2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ben günlerdir öyleyim 3 te uyudum simdi uyandım uyanamıyorum da
Ya uyumak da yasak resmen eziyet çekiyorım. 6 öğün var, öğünlerden sonra uyuma dedi, sersem gibi dolanıyorum Bu halde yemek hazırlayıp, bir de yürüyüşe çıkıcam şimdi

ne tatlışlar ya :) askıya takılan bez raf gibi organizerler var ondan alabilirsin kendine raf yapmış olursun tulumlar minicik olduğu için altını da değerlendir organizerler ile bir de motex organizerler var bezleri vs koyarsın buna sanki

Uygulama şöyle bişi diyo
Bana dogurucam gibi geliyor valla aynı adet sancısı gibi oluyorum öyle ağır oluyor geceleri bide dün magnezyumum bitmiş bugün gidemedim yarın almam lazım kasıklarım ağrıyor

ailemizden çok genç birini kaybettik bugün aniden 3 çocuğu var en büyüğü 13 yaşında. kadıncağız gözü açık gitti. küçük oğlu 8 yaşında geldi dizime yattı bir ağladı içini çeke çeke bitirdi beni. Allahım cümlesine de bize de evlatlarımızı büyütecek sağlıklı ömür versin Yarabbim

Kızlar belediye çanta vs veriyor içi dolu krem bez felan onları nasıl alıyorlar? Hep görüyorum tiktok instagramda belediyeden hediye diye nasıl başvuru oluyor ki
İnternetten başvuru oluyormuş her ilin ki farklı benim burayı bulamadım mesela

başınız sağolsun, allah ailesine geride kalanlarına metanet versin, çok zor ..

Kızlar belediye çanta vs veriyor içi dolu krem bez felan onları nasıl alıyorlar? Hep görüyorum tiktok instagramda belediyeden hediye diye nasıl başvuru oluyor ki
Belediyeden belediyeye değişiyor diye biliyorum mesela şahinbey belediyesi
Anneye süt desteği
Bebeğe çanta tarzı bişey dediğin gibi
Okula başlayınca ayakkabı vs veriyordu

Yaa çok böyle ortamlarda durup moralini bozma çok etkiliyo. Sonra başlıyon rüyalarında görmeye

benim arkadaşım internet sitesinden başvurdu belediyeye, gelmez sanmış gelmiş. ama bebişin doğması gerekiyor alavbilmen için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…