2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Önceki hamileliğimde doktorum bana ilaç vermişti. Sor istersen.
Bir gideyim pazartesi o zaman, genel cerrahi değil mi?
canım teşekkğr ederim
yer elması canım, gebelikten önce arada oluyordu bana yer elması yiyordum geçiyordu
Ay hemen alayım canım çok teşekkür ederim geçici bişey mi peki yoksa sürekli kalıyor mu?
Bana doktor krem verdi canım. Batma ve acıma olduğunda kullanıyorum
Ben ilaç kullanılmıyor sanıyordum, pazartesi gideyim bende teşekkür ederim acı çok oluyor 2 gündür anestol sürdüm bir tık iyi geldi. Zamanla geçiyor mu peki bilgin var mı tatlım?

Ya o kadar abartmayımda emzirme fikrinden hoşlanmama konusu geçerse sevinirim tabiki

Maalesef benim diyetisyenim insaflı çıktı haftada 1 gün tatlı hakkım var. Perşembe yedim diğer perşembe gününü bekliyorum
Bu arada ben kuru erik yiyorum az da olsa ihtiyacımı karşılıyor
Bu hafta yasak bana, haftaya bakalım verecek mi

Canım ilk aldığını beğendin mi? Ben burda sormuştum önermediler diye almadım

genelde tekrarlayabiliyor, benim gebelikten önce oluyordu ara ara ama olmadım uzun zamandır

Yuruyusu akilli saatle yapanlara bi sorum var. Ortalama temponuz ne oluyo?

Bence al, kullanırsın belkı, ıhtıyac olmazsa da sen de verırsın bırıne

Ay masallah nasıl hatırlıyorsun kiz biz de ondan olduğunu ben bile unutmustum
Saka bir yana çok geçmiş olsun KelebeksiRY kuzum ben hamilelikten oncede çektim bu illetten hala da çekiyorum hamilelikle birlikte iyice kotulesti. İlk 20. Haftalarda baya azdı kan topladı oturamıyordum yuruyemiyordum acidan agliyordum bildiğin bana sıcak suya oturmak ve fitil çok iyi geldi. Sıcak suya oturmayı doktora sordum doğumu tetiklemez ikinmak tetikler dedi elinden geldiğince kabız olmamaya calis (gerçi benimkisi tam tersi oldugum için azmisti)
Günden 2 3 kere sıcak suya oturdum 15 dk ve yatmadan önce fitil kullandım fitil kesinlikle çok iyi geliyor kotuysen dene mutlaka bir zarari yok resmini atabilirim.
Ve o bolge sarı kantaron yağı damlatilmis makyaj pamuğunu tampon şeklinde koydum oda yumusatti. Suan o zamandan beri afedersin acıtmasa da meme kaldı arada bir aciyor fitil kullanıyorum kotulesmedwn geciyo. Allah düşmanıma vermesin bu illeti
Kızlar beyaz akıntıyla karışık su geliyo iç çamaşırım boydan boya ıslak ama sancı falan yok 31 haftadayım bu normal mi
Benimde aynı canım doktora söyledim fitil verdi yine aynı

genelde tekrarlayabiliyor, benim gebelikten önce oluyordu ara ara ama olmadım uzun zamandır
Peki teşekkür ederim bilgilendirdiğin için, inşallah tekrarlamaz
Ay nasıl teşekkür etsem az gerçekten çok teşekkür ederim canım sıcak su deneyeceğim, fitili de özelden at istersen alayım yeter ki geçsin sarı kantaron yağı kv kendisi yapıyor söyledim gönderecek dediğin gibi yapayım inşallah iyi gelir. Bende kabız değilim, senin gibi tam tersi. Gerçekten çok berbat bişey, Allah kimseye yaşatmasın perişan oldum 3 gündür ağrısından.

Kuzenimde bebeği karnında hareket ettikçe ağlardı ama nasıl ağlamak çok huylaniyorum bu his beni rahatsız ediyor derdi ben nasıl anne olacam diye
Bende çok huylanıyorum yaa
Oynasa sinir oluyorum durdurmaya çalışıyorum
Oynamasa telaş ediyorum
Oynasın diye dua ediyorum
Sonra oynamasın diye

Canım gecmis olsun bn baya yollar deneddim doktorum bir krem verdi en son o etkili oldu hmde hemen ayrıca internette araştırdım sıcak su iyi diyorlar ama onada doktor şuan o bölgenin sıcakla temas edip yumuşamasını istemeyiz gerek yok dedi. Bol su tuketip kısa yürüyüşte etkili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…