2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kizlar selam, umarim
Herkes iyidir benim bebeğim hep kasıklarımın oraları tekmeliyor, bayağı asagida… Sizin bebeleriniz nerelerde? Benim bugün 28. Haftaya giriş yaptık bir de kısalmam var, endişeleniyorum
makat dururken aşağı tekmeliyordu evet ama baş aşağı döünce kaburgamı tekmelemeye başladı gece ayağını çıkarmaya çalıştı aşağı tekmelemesi daha iyiydi

Kasım anneleri doğuruyor,
Sırada bize geliyor

Dilo Dilo Yaylalar.

@saskito - Ekimin başındayız çok erken gelmiş suyu yalnız
Şey olmuştur belki ben de Aralık görünüyorum ama doktor güncelledi 1 Aralık yani Kasım belki o da ekime kaymıştır

Siz çalıştıkça ben geriliyordum
Müge de güzel konular var bakın bakın
Instagramda Esra Erol'da ikiz bebekler varmış babaları farklıymış oradan başlarım bir de sürekli karşıma benim suçum güzel olmak diyen bir abla çıkıyor Esra Erol'da ona da bakarım o ablayı gördükçe Allah'ım benim niye böyle özgüvenim diyorum

Yaa ikizdi di mi senin doktora bende anlatınca saçma sapan bir şey demiştim o da sancı mı demişti yok diyorum o da değil anlatsan anlatamıyorsun inşallah geçer biran önce
Geçmiş canım demekki bebiş ters bir pozisyondaydı gece yerini değiştirdi gerçekten saçma sapan bir şeydi

Aaa kızılcık suyu geçiriyormu tadı nasıl? Güzelse alayım hemen

Yaaa büyüyorlar , büyüsünler de biz seve seve çekeriz

Ayyy resmen aynısı bak sabah uyandım geçmiş gitmiş demekki bebişler yapıyor ya artık yerleride çok dar kıyamıyorumda kendilerine yer bulmak için bize daha neler yapacaklar Allah bilir

makat dururken aşağı tekmeliyordu evet ama baş aşağı döünce kaburgamı tekmelemeye başladı gece ayağını çıkarmaya çalıştı aşağı tekmelemesi daha iyiydi
Belki de öyle duruyor çok yer değiştiriyo benim ki galiba çünkü ultrasonda hep farklı görüyorum o zaman böyle tekmelesin bakalım

Hayırlı olsun. Keyfine bak. Ben kızı gönderdikten sonra bazen biraz daha uyuyorum. Kahvaltıdan sonra kitap, dizi, film, ufak çaplı bir ev işi yapıyorum. Sonra yemek hazırlama, sonra kızın gelme saati. Oo gün bitti bile serklajlı olmasaydım fıldır fıldır gezerdim.

Ay gozun aydin darısı başıma benim normalde ekimin 17sinde doluyor iznim ama ay sonuna kadar uzaticam 1 Kasım da benimde tek derdimin evde ne yapılır olmasını umut ediyorum

Ayyy resmen aynısı bak sabah uyandım geçmiş gitmiş demekki bebişler yapıyor ya artık yerleride çok dar kıyamıyorumda kendilerine yer bulmak için bize daha neler yapacaklar Allah bilir
Ya evet haftalar ilerledikçe kendimizi daha çok dinliyoruz ben her kontrolümde sürekli vücudumun her noktasında bi ağrıyı soruyorum doktor rahat ol herşeyi gebeliğe bağlama desede bazen diyorum koskoca profesör benim saçma sapan sorularıma maruz kalıyor bi paragraf mesaj atıyorum bazen bana verdiği cevap tek cümle oluyor Hatta geçen benim karnım çok küçük erkek olan beş gün ileride kızı ezermi orda demiştim ve bu duruma ciddi ciddi takmıştım hormonlar işte hep olumlu güzel düşünelim herşey güzel olsun

Netflix dizileri guzel vakit olduruyor canim gelinevi sonra didem arslan. Biraz kitap derken gun bitiveriyor zaten

Kızlar herkese günaydın. Benim kıza da ne oldu bilmiyorum ama gece 3 ten sonra bir gram uyuyamadım. Çocuğum da stresimi hissetti sanırım. Sürekli tepikledi karnıma karnıma. Bir an önce 14:20 olsun de evime gideyim diye saat sayıyorum

Ayyyy kahkaha attım benim hiç aklıma gelmemişti kilolu olan diğerini ezermi fikri teşekkürler artık kafaya takacağım yeni bir bilgim var bende her gittiğimde doktoruma delice sorular soruyorum kadın artık alıştı bana. Mesela çarşamba günkü randevumda soracağım bir sürü sorum var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…