- 22 Haziran 2022
- 2.037
- 3.109
- 53
- 30
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #36.521
Ben de yaşına gelmeden deldiririm ya nasılsa ister yaniAy gunah ya. Buyudugunde kendi isterse deldirse daha iyi degil mi? Belki hic istemicek kupe takmak
Canım hastane için kalın olabilir ama sonrası için evde giymeye ben de bu tarz bir şey beğendim LCW de onu alcam.Ben de beğendim de daha şık bir şey mi alsam dedim, şık olanlar da ince üşür müyüm diye kafam takılıyor bir türlü karar veremedim
Çok tatlı oluyorAy gunah ya. Buyudugunde kendi isterse deldirse daha iyi degil mi? Belki hic istemicek kupe takmak
Bebeğin 9 gün önde gidiyor boyu 42 cm 1727 GrArkadaşlar yorumlayabilecrk olan var mı? Ben pek bişe anlamiyorum
Bebeğin gelişimine göre doğum tarihi 3 Aralık gösteriyor benim bebeğim de önde gidiyor erken doğar mı demiştim boyunun ve kilosunun önde olması önemli değil organ gelişimi tamamlanınca bebek doğar demiştiArkadaşlar yorumlayabilecrk olan var mı? Ben pek bişe anlamiyorum
Erken doğum riskim var zaten. Bebek de biraz önde boyu merde yazıyor görüyor musun limonatabardağıBebeğin gelişimine göre doğum tarihi 3 Aralık gösteriyor benim bebeğim de önde gidiyor erken doğar mı demiştim boyunun ve kilosunun önde olması önemli değil organ gelişimi tamamlanınca bebek doğar demişti
Oww yazmışsın şimdi gördüm teşekkür ederim.Bebeğin 9 gün önde gidiyor boyu 42 cm 1727 Gr
Maalesef benim diyetisyenim insaflı çıktı haftada 1 gün tatlı hakkım var. Perşembe yedim diğer perşembe gününü bekliyorumDiyete başlayınca hiç tatlı,çikolata, dondurma,pasta tarzı şeyler yiyemiyoruz demi
Fl yazan yer bebeğin üst bacak kemiği onun değeri *7 yapınca sen de hemen bulursunErken doğum riskim var zaten. Bebek de biraz önde boyu merde yazıyor görüyor musun limonatabardağı
Doktor kontrolüne gittim canım sordum kaşıntıyı, karaciger degerlerime baktı onlarda sorun yok dedi. Ama birde safra enzimlerine bakmak lazımmış ona da bir baktır dedi kolestaz açısından. Hem kan vericem hemde cildiye görsün dedi alerjik bir durum olabilirmişBir şey alerji de yapmış olabilir inşallah kötü bir şey değildir
Benimde bir arkadaşım teklif etti 5 yaşında kızı var hiç bir şey atmamış, ben aldım kıyafet vs ama yeter mi acaba diye düşünmüyorum değil kafam çok karışıkDün bi arkadasım aradı, kıyafet alma tulum zıbın gönderıcem sana gıydırırsen dedi, ben de tamam dedım hementek sıkıntı oğlu var, evde gıydır kım görecek dedı
yer elması canım, gebelikten önce arada oluyordu bana yer elması yiyordum geçiyorduKızlar çok afedersiniz ama tecrübeli olanlardan fikir almam lazım. Bende sanırım hemoroid başladıilk gebeliklerde çoğunlukla oluyormuş kimisi doğum sonrası geçiyor diyor. Gerçekten çok berbat bir şey. İlaç falan da kullanamıyoruz malum. Bunu doğal yollarla geçirme, geçmese bile hafifletme ihtimalim var mı?
Hastane için böyle kalın bir pijama takımı olur mu kızlar?
Pijamaevi Açık Pembe Kalp Desenli Önden Düğmeli Peluş Polar Pijama Takımı - Fiyatı, Yorumları
Pijamaevi Açık Pembe Kalp Desenli Önden Düğmeli Peluş Polar Pijama Takımı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Doktorunu bebeğimin saçı çıktı mı fiye darlayan var mıyoksa tek başıma miyim
Canım bebiş yaklaşık 40-42 cm boyundaArkadaşlar yorumlayabilecrk olan var mı? Ben pek bişe anlamiyorum
Teşekkür ederiimFl yazan yer bebeğin üst bacak kemiği onun değeri *7 yapınca sen de hemen bulursun
30+4 deyim haftalığım o zaman haftasıyla uyumluCanım bebiş yaklaşık 40-42 cm boyunda
1700 küsür gram ağırlığında
Bebek 30-31 hafta aralığında görünüyor
Canım herhangi bi marka yok aslind aevde var bir tane cirtcirti ayarlayabiliyorsun ondan kullanmayı düşünüyorum ben alamayi düşünmüyorum çünkü daraliyorum evdekilerle idare edicemMarka var mı aklında
Sanki bizde de yavaştan o neydi olucak zaten 10 günde bir artık hiç yok olsa daha iyi olucakİlişki mi o neydi
Ay canım o hisi bı kenara bırak pişman olursun aynı şeyi ben yaşadım ama doğumdan sonra ve bebeğimi hiç düzgün emzirmedim bide yara vardı bende eşim sürekli çocuk tam emeden gogsunden atiyirdun diyor hiç farkında degilim ve sonrasında sutym de kesildi uzak olsun sizden ve yine benden bu sefer aynı hataları yapmak istemiyorum sonradan o hisiyati çok ozledimKızlar ya bir şey dicem bebeği emzirmek istiyorum yanlış anlaşılmasın ama emzirdiğimi düşündükçe falan midem bulanıyor tansiyonum düşüyo böyle sürekli beslemek onu emmesi falan bunları düşünmek bana hiç iyi hissettirmiyor. İnstada bebek emerken reels falan düşüyor önüme içim kalkıyor bayılacak gibi oluyorum
Bende asla kimsenin yanında emzirme falan diyordum bı doğdu utanmasam her yerde cikaricaktim kendime degildim çünkü
Bana doktor krem verdi canım. Batma ve acıma olduğunda kullanıyorumKızlar çok afedersiniz ama tecrübeli olanlardan fikir almam lazım. Bende sanırım hemoroid başladıilk gebeliklerde çoğunlukla oluyormuş kimisi doğum sonrası geçiyor diyor. Gerçekten çok berbat bir şey. İlaç falan da kullanamıyoruz malum. Bunu doğal yollarla geçirme, geçmese bile hafifletme ihtimalim var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?