- Konu Sahibi sunshine__
-
- #36.961
İnanırımKoku demisisnizde aranızda benim gibi olan var mı bilmiyorumcif kokusu var ya ben bitim oldum ona bide ıslak toprak kokuusu Allah'ım geçen patatezin ustundeki toprağı yalamişim bı kendimi kaybettim gülmeyin sakın neyden oluyor bilmiyoruum ya resmen o kokuları yemek istiyorum değişik bı his bende aşerme yoktur noramlde ama iki gebeligimde de son aylarda bu sorunu yasadim
Çok şükür herşey yolunda dedi 29. Haftadayiz 1.450 gram bende gebelik şekeri olduğu için 33. Haftadan sonra her hafta görelim dedi ama normalde gebelik şekeri olan hastalarda bebekte irilik olur bizim beyefendin hiç öyle birşeyi yokmuş çok şükürAa yazmışmıydın görmedim nasıl bebiş
Ah bilmez miyim ben de geçen arkadaşımın evinde su içtiğim bardağı ısırmaya çalıştım. Böyle ince camdı kütür kütür yiyesim geldi. Kıza bak beni ayıplama elimde olan bir şey değil bu delirmiş de deme vs diye açıklama yaptım bayaKoku demisisnizde aranızda benim gibi olan var mı bilmiyorumcif kokusu var ya ben bitim oldum ona bide ıslak toprak kokuusu Allah'ım geçen patatezin ustundeki toprağı yalamişim bı kendimi kaybettim gülmeyin sakın neyden oluyor bilmiyoruum ya resmen o kokuları yemek istiyorum değişik bı his bende aşerme yoktur noramlde ama iki gebeligimde de son aylarda bu sorunu yasadim
Kansızlık veya demir eksikliği vardırKoku demisisnizde aranızda benim gibi olan var mı bilmiyorumcif kokusu var ya ben bitim oldum ona bide ıslak toprak kokuusu Allah'ım geçen patatezin ustundeki toprağı yalamişim bı kendimi kaybettim gülmeyin sakın neyden oluyor bilmiyoruum ya resmen o kokuları yemek istiyorum değişik bı his bende aşerme yoktur noramlde ama iki gebeligimde de son aylarda bu sorunu yasadim
Gittin mi geçti miKızlar ya karnım sağ tarafında bi ağrı var içerden iğne batması gibi yerini asla gösteremiyorum ama yaklaşık 2-3 saattir devam ediyor artık ciddi rahatsız etmeye başladı acilemi gitsem acaba görünürdede bişey yok sancı desem değildir tek taraflı çünkü
demek ki yeterince nefret edeceğin bir düşmanın olmamışAaaa asla asla kıyamam düsmanıma
Gitmedim canım ya hala düşünüyorum. Yani bunun için gidilirmi bilemedimGittin mi geçti mi
Bakalım doktor bakma sen 31mm rahim ağzı olduğuna, rahim ağzın sağlam vaktinde bile gelebilir dedi :) ikizler ve serklajlı arkadaşları çıkarırsak ben de öyle bekliyorum :))Hadi güzel haberler gelsin inşallahtahmini ilk doğuranlardan olcan
Canım karnına dokununca ağrıyor mu ? Böyle sanki içten kesilmiş gibi bir ağrı sızlama mı? Ben böyle olunca doktora gitmiştim poposu varmış orda kendini ittirdiği için ağrım oluyormuş sol tarafımda. Sağıma yatınca ağrım hafifliyordu belki senin de öyle bir şeydirKızlar ya karnım sağ tarafında bi ağrı var içerden iğne batması gibi yerini asla gösteremiyorum ama yaklaşık 2-3 saattir devam ediyor artık ciddi rahatsız etmeye başladı acilemi gitsem acaba görünürdede bişey yok sancı desem değildir tek taraflı çünkü
Ben yikadim o desenli olani hic bi sey olmadi canimMakineye atılmıyor diye biliyorum
Sorma ya inat ettim bir de annem dedi ki çamaşır askısı getireyim bizden, bizde yıkayalım , yok dedim istemiyorum kurumadı kaldıSalonum camasirhane gibi oldu benim de. Daha utulenecek bi kac parca kalmis. Hastane cantasi icin hazirladiklarimin uzerine etiket yapistirilacak onlar duruyor. Ne cok ayrinti var
Hmm ben hiç söylemedim doktora bu detayı benimki de çıkarır muhtemelenBenim de bu problemim var direkt 2 ye çıkardı magnezyumu
Gecen hafta sol kasigimda oldu benim 2-3 gun idrar yolu enfeksiyonu vardi bende o yuzdendiKızlar ya karnım sağ tarafında bi ağrı var içerden iğne batması gibi yerini asla gösteremiyorum ama yaklaşık 2-3 saattir devam ediyor artık ciddi rahatsız etmeye başladı acilemi gitsem acaba görünürdede bişey yok sancı desem değildir tek taraflı çünkü
Koku demisisnizde aranızda benim gibi olan var mı bilmiyorumcif kokusu var ya ben bitim oldum ona bide ıslak toprak kokuusu Allah'ım geçen patatezin ustundeki toprağı yalamişim bı kendimi kaybettim gülmeyin sakın neyden oluyor bilmiyoruum ya resmen o kokuları yemek istiyorum değişik bı his bende aşerme yoktur noramlde ama iki gebeligimde de son aylarda bu sorunu yasadim
Tamam bana haber et lütfen yıkadıktan sonraKalitesi güzel diğer çizgililere göre baya farklı daha sert tok bir kumaşı var. Ama daha yıkamadım bu hafta yıkayacağım inşallah
Canım karnıma dokununca ağrımıyor. Ama içerde böyle sanki etimi ara ara büküyorlar gibi bir ağrı çok kısa sürüyor ama 2-3 saattir geçmedi yani hani böyle çok ağrısa gidicem ama saçma bişey yani sadece rahatsız ediyorCanım karnına dokununca ağrıyor mu ? Böyle sanki içten kesilmiş gibi bir ağrı sızlama mı? Ben böyle olunca doktora gitmiştim poposu varmış orda kendini ittirdiği için ağrım oluyormuş sol tarafımda. Sağıma yatınca ağrım hafifliyordu belki senin de öyle bir şeydir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?