- 3 Haziran 2022
- 2.120
- 5.029
- 78
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #37.021
geziyor bazen aşağı bazen yukarı bazen sağ bazen solKizlar selam, umarim
Herkes iyidirbenim bebeğim hep kasıklarımın oraları tekmeliyor, bayağı asagida… Sizin bebeleriniz nerelerde? Benim bugün 28. Haftaya giriş yaptık bir de kısalmam var, endişeleniyorum
Ben damla kullanıyordum hiç hoşlanmiyordum hap formuna geçtim daha kolayYağ falan içmek istemiyorum ya(( d vitamini suya damlatıyorum bildiğin yap gibi zor içiyorum ondan da bıktım ama sağol canım
Ocean Home Textile 6 ben bundan aldimKızlar burç alıpta memnun kalan var mı valiz için bana satıcı önerin nolurrrrr
Vitamin fln ne kullaniosun merak ettimKoku demisisnizde aranızda benim gibi olan var mı bilmiyorumcif kokusu var ya ben bitim oldum ona bide ıslak toprak kokuusu Allah'ım geçen patatezin ustundeki toprağı yalamişim bı kendimi kaybettim gülmeyin sakın neyden oluyor bilmiyoruum ya resmen o kokuları yemek istiyorum değişik bı his bende aşerme yoktur noramlde ama iki gebeligimde de son aylarda bu sorunu yasadim
Benim annemde oleymis canım bende duydum ama tam neyden oluyor bilmiyorum arastiramdim da ama hep.iki hamileligimde son aylarda yaşadım hepToprak isteği genelde kansızlıktan oluyor, annem kütür kütür mantar toprak yerdi hamileyken kansızlıktan oluyormuş genelde
Ay o cifi yersem olurum heralde ama sürekli her. Yeri yikiyorum o koku içinİnanırımcif kokusu bana da güzel geliyo ama çamaşır deterjanı yumuşatıcı erkek parfümü kokusu gül kokusu gibi böyle çiçeksi meyvemsi kokular Allahım hele zeytinyağlı el sabunu kokusu anlatamam
Ay vala bende açıklama yapıyorum ama insanlar deli oldugumu dusunucek boyleAh bilmez miyim ben de geçen arkadaşımın evinde su içtiğim bardağı ısırmaya çalıştım. Böyle ince camdı kütür kütür yiyesim geldi. Kıza bak beni ayıplama elimde olan bir şey değil bu delirmiş de deme vs diye açıklama yaptım bayahamilelikten korkutmuş olabilirim
Demir ilacı da kulaniyorum ama şu an hiç kan degerlerimden haberim yok galiba ondan oluyorKansızlık veya demir eksikliği vardır
Ben de çok gördüm canım öyle insanalr benim öyle aşırı değil normalde de olmaz ama iki hamileliğimde de som üç ayda başliyor ve bazen çok zorluyor beniCanım toprak yeme isteği vücudunun bir tepkisi
“Toprak, kil, tebeşir, kömür gibi nesneleri yeme alışkanlığı tıpta pika sendromu olarak adlandırılıyor. Pika sendromunun ismi halk arasında fazla bilinmese de demir, çinko, kalsiyum eksikliği gibi nedenler ile kişiler bu maddeleri yeme eğilimine giriyor.”
Annemde öyleymiş canım hata çok iyi hatırlıyorum annem toprak yiyordu bı keresinde doktor ona demir eksikliği demiş kansızlığı da var şu an adet doneminde oluyor diyo yine ben ilaç ta kulaniyorum ama bı fayda etmiyor heraldeBen küçükken toprak yerdim. Demir eksikliğinden kaynaklanıyor demişlerdi. Ben hala toprak kokusunu çok severim.
Şu an iki iliac kulaniyorum canım normalde saglik ocaginin verdiği o damlayı kullanıyordum vitamin olarak doktorum başka yazıdi şu an ozeldekiVitamin fln ne kullaniosun merak ettim
Fiyatı da gayet iyiL Lunoxays ben bunu aldım gayet sağlam geldi Özlem Toys 1.kalite 6 Parça Bavul Valiz Seyahat Çantası Düzenleyicisi Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Ama bu çok güzelllllBunu sipariş etmiştim annemde bundan kullanıyor kardeşime uzak biyere gittiğindeWoys Bags Kadın 3 Adet Şeffaf Seyahat Makyaj Çantası Şeffaf Makyaj Çantası Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Woys Bags Kadın 3 Adet Şeffaf Seyahat Makyaj Çantası Şeffaf Makyaj Çantası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Balla bilemedim herseyi de aliosan balim doktoruna sole bence. En iyisini o bilir yaniBenim annemde oleymis canım bende duydum ama tam neyden oluyor bilmiyorum arastiramdim da ama hep.iki hamileligimde son aylarda yaşadım hep
Ay o cifi yersem olurum heralde ama sürekli her. Yeri yikiyorum o koku içinutanmasam kendimi yikiycam o deidgin kokulara bende asla tahamul edemiyorum sace hacı Şakirin hamam serisi sabununa aşığım şu aralar deodorant bile kulanamiyorum kokudan
Ay vala bende açıklama yapıyorum ama insanlar deli oldugumu dusunucek boyleyada abartigimi ama gerçekten çok degisik bı his içim gidiyor
Demir ilacı da kulaniyorum ama şu an hiç kan degerlerimden haberim yok galiba ondan oluyor
Ben de çok gördüm canım öyle insanalr benim öyle aşırı değil normalde de olmaz ama iki hamileliğimde de som üç ayda başliyor ve bazen çok zorluyor benipatates toprağı yaldim durduramdim bende de ya demir eksikligi yada kansilzik diye düşünüyorum
Annemde öyleymiş canım hata çok iyi hatırlıyorum annem toprak yiyordu bı keresinde doktor ona demir eksikliği demiş kansızlığı da var şu an adet doneminde oluyor diyo yine ben ilaç ta kulaniyorum ama bı fayda etmiyor heralde
Şu an iki iliac kulaniyorum canım normalde saglik ocaginin verdiği o damlayı kullanıyordum vitamin olarak doktorum başka yazıdi şu an ozeldeki
Gynoferro sanol kapsül diye bı ilaç bide bu resmini atigim vitamin
Ayy valla kendimi gordum. Kesin ben. Yapamiorum die kriz geciririm benŞimdiden izlerken ağladım ay bu kesin ben
Kız seni yerimmm hayatımı özetledin ay benim bu kadar hafızam kuvvetli değil sabah konuştuğumuzu unutup akşam aynısını konuşurum yani öyle bi unutkanlıkannenle altlı üstlü oturuyordun sanki, eşinde pek ailesini sallayan biri değil gibi anlatmıştın seni istememişler dinlememiş vs. böyleyse hiç yük mük değil salla gitsin hayatına etkileri yok
Sallamasa nolacak kuzum haftasonu bi gün tatili var köye bunlara yardıma gitti ay yarın gelecek o kadar üzülüyorum ki saf sevgilim benimannenle altlı üstlü oturuyordun sanki, eşinde pek ailesini sallayan biri değil gibi anlatmıştın seni istememişler dinlememiş vs. böyleyse hiç yük mük değil salla gitsin hayatına etkileri yok
Bu da çok hoş Allahım
Gerçekten nasıl olacak çok merak ediyorum çok değil bi buçuk iki aya yanımızda tepikliycek bi şeyleriBalla bilemedim herseyi de aliosan balim doktoruna sole bence. En iyisini o bilir yani
Ayy valla kendimi gordum. Kesin ben. Yapamiorum die kriz geciririm ben
Benim de maksimum göbek deliğimin bir iki parmak asagisinda hissettiğim oluyor arada ama genel olarak kasık bilgemde, insallah yokturgeziyor bazen aşağı bazen yukarı bazen sağ bazen solinşallah bir şey yoktur canım
o zaman sallıyoSallamasa nolacak kuzum haftasonu bi gün tatili var köye bunlara yardıma gitti ay yarın gelecek o kadar üzülüyorum ki saf sevgilim benim
benim şuan kasıklarımda geziniyor sanki, ama bir keresinde mideme vurduğuna yemin edebilirim yemek yedim içerden bir tekme çaktı ve aniden halıya kustumBenim de maksimum göbek deliğimin bir iki parmak asagisinda hissettiğim oluyor arada ama genel olarak kasık bilgemde, insallah yoktur
Bol bol dinlen bir de aç kalma. Tuzsuz mu yiyorsun yemekleriKızlar akşamları benim tansiyon düşüyor niyeyse, iki gündür 8 e 5 çıkıyor nasıl ayakta duruyorum bende bilmiyorum
Aman artık saldım cidden çünkü çok konuşup anlaşılmaya çalıştıkça ters tepebilir diye korkuyorum, hani anlasınlar diye detaylı anlatınca dırdırcı oluyor biz kadınlar o konuma düşmek istemiyorum ilişkimiz iyi böyle şeylerle yıpratmak istemiyorum korkuyorum artıko zaman sallıyoof bak bu erkoların tercih yapması lazım ailelerinin istemediği eşlerle evlenip eşlerini kabullendiremeyip o eşlere hayatı zorlaştırma hakları yok
benim şuan kasıklarımda geziniyor sanki, ama bir keresinde mideme vurduğuna yemin edebilirim yemek yedim içerden bir tekme çaktı ve aniden halıya kustumbazen kaburgalarımı tekmeliyo bazen idrar kesemle boks yapıyo idrar keseme attığı tekme yüzünden rahatsız olup ben buna tahammül edemiyorum doğurunca nasıl bakacağım diye ağlamışlığım bile var
Kız bunlar ishal yapmaz mı
Kızlar bu tarif inanılmaz süt arttırıyormuş aklınızda olsun doğumdan sonra yapıp içelim bol bol sütümüz olsun inşallah
Bu da çok ciciş de ben erkek çocuk diye başka aldım ama kaliteli baya beğendim ben rengi filan da çok hoşBen de bunu almıştım 36 lı 75e gelmişti. Kalitesini şeklini falan beğendim kokusu da hiç yok ama işte zorluyor takarken ama başlarını esnettim şimdi daha iyi
Krampla ilgili olarak da magnezyum öncesi giriyordu bacaklarıma kramp ama şimdi girmiyor sadece el parmak uyuşması var. Aç karna ceviz yiyorum da bakalım dediğin gibi deneyeyim
Aaa ilk duyuyorum hangi hastane imiş o kendi hastane çıkışı olan ✌Bazı hastaneler doğum sonrası kendi hastane çıkışını giydiriyorlar . Hastanenize sorun belki sizin de vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?