2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızlar bu rapor parası e-devlette gözükmesi lazım ya. Hamilelikte ayrı oluyor mu bilmiyorum ama eşim bir kaç kere rapor aldı rapora e-devletten görüyorduk ne kadar ödeme olacağını nereye ödeneceğini filan

Kesınlıkle, ama adam bunun farkında deıl, neyse bu ay da kadarlıyım 15bın altına düşcem
Ya bende rahatlatmaya çalışıyorum ki doğum zamanı da rahat olsun ama eksik bitmiyor ki Artı hastane masrafları artıyo artık daha sık kontroller

Ya bende rahatlatmaya çalışıyorum ki doğum zamanı da rahat olsun ama eksik bitmiyor ki Artı hastane masrafları artıyo artık daha sık kontroller
Dün bi arkadasım aradı, kıyafet alma tulum zıbın gönderıcem sana gıydırırsen dedi, ben de tamam dedım hemen tek sıkıntı oğlu var, evde gıydır kım görecek dedı

Dün bi arkadasım aradı, kıyafet alma tulum zıbın gönderıcem sana gıydırırsen dedi, ben de tamam dedım hemen tek sıkıntı oğlu var, evde gıydır kım görecek dedı
Aman hiç önemli değil bende kabul ediyorum. Çünkü kendim almaya kalkışırsam asla uygun şeyler almıyorum hep pahalısına bakıyorum eşim benden beter

Canım ama şöyle düşünmek lazım ücretsiz verilen bir damlanın içeriğinde çok bariz şekilde 2016-2017 senelerin de paraben yazıyordu.
Bizzat üstünde içerik kısmında yazıyordu. Zaten çocuk doktorları bunu tavsiye etmiyor. Bebek takibini hemşireler yapıyor.
Hemşire de bebek 4 aylık olunca damlayı veriyor.
Çocuk doktorları ise içeriği daha temiz olan ilaçlar tavsiye ediyor.
Hatta bazı uzmanlar bebeğin 4 aylık olduğunda kan ilacına ihtiyacı olmadığını erken olduğunu 6 aylık olduğunda yapılan kan tahlili sonucu buna karar vermek gerektiğine inanıyor.
Yetişkin için verilen damlaları bilmiyorum o konuda yorum yapamam. Temiz içerikli olabilir. Bebeklere verilen damlalara da güncelleme gelmiş olabilir.
Onu konuya da seneye hep birlikte bakar fikir alışverişi yaparız

Onu kime kitlesem

Üstüne pembe yelek gıydırırız
Bende de pembe var içine giydiririm nolacak bazıları da şey diyo kabul etmezsin diye teklif etmedim. Başta pek hoş fikir gibi gelmedi de baktım altından kalkamıyorum dedim zecmel boşver hemde geri dönüşüm olur zaten çok giymiyo ki bi kıyafeti bebekler anında büyüyorlar

Instagramda takip ettigim bi kadin var yeni dogum yapti. Cirtli olanlar daha rahat oluyor demis. Sunu kullaniyordu. Ben de bundan almayi dusunuyorum
Bel fıtığı ağrısı olduğu zaman ben kullandım bundan medikalden almıştık. Arkasında 2 tane demir var. Çok iyi geliyor ama uzun süre takmak önerilmiyor. Bende ara ara hem dik durmak hem göbek için takarım bundanz

Yaa tabi, dısaeı cıkarken bayramlıklarını giydiriyor gibi cıkarız nolcak, 2 saata bir kaka olcak belkı de

Kız ben daha ortada bebek yokken 4 tane mavili şirinler olan alt 1 tane hello kityli pembe alt aldım içime doğmuş erkek olduğu jdjsjsks eşim diyor pembeliyi ne yapcan dedim evde alttan giydiririm kim bilecek pembe biberonu var bu a101e gelmişti ya biberon onun pembesinj aldım

Bende de vardı bi iki bişi ya aslında şöyle başta ya nasıl olcak nasıl yapcaz falan diye bi endişe oldu. Sonra bi baktım Allah yardım ediyor yani altından nasıl kalkarız dediğimiz herşeyi bir şekilde hallettik bence hepimiz

Benım eşim darlıyor hatta burnu nasıl diye soruyor sürekli, kendı burnunu hıc begenmıyor, benzemez ınsallah dıye sureklı soruyor, burbunda degısıklık var mı diye kadın sürekli gülüyor bize
Ahaha benim doktorum da herkes takmış ya saça ya burna diyordu

Gerçekten öyle ben diyordum o kadar şey nasıl alacağız nasıl yapacağız çok masraf olacak bir sürü şey alınacak gözümde büyüyordu. Eşim de tam tersine o kadar rahattı ki herşey olur çocuk rızkıyla gelir derdi hep gerçekten öyle oldu. Şuana kadar kimseden bir şey gelmedi sadece teyzesi bebek arabasının içine klima yastık diye geçiyor galiba onu aldı ne kendi tarafım ne de eşimin tarafı hiç kimse bir şey almadı. Annem kıyafet filan alacaktı o da merkeze uzak tek gidip gelemiyor o da alamaz. Çok şükür ama herşeyi kendimiz yaptık

Ne güldüm ya tırları mi takip ediyorsunuz

Aynen yaa bi şekilde oluyo çok şükür
Ne güldüm ya tırları mi takip ediyorsunuz
Şu grupta bi de eşler olsa nasıl olur acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…