- 11 Haziran 2021
- 86
- 169
- 43
- 34
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #37.121
Aman dikkat et kendini yormadan dinlene dinlene yap çünkü bu haftalardan sonra kritik artık çok yormamak gerekiyor bedeniyarın boyacılar gelecek evi toparlamam lazım bir dünya çamaşır var yıkanması lazım yemek yok bir dünya iş beni bekliyor ama gözümden uyku akıyor hiç mecalim yok uyudum uyuyacağım
Magosit ben sabah akşam 21.haftadan beri içiyorum.sudem34 magnezyum verdı hap magosit pek içmedim 3 gunde bazen bir kez.
Nıdıcard kullanıyorum günde 4 kez 6 saat ara ile.
Tokluk iyi sorun yok ama gece ara öğunden sonra sabah aclık 100 felan cıkıo. Hoca okadar olur dedi ama ben Baska doktora da gidicem. İnsülin verilmedi.. Aclık sıkıntı sanırım. Detaylı ultrason olmasa hıc farkedilmeyecekti.
Seker takibine devam.
maalesef canım akşamına %10 indirim yapacak Trendyol son 15 günün en düşük fiyatı olarak kırmızı etiket ile gösterecek.Bu insaf mı ya kaç kat zam ne alaka.
700 nere 1800 nere
İki katından bile fazla
Vitazona bak.maalesef canım akşamına %10 indirim yapacak Trendyol son 15 günün en düşük fiyatı olarak kırmızı etiket ile gösterecek.
Piyasanın içinde olmak çook acı her yalanı yakalıyorum.
Dün incia'nın bebek yağını alayım dedim 85 TL civarıydı telefon şarjım bitti bugün alırım diye erteledim.Sabah bir baktım
209,90 TL ' ye çıkmış fiyatı %40 indirim var yazmışlar 138TL'ye düşmüş görünüyor. ( şimdi bu %40 indirime ben pabuç bırakırmıyım..)
O videolara bende denk geldim canımKızlar buralara yazmasam da gözüm hep üzerinizde, bide ekim annelerini takip ediyorum bizden önden gittikleri içinÇok ama çok katkınız oluyor sürecin her aşamasında inanın sıcacık sohbetiniz içimi ısıtıyor yalnız değilim diyorum Hepimiz sağlıkla vaktinde bebeklerimize kavuşalım inşallah Hasta olanlara geçmiş olsun diliyorum Henüz gebelik okuluna gitmemiş benim gibi gebeler için YouTube da ücretsiz videoların olduğunu söylemek istedim ne kadar iyiler bilmesem de ben başladım ödemiş devlet hastanesinin videolarına Herkese sevgiler
Şuan aciliyeti yok.Vitazona bak.
N11 kuponla bak
Ben bebe yağı almadım mustela kırmızı losyon varya ondan aldımŞuan aciliyeti yok.
Sepete atıp bekletiroum hepsinde hangisinde kargo v.s daha mantıklıysa birlikte alırım diye
Napıcam ben bu aclığı bunun caresı yokmu bugun karnım sert. Göbek cevresi agrıo buda ayrı bir şey cıktı. Doktorum aclık değerine cok takılmadı nedense.Magosit ben sabah akşam 21.haftadan beri içiyorum.
Ondan öncede bir içiyordum kadın doğumcu erken başlattı.
Neden içmiyorsun?
Sancı kramp kabızlık hepsine iyi geliyor.
Açlığın epey yüksek balım
Benim endokrin 92 ye bile yüksek diyordu
Stres şekeri arttırırNapıcam ben bu aclığı bunun caresı yokmu bugun karnım sert. Göbek cevresi agrıo buda ayrı bir şey cıktı. Doktorum aclık değerine cok takılmadı nedense.
Özelde ki canım. Devlete gitmedim en son cıktıktan sonra. Endokrin direkt randevu oluomu.Stres şekeri arttırır
Doktor'un telaş yapmadıysa belki sıkıntı yoktur
Ama ihmal etme endokrine git için rahat etsin
Devletteki doktor mu rahat olan?
kesinlikle tulum daha kullanışlı bebeği kucağa aldığımızda falan alt üst takımlarda hep karnı falan açılıyor çünkü tulumda öyle bi seçenek yok tabi o yüzden rahat oluyorBenım bı arakadasım yenı dogum yaptı, alt ust takım yerıne tulum al dıyor hep
Ne zaman gelecek şokaKızlar şok markete bir sürü beşik örtü mörtü birşeyler geliyor.
Anne bebek oyuncak ürünlerine dadandı bu ara zincir marketler.
Bime de oyuncak moyuncak geliyordu.
Bu arada Nebahat Çehre de dün şoktan alışveriş yapıyordumagazin onu konuşuyor şimdi ✌
Monurol gibi toz bir ilaç ben monurol kullandım. Hemde 4 5 kere. Ay yanlış anlamışım şimdi farkettim cranbery ilacı dimi? Ondan kullandım ben hala yanmam olursa kullanıyorumKızlar idrar yolu enfeksiyonu için urinonvef kullanan var mı , Ya da duyan ? arkadaşım tavsiye etti hamilelikte kullanmış çok memnunum diyor perşembe kontrolüm var doktoruma sorucam öncesinde size sormak istedim
Sok a carsamba gunleri geliyor urunlerNe zaman gelecek şoka
Bugün yarın eli kulağındaNe zaman gelecek şoka
Teşekkür ederim bakayımBugün yarın eli kulağında
Murat paylaşmıştı dün
Kapılarında da asılı oluyor broşür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?