2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Benim de kızımdan kalma bir sürü pembe battaniyem var. Kullanırım diyordum ama çok pembe geldi gözüme, bu hafta çıkardım. Kuzenime vercem.

Mendiller tek kullanımlık mı?
Markası ne nerden alıyorsun?
Tek kullanimlik canim. Domol marka aldim.ben 50 li gratisin sanirim internetten aliyorum. Evde surekli bulunduruyorum yeni bi sey aldigimda digerlerini boyamasin diye ilk yikatken bunlardan koyuyorum

Benim de kızımdan kalma bir sürü pembe battaniyem var. Kullanırım diyordum ama çok pembe geldi gözüme, bu hafta çıkardım. Kuzenime vercem.
Kuzenimin esi de hamile keske ona verseymisim dedim ben de 20 tane battaniye olmus muslinlerle birlikte cok fazla

90 sen kaça stokladın?
Birde nereleri siliyorsun sırf çok reklamı var diye aldım hiç fikrim yok
Murat paylaşmış sabah onda gördüm
Ben de 95 cıvarına almıstım aylar once 4 paketım var, hamıle bıle deıldım omzaman.. 2 paketını kullanıyorum 6 tane, mutfak dolapları ıcın, ocak ıcın, toz almak ıcın, ve pencereler ıcın seklinde ayrıdım, cok memnun kalacaksın

Bilmiyorum ki inşallah öyledir ya

Benım eşim de veryansın edıyor, sızın grup batırdı bizi diye

Benım eşim de veryansın edıyor, sızın grup batırdı bizi diye
Ben de geçen eşime yükseldim baya her şeyi ben araştırıyorum sanki tek benim çocuğum tek başıma mı yaptım ben bunu biraz da sen araştır alınacak şeyleri falan diye. O da kadınlar kulübüne girmiş Kasım annelerini okurken yakaladım. Bi gerildim ama o zaman hemen kullanıcı adımı değiştirdim işte kaynanama çok fazla sallıyorum görür falan bide onla uğraşmıyım

Doktorunu bebeğimin saçı çıktı mı fiye darlayan var mı yoksa tek başıma miyim
Benım eşim darlıyor hatta burnu nasıl diye soruyor sürekli, kendı burnunu hıc begenmıyor, benzemez ınsallah dıye sureklı soruyor, burbunda degısıklık var mı diye kadın sürekli gülüyor bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…