2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Çok teşekkür ederim kuzum

Bende de hic gecmiyordu. Cranberry kullandim simdi oyle rahatsiz etmiyor. Sanirim faydasi oldu bana. Bi de gunde 3 litre su icmeye calisiyorum

H
Hindistan cevizi yağını dışarıda mı bekletiyorsun ?

Kizlar selam, umarim
Herkes iyidir benim bebeğim hep kasıklarımın oraları tekmeliyor, bayağı asagida… Sizin bebeleriniz nerelerde? Benim bugün 28. Haftaya giriş yaptık bir de kısalmam var, endişeleniyorum

Klasik cizgili olanlardan al canim. Butun saticilardaki aynidir bence onlarin. Ben bebege desenli olanlardan almistim, cizgililere gore boyut olarak kucukmus onlar, cok az sey aldi
L Lunoxays bence de klasik çizgilerden al . Kendinde kullanırsın . Eğer yıpranmaz ise kendime de kullanırım bem yaz tatillerinde bikinilerimi vs koyarım

İlk giydirince hemşireler bazen temiz silmiyor kan oluyor tekrar değişmek zorunda kalıyor diye duymuştum
Özelde doğurucam ama bilemiyorum ne kadar temizlerler. Ben özel yaptırmadım ama beğendiğim bi model aldım kıyıp giydirmek istiyorum dünyadaki ilk kıyafeti sonuçta ne bileyim ama belki daha basit bi şey alırım bu sefer de kaynanam diyecek benim aldığım da sade beyaz onu neden giydirmiyorsun

Bende de hic gecmiyordu. Cranberry kullandim simdi oyle rahatsiz etmiyor. Sanirim faydasi oldu bana. Bi de gunde 3 litre su icmeye calisiyorum
Günde 2.5 lt su kesin içiyorum bide az içsek nolur allah bilir canım ilaç içmektende usandım ama gittiğimde bi idrar tahlili daha vereyim bakalım

Kizlar selam, umarim
Herkes iyidir benim bebeğim hep kasıklarımın oraları tekmeliyor, bayağı asagida… Sizin bebeleriniz nerelerde? Benim bugün 28. Haftaya giriş yaptık bir de kısalmam var, endişeleniyorum
Aslında baya aşağıda değil canım ayakları orda benimkinin kafası göbek deliğimin 2 parmak üstündeydi, ayakları kasıklarımdaydı Prş günü kontrolde

Günde 2.5 lt su kesin içiyorum bide az içsek nolur allah bilir canım ilaç içmektende usandım ama gittiğimde bi idrar tahlili daha vereyim bakalım
10 farkli ilac takviye aliyorum ben de ama antibiyotik kullanmaktansa bu cranberry daha iyi geldi

Aslında baya aşağıda değil canım ayakları orda benimkinin kafası göbek deliğimin 2 parmak üstündeydi, ayakları kasıklarımdaydı Prş günü kontrolde
Öyle mi diyorsun canım ben göbek deliğimin etrafında neredeyse hiç hissetmiyorum o yüzden herhalde asagida diye düşünüyorum kontrolde oturuyordu

Yaa ikizdi di mi senin doktora bende anlatınca saçma sapan bir şey demiştim o da sancı mı demişti yok diyorum o da değil anlatsan anlatamıyorsun inşallah geçer biran önce

Hmm ben hiç söylemedim doktora bu detayı benimki de çıkarır muhtemelen
Kabızlık için damla istedim yazmadı magnezyumu 2 ye cikar geçer dedi onu da 2 ye çıkarmadim neyime güveniyorsam

Öyle mi diyorsun canım ben göbek deliğimin etrafında neredeyse hiç hissetmiyorum o yüzden herhalde asagida diye düşünüyorum kontrolde oturuyordu
Oralarda ben de çok hissetmiyorum doktor kafasını gösterince nasıl yani orda mı diye şaşırmıştım, evet kafası tam burda dedi. Ben de genelde hep kasıklarımda hissediyorum hareketlerini

Ben küçükken toprak yerdim. Demir eksikliğinden kaynaklanıyor demişlerdi. Ben hala toprak kokusunu çok severim.

Aslında hep Allah’a havale ettiğimden, aman bi de elalemi kalbime yük mü edicem zaten düşüncesiz kv yeterince yük onu bile takmamaya çalışıyorum içimde hep bi savaş
annenle altlı üstlü oturuyordun sanki, eşinde pek ailesini sallayan biri değil gibi anlatmıştın seni istememişler dinlememiş vs. böyleyse hiç yük mük değil salla gitsin hayatına etkileri yok

Benim de Perşembe ağrım oldu gittik enfeksiyon var dedi şase verdi aile hekimimis yoktu başka doktor e nabızda baktım aşırı yüksek değildi günde 1 bardak kızılcık suyu su içtim çok şükür ilaçsız gecty

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…