- 3 Nisan 2023
- 3.094
- 3.765
- 48
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #36.481
AhahahhBenım eşim de veryansın edıyor, sızın grup batırdı bizi diye
Kesınlıkle, ama adam bunun farkında deıl, neyse bu ay da kadarlıyım 15bın altına düşcemAhahahhama uyguna aldık yaa çoğu şeyi
Ya bende rahatlatmaya çalışıyorum ki doğum zamanı da rahat olsun ama eksik bitmiyor kiKesınlıkle, ama adam bunun farkında deıl, neyse bu ay da kadarlıyım 15bın altına düşcem
Dün bi arkadasım aradı, kıyafet alma tulum zıbın gönderıcem sana gıydırırsen dedi, ben de tamam dedım hemenYa bende rahatlatmaya çalışıyorum ki doğum zamanı da rahat olsun ama eksik bitmiyor kiArtı hastane masrafları artıyo artık daha sık kontroller
Annem almış bile onuKüpe miaklımın ucundan gecmezdı demesen
Aman hiç önemli değil bende kabul ediyorum. Çünkü kendim almaya kalkışırsam asla uygun şeyler almıyorum hep pahalısına bakıyorumDün bi arkadasım aradı, kıyafet alma tulum zıbın gönderıcem sana gıydırırsen dedi, ben de tamam dedım hementek sıkıntı oğlu var, evde gıydır kım görecek dedı
Onu kime kitlesemAnnem almış bile onu
Allahtan bide takı derdim olmayacak şuanlık
Üstüne pembe yelek gıydırırızAman hiç önemli değil bende kabul ediyorum. Çünkü kendim almaya kalkışırsam asla uygun şeyler almıyorum hep pahalısına bakıyorumeşim benden beter
Canım ama şöyle düşünmek lazım ücretsiz verilen bir damlanın içeriğinde çok bariz şekilde 2016-2017 senelerin de paraben yazıyordu.Ben bu tür şeylerde doktorlara güvenilmesi taraftarıyım tatlım yani zararı olsa kimse bile bile vermez. Her ilacın bir zararı var ayrıca, parolun bile kimisine zararı oluyor yan etkileri var sonuçta her türlü ilaç değişik bileşenler içeriyor. Ama tabii kişinin kendi görüşü.
Bende de pembe var içine giydiririm nolacakOnu kime kitlesem
Üstüne pembe yelek gıydırırız
Bel fıtığı ağrısı olduğu zaman ben kullandım bundan medikalden almıştık. Arkasında 2 tane demir var. Çok iyi geliyor ama uzun süre takmak önerilmiyor. Bende ara ara hem dik durmak hem göbek için takarım bundanzInstagramda takip ettigim bi kadin var yeni dogum yapti. Cirtli olanlar daha rahat oluyor demis. Sunu kullaniyordu. Ben de bundan almayi dusunuyorum
Yaa tabi, dısaeı cıkarken bayramlıklarını giydiriyor gibi cıkarız nolcak, 2 saata bir kaka olcak belkı deBende de pembe var içine giydiririm nolacakbazıları da şey diyo kabul etmezsin diye teklif etmedim. Başta pek hoş fikir gibi gelmedi de baktım altından kalkamıyorum dedim zecmel boşver hemde geri dönüşüm olur zaten çok giymiyo ki bi kıyafeti bebekler anında büyüyorlar
Kız ben daha ortada bebek yokken 4 tane mavili şirinler olan alt 1 tane hello kityli pembe alt aldımBende de pembe var içine giydiririm nolacakbazıları da şey diyo kabul etmezsin diye teklif etmedim. Başta pek hoş fikir gibi gelmedi de baktım altından kalkamıyorum dedim zecmel boşver hemde geri dönüşüm olur zaten çok giymiyo ki bi kıyafeti bebekler anında büyüyorlar
İşte bunu hatırlamıyorum. Sözleşmede elimde yok. Zaten sanırım eğer sözleşme maddelerinde yoksa yine ödemekle yükümlü değillerSenin de kontratta böyle bir şey yazıyor mu peki?
Bende de vardı bi iki bişi ya aslında şöyle başta ya nasıl olcak nasıl yapcaz falan diye bi endişe oldu. Sonra bi baktım Allah yardım ediyor yani altından nasıl kalkarız dediğimiz herşeyi bir şekilde hallettik bence hepimizKız ben daha ortada bebek yokken 4 tane mavili şirinler olan alt 1 tane hello kityli pembe alt aldımiçime doğmuş erkek olduğu jdjsjsks eşim diyor pembeliyi ne yapcan dedim evde alttan giydiririm kim bilecek pembe biberonu var bu a101e gelmişti ya biberon onun pembesinj aldım
AhahaBenım eşim darlıyorhatta burnu nasıl diye soruyor sürekli, kendı burnunu hıc begenmıyor, benzemez ınsallah dıye sureklı soruyor, burbunda degısıklık var mı diye kadın sürekli gülüyor bize
Gerçekten öyle ben diyordum o kadar şey nasıl alacağız nasıl yapacağız çok masraf olacak bir sürü şey alınacak gözümde büyüyordu. Eşim de tam tersine o kadar rahattı ki herşey olur çocuk rızkıyla gelir derdi hep gerçekten öyle oldu. Şuana kadar kimseden bir şey gelmedi sadece teyzesi bebek arabasının içine klima yastık diye geçiyor galiba onu aldı ne kendi tarafım ne de eşimin tarafı hiç kimse bir şey almadı. Annem kıyafet filan alacaktı o da merkeze uzak tek gidip gelemiyor o da alamaz. Çok şükür ama herşeyi kendimiz yaptıkBende de vardı bi iki bişi ya aslında şöyle başta ya nasıl olcak nasıl yapcaz falan diye bi endişe oldu. Sonra bi baktım Allah yardım ediyor yani altından nasıl kalkarız dediğimiz herşeyi bir şekilde hallettik bence hepimiz
Ne güldüm ya tırları mi takip ediyorsunuzAhahahh eşime diyorum ki bazı yerlere a101 sevkiyatı gitmiş acaba buraya da gelmişmidir, bizim buraya da tam gelmemişti çünkü çalışanlar söylemişti. Hatta numara verdim geldiğinde beni arayacaklardıeşimde diyo ki artık grupta tırları mı takip ediyonuz
Küpe miaklımın ucundan gecmezdı demesen
Aynen yaa bi şekilde oluyo çok şükürGerçekten öyle ben diyordum o kadar şey nasıl alacağız nasıl yapacağız çok masraf olacak bir sürü şey alınacak gözümde büyüyordu. Eşim de tam tersine o kadar rahattı ki herşey olur çocuk rızkıyla gelir derdi hep gerçekten öyle oldu. Şuana kadar kimseden bir şey gelmedi sadece teyzesi bebek arabasının içine klima yastık diye geçiyor galiba onu aldı ne kendi tarafım ne de eşimin tarafı hiç kimse bir şey almadı. Annem kıyafet filan alacaktı o da merkeze uzak tek gidip gelemiyor o da alamaz. Çok şükür ama herşeyi kendimiz yaptık
Şu grupta bi de eşler olsa nasıl olur acabaNe güldüm ya tırları mi takip ediyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?