2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Merhaba canım sigaradan bulantı ve koku hssasiyetim sayesinde tiksindim ama iyiyken gene canım istiyor içiyorum

Tiksinmek için her gün dua ediyorum 5 taneyi aşmamaya çalışıyorum

Kızlar merhaba hastaneye gidince size de böyle 6-7 sayfalık gebe takip formu verdiler mi ? İçinde 2li 4lu test şeker yüklemesi yaptırmak istiyorum ya da istemiyorum gibi şeyler var içinde. Bu arada durumlarınız nasıl benim mercimek beni çok yoruyor mide bulantısı yapıyor

Selam kızlar

Cinsellik konusunda ne durumdasınız?
Doktor yasak koydu mu?
Ben beta yaptırdığımdan beri tereddüt ediyorum.
Doktora da sormadım.
O da bişey söylemedi.
Kanama vs yok şükür.
Zaten ayda 1 oluyordu bülbül ötmuyordu smdi hic ötmez bizde siknti olmaz herhalde yaa bi de tam tersi oluyormus o zmn Kıyamet yakın derim ahahah

Bende pek belirti yok ya sadece halsizim nadiren bulantı kötü bişi mi var acaba

Keseyi 4+1 de gördük yolk yoktu içinde henüz kalbide cumartesi duyarız diye ümit ediyorum sen kaç haftalıksın sende ne var ne yok
Ben daha keseyi ve kalbini duymaya gitmedim ayın 1o nda 8.haftada gideceğim canım öyle daha iyi dediler. Belirtim az ya biraz korkuyorum neden acaba die. Bugün 6+3 olduk

Merhaba canım sigaradan bulantı ve koku hssasiyetim sayesinde tiksindim ama iyiyken gene canım istiyor içiyorum
Ah keşke tiksinebilsem. Açıkçası dün rahatsızlandım. Grip oldum tat koku alamıyorum ama yine de canım çekiyor.

Dostlarım allerset kullanan var mı? Benim polen alerjim var şu anda alerjik rinit geçiriyorum doktor allerset önerdi ama çekindim kullanmaya

Bende mucizemle aranıza katılmış bulunuyorum. Hikayem daha uzun ama kısaca anlatmaya çalışayım 2 negatif aşılama 7 tüp bebek 2 si pozitif olup düşükle sonuçlandı. Kilo verip Eylül ayında aşılama denedim dış gebelik oldu sol tüpüm alındı açık ameliyatla, sağ tüpüm ise kapalı gibiydi minimal geçiş vardı. Dış gebelik sonrası adet oluyordum en son 45 gün gecikmişti kan vermiştim negatifti sonra adrt oldum zaten. Yine 2 ay geçti bugün yarın olurum dedim ramazanda olunca adet olmamak işime geldi sağlık ocağında kan vermeye gitmeye çekindim. Evde test yaptım zamanını hatırlamıyorum bile negatifti kan vermeye gerek duymadım bile. Ramazanda üç gün çok az lekelenme oldu. Tekrar tüp bebek için tedaviye başlamayı düşünüyordum doktoruma yazdım betahcg ve progestana bakılsın kanda dedi. Salı kan verdim sonuç çarşamba sabah çıktı sonucu görünce şok oldum 6400lerdeydi değerim. Kendiliğimden hamile kalmışım İnanamadım başkasının tahliliyle karıştığını düşündüm. Dün vajinal muayne ile kesem göründü Yolk kesesi de oluşmuş kalp atışı için de haftaya gideceğim. Doktor 5 haftalık dedi ama bence değerime göre 6 haftalık bile olabilir. Devlet hastanesi cihazları biraz eski olduğu için tam belli olmamış olabilir diye düşünüyorum. Ben bu yolda çok uğraştım çok emek verdim kimseye belli etmedim üzüntümü. Bugünleri yaşatan Rabbim’e şükürler olsun. Allah aratmadan uğraştırmadan nasip etsin isteyen evlat hasretiyle bekleyen herkese. Mayısta 9 yılımız bitiyor, 10 mayısta doğum günüm hediyemi erken aldım Allahım sevincimizi yarıda bırakmasın, hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

İnşallah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. Hayırlı olsun

Bugün gecikmesinin ilk günü, beta 361 geldi. Çok düşük sanki, bir daha salı verceegim
Doktorumda Perşembe musyneye çağırdı
Daha yeni olduğu için düşüktür. Sat ne zamandı. Hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…