2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Sonunda ütüleyip astım kıyafetleri. Çekmece tarzında bir şey yok dolapta ayrı şifonyer falanda almak istemiyorum. Küçük eşyaları, zıbınları nereye koyacağım bilemiyorum. Fikirlere açığım.

Eklentiler

• IMG_0909.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 95
Ben de 30+1. Ikizlere 37. Haftada alirim dedi ama tam tarih vermedi henuz.
Ama 34 den sonra aksiyonlara girebilirler hazirlikli ol dedi :)

O videolara bende denk geldim canım
İlk fırsatta bende başlayacağım.
1,5'aya doğum izinine çıkınca ilk hafta KARTAL devlet yada Tuzla devlet hastanesinde yüzyüze olan 1 haftalık eğitimlere gidicem.
Canim ben izne çıktıktan sonra yani 32 33 haftalikken gitmek istedim gebe okuluna ebe gec olur dedi kabul etmedi bilgin olsun bir sor istersen o haftalarda alıyorlar mı belki hastaneden hastaneye degisiyordur
Kızlar hangi çay içilir hangisi içilmez diye kafamızda soru işareti vardı gebe okulu rahime hanım paylaşmış
Bizim gebe okulundaki ebe son güncellemeyle gebelikte ıhlamur içilmesi de yasaklandı rahim kasilmasjna yol açıyormuş dedi
Gozun aydin canım. Fitil neden tavsiye etmiyormuş sorabildin mi? Bana asla krem fayda etmiyor ancak fitil iyi gidiyor benimkisi baya ilerlediginden midir nedir hafta da 2 3 kere kullanıyorum kullanmasam sisiyor☹☹ reçete de gebelikte 3.aydan sonra kullanılabilir yaziyor

Canım düzenleyici alırsan şu boş yerlere koyabilirsin çok güzel olur

Ben geçen kan uyuşmazlığı için gittiğimde davet etti hemşire izlem sırasında çalışıyorum 35-36 hafta arası izne çıkıcam o zaman gelmek istiyorum dedim .Olur dedi whatsapp grubumuz var hatta seni oraya eklerim takip edersin programı dedi.
Ama gaanti olsun arayıp sorarım.Olmadı youtube'dan devam

Tulumlarin astigin yerin alt tarafina duzenyiciler alarak koyabilirsin kucuk seyleri

Sordum tatlım ilk 3 ay önerilmeyen bişey son 3 ay neden önerilsin dedi, tam anlamadım ama sanırım tamamen zararsız değil demek istedi. Biraz bilmece bir kadın evet belki senin ilerlediği içindir sende kontrole gidince doktoruna bir sor bence canım tedbirli gitmek en iyisi. Bana bir de zeytinyağı iyi gelir dedi, pamuğa dök gece tampon gibi koy oraya dedi. İnşallah tezden geçer de

kizlar bu doğum paralarını ne kadar alıcaz ya mesela yıl sonunda doğum yapıcaz hepimiz yılbaşı zammından etkileniyormuyuz kafamda deli sorular

kizlar bu doğum paralarını ne kadar alıcaz ya mesela yıl sonunda doğum yapıcaz hepimiz yılbaşı zammından etkileniyormuyuz kafamda deli sorular
Merhaba canım malesef öyle pozitif bir dünya yok
Son yatan brüt maaşına göre hesaplanıyor.
Biz ne sene sonu nede ocak ayı sürecindeki zamlardan faydalanamıyoruz.
Bir hesaplama yöntemi var geçen ben detaylı örneklerle anlatmıştım.Bulursam alıntılarım
(Bazı hesaplara göre son yatan Brüt maaşa bakılıyor, bazı hesaplamalara göre yıllık yatan brüt maaşa bakılıyor.

yani tam maaşın kadar bile yatmıyor bazı kesintiler oluyor diye gördüm insallah öyle değildir

devlet hastanesi mi degiati e nabizdaki tarihi

Canim boyle seyler var ama pahali. 4 raf 700 tl cik :)
1 milyoncularda plastik cekmeceler alip icine koyabilirsin ucuz yollu olur.
Ben de dolap bile yok, bizim komidinleri bosalttim onlari odaya getirip kullanacagim mecbur geri kalanlar seffaf boxlarda. dogumdan sonra bir sifonyer alirim belki. Bahara tasininca oda yapacagim insallah

Aslında dolabın bu tarz bi yeri var ama arkadan küçük şeyler alırken zor olur gibi geldiği için oraya koymak istememiştim

Eklentiler

• image.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 74
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…