- Konu Sahibi sunshine__
-
- #37.001
Çok teşekkür ederim kuzumAçık kahverengi aldım ben şuan o stokta yok
n11'den Travel Valiz Düzenleyici Set 6 Parça Bavul İçi Organizer Mavi seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!
Travel Valiz Düzenleyici Set 6 Parça Bavul İçi Organizer Mavi Fiyatları ve Özellikleri
Travel Valiz Düzenleyici Set 6 Parça Bavul İçi Organizer Mavi en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
Bende de hic gecmiyordu. Cranberry kullandim simdi oyle rahatsiz etmiyor. Sanirim faydasi oldu bana. Bi de gunde 3 litre su icmeye calisiyorumCanım göbek deliğinin 4 parmak sağı ve 4 parmak üstünde bahsettiğim ağrının yeri ama senin ki gibi kesinlikle şiddetli değil çünkü canım çok tatlı 3 saattir oluyor dayanamaz giderdim hemen acile. Ama bu enfeksiyon ağrısı olayı mantıklı çünkğ bende tekrar eden bir idrar yolu enfeksiyonu durumu var
Hindistan cevizi yağını dışarıda mı bekletiyorsun ?Benim kullandıklarım arasında en iyisi kesinlikle badger. Ama hem küçük hemde pahalı ikinci kutuyu aldımlieracta da 2. Kutudayım. Baktım böyle olmayacak işte Hindistan cevizi yağı ile kakao yağını karıştırdım çok güzel oldu. Baya da nemli kalıyor geceden sürdüğüm ertesi gün öğleden sonra nemli oluyo. Bu ikisini alıp karıştırdım ben normalde Hindistan cevizi yağını tek kullanıyordum ama çok sıvı oluyo o pehlivan gibi hissediyordum kakao Yağını benmari erittim bu arada ikisini birer ölçü karıştırdım tam tuttu kıvam. Badgerin ev yapımı hali oldu
L Lunoxays bence de klasik çizgilerden al . Kendinde kullanırsın . Eğer yıpranmaz ise kendime de kullanırım bem yaz tatillerinde bikinilerimi vs koyarımKlasik cizgili olanlardan al canim. Butun saticilardaki aynidir bence onlarin. Ben bebege desenli olanlardan almistim, cizgililere gore boyut olarak kucukmus onlar, cok az sey aldi
Özelde doğurucam ama bilemiyorum ne kadar temizlerler. Ben özel yaptırmadım ama beğendiğim bi model aldım kıyıp giydirmek istiyorum dünyadaki ilk kıyafeti sonuçta ne bileyimİlk giydirince hemşireler bazen temiz silmiyor kan oluyor tekrar değişmek zorunda kalıyor diye duymuştum
Günde 2.5 lt su kesin içiyorum bide az içsek nolur allah bilirBende de hic gecmiyordu. Cranberry kullandim simdi oyle rahatsiz etmiyor. Sanirim faydasi oldu bana. Bi de gunde 3 litre su icmeye calisiyorum
Aslında baya aşağıda değil canım ayakları ordaKizlar selam, umarim
Herkes iyidirbenim bebeğim hep kasıklarımın oraları tekmeliyor, bayağı asagida… Sizin bebeleriniz nerelerde? Benim bugün 28. Haftaya giriş yaptık bir de kısalmam var, endişeleniyorum
10 farkli ilac takviye aliyorum ben deGünde 2.5 lt su kesin içiyorum bide az içsek nolur allah bilircanım ilaç içmektende usandım ama gittiğimde bi idrar tahlili daha vereyim bakalım
Öyle mi diyorsun canımAslında baya aşağıda değil canım ayakları ordabenimkinin kafası göbek deliğimin 2 parmak üstündeydi, ayakları kasıklarımdaydı Prş günü kontrolde
Yaa ikizdi di mi seninDediğin gibi bebiş bişeyler yapıyor sanırım çünkü sancı asla değil dayanılmayacak bi ağrı desem oda değil saçma sapan bişeyDiğer tarafa yatmama öbür bebek asla izin vermiyor ya çok ciddi tekmeliyor en son dayanamayıp kalkıyorum savaşı o kazanıyor neyse olmadı yarında devam ederse eşim işten erken çıksın doktoruma gideyim acile gitmeyi hiç sevmiyorum çünkü.
Kabızlık için damla istedim yazmadı magnezyumu 2 ye cikar geçer dedi onu da 2 ye çıkarmadim neyime güveniyorsamHmm ben hiç söylemedim doktora bu detayı benimki de çıkarır muhtemelen
Oralarda ben de çok hissetmiyorum doktor kafasını gösterince nasıl yani orda mı diye şaşırmıştım, evet kafası tam burda dedi. Ben de genelde hep kasıklarımda hissediyorum hareketleriniÖyle mi diyorsun canımben göbek deliğimin etrafında neredeyse hiç hissetmiyorum o yüzden herhalde asagida diye düşünüyorum kontrolde oturuyordu
Nasıl bi şey link var mı
Ben küçükken toprak yerdim. Demir eksikliğinden kaynaklanıyor demişlerdi. Ben hala toprak kokusunu çok severim.Koku demisisnizde aranızda benim gibi olan var mı bilmiyorumcif kokusu var ya ben bitim oldum ona bide ıslak toprak kokuusu Allah'ım geçen patatezin ustundeki toprağı yalamişim bı kendimi kaybettim gülmeyin sakın neyden oluyor bilmiyoruum ya resmen o kokuları yemek istiyorum değişik bı his bende aşerme yoktur noramlde ama iki gebeligimde de son aylarda bu sorunu yasadim
annenle altlı üstlü oturuyordun sanki, eşinde pek ailesini sallayan biri değil gibi anlatmıştın seni istememişler dinlememiş vs. böyleyse hiç yük mük değil salla gitsin hayatına etkileri yokAslında hep Allah’a havale ettiğimden, aman bi de elalemi kalbime yük mü edicem zaten düşüncesiz kv yeterince yük onu bile takmamaya çalışıyorum içimde hep bi savaş
Benim de Perşembe ağrım oldu gittik enfeksiyon var dedi şase verdi aile hekimimis yoktu başka doktor e nabızda baktım aşırı yüksek değildi günde 1 bardak kızılcık suyu su içtim çok şükür ilaçsız gectyGünde 2.5 lt su kesin içiyorum bide az içsek nolur allah bilircanım ilaç içmektende usandım ama gittiğimde bi idrar tahlili daha vereyim bakalım
Tamam o zaman galiba normalOralarda ben de çok hissetmiyorum doktor kafasını gösterince nasıl yani orda mı diye şaşırmıştım, evet kafası tam burda dedi. Ben de genelde hep kasıklarımda hissediyorum hareketlerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?