde 10. Günde başlıyor. Ben de öyle başlarım diye düşünüyorum . Ve doğum sonrası korse tayt / rahim toparlayıcı korse olarak falan Olan iç çanaşırları da giyerim sürekli korse hariciKullanmak istiyorum. Ama sezaryenden ne kadar sure sonra kullanilmaya basliyor acaba
Daha sağlıklı ilerlersin en azından
Anam herkesin derdi ayri. Benim ucumda aldi basini gidio dogdugunda ya tutamazsa agzina buyuk olursa die karalar baglamis durumdayimmeme ucu çıkartma aparatı yapımı kızlar
Senin de kontratta böyle bir şey yazıyor mu peki?Merhaba bir cevap alırsanız bana da söyler misiniz? Bana şirket yapmayacağını ima eden şeyler söyledi ve maaş günü geçti yapılmadı. Ben de sgk yı aradım olumsuz cevap aldım diye bişey söylemedim ama hakkım varsa bırakmak istemem.
Demek ki canım kiloya da anlam veremiyordum ama ister istemez moralim bozuldu bir tuhaf hissettim kendimi daha doğuma da var bayaDaha sağlıklı ilerlersin en azındancanım bak şeker var diye de hızlı kilo aldın demek
Ogluma hanileyken hic yoktu gogus ucum hatta ice donuk gibiydi. Ama simdi masallahi varAnam herkesin derdi ayri. Benim ucumda aldi basini gidio dogdugunda ya tutamazsa agzina buyuk olursa die karalar baglamis durumdayim
Var mi bnm gibi olan?
Valla ben de gün sayıyorum ve hiç geçmiyor gibi geliyor gerçekten. Ama bir şekilde bitecekDemek ki canım kiloya da anlam veremiyordum ama ister istemez moralim bozuldu bir tuhaf hissettim kendimi daha doğuma da var baya
Nerde buldun canım ismi me diye geçiyorKızlar şöyle güzel bir şey buldum. El ve ayak izi için
Benim de bir bilgim yok işe yarar mı acabaKullanmak istiyorum. Ama sezaryenden ne kadar sure sonra kullanilmaya basliyor acaba
Ya zaten hamilelikte uyku yok insanlar çok duyarsız herkes kendini düşünüyorBenimde eşim kavga edip duruyorkapıda şifre var o kapıyı gidip açık bırakıyorlar önüne taş koyuyorlar eşim nöbete falan gidiyo bizde gurbette olduğumuz için kimse yok ben gece yalnız kalıyorum. Eşim taşı atıyor yine getiriyorlar
ilk 2 günü maaştan kesmeyeceğiz ama 3.gün ve sonrası için ödeme yapmayız sgkdan paranı tahsil et diyor diye anladım canımKızlar bir konudan bahsetmiştik, bu ilk 2 günü ödemek zorunda değil iş yeri diye. Aklıma takıldı kontratta baktım ve son maaş zamında artık ödemiyoruz dediler önceden ödüyorduk çünkü bizim inisiyatifimiz idi dediler. Bir bakar mısınız ben mi yanlış okuyorum?
Bizimkide kesildi ne alıyorsunuz bana da söyleyin3 gun hiç alısverıs yapmadım, bugun 4.gün, kredi kartım bugun yeni doneme giriş yaptı, bi siftah yapsak mı
Kullancam ben almadım dahaDoğumda sonra korse kullanacak mısınız
Ya ben alcak bişey bulamıyorum. Her şey gereksiz geliyor3 gun hiç alısverıs yapmadım, bugun 4.gün, kredi kartım bugun yeni doneme giriş yaptı, bi siftah yapsak mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?