2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızlar buralara yazmasam da gözüm hep üzerinizde, bide ekim annelerini takip ediyorum bizden önden gittikleri için Çok ama çok katkınız oluyor sürecin her aşamasında inanın sıcacık sohbetiniz içimi ısıtıyor yalnız değilim diyorum Hepimiz sağlıkla vaktinde bebeklerimize kavuşalım inşallah Hasta olanlara geçmiş olsun diliyorum Henüz gebelik okuluna gitmemiş benim gibi gebeler için YouTube da ücretsiz videoların olduğunu söylemek istedim ne kadar iyiler bilmesem de ben başladım ödemiş devlet hastanesinin videolarına Herkese sevgiler

yarın boyacılar gelecek evi toparlamam lazım bir dünya çamaşır var yıkanması lazım yemek yok bir dünya iş beni bekliyor ama gözümden uyku akıyor hiç mecalim yok uyudum uyuyacağım
Aman dikkat et kendini yormadan dinlene dinlene yap çünkü bu haftalardan sonra kritik artık çok yormamak gerekiyor bedeni

Magosit ben sabah akşam 21.haftadan beri içiyorum.
Ondan öncede bir içiyordum kadın doğumcu erken başlattı.
Neden içmiyorsun?
Sancı kramp kabızlık hepsine iyi geliyor.
Açlığın epey yüksek balım
Benim endokrin 92 ye bile yüksek diyordu

Bu insaf mı ya kaç kat zam ne alaka.
700 nere 1800 nere
İki katından bile fazla
maalesef canım akşamına %10 indirim yapacak Trendyol son 15 günün en düşük fiyatı olarak kırmızı etiket ile gösterecek.
Piyasanın içinde olmak çook acı her yalanı yakalıyorum.
Dün incia'nın bebek yağını alayım dedim 85 TL civarıydı telefon şarjım bitti bugün alırım diye erteledim.Sabah bir baktım
209,90 TL ' ye çıkmış fiyatı %40 indirim var yazmışlar 138TL'ye düşmüş görünüyor. ( şimdi bu %40 indirime ben pabuç bırakırmıyım..)

Vitazona bak.
N11 kuponla bak

O videolara bende denk geldim canım
İlk fırsatta bende başlayacağım.
1,5'aya doğum izinine çıkınca ilk hafta KARTAL devlet yada Tuzla devlet hastanesinde yüzyüze olan 1 haftalık eğitimlere gidicem.

Şuan aciliyeti yok.
Sepete atıp bekletiroum hepsinde hangisinde kargo v.s daha mantıklıysa birlikte alırım diye
Ben bebe yağı almadım mustela kırmızı losyon varya ondan aldım
Hb den 245 e mi ne geldi
Kuponum mu vardı ne 10-15 lira bişeyler kullandım sanki

Napıcam ben bu aclığı bunun caresı yokmu bugun karnım sert. Göbek cevresi agrıo buda ayrı bir şey cıktı. Doktorum aclık değerine cok takılmadı nedense.

Napıcam ben bu aclığı bunun caresı yokmu bugun karnım sert. Göbek cevresi agrıo buda ayrı bir şey cıktı. Doktorum aclık değerine cok takılmadı nedense.
Stres şekeri arttırır
Doktor'un telaş yapmadıysa belki sıkıntı yoktur
Ama ihmal etme endokrine git için rahat etsin
Devletteki doktor mu rahat olan?

Kızlar sayfaları yeni bitirdim. Kahvaltı yaptım ordan sağlık ocağına gidip prilam yazdırdım gidip gelmek bile beni yordu. Bu aralar çok halsizim hep uyku hali gece sürekli kabuslar görüyorum bitmiyorlar

Stres şekeri arttırır
Doktor'un telaş yapmadıysa belki sıkıntı yoktur
Ama ihmal etme endokrine git için rahat etsin
Devletteki doktor mu rahat olan?
Özelde ki canım. Devlete gitmedim en son cıktıktan sonra. Endokrin direkt randevu oluomu.

Kızlar idrar yolu enfeksiyonu için urinonvef kullanan var mı , Ya da duyan ? arkadaşım tavsiye etti hamilelikte kullanmış çok memnunum diyor perşembe kontrolüm var doktoruma sorucam öncesinde size sormak istedim

Ne zaman gelecek şoka

Kızlar idrar yolu enfeksiyonu için urinonvef kullanan var mı , Ya da duyan ? arkadaşım tavsiye etti hamilelikte kullanmış çok memnunum diyor perşembe kontrolüm var doktoruma sorucam öncesinde size sormak istedim
Monurol gibi toz bir ilaç ben monurol kullandım. Hemde 4 5 kere. Ay yanlış anlamışım şimdi farkettim cranbery ilacı dimi? Ondan kullandım ben hala yanmam olursa kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…