- Konu Sahibi sunshine__
-
- #36.461
AhahahhSiling tarzı varmış benim de böyle bir sorunum var bir şey sıkarsa aşırı daraliyorum
Mendiller tek kullanımlık mı?Ayri ayri attim. Renk koruyucu mendil de koydum yikarken. Mendiller renklenmisti biraz. Demek ki vermisler
Bu yaz digum yapan kimi duysam yazık aşırı sıcaktan hep sezeryan yerleri iltihaplanmis biz serin serin takilirizAhahahhAllhtan kış yaz olsa napacaz
Benim de kızımdan kalma bir sürü pembe battaniyem var. Kullanırım diyordum ama çok pembe geldi gözüme, bu hafta çıkardım. Kuzenime vercem.Bebek camasirlarini, battaniyelerini filan yikama isine girdim 2-3 gundur yikiuorum hala bitiremedim. Renkleri karisacak diye korktugumdan cok grup oldu. Bi de battaniye almistim biraz. Oglumdan cogunu verdim saniyordum onalri da bulunca cok fazla battaniye oldu. Keske verseymisim daha once
Erkek benim ki bu arada. Doktorumun demesiyle pipili bebekİnceleyecek ürün buldun mu?
Emzik askısı dişlik filan da vardı genelde
Kız çocuğa zaten her yerde güzel şeyler oluyor
Senin kız de mi?
Tek kullanimlik canim. Domol marka aldim.ben 50 li gratisin sanirim internetten aliyorum. Evde surekli bulunduruyorum yeni bi sey aldigimda digerlerini boyamasin diye ilk yikatken bunlardan koyuyorumMendiller tek kullanımlık mı?
Markası ne nerden alıyorsun?
Aynen bende başına gelmeyince anlamıyormuş insanBu yaz digum yapan kimi duysam yazık aşırı sıcaktan hep sezeryan yerleri iltihaplanmis biz serin serin takiliriz
Kuzenimin esi de hamile keske ona verseymisim dedim ben de 20 tane battaniye olmus muslinlerle birlikte cok fazlaBenim de kızımdan kalma bir sürü pembe battaniyem var. Kullanırım diyordum ama çok pembe geldi gözüme, bu hafta çıkardım. Kuzenime vercem.
Çokmus ciddenKuzenimin esi de hamile keske ona verseymisim dedim ben de 20 tane battaniye olmus muslinlerle birlikte cok fazla
Aynen bende başına gelmeyince anlamıyormuş insan
Ben de 95 cıvarına almıstım aylar once 4 paketım var, hamıle bıle deıldım omzaman.. 2 paketını kullanıyorum 6 tane, mutfak dolapları ıcın, ocak ıcın, toz almak ıcın, ve pencereler ıcın seklinde ayrıdım, cok memnun kalacaksın90 sen kaça stokladın?
Birde nereleri siliyorsun sırf çok reklamı var diye aldım hiç fikrim yok
Murat paylaşmış sabah onda gördüm
Bilmiyorum ki inşallah öyledir yaArkadaşımin bebeği 1 yaşında hamile şimdi bebeğini emziriken böyle bir şeyi yoktu ama şimdi hamile olup ilk bebeği emmince onunda midesi bulanıyor tansiyonu düşüyor acaba şu an sende hamilesin diye mi böyle hossedoyorsun
Benım eşim de veryansın edıyor, sızın grup batırdı bizi diyeAhahahh eşime diyorum ki bazı yerlere a101 sevkiyatı gitmiş acaba buraya da gelmişmidir, bizim buraya da tam gelmemişti çünkü çalışanlar söylemişti. Hatta numara verdim geldiğinde beni arayacaklardıeşimde diyo ki artık grupta tırları mı takip ediyonuz
Yok kız, ılk basta zor gelıyor ama alısıyorsun, vucudun rahatlıyor cıdden, 2 haftadır kılo almadım o da cok motıve ettı benı, resmen saglıklı beslenıyorsunBen bittim
Küpe miBen geçen gun fileyle kapanışı yaptımcidden alacak bir şey kalmadı artık bu ayda bebek küpeleri oluyor ya altından onları araştırıyorum
Ben de geçen eşime yükseldim baya her şeyi ben araştırıyorum sanki tek benim çocuğum tek başıma mı yaptım ben bunu biraz da sen araştır alınacak şeyleri falan diye. O da kadınlar kulübüne girmişBenım eşim de veryansın edıyor, sızın grup batırdı bizi diye
Benım eşim darlıyorDoktorunu bebeğimin saçı çıktı mı fiye darlayan var mıyoksa tek başıma miyim
Ben temızlık malzemelerıne takıntılıyım, eskıden okula bı adam gelırdı bez satmaya her turden bezim varOy maşallah ne çok almışsın zamanında.6-8 tane yetiyor aslında. Sohrab ben en iyisi battaniye alayım.
Trendyol da link atayımNerde buldun canım ismi me diye geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?