- Konu Sahibi sunshine__
-
- #36.501
Bence mantıklı bende en son mevlit kıyafeti bakıyodum hem bebeğe hem banaBen de en son düşüne düşüne onu buldum
Kuzenimde bebeği karnında hareket ettikçe ağlardı ama nasıl ağlamak çok huylaniyorum bu his beni rahatsız ediyor derdi ben nasıl anne olacam diyeBilmiyorum ki inşallah öyledir ya
2. Güne kalmadan maç muhabbeti başlarAynen yaa bi şekilde oluyo çok şükür
Şu grupta bi de eşler olsa nasıl olur acaba
Dalınca eşim başlıyor -100 -200 diye saymayaBence mantıklı bende en son mevlit kıyafeti bakıyodum hem bebeğe hem bana
Sahibinden araba ilan kısmı kapatılsın ya2. Güne kalmadan maç muhabbeti başlarsahibinden ilanları atılır bu arabaya bakın ditw
Nasıl bir model almışAnnem almış bile onu
Allahtan bide takı derdim olmayacak şuanlık
Neden olmasın ki çok güzelHastane için böyle kalın bir pijama takımı olur mu kızlar?
Pijamaevi Açık Pembe Kalp Desenli Önden Düğmeli Peluş Polar Pijama Takımı - Fiyatı, Yorumları
Pijamaevi Açık Pembe Kalp Desenli Önden Düğmeli Peluş Polar Pijama Takımı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Eşimi Kasım annelerini okurken yaklasam ne gülerimBen de geçen eşime yükseldim baya her şeyi ben araştırıyorum sanki tek benim çocuğum tek başıma mı yaptım ben bunu biraz da sen araştır alınacak şeyleri falan diye. O da kadınlar kulübüne girmişKasım annelerini okurken yakaladım. Bi gerildim ama o zaman hemen kullanıcı adımı değiştirdim işte kaynanama çok fazla sallıyorum görür falan bide onla uğraşmıyım
Önceki hamileliğimde doktorum bana ilaç vermişti. Sor istersen.Kızlar çok afedersiniz ama tecrübeli olanlardan fikir almam lazım. Bende sanırım hemoroid başladıilk gebeliklerde çoğunlukla oluyormuş kimisi doğum sonrası geçiyor diyor. Gerçekten çok berbat bir şey. İlaç falan da kullanamıyoruz malum. Bunu doğal yollarla geçirme, geçmese bile hafifletme ihtimalim var mı?
Z Zeyzey2134 A AllmalaKızlar çok afedersiniz ama tecrübeli olanlardan fikir almam lazım. Bende sanırım hemoroid başladıilk gebeliklerde çoğunlukla oluyormuş kimisi doğum sonrası geçiyor diyor. Gerçekten çok berbat bir şey. İlaç falan da kullanamıyoruz malum. Bunu doğal yollarla geçirme, geçmese bile hafifletme ihtimalim var mı?
Ben de beğendim de daha şık bir şey mi alsam dedim, şık olanlar da ince üşür müyüm diye kafam takılıyor bir türlü karar veremedimNeden olmasın ki çok güzel
Arama yerine iş göremezlik yaz çıkıyor. Çıkmadıysa henüz iş yeri sgk ya bildirmemiştir.Kızlar bu rapor parası e-devlette gözükmesi lazım ya. Hamilelikte ayrı oluyor mu bilmiyorum ama eşim bir kaç kere rapor aldı rapora e-devletten görüyorduk ne kadar ödeme olacağını nereye ödeneceğini filan
Hahahaha bende bulamadim bayadir da bisey almiodum gece sey aldim islak mendil kutusuYa ben alcak bişey bulamıyorum. Her şey gereksiz geliyor
Catlamadan once kasiniomus bebegim. Hemen bisiler sur karnina varsa at kili firca ile masaj yapBenim ara ara karnım kaşınmaya başladı vücut büyüyor ondan olabilir mi , kremlerini yağını sürmeyi ihmal etme canım
Kulagini mi deldiriceksin nasil yaniBen geçen gun fileyle kapanışı yaptımcidden alacak bir şey kalmadı artık bu ayda bebek küpeleri oluyor ya altından onları araştırıyorum
Bence dogurunca gecer bu hisler. Suan hic takilmaYa birinin yanında emzirmek değil de direkt emzirecek olmak beni strese sokuyo böyle değildim birkaç haftadır düşündükçe bayılacak gibi hissediyorum. İnşallah kabullenmekte falan sorun yaşamam ya kendime hiç güvenemedim şu an
Sen bilirsin canım hastane çok soğuk olmaz diye düşünüyorumBen de beğendim de daha şık bir şey mi alsam dedim, şık olanlar da ince üşür müyüm diye kafam takılıyor bir türlü karar veremedim
Heee başlarlar artık gs maçından2. Güne kalmadan maç muhabbeti başlarsahibinden ilanları atılır bu arabaya bakın ditw
Aaayy çok fena sesli güldümEşimi Kasım annelerini okurken yaklasam ne gülerimo gün bana senin kullanıcı adın ne diyor dedim kaynanasınıgülü25
Yaza doğru deldirmeyi düşünüyorumHahahaha bende bulamadim bayadir da bisey almiodum gece sey aldim islak mendil kutusubebek arasina takilio
Catlamadan once kasiniomus bebegim. Hemen bisiler sur karnina varsa at kili firca ile masaj yap
Kulagini mi deldiriceksin nasil yani
Bence dogurunca gecer bu hisler. Suan hic takilma
Ay gunah ya. Buyudugunde kendi isterse deldirse daha iyi degil mi? Belki hic istemicek kupe takmakYaza doğru deldirmeyi düşünüyorum
Ben gerildim ya çok salladığım içinEşimi Kasım annelerini okurken yaklasam ne gülerimo gün bana senin kullanıcı adın ne diyor dedim kaynanasınıgülü25
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?