2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ben de bunu almıştım 36 lı 75e gelmişti. Kalitesini şeklini falan beğendim kokusu da hiç yok ama işte zorluyor takarken ama başlarını esnettim şimdi daha iyi

Krampla ilgili olarak da magnezyum öncesi giriyordu bacaklarıma kramp ama şimdi girmiyor sadece el parmak uyuşması var. Aç karna ceviz yiyorum da bakalım dediğin gibi deneyeyim

Eklentiler

• IMG_1482.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 25
İnşallah ben alayım bari bi şeyler de kullanayım

Gecen hafta sol kasigimda oldu benim 2-3 gun idrar yolu enfeksiyonu vardi bende o yuzdendi
Lanet enfeksiyon ya resmen yer etti asla geçmiyor daha önce özel bölgemde ağrı şikayeti ile gitmiştim içerden ağrı oluyor diye enfeksiyon çıkmıştı şimdide baya karnımın sağ tarafında budamı enfeksiyon ya

Kendi ağrıma benzettim canım sancı desen sancı değildi tarif ettiğin gibiydi.enfeksiyon falan çıkmamıştı bende diğer tarafına yat bakalım belki geçer geçmezse de git en azından için rahat eder

Ayy ben lierac sürmediğim tek yerim olan popomdan çatladım mor bi şekilde şimdi lierac + hindistan cevizi yağıyla geçsin diye uğraşıyorum iyileşebileceğini duymak beni sevindirdi sanki rengi biraz açıldı ama beyaza dönmesinden de korkuyorum birazz

Ya bence yazın dışarısı sıcak olduğundan kışın da evin içi sıcak olduğundan çabuk kuruyor . En tehlikeli zamanlar şimdi :) hava sıcak değil kombiler yanmıyor 24 saatte zor kurudu. Bir de dışarı da asamıyorum ben inşaat çalışması var. Cidden zor :))

Tam bir başak erkeği

Bana link sallar mısın bebeğim
Açık kahverengi aldım ben şuan o stokta yok
n11'den Travel Valiz Düzenleyici Set 6 Parça Bavul İçi Organizer Mavi seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!

Canım benimde bir kere sağ tarafta göbek deliğimin yanında böyle bir ağrı oldu. Bir iki kezde solda ama çok şiddetliydi ve dalga dalga geliyordu düzenli şekilde . İkisinde de acile gittim baya detaylı incelediler nst de kasılma çıkmıyor rahim ağzında bir şey yok. En son üriner ultrason çektiler sağ böbrekte genişleme var taştan oluyordur bu ağrı deyip gönderdiler. Birkaç güne kendiliğinden geçti. Sonra bir gece yine sürekli ve rahatsız edici bir ağrı oldu yine gittim hiçbir şey bulamadılar gebeliğe dair. Yine enfeksiyon deyip gönderdiler. Garip ama muhtemelen o enfeksiyon ağrısı karna doğru sarıyor ve tek taraflı oluyor

Kendi ağrıma benzettim canım sancı desen sancı değildi tarif ettiğin gibiydi.enfeksiyon falan çıkmamıştı bende diğer tarafına yat bakalım belki geçer geçmezse de git en azından için rahat eder
Dediğin gibi bebiş bişeyler yapıyor sanırım çünkü sancı asla değil dayanılmayacak bi ağrı desem oda değil saçma sapan bişey Diğer tarafa yatmama öbür bebek asla izin vermiyor ya çok ciddi tekmeliyor en son dayanamayıp kalkıyorum savaşı o kazanıyor neyse olmadı yarında devam ederse eşim işten erken çıksın doktoruma gideyim acile gitmeyi hiç sevmiyorum çünkü.

Canım göbek deliğinin 4 parmak sağı ve 4 parmak üstünde bahsettiğim ağrının yeri ama senin ki gibi kesinlikle şiddetli değil çünkü canım çok tatlı 3 saattir oluyor dayanamaz giderdim hemen acile. Ama bu enfeksiyon ağrısı olayı mantıklı çünkğ bende tekrar eden bir idrar yolu enfeksiyonu durumu var

Satıcı atılmıyor demişti ondan almamıştım kaldı öyle
Ben de bozulur siye dusunmustum. Kalin kece gibi. Ama hic bi sey olmadi.diger cizgili olanlari da 2-3 yildir kullaniyorum. Onlari makineye attigimda renkleri soldu biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…