- Konu Sahibi sunshine__
-
- #36.941
Onlardan alıcam da dikiş hatalı işte patlak falan diye yorum yapmışlar kaldım öyle hepsini de araştırıyorum ama emin olamadımKlasik cizgili olanlardan al canim. Butun saticilardaki aynidir bence onlarin. Ben bebege desenli olanlardan almistim, cizgililere gore boyut olarak kucukmus onlar, cok az sey aldi
Çok güzel görünüyor amaKuponla bundan almistim. Kucucuk digerlerine gore
Canım ben bunu aldım çok beğendimKızlar burç alıpta memnun kalan var mı valiz için bana satıcı önerin nolurrrrr
Oğlumda bilmiyorum ilk giydiği kıyafetler temizdi hiç böyle şeyler duymadımBen tam silme temizleme olarak değil de, vücudunda bir verniks tabakasıyla doğuyormuş bebek, o sıvı nasıl bir şeyse kıyafetten çıkmıyormuş sanırım. Zamanla bebek banyo yaptıkça geçen bir tabakaymış bu
Ben çizgili olanı da aldım üstte aldığımı da . Pembeli olan daha kaliteli geldi diğerini iade ettim boyutları da aynıydıOnlardan alıcam da dikiş hatalı işte patlak falan diye yorum yapmışlar kaldım öyle hepsini de araştırıyorum ama emin olamadım
Busratasbulak var instada hiç çatlamamış sadece badger kullandım diyo. 5 kutu kullanmış yani 2 bini geçiyorbu daha düşük bütçeli oldu fakir işi
Benim de halamın boşandığı ibretlik bir eşi varBugünde enişteleri anlatsak
Hayatınız şokunu yaşarsınız
Allah kimseye boşanma süreci tabiki göstermesin ama çok farklı ve sıkıntılı bir karakterdi . Bazen hayata eşsiz devam etme kararı risklide olda daha doğru olabiliyormuş
Valla doğrumuymuş doğunca anlıcam bendeOğlumda bilmiyorum ilk giydiği kıyafetler temizdi hiç böyle şeyler duymadım
Ben 300 yıl önce atandığım için haberim yok4 yıl zorunlu görev demek memuriyette
Buda çok güzel kalitesi saglamlıgından memnun musun bi de yıkadın mı?Canım ben bunu aldım çok beğendim
Kalitesi güzel diğer çizgililere göre baya farklı daha sert tok bir kumaşı var. Ama daha yıkamadım bu hafta yıkayacağım inşallahBuda çok güzel kalitesi saglamlıgından memnun musun bi de yıkadın mı?
Koku demisisnizde aranızda benim gibi olan var mı bilmiyorumPudra kokusuna karşı şeyim oldu. Bana mekanik kokular lazımaseton kokulu olabilir boya ya da ne bilim makine kokusu da çok güzel
Makineye atılmıyor diye biliyorumKalitesi güzel diğer çizgililere göre baya farklı daha sert tok bir kumaşı var. Ama daha yıkamadım bu hafta yıkayacağım inşallah
Ben yıkadımMakineye atılmıyor diye biliyorum
İnşallah kendi evlerimize geçebilirBiz de kiradayiz eski bir ev 1 ay banyo koridor su damlatti hala kabaran dökulen kirecler var insallah tayin cikarsa kendi evimize gecebiliriz
Valiz içi hurç değilde şeffaf çantalar aldım ben üç farklı boy içi görünüyor çok kullanışlı çantada bile günlük taşınırKızlar burç alıpta memnun kalan var mı valiz için bana satıcı önerin nolurrrrr
Ben liearac la birlikte kullanıyorum ama lierac kaşıntıyı geçirmiyo yaa bende. Çatlamalar var tabi bunu yeni başladım kullanmaya nemlendirmesi güzelAa bunu ilk defa görüyorum memnunsaniz bende alayim. Lierac badger ve bio oil kullaniyorum ben dönüşümlü olarak ama yinede catladim
bebeğim çatlakların morken iyileşebilir o yüzden kullanmaya devam doğumdan sonrada benim sadece alt karnımda var çatlak çok değil ama var yani inşallah daha da artmazÇatladıktan sonra almalı mıyım acaba hshshs
Ben aldım da eşimin hesabından aldım öyle kötü filan da değil beğendim ben makineye de attım bir şey olmadı boyutları da bence gayet yeterliKızlar burç alıpta memnun kalan var mı valiz için bana satıcı önerin nolurrrrr
Toprak isteği genelde kansızlıktan oluyor, annem kütür kütür mantar toprak yerdi hamileyken kansızlıktan oluyormuş geneldeKoku demisisnizde aranızda benim gibi olan var mı bilmiyorumcif kokusu var ya ben bitim oldum ona bide ıslak toprak kokuusu Allah'ım geçen patatezin ustundeki toprağı yalamişim bı kendimi kaybettim gülmeyin sakın neyden oluyor bilmiyoruum ya resmen o kokuları yemek istiyorum değişik bı his bende aşerme yoktur noramlde ama iki gebeligimde de son aylarda bu sorunu yasadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?