2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Bebek camasirlarini, battaniyelerini filan yikama isine girdim 2-3 gundur yikiuorum hala bitiremedim. Renkleri karisacak diye korktugumdan cok grup oldu. Bi de battaniye almistim biraz. Oglumdan cogunu verdim saniyordum onalri da bulunca cok fazla battaniye oldu. Keske verseymisim daha once

En başlarda benim böyle bir muhabbetim olmuştu L Lmntbrdgi hatırladın mı? ben kendimi bildim bileli fobi gibi bişiy görünce midem bulanıyor hala da öyle. Kimsenin yanında emzirmem muhtemelen o yüzden bebeğimi

Ben de izne ayrıldım bu hafta başlarım diye düşünüyorum ama kıyafetler çok küçük ve renkliler sürekli renk renk ayırıp nasıl yikayacagiz

Ben hiç bişi alamadım yaa konur güzel şeyler değildi

Ben de izne ayrıldım bu hafta başlarım diye düşünüyorum ama kıyafetler çok küçük ve renkliler sürekli renk renk ayırıp nasıl yikayacagiz
Beyazlar, acik renkliler,koyu renkliler diye ayirdim. Beyazlar 2 makine geldi zaten, digerleri azicik azicik

Ya birinin yanında emzirmek değil de direkt emzirecek olmak beni strese sokuyo böyle değildim birkaç haftadır düşündükçe bayılacak gibi hissediyorum. İnşallah kabullenmekte falan sorun yaşamam ya kendime hiç güvenemedim şu an

Arkadaşımin bebeği 1 yaşında hamile şimdi bebeğini emziriken böyle bir şeyi yoktu ama şimdi hamile olup ilk bebeği emmince onunda midesi bulanıyor tansiyonu düşüyor acaba şu an sende hamilesin diye mi böyle hossedoyorsun

Ya tayt olanları da çok beğeniyorlar biliyomusun. Ben çok sıkıya da gelemiyorum bakacam nasıl olacak. Herkese farklı şey iyi gelmiş
Siling tarzı varmış benim de böyle bir sorunum var bir şey sıkarsa aşırı daraliyorum

Ya tek değiliz hatta sitede de var emzirmekten hoşlanmayan bi sürü kişi var. Genelde çoğu kişi emzirmenin çok güzel bişi olduğunu düşünüyor ama bazıları aksi yönünde. Bebek doğunca da hoşlanmamış mesela. Normal bir süreç ama yapacak bişi yok beslenmesi lazım bebeklerimizin benimki genel bişi sadece insanları değil hayvanları görünce falanda midem bulanıyor bilinçli de değil yani çeviriyorum kafamı hemen

İnceleyecek ürün buldun mu?
Emzik askısı dişlik filan da vardı genelde
Kız çocuğa zaten her yerde güzel şeyler oluyor
Senin kız de mi?
Kız sadece zıbın bide donlar vardı başka da bişi yoktu kaşık buldum oda pembe o yüzden almadım

İnceleyecek ürün buldun mu?
Emzik askısı dişlik filan da vardı genelde
Kız çocuğa zaten her yerde güzel şeyler oluyor
Senin kız de mi?
Emzik askısı almadiysan mamajonunkini al çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…