- 25 Ağustos 2022
- 4.045
- 5.505
- 78
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #3.641
Merhaba canım sigaradan bulantı ve koku hssasiyetim sayesinde tiksindim ama iyiyken gene canım istiyor içiyorumMerhaba sigara konusunda ne gibi çözümler buldunuz. Ben de 5+2 haftalığım önceden günde 1 paket bazen 1.5 paket sigara içerdim ama pozitifi gördüğümden beri azaltmaya çalışıyorum. Günde 5-7 arasına kadar düşürebildim. Daha fazla düşürmek istiyorum. Siz de durum nedir?
Hiç fikrim yok kalbim kızdan yana ama Sağlıklı aklıselim eli ayağı sağlam olsun farketmezCinsiyet tahmini yapan var mı aramızdaaaa
Tiksinmek için her gün dua ediyorumMerhaba sigara konusunda ne gibi çözümler buldunuz. Ben de 5+2 haftalığım önceden günde 1 paket bazen 1.5 paket sigara içerdim ama pozitifi gördüğümden beri azaltmaya çalışıyorum. Günde 5-7 arasına kadar düşürebildim. Daha fazla düşürmek istiyorum. Siz de durum nedir?
Bende bunu sormaya gelmiştimCinsiyet tahmini yapan var mı aramızdaaaa
Zaten ayda 1 oluyordu bülbül ötmuyordu smdi hic ötmez bizde siknti olmaz herhalde yaaSelam kızlar
Cinsellik konusunda ne durumdasınız?
Doktor yasak koydu mu?
Ben beta yaptırdığımdan beri tereddüt ediyorum.
Doktora da sormadım.
O da bişey söylemedi.
Kanama vs yok şükür.
gözün aydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin7+3 son bat ile uyumlu dedi doktor rahatladık azıcık atan kalbini de duyduk şükürler olsun
Bende pek belirti yok ya sadece halsizimHoş geldin aramıza rabbim sağlıkla tek avazda kucağına almayı nasip etsin inşallah
Belirtiler ay belirtilerkusma bulantı yanma gaz kabızlık migren atakları ağızda acı metal tat kokulara aşırı hassasiyet ..ö yeter mi bu kadar
Göğüs ağrısı bendede var özellikle uçları acıyo ya bende bugün 6*3He bide göğüslerim iki beden büyüdü acıyor 6. Haftadan selamlar
Ben daha keseyi ve kalbini duymaya gitmedim ayın 1o nda 8.haftada gideceğim canım öyle daha iyi dediler. Belirtim az ya biraz korkuyorum neden acaba die. Bugün 6+3 oldukKeseyi 4+1 de gördük yolk yoktu içinde henüz kalbide cumartesi duyarız diye ümit ediyorumsen kaç haftalıksın sende ne var ne yok
Ah keşke tiksinebilsem. Açıkçası dün rahatsızlandım. Grip oldum tat koku alamıyorum ama yine de canım çekiyor.Merhaba canım sigaradan bulantı ve koku hssasiyetim sayesinde tiksindim ama iyiyken gene canım istiyor içiyorum
Ben de ben dee keşke tiksinebilsemTiksinmek için her gün dua ediyorum5 taneyi aşmamaya çalışıyorum
Bugün gecikmesinin ilk günü, beta 361 geldi. Çok düşük sanki, bir daha salı verceegimA
Adetin kaç gün geçti tatlım geldi mi beta sonucun?
İnşallah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. Hayırlı olsunBende mucizemle aranıza katılmış bulunuyorum. Hikayem daha uzun ama kısaca anlatmaya çalışayım2 negatif aşılama 7 tüp bebek 2 si pozitif olup düşükle sonuçlandı. Kilo verip Eylül ayında aşılama denedim dış gebelik oldu sol tüpüm alındı açık ameliyatla, sağ tüpüm ise kapalı gibiydi minimal geçiş vardı. Dış gebelik sonrası adet oluyordum en son 45 gün gecikmişti kan vermiştim negatifti sonra adrt oldum zaten. Yine 2 ay geçti bugün yarın olurum dedim ramazanda olunca adet olmamak işime geldi sağlık ocağında kan vermeye gitmeye çekindim. Evde test yaptım zamanını hatırlamıyorum bile negatifti kan vermeye gerek duymadım bile. Ramazanda üç gün çok az lekelenme oldu. Tekrar tüp bebek için tedaviye başlamayı düşünüyordum doktoruma yazdım betahcg ve progestana bakılsın kanda dedi. Salı kan verdim sonuç çarşamba sabah çıktı sonucu görünce şok oldum 6400lerdeydi değerim. Kendiliğimden hamile kalmışım İnanamadım başkasının tahliliyle karıştığını düşündüm. Dün vajinal muayne ile kesem göründü Yolk kesesi de oluşmuş kalp atışı için de haftaya gideceğim. Doktor 5 haftalık dedi ama bence değerime göre 6 haftalık bile olabilir. Devlet hastanesi cihazları biraz eski olduğu için tam belli olmamış olabilir diye düşünüyorum. Ben bu yolda çok uğraştım çok emek verdim kimseye belli etmedim üzüntümü. Bugünleri yaşatan Rabbim’e şükürler olsun. Allah aratmadan uğraştırmadan nasip etsin isteyen evlat hasretiyle bekleyen herkese. Mayısta 9 yılımız bitiyor, 10 mayısta doğum günüm hediyemi erken aldım Allahım sevincimizi yarıda bırakmasın, hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Daha yeni olduğu için düşüktür. Sat ne zamandı. Hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinBugün gecikmesinin ilk günü, beta 361 geldi. Çok düşük sanki, bir daha salı verceegim
Doktorumda Perşembe musyneye çağırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?