2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kizlar selam, umarim
Herkes iyidir benim bebeğim hep kasıklarımın oraları tekmeliyor, bayağı asagida… Sizin bebeleriniz nerelerde? Benim bugün 28. Haftaya giriş yaptık bir de kısalmam var, endişeleniyorum
geziyor bazen aşağı bazen yukarı bazen sağ bazen sol inşallah bir şey yoktur canım

Kızlar burç alıpta memnun kalan var mı valiz için bana satıcı önerin nolurrrrr
Ocean Home Textile 6 ben bundan aldim
Vitamin fln ne kullaniosun merak ettim

Toprak isteği genelde kansızlıktan oluyor, annem kütür kütür mantar toprak yerdi hamileyken kansızlıktan oluyormuş genelde
Benim annemde oleymis canım bende duydum ama tam neyden oluyor bilmiyorum arastiramdim da ama hep.iki hamileligimde son aylarda yaşadım hep
Ay o cifi yersem olurum heralde ama sürekli her. Yeri yikiyorum o koku için utanmasam kendimi yikiycam o deidgin kokulara bende asla tahamul edemiyorum sace hacı Şakirin hamam serisi sabununa aşığım şu aralar deodorant bile kulanamiyorum kokudan
Ay vala bende açıklama yapıyorum ama insanlar deli oldugumu dusunucek boyle yada abartigimi ama gerçekten çok degisik bı his içim gidiyor
Kansızlık veya demir eksikliği vardır
Demir ilacı da kulaniyorum ama şu an hiç kan degerlerimden haberim yok galiba ondan oluyor
Ben de çok gördüm canım öyle insanalr benim öyle aşırı değil normalde de olmaz ama iki hamileliğimde de som üç ayda başliyor ve bazen çok zorluyor beni patates toprağı yaldim durduramdimbende de ya demir eksikligi yada kansilzik diye düşünüyorum
Ben küçükken toprak yerdim. Demir eksikliğinden kaynaklanıyor demişlerdi. Ben hala toprak kokusunu çok severim.
Annemde öyleymiş canım hata çok iyi hatırlıyorum annem toprak yiyordu bı keresinde doktor ona demir eksikliği demiş kansızlığı da var şu an adet doneminde oluyor diyo yine ben ilaç ta kulaniyorum ama bı fayda etmiyor heralde
Vitamin fln ne kullaniosun merak ettim
Şu an iki iliac kulaniyorum canım normalde saglik ocaginin verdiği o damlayı kullanıyordum vitamin olarak doktorum başka yazıdi şu an ozeldeki

Gynoferro sanol kapsül diye bı ilaç bide bu resmini atigim vitamin

Eklentiler

• Screenshot_2023-10-09-00-21-34-38_6012fa4d4ddec268fc5c7112cbb265e7.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 33
Ama bu çok güzelllll siz benim hep aklımı karıştırdınız hahshsh ben napcam şimdi kaç tane ürün favladım hshshsh çok teşekkür ediyorum

Balla bilemedim herseyi de aliosan balim doktoruna sole bence. En iyisini o bilir yani
Şimdiden izlerken ağladım ay bu kesin ben
Ayy valla kendimi gordum. Kesin ben. Yapamiorum die kriz geciririm ben

annenle altlı üstlü oturuyordun sanki, eşinde pek ailesini sallayan biri değil gibi anlatmıştın seni istememişler dinlememiş vs. böyleyse hiç yük mük değil salla gitsin hayatına etkileri yok
Kız seni yerimmm hayatımı özetledin ay benim bu kadar hafızam kuvvetli değil sabah konuştuğumuzu unutup akşam aynısını konuşurum yani öyle bi unutkanlık çok hoşuma gitti böyle anlatınca sen

annenle altlı üstlü oturuyordun sanki, eşinde pek ailesini sallayan biri değil gibi anlatmıştın seni istememişler dinlememiş vs. böyleyse hiç yük mük değil salla gitsin hayatına etkileri yok
Sallamasa nolacak kuzum haftasonu bi gün tatili var köye bunlara yardıma gitti ay yarın gelecek o kadar üzülüyorum ki saf sevgilim benim

Balla bilemedim herseyi de aliosan balim doktoruna sole bence. En iyisini o bilir yani

Ayy valla kendimi gordum. Kesin ben. Yapamiorum die kriz geciririm ben
Gerçekten nasıl olacak çok merak ediyorum çok değil bi buçuk iki aya yanımızda tepikliycek bi şeyleri şuan karnımı deldi aşagıya asagıya vuruyor kalçama doğru

Sallamasa nolacak kuzum haftasonu bi gün tatili var köye bunlara yardıma gitti ay yarın gelecek o kadar üzülüyorum ki saf sevgilim benim
o zaman sallıyo of bak bu erkoların tercih yapması lazım ailelerinin istemediği eşlerle evlenip eşlerini kabullendiremeyip o eşlere hayatı zorlaştırma hakları yok
Benim de maksimum göbek deliğimin bir iki parmak asagisinda hissettiğim oluyor arada ama genel olarak kasık bilgemde, insallah yoktur
benim şuan kasıklarımda geziniyor sanki, ama bir keresinde mideme vurduğuna yemin edebilirim yemek yedim içerden bir tekme çaktı ve aniden halıya kustum bazen kaburgalarımı tekmeliyo bazen idrar kesemle boks yapıyo idrar keseme attığı tekme yüzünden rahatsız olup ben buna tahammül edemiyorum doğurunca nasıl bakacağım diye ağlamışlığım bile var

Aman artık saldım cidden çünkü çok konuşup anlaşılmaya çalıştıkça ters tepebilir diye korkuyorum, hani anlasınlar diye detaylı anlatınca dırdırcı oluyor biz kadınlar o konuma düşmek istemiyorum ilişkimiz iyi böyle şeylerle yıpratmak istemiyorum korkuyorum artık

Kızlar bu tarif inanılmaz süt arttırıyormuş aklınızda olsun doğumdan sonra yapıp içelim bol bol sütümüz olsun inşallah
Kız bunlar ishal yapmaz mı
Dut
Kuru kayısı
İncir
Hurma ful lifli posalı besinler hem cırcır eder hem gaz yapar demekki süt de yapıyor
Bir de kadın doldurdu karanfili acı olmaz mı karanfil aşırı keskin iki üç tane bile atınca aşırı yoğun oluyor
4 çubuk tarçın artı bir de
Bu da çok ciciş de ben erkek çocuk diye başka aldım ama kaliteli baya beğendim ben rengi filan da çok hoş
Bazı hastaneler doğum sonrası kendi hastane çıkışını giydiriyorlar . Hastanenize sorun belki sizin de vardır
Aaa ilk duyuyorum hangi hastane imiş o kendi hastane çıkışı olan ✌

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…