2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ben de beğendim de daha şık bir şey mi alsam dedim, şık olanlar da ince üşür müyüm diye kafam takılıyor bir türlü karar veremedim
Canım hastane için kalın olabilir ama sonrası için evde giymeye ben de bu tarz bir şey beğendim LCW de onu alcam.
İlk attığımı hastane için aldım ben. Diğerini de evde giymek için alcam ama doğumdan sonra alırım artık onu kiloma göre. Çok fazla büyük beden bir şey almak istemiyorum.

Eklentiler

• IMG_2068.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 77
Arkadaşlar yorumlayabilecrk olan var mı? Ben pek bişe anlamiyorum

Eklentiler

• IMG_20231007_142843.webp
    35 KB · Görüntüleme: 91
Arkadaşlar yorumlayabilecrk olan var mı? Ben pek bişe anlamiyorum
Bebeğin gelişimine göre doğum tarihi 3 Aralık gösteriyor benim bebeğim de önde gidiyor erken doğar mı demiştim boyunun ve kilosunun önde olması önemli değil organ gelişimi tamamlanınca bebek doğar demişti

Erken doğum riskim var zaten. Bebek de biraz önde boyu merde yazıyor görüyor musun limonatabardağı

Bir şey alerji de yapmış olabilir inşallah kötü bir şey değildir
Doktor kontrolüne gittim canım sordum kaşıntıyı, karaciger degerlerime baktı onlarda sorun yok dedi. Ama birde safra enzimlerine bakmak lazımmış ona da bir baktır dedi kolestaz açısından. Hem kan vericem hemde cildiye görsün dedi alerjik bir durum olabilirmiş

Dün bi arkadasım aradı, kıyafet alma tulum zıbın gönderıcem sana gıydırırsen dedi, ben de tamam dedım hemen tek sıkıntı oğlu var, evde gıydır kım görecek dedı
Benimde bir arkadaşım teklif etti 5 yaşında kızı var hiç bir şey atmamış, ben aldım kıyafet vs ama yeter mi acaba diye düşünmüyorum değil kafam çok karışık
yer elması canım, gebelikten önce arada oluyordu bana yer elması yiyordum geçiyordu

Bende böyle bir model gördüm acaba şans versem mi emin değilim

Marka var mı aklında
Canım herhangi bi marka yok aslind aevde var bir tane cirtcirti ayarlayabiliyorsun ondan kullanmayı düşünüyorum ben alamayi düşünmüyorum çünkü daraliyorum evdekilerle idare edicem
İlişki mi o neydi
Sanki bizde de yavaştan o neydi olucak zaten 10 günde bir artık hiç yok olsa daha iyi olucak
Ay canım o hisi bı kenara bırak pişman olursun aynı şeyi ben yaşadım ama doğumdan sonra ve bebeğimi hiç düzgün emzirmedim bide yara vardı bende eşim sürekli çocuk tam emeden gogsunden atiyirdun diyor hiç farkında degilim ve sonrasında sutym de kesildi uzak olsun sizden ve yine benden bu sefer aynı hataları yapmak istemiyorum sonradan o hisiyati çok ozledim
Bende asla kimsenin yanında emzirme falan diyordum bı doğdu utanmasam her yerde cikaricaktim kendime degildim çünkü

Bana doktor krem verdi canım. Batma ve acıma olduğunda kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…