2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Klasik cizgili olanlardan al canim. Butun saticilardaki aynidir bence onlarin. Ben bebege desenli olanlardan almistim, cizgililere gore boyut olarak kucukmus onlar, cok az sey aldi
Onlardan alıcam da dikiş hatalı işte patlak falan diye yorum yapmışlar kaldım öyle hepsini de araştırıyorum ama emin olamadım

Oğlumda bilmiyorum ilk giydiği kıyafetler temizdi hiç böyle şeyler duymadım

Onlardan alıcam da dikiş hatalı işte patlak falan diye yorum yapmışlar kaldım öyle hepsini de araştırıyorum ama emin olamadım
Ben çizgili olanı da aldım üstte aldığımı da . Pembeli olan daha kaliteli geldi diğerini iade ettim boyutları da aynıydı

Busratasbulak var instada hiç çatlamamış sadece badger kullandım diyo. 5 kutu kullanmış yani 2 bini geçiyor bu daha düşük bütçeli oldu fakir işi

Cildiniz catlamaya meyilli ve genetiginizde var ise her sekilde catliyorsunuz bence.Yaglarla sadece daha az catlamak mumkun.O nedenle cok cok fazla paralar verilmesine karsiyim ben.Bu yontem hem dogal hem uygun fiyatli Ben de hindistan cevizi yagi suruyorum

Benim de halamın boşandığı ibretlik bir eşi var

Kızlar ya karnım sağ tarafında bi ağrı var içerden iğne batması gibi yerini asla gösteremiyorum ama yaklaşık 2-3 saattir devam ediyor artık ciddi rahatsız etmeye başladı acilemi gitsem acaba görünürdede bişey yok sancı desem değildir tek taraflı çünkü

Pudra kokusuna karşı şeyim oldu. Bana mekanik kokular lazım aseton kokulu olabilir boya ya da ne bilim makine kokusu da çok güzel
Koku demisisnizde aranızda benim gibi olan var mı bilmiyorum cif kokusu var ya ben bitim oldum ona bide ıslak toprak kokuusu Allah'ım geçen patatezin ustundeki toprağı yalamişim bı kendimi kaybettim gülmeyin sakın neyden oluyor bilmiyoruum ya resmen o kokuları yemek istiyorum değişik bı his bende aşerme yoktur noramlde ama iki gebeligimde de son aylarda bu sorunu yasadim

Aa bunu ilk defa görüyorum memnunsaniz bende alayim. Lierac badger ve bio oil kullaniyorum ben dönüşümlü olarak ama yinede catladim
Ben liearac la birlikte kullanıyorum ama lierac kaşıntıyı geçirmiyo yaa bende. Çatlamalar var tabi bunu yeni başladım kullanmaya nemlendirmesi güzel
Çatladıktan sonra almalı mıyım acaba hshshs
bebeğim çatlakların morken iyileşebilir o yüzden kullanmaya devam doğumdan sonrada benim sadece alt karnımda var çatlak çok değil ama var yani inşallah daha da artmaz

Toprak isteği genelde kansızlıktan oluyor, annem kütür kütür mantar toprak yerdi hamileyken kansızlıktan oluyormuş genelde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…