- 17 Mart 2010
- 26.619
- 68.249
- 1.123
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #37.141
Özelde endokrin olur direkÖzelde ki canım. Devlete gitmedim en son cıktıktan sonra. Endokrin direkt randevu oluomu.
Salı değil mi kız benim aklımda salı kalmışSok a carsamba gunleri geliyor urunler
Carsamba sok, persembe a101, cuma bimSalı değil mi kız benim aklımda salı kalmış
ONU DUYMADIM CANIM AMA benim çok şiddeti ve agır geçiyorduKızlar idrar yolu enfeksiyonu için urinonvef kullanan var mı , Ya da duyan ? arkadaşım tavsiye etti hamilelikte kullanmış çok memnunum diyor perşembe kontrolüm var doktoruma sorucam öncesinde size sormak istedim
Olabilir canimKızlar gözlerimi açamıyorum ya inanılmaz uyku ağırlık var üzerimde. Kan şekerim düşmüş olabilir mi diyetten dolayı?
Daha yeni ara öğün yaptım canım. Evet diyet dışına çıkamıyorumOlabilir canimcok halsizlik oluyor dedigimde doktor kan sekerin dusuyordur ara ogun yap demisti bana. Ama sen diyet disina cikamazsin sanirim
Senin tavsiyenle bunu yaptım hafifletti şükür ama hala devam ediyor hastalık bebeğe bir zararı olmaması iyi oldu ağrı falan çekiyorum bir şekildeöksürük ve balgamı ben zor geçirdim hala devam ediyor hafif hafif, yarım limon sık karabiber kaynar su, su ılıklayınca bir tatlı kaşığı bal. Bana iyi geldi
toprak demir eksikliğinden derler canım cif kokusuna gelince benim bi arkadaş ta senin gibiydi bebeğe zararlı olacağından korkmasam yiyecem diyordu doğumdan sonra kesin yiyecem falan diye söyleniyordu doğumdan sonra geçiyor bu durum merak etme o da kendine şaşırıyordu ay nasıl bi psikopatlıktı o bendeki falan diyeKoku demisisnizde aranızda benim gibi olan var mı bilmiyorumcif kokusu var ya ben bitim oldum ona bide ıslak toprak kokuusu Allah'ım geçen patatezin ustundeki toprağı yalamişim bı kendimi kaybettim gülmeyin sakın neyden oluyor bilmiyoruum ya resmen o kokuları yemek istiyorum değişik bı his bende aşerme yoktur noramlde ama iki gebeligimde de son aylarda bu sorunu yasadim
İmzanızda 32. Hafta diyor yanlış mı girdiniz acabaSlm kizlar 28+1 den merhababayadir yazamiyorum, ev, is derken 2 ay olmus. simdi herkesi bi heyecan sarmis. Uykusuzluk aldi basini gidiyor, artik gün saymaya basladik. Önceden dogum tarihi veren dr oldumu kimseye? Bana ikiz oldugu icin 3 hafta önceden alalim seni dedi doktorum, gün bile ayarladi. 37. Haftada yatis verdi.
canım bi tane mama, biberon al bence sütün ilk zaman çok az geldiğinden onu anlamak biraz zor oluyor, birde eğer sarılık olursa ki genelde oluyor bebeğin aç kalmaması lazım o yüzden ben ilk bebeğimde günde bir öğün falan mama verdim ve emzirmeye de devam ettim. pompa da almamıştım nasıl olsa evde olucam gerek yok diye bi gece ateşlendim bi üşüme titreme geldi bana meğer süt sıtması olmuşum acilen eşim gidip pompa almıştı sütü sağınca rahatlamıştım o yüzden herkesin elinde basit de olsa bi pompa bulunmalı bence.Tecrübeli anneler benim aklıma takılan bir şey var sütümüz mesela ne zamana kadar gelmezse mama vermeliyiz ? Kv yi ona göre durdurucam ahahhs mama verelim diye taktı da. Birde pompa ne zaman kullanılmaya başlanır hem emzirip hem sağmalı mıyım beni aydınlatır mısınız bu konuda
Evet haplar kocaman bende içemiyorumBen hiç sevemedim ya içerken kusucam iki aylikmis icindeki 60 tane kocaman hap var
Bim bazen salı da getiriyorCarsamba sok, persembe a101, cuma bim
Biminki sali cumaBim bazen salı da getiriyorbakcam kız merak ettirdin
bende biraz eşimden kıyafet aşırmaya başladım ama beyfendi bana beğendiği sevdiği kıyafetleri vermek istemiyor bolartırsın onları diyeBugün bir yazı okudum göbeği sıkan kıyafetler giyince bebek içeride tedirgin olup strese giriyormuş ahahsjj yaa yiceem ben bunları çok komiklerbugün eşimin kıyafetlere geçiş yaptım bende
He yaBiminki sali cumaama salilari pek bi sey olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?