2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Slm kizlar 28+1 den merhaba bayadir yazamiyorum, ev, is derken 2 ay olmus. simdi herkesi bi heyecan sarmis. Uykusuzluk aldi basini gidiyor, artik gün saymaya basladik. Önceden dogum tarihi veren dr oldumu kimseye? Bana ikiz oldugu icin 3 hafta önceden alalim seni dedi doktorum, gün bile ayarladi. 37. Haftada yatis verdi.

Kızlar gözlerimi açamıyorum ya inanılmaz uyku ağırlık var üzerimde. Kan şekerim düşmüş olabilir mi diyetten dolayı?

Kızlar idrar yolu enfeksiyonu için urinonvef kullanan var mı , Ya da duyan ? arkadaşım tavsiye etti hamilelikte kullanmış çok memnunum diyor perşembe kontrolüm var doktoruma sorucam öncesinde size sormak istedim
ONU DUYMADIM CANIM AMA benim çok şiddeti ve agır geçiyordu
Başlangıç dönemlerinde tek içimlik MONUROL
Daha ağır ve uzun enfeksiyonlarda Amoklavin yada aynı eşdeğerde Augmentin kullandırdı hepp doktorum

Kızlar gözlerimi açamıyorum ya inanılmaz uyku ağırlık var üzerimde. Kan şekerim düşmüş olabilir mi diyetten dolayı?
Olabilir canim cok halsizlik oluyor dedigimde doktor kan sekerin dusuyordur ara ogun yap demisti bana. Ama sen diyet disina cikamazsin sanirim

öksürük ve balgamı ben zor geçirdim hala devam ediyor hafif hafif, yarım limon sık karabiber kaynar su, su ılıklayınca bir tatlı kaşığı bal. Bana iyi geldi
Senin tavsiyenle bunu yaptım hafifletti şükür ama hala devam ediyor hastalık bebeğe bir zararı olmaması iyi oldu ağrı falan çekiyorum bir şekilde

toprak demir eksikliğinden derler canım cif kokusuna gelince benim bi arkadaş ta senin gibiydi bebeğe zararlı olacağından korkmasam yiyecem diyordu doğumdan sonra kesin yiyecem falan diye söyleniyordu doğumdan sonra geçiyor bu durum merak etme o da kendine şaşırıyordu ay nasıl bi psikopatlıktı o bendeki falan diye

Kızlar şimdi geldim kontrolden her şey yolunda şükür ama e nabızda haftamı değiştirdi. Yani normalde 29+3 haftalık sat tarihine göre ama ultrasonda 30+3 çıkıyor dedi. Ben sat baz alınıyor sanıyordum ama demekki ultrason daha doğruymuş bilemedim. İlk nst deneyimini yaşadım bir sorun çıkmadı. Rahim ağzı da ultrasonda iyi görünüyor alttan bakmaya gerek yok dedi. Hemoroid için anestol krem verdi fitil tavsiye etmiyorum zaten 1 haftaya geçer dedi, akşamları ılık suya baticon döküp 15 20 dakika oturursan iyi gelir dedi. Birileri daha bugğn kontrole gidecekti onlar naptılar inşallah yolundadır her şey

İmzanızda 32. Hafta diyor yanlış mı girdiniz acaba

canım bi tane mama, biberon al bence sütün ilk zaman çok az geldiğinden onu anlamak biraz zor oluyor, birde eğer sarılık olursa ki genelde oluyor bebeğin aç kalmaması lazım o yüzden ben ilk bebeğimde günde bir öğün falan mama verdim ve emzirmeye de devam ettim. pompa da almamıştım nasıl olsa evde olucam gerek yok diye bi gece ateşlendim bi üşüme titreme geldi bana meğer süt sıtması olmuşum acilen eşim gidip pompa almıştı sütü sağınca rahatlamıştım o yüzden herkesin elinde basit de olsa bi pompa bulunmalı bence.

Bugün bir yazı okudum göbeği sıkan kıyafetler giyince bebek içeride tedirgin olup strese giriyormuş ahahsjj yaa yiceem ben bunları çok komikler bugün eşimin kıyafetlere geçiş yaptım bende
bende biraz eşimden kıyafet aşırmaya başladım ama beyfendi bana beğendiği sevdiği kıyafetleri vermek istemiyor bolartırsın onları diye gıcık ya

Şoka gelen mama sandalyesi nasıl acaba fiyatı kendisi bilgisi olan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…