2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Bilmiyorum ki inşallah öyledir ya
Kuzenimde bebeği karnında hareket ettikçe ağlardı ama nasıl ağlamak çok huylaniyorum bu his beni rahatsız ediyor derdi ben nasıl anne olacam diye

Kızlar çok afedersiniz ama tecrübeli olanlardan fikir almam lazım. Bende sanırım hemoroid başladı ilk gebeliklerde çoğunlukla oluyormuş kimisi doğum sonrası geçiyor diyor. Gerçekten çok berbat bir şey. İlaç falan da kullanamıyoruz malum. Bunu doğal yollarla geçirme, geçmese bile hafifletme ihtimalim var mı?

Eşimi Kasım annelerini okurken yaklasam ne gülerim o gün bana senin kullanıcı adın ne diyor dedim kaynanasınıgülü25

Önceki hamileliğimde doktorum bana ilaç vermişti. Sor istersen.

Z Zeyzey2134 A Allmala

Arama yerine iş göremezlik yaz çıkıyor. Çıkmadıysa henüz iş yeri sgk ya bildirmemiştir.

Ya ben alcak bişey bulamıyorum. Her şey gereksiz geliyor
Hahahaha bende bulamadim bayadir da bisey almiodum gece sey aldim islak mendil kutusu bebek arasina takilio
Benim ara ara karnım kaşınmaya başladı vücut büyüyor ondan olabilir mi , kremlerini yağını sürmeyi ihmal etme canım
Catlamadan once kasiniomus bebegim. Hemen bisiler sur karnina varsa at kili firca ile masaj yap
Ben geçen gun fileyle kapanışı yaptım cidden alacak bir şey kalmadı artık bu ayda bebek küpeleri oluyor ya altından onları araştırıyorum
Kulagini mi deldiriceksin nasil yani
Bence dogurunca gecer bu hisler. Suan hic takilma

Yaza doğru deldirmeyi düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…