- 1 Nisan 2014
- 5.341
- 8.617
- 398
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #37.061
makat dururken aşağı tekmeliyordu evet ama baş aşağı döünce kaburgamı tekmelemeye başladı gece ayağını çıkarmaya çalıştı aşağı tekmelemesi daha iyiydiKizlar selam, umarim
Herkes iyidirbenim bebeğim hep kasıklarımın oraları tekmeliyor, bayağı asagida… Sizin bebeleriniz nerelerde? Benim bugün 28. Haftaya giriş yaptık bir de kısalmam var, endişeleniyorum
Siz çalıştıkça ben geriliyordumMüge anlı Esra Eroldedikodusu yaparız artık
Şey olmuştur belki ben de Aralık görünüyorum ama doktor güncelledi 1 AralıkKasım anneleri doğuruyor,
Sırada bize geliyor
Dilo Dilo Yaylalar.
@saskito - Ekimin başındayız çok erken gelmiş suyu yalnız
Instagramda Esra Erol'da ikiz bebekler varmış babaları farklıymışSiz çalıştıkça ben geriliyordum
Müge de güzel konular var bakın bakın
Not aldım canım gidince mutlaka danışayım10 farkli ilac takviye aliyorum ben deama antibiyotik kullanmaktansa bu cranberry daha iyi geldi
Geçmiş canım demekki bebiş ters bir pozisyondaydı gece yerini değiştirdiYaa ikizdi di mi senindoktora bende anlatınca saçma sapan bir şey demiştim o da sancı mı demişti yok diyorum o da değil anlatsan anlatamıyorsun inşallah geçer biran önce
Aaa kızılcık suyu geçiriyormu tadı nasıl? Güzelse alayım hemenBenim de Perşembe ağrım oldu gittik enfeksiyon var dedi şase verdi aile hekimimis yoktu başka doktor e nabızda baktım aşırı yüksek değildi günde 1 bardak kızılcık suyu su içtim çok şükür ilaçsız gecty
Yaaa büyüyorlar , büyüsünler de biz seve seve çekerizo zaman sallıyoof bak bu erkoların tercih yapması lazım ailelerinin istemediği eşlerle evlenip eşlerini kabullendiremeyip o eşlere hayatı zorlaştırma hakları yok
benim şuan kasıklarımda geziniyor sanki, ama bir keresinde mideme vurduğuna yemin edebilirim yemek yedim içerden bir tekme çaktı ve aniden halıya kustumbazen kaburgalarımı tekmeliyo bazen idrar kesemle boks yapıyo idrar keseme attığı tekme yüzünden rahatsız olup ben buna tahammül edemiyorum doğurunca nasıl bakacağım diye ağlamışlığım bile var
Ayyy resmen aynısı bak sabah uyandım geçmiş gitmiş demekki bebişler yapıyorBende ikiz gebeyim bana tam bir aydır ara ara oluyor kasıktan üç parmak yukarıda bi yerde bi noktada iğne batması gibi ama ara ara oluyor bi gün sürüyor sonra normal bazen yine kendini hatırlatıyor ben doktora sordum olabilir dedi geçiştirdi hatta daha çok sağda olurmuş ağrılar ama benimki solda
Belki de öyle duruyormakat dururken aşağı tekmeliyordu evet ama baş aşağı döünce kaburgamı tekmelemeye başladı gece ayağını çıkarmaya çalıştı aşağı tekmelemesi daha iyiydi
Hayırlı olsun. Keyfine bak. Ben kızı gönderdikten sonra bazen biraz daha uyuyorum. Kahvaltıdan sonra kitap, dizi, film, ufak çaplı bir ev işi yapıyorum. Sonra yemek hazırlama, sonra kızın gelme saati. Oo gün bitti bileDoğum iznim başladıevde ne yapılır kendimi çok tuhaf hissediyorum dün ben izne ayrıldım diye ders programı değişti bilen bilir ders programı değişeceği zaman okul wp grubu kurtlar sofrasına döner ilk kez çayımı içerek rahat rahat grubu okudum
Ay gozun aydin darısı başımaDoğum iznim başladıevde ne yapılır kendimi çok tuhaf hissediyorum dün ben izne ayrıldım diye ders programı değişti bilen bilir ders programı değişeceği zaman okul wp grubu kurtlar sofrasına döner ilk kez çayımı içerek rahat rahat grubu okudum
Ya evet haftalar ilerledikçe kendimizi daha çok dinliyoruz ben her kontrolümde sürekli vücudumun her noktasında bi ağrıyı soruyorum doktor rahat ol herşeyi gebeliğe bağlama desede bazen diyorum koskoca profesör benim saçma sapan sorularıma maruz kalıyor bi paragraf mesaj atıyorum bazen bana verdiği cevap tek cümle oluyorAyyy resmen aynısı bak sabah uyandım geçmiş gitmiş demekki bebişler yapıyorya artık yerleride çok dar kıyamıyorumda kendilerine yer bulmak için bize daha neler yapacaklar Allah bilir
Netflix dizileri guzel vakit olduruyor canimDoğum iznim başladıevde ne yapılır kendimi çok tuhaf hissediyorum dün ben izne ayrıldım diye ders programı değişti bilen bilir ders programı değişeceği zaman okul wp grubu kurtlar sofrasına döner ilk kez çayımı içerek rahat rahat grubu okudum
Sen böyle sayınca ben geriliyorum kızSON 67 ZONGULDAK
Hangi dizileri tavsiye edersinNetflix dizileri guzel vakit olduruyor canimgelinevi sonra didem arslan. Biraz kitap derken gun bitiveriyor zaten
Biz kimden kaciyorduk anneyi bitirdim. Kulupun 2. Sezonu bitmek uzere. Black mirror i tavsiye ederim, daha once izlemistimHangi dizileri tavsiye edersin
Ayyyy kahkaha attımYa evet haftalar ilerledikçe kendimizi daha çok dinliyoruz ben her kontrolümde sürekli vücudumun her noktasında bi ağrıyı soruyorum doktor rahat ol herşeyi gebeliğe bağlama desede bazen diyorum koskoca profesör benim saçma sapan sorularıma maruz kalıyor bi paragraf mesaj atıyorum bazen bana verdiği cevap tek cümle oluyorHatta geçen benim karnım çok küçük erkek olan beş gün ileride kızı ezermi orda demiştim ve bu duruma ciddi ciddi takmıştım hormonlar işte hep olumlu güzel düşünelim herşey güzel olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?