- 25 Aralık 2019
- 1.785
- 2.953
- 83
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #37.081
Tek mügeye tahamül edebiliyorum benInstagramda Esra Erol'da ikiz bebekler varmış babaları farklıymışoradan başlarım bir de sürekli karşıma benim suçum güzel olmak diyen bir abla çıkıyor Esra Erol'da ona da bakarım o ablayı gördükçe Allah'ım benim niye böyle özgüvenim diyorum
Öyle yapcam canım bakalım bu cuma kontrolde sorucam aslında ilaçları kulaninca diniyor bı on günlük süre içinde bitmişti ilaçlar o zaman çok fenaydıBalla bilemedim herseyi de aliosan balim doktoruna sole bence. En iyisini o bilir yani
Demir takviyesi kullaniyorsan ondan olmustur canim. Benim uzun zamandir oyleKızlar günaydın bişey sorcam
Kusura bakmayın dışkı yaparken simsiyah olduğunu farkettim siz de böyle birşeyle karşılaştınız mı hiç kötü bişey mi acaba
Ben hiç sevemedim ya içerken kusucam iki aylikmis icindeki 60 tane kocaman hap varBenim vitaminimde bu aylardır biteremedim ama
Ne iş yapıyorsun
Evde vakit o kadar hızlı geçiyor ki bence benim tv ti açmaya bile vaktim olmuyor ev işlerindenNetflix dizileri guzel vakit olduruyor canimgelinevi sonra didem arslan. Biraz kitap derken gun bitiveriyor zaten
Ben surekli yattigim icin kendimi oyaliyorum boyleEvde vakit o kadar hızlı geçiyor ki bence benim tv ti açmaya bile vaktim olmuyor ev işlerindenisyandayım
Demir takviyesi kullanıyorsan siyah oluyorKızlar günaydın bişey sorcam
Kusura bakmayın dışkı yaparken simsiyah olduğunu farkettim siz de böyle birşeyle karşılaştınız mı hiç kötü bişey mi acaba
evet sağlıkla büyüsün serpilsin zamanında gelsin öncelikle ama bazen rahatsız edebiliyo gerçektenYaaa büyüyorlar , büyüsünler de biz seve seve çekeriz
Hep gülelim zatenAyyyy kahkaha attımbenim hiç aklıma gelmemişti kilolu olan diğerini ezermi fikri teşekkürler artık kafaya takacağım yeni bir bilgim var bende her gittiğimde doktoruma delice sorular soruyorum kadın artık alıştı bana. Mesela çarşamba günkü randevumda soracağım bir sürü sorum var
Kocamı tembihliyorum ama yetmiyor ona güvenmeyip telefona maddeler halinde not alıyorum bideHep gülelim zatenyok kafana takma çünkü öyle bi durum olmaz dedi Hhahah randevu öncesi eşinide tembihliyormusun şunları şunları soracağım ben unutursam sen sor diye valla benimki hiç unutmuyor çünkü tüm sıkıntıları bozuk plak gibi ona soruyorum böyle böyle oluyor doktora sorayımmı bişey olurmu acile gidelim mi
Canım içtiğin demir ve magnezyum ilaçları kaynaklıKızlar günaydın bişey sorcam
Doğum iznim başladıevde ne yapılır kendimi çok tuhaf hissediyorum dün ben izne ayrıldım diye ders programı değişti bilen bilir ders programı değişeceği zaman okul wp grubu kurtlar sofrasına döner ilk kez çayımı içerek rahat rahat grubu okudum
Aynen öyle etrafımdaki herkes benimle gün sayıyorKocamı tembihliyorum ama yetmiyor ona güvenmeyip telefona maddeler halinde not alıyorum bideannelik gerçekten delilik
dr git canım belki ilaç vermez. benim boğazlarım beyazlaşmıştı bayağı mecburen antibiyotik aldım penisilin grubu ateş içinde parol aldım. zaten çok kısıtlı ilaç kullanılıyorKızlar merhaba grip oldum boğazım ağrıyor baş ağrısı ve halsizlik var bu durumda olan var mı hangi ilaçları kullandınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?