2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
İnanırım cif kokusu bana da güzel geliyo ama çamaşır deterjanı yumuşatıcı erkek parfümü kokusu gül kokusu gibi böyle çiçeksi meyvemsi kokular Allahım hele zeytinyağlı el sabunu kokusu anlatamam

Aa yazmışmıydın görmedim nasıl bebiş
Çok şükür herşey yolunda dedi 29. Haftadayiz 1.450 gram bende gebelik şekeri olduğu için 33. Haftadan sonra her hafta görelim dedi ama normalde gebelik şekeri olan hastalarda bebekte irilik olur bizim beyefendin hiç öyle birşeyi yokmuş çok şükür

Ah bilmez miyim ben de geçen arkadaşımın evinde su içtiğim bardağı ısırmaya çalıştım. Böyle ince camdı kütür kütür yiyesim geldi. Kıza bak beni ayıplama elimde olan bir şey değil bu delirmiş de deme vs diye açıklama yaptım baya hamilelikten korkutmuş olabilirim

Kansızlık veya demir eksikliği vardır

Gittin mi geçti mi

Canım karnına dokununca ağrıyor mu ? Böyle sanki içten kesilmiş gibi bir ağrı sızlama mı? Ben böyle olunca doktora gitmiştim poposu varmış orda kendini ittirdiği için ağrım oluyormuş sol tarafımda. Sağıma yatınca ağrım hafifliyordu belki senin de öyle bir şeydir

Salonum camasirhane gibi oldu benim de. Daha utulenecek bi kac parca kalmis. Hastane cantasi icin hazirladiklarimin uzerine etiket yapistirilacak onlar duruyor. Ne cok ayrinti var
Sorma ya inat ettim bir de annem dedi ki çamaşır askısı getireyim bizden, bizde yıkayalım , yok dedim istemiyorum kurumadı kaldı bir de anne yanı yatağı babybjörn ana kucağı falan hepsini çıkardık yıkamaya attık . Annem kitapçığı da makineye atmış yanlışlıkla kılıflar hep kağıt oldu parça parça zor ayıkladık

Gecen hafta sol kasigimda oldu benim 2-3 gun idrar yolu enfeksiyonu vardi bende o yuzdendi

Canım toprak yeme isteği vücudunun bir tepkisi

“Toprak, kil, tebeşir, kömür gibi nesneleri yeme alışkanlığı tıpta pika sendromu olarak adlandırılıyor. Pika sendromunun ismi halk arasında fazla bilinmese de demir, çinko, kalsiyum eksikliği gibi nedenler ile kişiler bu maddeleri yeme eğilimine giriyor.”

Tecrübeli anneler benim aklıma takılan bir şey var sütümüz mesela ne zamana kadar gelmezse mama vermeliyiz ? Kv yi ona göre durdurucam ahahhs mama verelim diye taktı da. Birde pompa ne zaman kullanılmaya başlanır hem emzirip hem sağmalı mıyım beni aydınlatır mısınız bu konuda

Canım karnıma dokununca ağrımıyor. Ama içerde böyle sanki etimi ara ara büküyorlar gibi bir ağrı çok kısa sürüyor ama 2-3 saattir geçmedi yani hani böyle çok ağrısa gidicem ama saçma bişey yani sadece rahatsız ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…