- 15 Ağustos 2014
- 2.578
- 3.545
- 158
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #36.441
En başlarda benim böyle bir muhabbetim olmuştuKızlar ya bir şey dicem bebeği emzirmek istiyorum yanlış anlaşılmasın ama emzirdiğimi düşündükçe falan midem bulanıyor tansiyonum düşüyo böyle sürekli beslemek onu emmesi falan bunları düşünmek bana hiç iyi hissettirmiyor. İnstada bebek emerken reels falan düşüyor önüme içim kalkıyor bayılacak gibi oluyorum
Ben de izne ayrıldım bu hafta başlarım diye düşünüyorum ama kıyafetler çok küçük ve renkliler sürekli renk renk ayırıp nasıl yikayacagizBebek camasirlarini, battaniyelerini filan yikama isine girdim 2-3 gundur yikiuorum hala bitiremedim. Renkleri karisacak diye korktugumdan cok grup oldu. Bi de battaniye almistim biraz. Oglumdan cogunu verdim saniyordum onalri da bulunca cok fazla battaniye oldu. Keske verseymisim daha once
Ben hiç bişi alamadım yaa konur güzel şeyler değildiYa iki üç marka getirmişler
Bir kendi atlet markaları silk blu mu ne yumuşak iyi
Kalın battaniye çok tüy toplayacak tarzdaydı baya kalın sıcak tutacak bir tipti
Nohutlar hafif yumşaktı iş görür ama nohut kısmı aşırı belirgin pufuduk değildi
Baya inceledim ürünleri
Beyazlar, acik renkliler,koyu renkliler diye ayirdim. Beyazlar 2 makine geldi zaten, digerleri azicik azicikBen de izne ayrıldım bu hafta başlarım diye düşünüyorum ama kıyafetler çok küçük ve renkliler sürekli renk renk ayırıp nasıl yikayacagiz
Ya birinin yanında emzirmek değil de direkt emzirecek olmak beni strese sokuyo böyle değildim birkaç haftadır düşündükçe bayılacak gibi hissediyorum. İnşallah kabullenmekte falan sorun yaşamam ya kendime hiç güvenemedim şu an
Ya tayt olanları da çok beğeniyorlar biliyomusun. Ben çok sıkıya da gelemiyorum bakacam nasıl olacak. Herkese farklı şey iyi gelmişBu kilot gibi olanlar nasıldır acaba
Arkadaşımin bebeği 1 yaşında hamile şimdi bebeğini emziriken böyle bir şeyi yoktu ama şimdi hamile olup ilk bebeği emmince onunda midesi bulanıyor tansiyonu düşüyor acaba şu an sende hamilesin diye mi böyle hossedoyorsunKızlar ya bir şey dicem bebeği emzirmek istiyorum yanlış anlaşılmasın ama emzirdiğimi düşündükçe falan midem bulanıyor tansiyonum düşüyo böyle sürekli beslemek onu emmesi falan bunları düşünmek bana hiç iyi hissettirmiyor. İnstada bebek emerken reels falan düşüyor önüme içim kalkıyor bayılacak gibi oluyorum
Siling tarzı varmış benim de böyle bir sorunum var bir şey sıkarsa aşırı daraliyorumYa tayt olanları da çok beğeniyorlar biliyomusun. Ben çok sıkıya da gelemiyorum bakacam nasıl olacak. Herkese farklı şey iyi gelmiş
Ya tek değiliz hatta sitede de var emzirmekten hoşlanmayan bi sürü kişi var. Genelde çoğu kişi emzirmenin çok güzel bişi olduğunu düşünüyor ama bazıları aksi yönünde. Bebek doğunca da hoşlanmamış mesela. Normal bir süreç ama yapacak bişi yok beslenmesi lazım bebeklerimizinYa birinin yanında emzirmek değil de direkt emzirecek olmak beni strese sokuyo böyle değildim birkaç haftadır düşündükçe bayılacak gibi hissediyorum. İnşallah kabullenmekte falan sorun yaşamam ya kendime hiç güvenemedim şu an
İnceleyecek ürün buldun mu?Ben hiç bişi alamadım yaa konur güzel şeyler değildi
Zaten boya vermezler diye düşünüyorum verdiler mi senceBeyazlar, acik renkliler,koyu renkliler diye ayirdim. Beyazlar 2 makine geldi zaten, digerleri azicik azicik
Kız sadece zıbın bide donlar vardı başka da bişi yoktu kaşık buldum oda pembe o yüzden almadımİnceleyecek ürün buldun mu?
Emzik askısı dişlik filan da vardı genelde
Kız çocuğa zaten her yerde güzel şeyler oluyor
Senin kız de mi?
Ayri ayri attim. Renk koruyucu mendil de koydum yikarken. Mendiller renklenmisti biraz. Demek ki vermislerZaten boya vermezler diye düşünüyorum verdiler mi sence
Emzik askısı almadiysan mamajonunkini al çok güzelİnceleyecek ürün buldun mu?
Emzik askısı dişlik filan da vardı genelde
Kız çocuğa zaten her yerde güzel şeyler oluyor
Senin kız de mi?
Mamajo nerede?Emzik askısı almadiysan mamajonunkini al çok güzel
Ben de öyle mendil bakayımAyri ayri attim. Renk koruyucu mendil de koydum yikarken. Mendiller renklenmisti biraz. Demek ki vermisler
Amazonda 76 tlydi en uygun oradaydıMamajo nerede?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?