2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızlar akşamları benim tansiyon düşüyor niyeyse, iki gündür 8 e 5 çıkıyor nasıl ayakta duruyorum bende bilmiyorum
Canım benim hep öyle. Yani 8/5 tansiyonla yaşayan bi insanım. 7:4 olunca gözlerim kapanıyor uykum geldi sanıyorum uyukluyorum o zaman. Kim varsa yanımda bi tuzlu ayran yaptırıyorum biraz dinleniyorum sora 8/5e çıkınca rutin hayata devam

Kizlarrr benim oğlana gece noldu bilmiyorum bütün gün yordum diye benden intikam mı aldı napti gece uyutmadı sipa
Sağa dönüyorum yok sola dönüyorum yok düşman tekmeler gibi tekmeliyor icerde dönüyor biseyelr yapıyor 1 saat durmasını bekledim abartisiz kesin kordonu falan dolamistir boynuna dun gece

Bende ikiz gebeyim bana tam bir aydır ara ara oluyor kasıktan üç parmak yukarıda bi yerde bi noktada iğne batması gibi ama ara ara oluyor bi gün sürüyor sonra normal bazen yine kendini hatırlatıyor ben doktora sordum olabilir dedi geçiştirdi hatta daha çok sağda olurmuş ağrılar ama benimki solda

Doğum iznim başladı evde ne yapılır kendimi çok tuhaf hissediyorum dün ben izne ayrıldım diye ders programı değişti bilen bilir ders programı değişeceği zaman okul wp grubu kurtlar sofrasına döner ilk kez çayımı içerek rahat rahat grubu okudum

oh ne güzel ya darısı başımıza :) bende çalışabilir raporuyla devam bakalım

Ben burada ve alisveriste takiliyorum diyecegim 2 aydir raporlu biri olarak da sen zaten onlari benden cok yaptin
Benim de dogum iznim baslamisnoldu artik. Ama tam tersi bu ara gunde 1 2 saat ise bakiyorum yattigim yerden butce donemi diye :)

Kızlar akşamları benim tansiyon düşüyor niyeyse, iki gündür 8 e 5 çıkıyor nasıl ayakta duruyorum bende bilmiyorum
Benimde rutin 8-5 çıkıyor arada yatırıyor baygınlık geliyor arada iyiyim ama idare ediyoruzhemşireler normal demişti düşmesine

Benim vitaminimde bu aylardır biteremedim ama

Ben burada ve alisveriste takiliyorum diyecegim 2 aydir raporlu biri olarak da sen zaten onlari benden cok yaptin
Benim de dogum iznim baslamisnoldu artik. Ama tam tersi bu ara gunde 1 2 saat ise bakiyorum yattigim yerden butce donemi diye :)
İyi geliyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…