- 17 Mart 2010
- 26.619
- 68.249
- 1.123
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #37.101
Suyun kaç çıktı?Kontrolden geldım günaydın kızlar. Gene göbek çevrem ağrıyor sabah az bıseler yiyip gideyim dedim göbeğim ağrıdı hemen iki lokmaya. Göbeğim İçten yırtılıyor sanki. Hemoroid için de krem verdi ve diyete sıkıca dıkkat etmemi söyledi hedef 32 sonra 34 sonra 36.
Haftaya ayrılıyorum artık izne, kesinlikle calısamazsın dedi.
Yüzünü göremedik bu sefer. Haftasıyla uyumlu ama olcume baktım kafası 10 gun onde cıktı. Dierleri haftaya uyumlu elhamdülillah.
Suyum artmasın die artık sıkı sıkı diyete dikkat edıcem.
Fitospan pastil aç karnına bir kez alıyorum günde iyi geldi sanki ama doktoruna sor çünkü İçinde doktor tavsiyesi olmadan hamile ve emziren anneler kullanmaz yazıyor.Kızlar merhaba grip oldum boğazım ağrıyor baş ağrısı ve halsizlik var bu durumda olan var mı hangi ilaçları kullandınız ?
fiyat güncellemeyi unumuştur tatlımKızlar ya trendyoldan sabah lohusa pijama takımı istemiştim fiyatı 720 di üstelik aynı pijamanın farklı renkleri vardı hepside aynı fiyattı. Satıcı siparişimi iptal etmiş stokta yok diye bide diğer renklerinin fiyatınıda 1800 e çıkarmış çok moralim bozuldu ya
Bu insaf mı ya kaç kat zam ne alaka.fiyat güncellemeyi unumuştur tatlım
Senin siparşini iptal etti %10 gibi bir cezai bedel verecek trendyola. Ama1800'lik ürünü sana 720'e kaptırmadığı için mutlu mesut satışlarına devam edecek. E-Ticaret ve Pazaryeri Sektörü Malesef ki böyle
Acıbadem ve memorial’da hemşireler bebeği hastane logolu giydiriyorlar.
Netflix falan boşver kız aç aşkı memnu muhteşem yüzyılHangi dizileri tavsiye edersin
Bana hiç bir şey veren olmadı maalesef gittim bitkisel pastil aldım, bir tane de bitkisel şurup aldım hafifledi ama 3 haftadır böyle devamKızlar merhaba grip oldum boğazım ağrıyor baş ağrısı ve halsizlik var bu durumda olan var mı hangi ilaçları kullandınız ?
Biraz nette baktım aynı ürünü kısa sürede tekrardan satışa koyarsa hakem heyetine şikayet edebilirmişim. Eğer koyarsa öyle yaparım artık. Hayır 5 farklı modelde aynı fiyattı yıldızlı üründü nasıl fark etmemişsefiyat güncellemeyi unumuştur tatlım
Senin siparşini iptal etti %10 gibi bir cezai bedel verecek trendyola. Ama1800'lik ürünü sana 720'e kaptırmadığı için mutlu mesut satışlarına devam edecek. E-Ticaret ve Pazaryeri Sektörü Malesef ki böyle
Trendyol da üzülmüyeyim diye 50 tl kupon verdi sağolsunBu insaf mı ya kaç kat zam ne alaka.
700 nere 1800 nere
İki katından bile fazla
1 haftadır aynı durumdayım, sağlık ocağında doktorum ne sprey ne grip ilacı kullanamazsın dedi maalesef. Bir tane balgam sökücü Toz verdi o işe yarıyor ama etkisi geçince yine aynı. Agumentin yazdı ama çok zorda kalırsan kullan dedi. Bitkisel gidiyorum ama etki etmiyorKızlar merhaba grip oldum boğazım ağrıyor baş ağrısı ve halsizlik var bu durumda olan var mı hangi ilaçları kullandınız ?
öksürük ve balgamı ben zor geçirdim hala devam ediyor hafif hafif, yarım limon sık karabiber kaynar su, su ılıklayınca bir tatlı kaşığı bal. Bana iyi geldi1 haftadır aynı durumdayım, sağlık ocağında doktorum ne sprey ne grip ilacı kullanamazsın dedi maalesef. Bir tane balgam sökücü Toz verdi o işe yarıyor ama etkisi geçince yine aynı. Agumentin yazdı ama çok zorda kalırsan kullan dedi. Bitkisel gidiyorum ama etki etmiyor
Ben grip değil de soğuk algınlığı olmuştum doktorda hiçbir ilac vermedi 5 günlük rapor aldım kısım kısım , geçmiş olsun canım hamileyken cok zormuş hastalıkKızlar merhaba grip oldum boğazım ağrıyor baş ağrısı ve halsizlik var bu durumda olan var mı hangi ilaçları kullandınız ?
Magnezyum iki alıyor musun?sudem34 sıvı sınır 80 miş benim 84. Bunu ben gecen gttgım perinatolog söyledi sağ olsun, kendı doktorum sadece sıvı fazla dedi ama cok fazla değil diyor. Ölçüyü asla söylemedi.
Diyete devam bakalım ne olacak duruma.
Fırında hamsi yaptım geçen iki soğan halka halka doğradım 5-6 dil sarımsak kabuklu attım fırına.öksürük ve balgamı ben zor geçirdim hala devam ediyor hafif hafif, yarım limon sık karabiber kaynar su, su ılıklayınca bir tatlı kaşığı bal. Bana iyi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?