2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kontrolden geldım günaydın kızlar. Gene göbek çevrem ağrıyor sabah az bıseler yiyip gideyim dedim göbeğim ağrıdı hemen iki lokmaya. Göbeğim İçten yırtılıyor sanki. Hemoroid için de krem verdi ve diyete sıkıca dıkkat etmemi söyledi hedef 32 sonra 34 sonra 36.
Haftaya ayrılıyorum artık izne, kesinlikle calısamazsın dedi.
Yüzünü göremedik bu sefer. Haftasıyla uyumlu ama olcume baktım kafası 10 gun onde cıktı. Dierleri haftaya uyumlu elhamdülillah.
Suyum artmasın die artık sıkı sıkı diyete dikkat edıcem.

Tek mügeye tahamül edebiliyorum ben
Birde ders çalışmam lazım tabi unutmadan

Balla bilemedim herseyi de aliosan balim doktoruna sole bence. En iyisini o bilir yani
Öyle yapcam canım bakalım bu cuma kontrolde sorucam aslında ilaçları kulaninca diniyor bı on günlük süre içinde bitmişti ilaçlar o zaman çok fenaydı

Kızlar günaydın bişey sorcam
Kusura bakmayın dışkı yaparken simsiyah olduğunu farkettim siz de böyle birşeyle karşılaştınız mı hiç kötü bişey mi acaba
Demir takviyesi kullaniyorsan ondan olmustur canim. Benim uzun zamandir oyle

Evde vakit o kadar hızlı geçiyor ki bence benim tv ti açmaya bile vaktim olmuyor ev işlerinden isyandayım
Ben surekli yattigim icin kendimi oyaliyorum boyle kalkip ev isi yapabiliyor olsam dedigin gibi evde is bitmez

Hep gülelim zaten yok kafana takma çünkü öyle bi durum olmaz dedi Hhahah randevu öncesi eşinide tembihliyormusun şunları şunları soracağım ben unutursam sen sor diye valla benimki hiç unutmuyor çünkü tüm sıkıntıları bozuk plak gibi ona soruyorum böyle böyle oluyor doktora sorayımmı bişey olurmu acile gidelim mi

Kocamı tembihliyorum ama yetmiyor ona güvenmeyip telefona maddeler halinde not alıyorum bideannelik gerçekten delilik

Kızlar günaydın bişey sorcam
Kusura bakmayın dışkı yaparken simsiyah olduğunu farkettim siz de böyle birşeyle karşılaştınız mı hiç kötü bişey mi acaba
Canım içtiğin demir ve magnezyum ilaçları kaynaklı

Harika,darisi benim basima
Artik bol bol dinlenme,son hazirliklari tamamlama zamani.Pozitif seyler izleyin sabah programlari cok karanlik

Kocamı tembihliyorum ama yetmiyor ona güvenmeyip telefona maddeler halinde not alıyorum bideannelik gerçekten delilik
Aynen öyle etrafımdaki herkes benimle gün sayıyor savunmamda hazır ben bu bebekleri kolay elde etmedim rabbim kolaylaştırsın zorlaştırmasın hayırla sonuçlandırsın hepimizin dualarını

Kızlar merhaba grip oldum boğazım ağrıyor baş ağrısı ve halsizlik var bu durumda olan var mı hangi ilaçları kullandınız ?
dr git canım belki ilaç vermez. benim boğazlarım beyazlaşmıştı bayağı mecburen antibiyotik aldım penisilin grubu ateş içinde parol aldım. zaten çok kısıtlı ilaç kullanılıyor

Kızlar rüyamda 30. Haftada yani bu haftada kanamam oluyordu ve doğumum başlıyordu ama çok saçma bir şekilde köydeyim. Köydede yıkılmış bir evimiz var o evdeyiz ama tabi yıkılmamış hali. Neyse çantam hazır değil bir şeyler hazırlamaya çalışıyorum. Babam kızıyor bu zamana kadar neden hazırlamadın diye. Kocam nerde bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…