2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Suyun kaç çıktı?
Azalma olmuş mu hiç?
Ne durumda?
Karnın sert mi hep?
Kızlar merhaba grip oldum boğazım ağrıyor baş ağrısı ve halsizlik var bu durumda olan var mı hangi ilaçları kullandınız ?
Fitospan pastil aç karnına bir kez alıyorum günde iyi geldi sanki ama doktoruna sor çünkü İçinde doktor tavsiyesi olmadan hamile ve emziren anneler kullanmaz yazıyor.
Ihlamur kaynat limon sık bolca iç.

Kızlar şok markete bir sürü beşik örtü mörtü birşeyler geliyor.
Anne bebek oyuncak ürünlerine dadandı bu ara zincir marketler.
Bime de oyuncak moyuncak geliyordu.

Bu arada Nebahat Çehre de dün şoktan alışveriş yapıyordu magazin onu konuşuyor şimdi ✌

Kızlar ya trendyoldan sabah lohusa pijama takımı istemiştim fiyatı 720 di üstelik aynı pijamanın farklı renkleri vardı hepside aynı fiyattı. Satıcı siparişimi iptal etmiş stokta yok diye bide diğer renklerinin fiyatınıda 1800 e çıkarmış çok moralim bozuldu ya

fiyat güncellemeyi unumuştur tatlım
Senin siparşini iptal etti %10 gibi bir cezai bedel verecek trendyola. Ama1800'lik ürünü sana 720'e kaptırmadığı için mutlu mesut satışlarına devam edecek. E-Ticaret ve Pazaryeri Sektörü Malesef ki böyle

Bu insaf mı ya kaç kat zam ne alaka.
700 nere 1800 nere
İki katından bile fazla

yarın boyacılar gelecek evi toparlamam lazım bir dünya çamaşır var yıkanması lazım yemek yok bir dünya iş beni bekliyor ama gözümden uyku akıyor hiç mecalim yok uyudum uyuyacağım

Kızlar merhaba grip oldum boğazım ağrıyor baş ağrısı ve halsizlik var bu durumda olan var mı hangi ilaçları kullandınız ?
Bana hiç bir şey veren olmadı maalesef gittim bitkisel pastil aldım, bir tane de bitkisel şurup aldım hafifledi ama 3 haftadır böyle devam

Biraz nette baktım aynı ürünü kısa sürede tekrardan satışa koyarsa hakem heyetine şikayet edebilirmişim. Eğer koyarsa öyle yaparım artık. Hayır 5 farklı modelde aynı fiyattı yıldızlı üründü nasıl fark etmemişse

sudem34 sıvı sınır 80 miş benim 84. Bunu ben gecen gttgım perinatolog söyledi sağ olsun, kendı doktorum sadece sıvı fazla dedi ama cok fazla değil diyor. Ölçüyü asla söylemedi.
Diyete devam bakalım ne olacak duruma.

Arkadaşlar ıslak mendil ne aldınız? Ben sleepy natural ve baby turco yenidoğan stokladım. Sleepy bio natural’a o kadar para vermeye gerek var mı? Sleepy Natural ile bio natural arasında ciddi fark var hem fiyat hem miktar olarak. Ama ikisinin de içeriği aynı derecede temiz görünüyor bakıldığında.

1 haftadır aynı durumdayım, sağlık ocağında doktorum ne sprey ne grip ilacı kullanamazsın dedi maalesef. Bir tane balgam sökücü Toz verdi o işe yarıyor ama etkisi geçince yine aynı. Agumentin yazdı ama çok zorda kalırsan kullan dedi. Bitkisel gidiyorum ama etki etmiyor

öksürük ve balgamı ben zor geçirdim hala devam ediyor hafif hafif, yarım limon sık karabiber kaynar su, su ılıklayınca bir tatlı kaşığı bal. Bana iyi geldi

Ben grip değil de soğuk algınlığı olmuştum doktorda hiçbir ilac vermedi 5 günlük rapor aldım kısım kısım , geçmiş olsun canım hamileyken cok zormuş hastalık

Magnezyum iki alıyor musun?
Fitil kaç kez alıyorsun?
Adalat, nidilat filan kullanıyor musun?
Şekerin kaç çıkıyor?
Açlık tokluk?
İnsülin başladın mı?
öksürük ve balgamı ben zor geçirdim hala devam ediyor hafif hafif, yarım limon sık karabiber kaynar su, su ılıklayınca bir tatlı kaşığı bal. Bana iyi geldi
Fırında hamsi yaptım geçen iki soğan halka halka doğradım 5-6 dil sarımsak kabuklu attım fırına.
Sonra onları şifa niyetine yedim.
Yoğurda 3-4 diş sarımsak doğrayıp cacık yapıp yedim.
Biraz hafifledi benim de.
Balgam sanki göğsümden geliyor gibi hissediyordum.
Pastilden önce de yoğurt zencefil yapıyordum.

sudem34 magnezyum verdı hap magosit pek içmedim 3 gunde bazen bir kez.
Nıdıcard kullanıyorum günde 4 kez 6 saat ara ile.
Tokluk iyi sorun yok ama gece ara öğunden sonra sabah aclık 100 felan cıkıo. Hoca okadar olur dedi ama ben Baska doktora da gidicem. İnsülin verilmedi.. Aclık sıkıntı sanırım. Detaylı ultrason olmasa hıc farkedilmeyecekti.
Seker takibine devam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…