2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kullanmak istiyorum. Ama sezaryenden ne kadar sure sonra kullanilmaya basliyor acaba
Doktor ne der bilmiyorum ama benim takip ettiğim sezeryan olanlar genelde 10. Günde başlıyor. Ben de öyle başlarım diye düşünüyorum . Ve doğum sonrası korse tayt / rahim toparlayıcı korse olarak falan Olan iç çanaşırları da giyerim sürekli korse harici

Senin de kontratta böyle bir şey yazıyor mu peki?

Anam herkesin derdi ayri. Benim ucumda aldi basini gidio dogdugunda ya tutamazsa agzina buyuk olursa die karalar baglamis durumdayim
Var mi bnm gibi olan?
Ogluma hanileyken hic yoktu gogus ucum hatta ice donuk gibiydi. Ama simdi masallahi var tutarlar bence ya

Demek ki canım kiloya da anlam veremiyordum ama ister istemez moralim bozuldu bir tuhaf hissettim kendimi daha doğuma da var baya
Valla ben de gün sayıyorum ve hiç geçmiyor gibi geliyor gerçekten. Ama bir şekilde bitecek

Ya zaten hamilelikte uyku yok insanlar çok duyarsız herkes kendini düşünüyor çok ayıp eşinden çok onların düşünmesi lazım. Medeni olamayan apartmanda oturmaması lazım

ilk 2 günü maaştan kesmeyeceğiz ama 3.gün ve sonrası için ödeme yapmayız sgkdan paranı tahsil et diyor diye anladım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…