- Konu Sahibi sunshine__
-
- #37.041
Yok aslında tuzlu yerim ama anlamadım gittiBol bol dinlen bir de aç kalma. Tuzsuz mu yiyorsun yemekleri
Acıbadem ve memorial’da hemşireler bebeği hastane logolu giydiriyorlar.Aaa ilk duyuyorum hangi hastane imiş o kendi hastane çıkışı olan ✌
Canım benim hep öyle. Yani 8/5 tansiyonla yaşayan bi insanım. 7:4 olunca gözlerim kapanıyor uykum geldi sanıyorum uyukluyorum o zaman. Kim varsa yanımda bi tuzlu ayran yaptırıyorum biraz dinleniyorum sora 8/5e çıkınca rutin hayata devamKızlar akşamları benim tansiyon düşüyor niyeyse, iki gündür 8 e 5 çıkıyor nasıl ayakta duruyorum bende bilmiyorum
İlk başlara döndük gibi bazen olur olmadık benim de düşüyorYok aslında tuzlu yerim ama anlamadım gitti
Canim suya niye damlatiyorsun ki bir lokma ekmegin üstüne damlat at ağzına kendine eziyet ediyorsun boş yereYağ falan içmek istemiyorum ya(( d vitamini suya damlatıyorum bildiğin yap gibi zor içiyorum ondan da bıktım ama sağol canım
Bende ikiz gebeyim bana tam bir aydır ara ara oluyor kasıktan üç parmak yukarıda bi yerde bi noktada iğne batması gibi ama ara ara oluyor bi gün sürüyor sonra normal bazen yine kendini hatırlatıyor ben doktora sordum olabilir dedi geçiştirdi hatta daha çok sağda olurmuş ağrılar ama benimki soldaKızlar ya karnım sağ tarafında bi ağrı var içerden iğne batması gibi yerini asla gösteremiyorum ama yaklaşık 2-3 saattir devam ediyor artık ciddi rahatsız etmeye başladı acilemi gitsem acaba görünürdede bişey yok sancı desem değildir tek taraflı çünkü
AaKasimin ilk suyu gelen oldu yaa cok heyecanlandim
37 leri gormeye basladi onlar. Allahim hepimiz saglikla kavuşalım
Doğum iznim başladıevde ne yapılır kendimi çok tuhaf hissediyorum dün ben izne ayrıldım diye ders programı değişti bilen bilir ders programı değişeceği zaman okul wp grubu kurtlar sofrasına döner ilk kez çayımı içerek rahat rahat grubu okudum
Ne iş yapıyorsunoh ne güzel ya darısı başımıza :) bende çalışabilir raporuyla devam bakalım
Ben burada ve alisveriste takiliyorum diyecegim 2 aydir raporlu biri olarak daDoğum iznim başladıevde ne yapılır kendimi çok tuhaf hissediyorum dün ben izne ayrıldım diye ders programı değişti bilen bilir ders programı değişeceği zaman okul wp grubu kurtlar sofrasına döner ilk kez çayımı içerek rahat rahat grubu okudum
Benimde rutin 8-5 çıkıyor arada yatırıyor baygınlık geliyor arada iyiyim ama idare ediyoruzKızlar akşamları benim tansiyon düşüyor niyeyse, iki gündür 8 e 5 çıkıyor nasıl ayakta duruyorum bende bilmiyorum
Hayırlı olsunDoğum iznim başladıevde ne yapılır kendimi çok tuhaf hissediyorum dün ben izne ayrıldım diye ders programı değişti bilen bilir ders programı değişeceği zaman okul wp grubu kurtlar sofrasına döner ilk kez çayımı içerek rahat rahat grubu okudum
Benim vitaminimde bu aylardır biteremedim amaBenim annemde oleymis canım bende duydum ama tam neyden oluyor bilmiyorum arastiramdim da ama hep.iki hamileligimde son aylarda yaşadım hep
Ay o cifi yersem olurum heralde ama sürekli her. Yeri yikiyorum o koku içinutanmasam kendimi yikiycam o deidgin kokulara bende asla tahamul edemiyorum sace hacı Şakirin hamam serisi sabununa aşığım şu aralar deodorant bile kulanamiyorum kokudan
Ay vala bende açıklama yapıyorum ama insanlar deli oldugumu dusunucek boyleyada abartigimi ama gerçekten çok degisik bı his içim gidiyor
Demir ilacı da kulaniyorum ama şu an hiç kan degerlerimden haberim yok galiba ondan oluyor
Ben de çok gördüm canım öyle insanalr benim öyle aşırı değil normalde de olmaz ama iki hamileliğimde de som üç ayda başliyor ve bazen çok zorluyor benipatates toprağı yaldim durduramdim bende de ya demir eksikligi yada kansilzik diye düşünüyorum
Annemde öyleymiş canım hata çok iyi hatırlıyorum annem toprak yiyordu bı keresinde doktor ona demir eksikliği demiş kansızlığı da var şu an adet doneminde oluyor diyo yine ben ilaç ta kulaniyorum ama bı fayda etmiyor heralde
Şu an iki iliac kulaniyorum canım normalde saglik ocaginin verdiği o damlayı kullanıyordum vitamin olarak doktorum başka yazıdi şu an ozeldeki
Gynoferro sanol kapsül diye bı ilaç bide bu resmini atigim vitamin
İyi geliyordurBen burada ve alisveriste takiliyorum diyecegim 2 aydir raporlu biri olarak dasen zaten onlari benden cok yaptin
Benim de dogum iznim baslamisnoldu artik. Ama tam tersi bu ara gunde 1 2 saat ise bakiyorum yattigim yerden butce donemi diye :)
Müge anlı Esra ErolHayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?