- 17 Mart 2010
- 26.619
- 68.249
- 1.123
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #37.161
Al netten pahalı pahalı iki ay giymek için kıyafet faturasını da ona yollabende biraz eşimden kıyafet aşırmaya başladım ama beyfendi bana beğendiği sevdiği kıyafetleri vermek istemiyor bolartırsın onları diyegıcık ya
Olabilir cnmİmzanızda 32. Hafta diyor yanlış mı girdiniz acaba
Ben de 30+1. Ikizlere 37. Haftada alirim dedi ama tam tarih vermedi henuz.Slm kizlar 28+1 den merhababayadir yazamiyorum, ev, is derken 2 ay olmus. simdi herkesi bi heyecan sarmis. Uykusuzluk aldi basini gidiyor, artik gün saymaya basladik. Önceden dogum tarihi veren dr oldumu kimseye? Bana ikiz oldugu icin 3 hafta önceden alalim seni dedi doktorum, gün bile ayarladi. 37. Haftada yatis verdi.
Canim ben izne çıktıktan sonra yani 32 33 haftalikken gitmek istedim gebe okuluna ebe gec olur dedi kabul etmedi bilgin olsun bir sor istersen o haftalarda alıyorlar mı belki hastaneden hastaneye degisiyordurO videolara bende denk geldim canım
İlk fırsatta bende başlayacağım.
1,5'aya doğum izinine çıkınca ilk hafta KARTAL devlet yada Tuzla devlet hastanesinde yüzyüze olan 1 haftalık eğitimlere gidicem.
Bizim gebe okulundaki ebe son güncellemeyle gebelikte ıhlamur içilmesi de yasaklandı rahim kasilmasjna yol açıyormuş dediKızlar hangi çay içilir hangisi içilmez diye kafamızda soru işareti vardı gebe okulu rahime hanım paylaşmış
Gozun aydin canım. Fitil neden tavsiye etmiyormuş sorabildin mi? Bana asla krem fayda etmiyor ancak fitil iyi gidiyor benimkisi baya ilerlediginden midir nedir hafta da 2 3 kere kullanıyorum kullanmasam sisiyor☹☹ reçete de gebelikte 3.aydan sonra kullanılabilir yaziyorKızlar şimdi geldim kontrolden her şey yolunda şükür ama e nabızda haftamı değiştirdi. Yani normalde 29+3 haftalık sat tarihine göre ama ultrasonda 30+3 çıkıyor dedi. Ben sat baz alınıyor sanıyordum ama demekki ultrason daha doğruymuş bilemedim. İlk nst deneyimini yaşadım bir sorun çıkmadı. Rahim ağzı da ultrasonda iyi görünüyor alttan bakmaya gerek yok dedi. Hemoroid için anestol krem verdi fitil tavsiye etmiyorum zaten 1 haftaya geçer dedi, akşamları ılık suya baticon döküp 15 20 dakika oturursan iyi gelir dedi. Birileri daha bugğn kontrole gidecekti onlar naptılar inşallah yolundadır her şey
Canım düzenleyici alırsan şu boş yerlere koyabilirsin çok güzel olurSonunda ütüleyip astım kıyafetleri. Çekmece tarzında bir şey yok dolapta ayrı şifonyer falanda almak istemiyorum. Küçük eşyaları, zıbınları nereye koyacağım bilemiyorum. Fikirlere açığım.
Ben geçen kan uyuşmazlığı için gittiğimde davet etti hemşire izlem sırasında çalışıyorum 35-36 hafta arası izne çıkıcam o zaman gelmek istiyorum dedim .Olur dedi whatsapp grubumuz var hatta seni oraya eklerim takip edersin programı dedi.Canim ben izne çıktıktan sonra yani 32 33 haftalikken gitmek istedim gebe okuluna ebe gec olur dedi kabul etmedi bilgin olsun bir sor istersen o haftalarda alıyorlar mı belki hastaneden hastaneye degisiyordur
Bizim gebe okulundaki ebe son güncellemeyle gebelikte ıhlamur içilmesi de yasaklandı rahim kasilmasjna yol açıyormuş dedi
Gozun aydin canım. Fitil neden tavsiye etmiyormuş sorabildin mi? Bana asla krem fayda etmiyor ancak fitil iyi gidiyor benimkisi baya ilerlediginden midir nedir hafta da 2 3 kere kullanıyorum kullanmasam sisiyor☹☹ reçete de gebelikte 3.aydan sonra kullanılabilir yaziyor
Tulumlarin astigin yerin alt tarafina duzenyiciler alarak koyabilirsin kucuk seyleriSonunda ütüleyip astım kıyafetleri. Çekmece tarzında bir şey yok dolapta ayrı şifonyer falanda almak istemiyorum. Küçük eşyaları, zıbınları nereye koyacağım bilemiyorum. Fikirlere açığım.
Sordum tatlım ilk 3 ay önerilmeyen bişey son 3 ay neden önerilsin dedi, tam anlamadım ama sanırım tamamen zararsız değil demek istedi. Biraz bilmece bir kadınGozun aydin canım. Fitil neden tavsiye etmiyormuş sorabildin mi? Bana asla krem fayda etmiyor ancak fitil iyi gidiyor benimkisi baya ilerlediginden midir nedir hafta da 2 3 kere kullanıyorum kullanmasam sisiyor☹☹ reçete de gebelikte 3.aydan sonra kullanılabilir yaziyor
Merhaba canım malesef öyle pozitif bir dünya yokkizlar bu doğum paralarını ne kadar alıcaz ya mesela yıl sonunda doğum yapıcaz hepimiz yılbaşı zammından etkileniyormuyuz kafamda deli sorular
yani tam maaşın kadar bile yatmıyor bazı kesintiler oluyor diye gördüm insallah öyle değildirMerhaba canım malesef öyle pozitif bir dünya yok
Son yatan brüt maaşına göre hesaplanıyor.
Biz ne sene sonu nede ocak ayı sürecindeki zamlardan faydalanamıyoruz.
Bir hesaplama yöntemi var geçen ben detaylı örneklerle anlatmıştım.Bulursam alıntılarım
(Bazı hesaplara göre son yatan Brüt maaşa bakılıyor, bazı hesaplamalara göre yıllık yatan brüt maaşa bakılıyor.
devlet hastanesi mi degiati e nabizdaki tarihiKızlar şimdi geldim kontrolden her şey yolunda şükür ama e nabızda haftamı değiştirdi. Yani normalde 29+3 haftalık sat tarihine göre ama ultrasonda 30+3 çıkıyor dedi. Ben sat baz alınıyor sanıyordum ama demekki ultrason daha doğruymuş bilemedim. İlk nst deneyimini yaşadım bir sorun çıkmadı. Rahim ağzı da ultrasonda iyi görünüyor alttan bakmaya gerek yok dedi. Hemoroid için anestol krem verdi fitil tavsiye etmiyorum zaten 1 haftaya geçer dedi, akşamları ılık suya baticon döküp 15 20 dakika oturursan iyi gelir dedi. Birileri daha bugğn kontrole gidecekti onlar naptılar inşallah yolundadır her şey
Sonunda ütüleyip astım kıyafetleri. Çekmece tarzında bir şey yok dolapta ayrı şifonyer falanda almak istemiyorum. Küçük eşyaları, zıbınları nereye koyacağım bilemiyorum. Fikirlere açığım.
Aslında dolabın bu tarz bi yeri var ama arkadan küçük şeyler alırken zor olur gibi geldiği için oraya koymak istememiştimCanim boyle seyler var ama pahali. 4 raf 700 tl cik :)Doreline Smart Maxi 4 Adet Beyaz Akıllı Raf Sistemi, Dolap Içi Düzenleyici Çekmece Ve Organizer Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Doreline Smart Maxi 4 Adet Beyaz Akıllı Raf Sistemi, Dolap Içi Düzenleyici Çekmece Ve Organizer yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
1 milyoncularda plastik cekmeceler alip icine koyabilirsin ucuz yollu olur.
Ben de dolap bile yok, bizim komidinleri bosalttim onlari odaya getirip kullanacagim mecburgeri kalanlar seffaf boxlarda. dogumdan sonra bir sifonyer alirim belki. Bahara tasininca oda yapacagim insallah
Ben araştırdım 4a/4b oluyor ama benim eşim 4c çalışan olduğu için alamıyor maalesefemzirme ödeneği de oluyormuş 500 tl civarında bir seferlik herkes başvursun sigortası olmayanlara da eşi üzerinden yatıyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?