- Konu Sahibi sunshine__
-
- #36.541
Bir şey için çıkarınca hemen kapanıyor canım haberin olsun.Ben de yaşına gelmeden deldiririm ya nasılsa ister yanihatırlamasın en azından
Evet daha önce kendi kaşımı deldirmiştim hemen kapanmıştıBir şey için çıkarınca hemen kapanıyor canım haberin olsun.
Bir gideyim pazartesi o zaman, genel cerrahi değil mi?Önceki hamileliğimde doktorum bana ilaç vermişti. Sor istersen.
Ay hemen alayım canım çok teşekkür ederimyer elması canım, gebelikten önce arada oluyordu bana yer elması yiyordum geçiyordu
Ben ilaç kullanılmıyor sanıyordum, pazartesi gideyim bende teşekkür ederimBana doktor krem verdi canım. Batma ve acıma olduğunda kullanıyorum
Ya o kadar abartmayımda emzirme fikrinden hoşlanmama konusu geçerse sevinirim tabikiCanım herhangi bi marka yok aslind aevde var bir tane cirtcirti ayarlayabiliyorsun ondan kullanmayı düşünüyorum ben alamayi düşünmüyorum çünkü daraliyorum evdekilerle idare edicem
Sanki bizde de yavaştan o neydi olucak zaten 10 günde bir artık hiç yok olsa daha iyi olucak
Ay canım o hisi bı kenara bırak pişman olursun aynı şeyi ben yaşadım ama doğumdan sonra ve bebeğimi hiç düzgün emzirmedim bide yara vardı bende eşim sürekli çocuk tam emeden gogsunden atiyirdun diyor hiç farkında degilim ve sonrasında sutym de kesildi uzak olsun sizden ve yine benden bu sefer aynı hataları yapmak istemiyorum sonradan o hisiyati çok ozledim
Bende asla kimsenin yanında emzirme falan diyordum bı doğdu utanmasam her yerde cikaricaktim kendime degildim çünkü
Bu hafta yasak bana, haftaya bakalım verecek miMaalesef benim diyetisyenim insaflı çıktı haftada 1 gün tatlı hakkım var. Perşembe yedim diğer perşembe gününü bekliyorum
Bu arada ben kuru erik yiyorum az da olsa ihtiyacımı karşılıyor
Çok tatlıymış beğendim canımLİKAPA Likapa Penye Önden Düğmeli Hamile Lohusa Uzun Kol Pijama Takımı - Fiyatı, Yorumları
LİKAPA Likapa Penye Önden Düğmeli Hamile Lohusa Uzun Kol Pijama Takımı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bende böyle bir model gördüm acaba şans versem mi emin değilim
Canım ilk aldığını beğendin mi? Ben burda sormuştum önermediler diye almadımCanım hastane için kalın olabilir ama sonrası için evde giymeye ben de bu tarz bir şey beğendim LCW de onu alcam.
İlk attığımı hastane için aldım ben. Diğerini de evde giymek için alcam ama doğumdan sonra alırım artık onu kiloma göre. Çok fazla büyük beden bir şey almak istemiyorum.
Eki Görüntüle 3313637
genelde tekrarlayabiliyor, benim gebelikten önce oluyordu ara ara ama olmadım uzun zamandırBir gideyim pazartesi o zaman, genel cerrahi değil mi?
canım teşekkğr ederim
Ay hemen alayım canım çok teşekkür ederimgeçici bişey mi peki yoksa sürekli kalıyor mu?
Ben ilaç kullanılmıyor sanıyordum, pazartesi gideyim bende teşekkür ederimacı çok oluyor 2 gündür anestol sürdüm bir tık iyi geldi. Zamanla geçiyor mu peki bilgin var mı tatlım?
Bence al, kullanırsın belkı, ıhtıyac olmazsa da sen de verırsın bırıneBenimde bir arkadaşım teklif etti 5 yaşında kızı var hiç bir şey atmamış, ben aldım kıyafet vs ama yeter mi acaba diye düşünmüyorum değil kafam çok karışık
yer elması canım, gebelikten önce arada oluyordu bana yer elması yiyordum geçiyordu
Ay masallah nasıl hatırlıyorsun kiz biz de ondan olduğunu ben bile unutmustum
Benimde aynı canım doktora söyledim fitil verdi yine aynıKızlar beyaz akıntıyla karışık su geliyo iç çamaşırım boydan boya ıslak ama sancı falan yok 31 haftadayım bu normal mi
Ben alttkaının sıyah olanını aldım, ama beden olarak kucuk al, lıkralı ve hamıle dıye gectıgı ıcın beden buyukLİKAPA Likapa Penye Önden Düğmeli Hamile Lohusa Uzun Kol Pijama Takımı - Fiyatı, Yorumları
LİKAPA Likapa Penye Önden Düğmeli Hamile Lohusa Uzun Kol Pijama Takımı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bende böyle bir model gördüm acaba şans versem mi emin değilim
Peki teşekkür ederim bilgilendirdiğin için, inşallah tekrarlamazgenelde tekrarlayabiliyor, benim gebelikten önce oluyordu ara ara ama olmadım uzun zamandır
Ay nasıl teşekkür etsem az gerçekten çok teşekkür ederim canımAy masallah nasıl hatırlıyorsun kiz biz de ondan olduğunu ben bile unutmustum
Saka bir yana çok geçmiş olsunKelebeksiRY kuzum ben hamilelikten oncede çektim bu illetten hala da çekiyorum hamilelikle birlikte iyice kotulesti. İlk 20. Haftalarda baya azdı kan topladı oturamıyordum yuruyemiyordum acidan agliyordum bildiğin bana sıcak suya oturmak ve fitil çok iyi geldi. Sıcak suya oturmayı doktora sordum doğumu tetiklemez ikinmak tetikler dedi elinden geldiğince kabız olmamaya calis (gerçi benimkisi tam tersi oldugum için azmisti)
Günden 2 3 kere sıcak suya oturdum 15 dk ve yatmadan önce fitil kullandım fitil kesinlikle çok iyi geliyor kotuysen dene mutlaka bir zarari yok resmini atabilirim.
Ve o bolge sarı kantaron yağı damlatilmis makyaj pamuğunu tampon şeklinde koydum oda yumusatti. Suan o zamandan beri afedersin acıtmasa da meme kaldı arada bir aciyor fitil kullanıyorum kotulesmedwn geciyo. Allah düşmanıma vermesin bu illeti
Benimde aynı canım doktora söyledim fitil verdi yine aynı
Doktorunuza danışın bence suyun şakası olmaz bebişler içinde yaşamsal faaliyetlerini sürdürdüğü içinKızlar beyaz akıntıyla karışık su geliyo iç çamaşırım boydan boya ıslak ama sancı falan yok 31 haftadayım bu normal mi
Teşekkür ederimTrendyol da link atayım
HelloMinies Bebek El Ve Ayak Izi Anı Seti Mürekkepsiz Temassız Baskı Kiti Bebek Hediyelik - Fiyatı, Yorumları
HelloMinies Bebek El Ve Ayak Izi Anı Seti Mürekkepsiz Temassız Baskı Kiti Bebek Hediyelik yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bende çok huylanıyorum yaaKuzenimde bebeği karnında hareket ettikçe ağlardı ama nasıl ağlamak çok huylaniyorum bu his beni rahatsız ediyor derdi ben nasıl anne olacam diye
Bence değil doktora sor biKızlar beyaz akıntıyla karışık su geliyo iç çamaşırım boydan boya ıslak ama sancı falan yok 31 haftadayım bu normal mi
Canım gecmis olsun bn baya yollar deneddim doktorum bir krem verdi en son o etkili oldu hmde hemen ayrıca internette araştırdım sıcak su iyi diyorlar ama onada doktor şuan o bölgenin sıcakla temas edip yumuşamasını istemeyiz gerek yok dedi. Bol su tuketip kısa yürüyüşte etkili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?