- 2 Ağustos 2021
- 5.615
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.381
- 148
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #37.201
Ben ilk kez duydum. Nasıl bir şey bu? Doğumdan sonra mı başvuruluyor, bir defa mı veriliyor?Ben araştırdım 4a/4b oluyor ama benim eşim 4c çalışan olduğu için alamıyor maalesef
Ben günlerdir öyleyim 3 te uyudum simdi uyandım uyanamıyorum daKızlar gözlerimi açamıyorum ya inanılmaz uyku ağırlık var üzerimde. Kan şekerim düşmüş olabilir mi diyetten dolayı?
Ya uyumak da yasak resmen eziyet çekiyorım. 6 öğün var, öğünlerden sonra uyuma dedi, sersem gibi dolanıyorumBen günlerdir öyleyim 3 te uyudum simdi uyandım uyanamıyorum da
ne tatlışlar ya :) askıya takılan bez raf gibi organizerler var ondan alabilirsin kendine raf yapmış olursun tulumlar minicik olduğu için altını da değerlendir organizerler ile bir de motex organizerler var bezleri vs koyarsın buna sankiSonunda ütüleyip astım kıyafetleri. Çekmece tarzında bir şey yok dolapta ayrı şifonyer falanda almak istemiyorum. Küçük eşyaları, zıbınları nereye koyacağım bilemiyorum. Fikirlere açığım.
Bende izliyorum arada eşim dizilerde oyuncuları görünce ziyagiller burda diyorNetflix falan boşver kız aç aşkı memnu muhteşem yüzyılezbere bilsem de sıkmıyor asla. Geçen gün yine başladım eşim diyor ki biraz daha devam edersen Nihal gibi bayılmaya başlayacağım
çok teşekkür ederim
Aşkı memnuyu bende izliyorumBende izliyorum arada eşim dizilerde oyuncuları görünce ziyagiller burda diyor
Görür görmez bende aynını düşündüm
Kv> KimseBugün kv geldi uzun zaman sonra. Bebeğin odasında tek tek bütün dolapları açtı baktı ne var ne yok bende mutfakta iş yapıyorumöyle gitti sonra aman buraya kimse bakmaz şunları şuraya koyayım dediğim yerlere bile bakmış
Başvuru nerden yapılıyor hiç duymamıştımemzirme ödeneği de oluyormuş 500 tl civarında bir seferlik herkes başvursun sigortası olmayanlara da eşi üzerinden yatıyormuş
Bana dogurucam gibi geliyor valla aynı adet sancısı gibi oluyorum öyle ağır oluyor geceleri bide dün magnezyumum bitmiş bugün gidemedim yarın almam lazım kasıklarım ağrıyorUygulama şöyle bişi diyo
alıp bulabildiklerimi öyle yaptım, bir de kuzenimin kıyafetleri var onlara hiç bakmadan direkt makineye atmışım puzzle gibi eşleştirmeye çalışıyorumAldığın yerlere bak eğer netten aldıysan
Çeşit çeşit ağrılar yaşıyorumArkadaşlar tuvalete çıkınca affedersiniz dışkılama sonucunda kasıklarında ağrı yaşayan var mı?
İnternetten başvuru oluyormuş her ilin ki farklı benim burayı bulamadım meselaKızlar belediye çanta vs veriyor içi dolu krem bez felan onları nasıl alıyorlar? Hep görüyorum tiktok instagramda belediyeden hediye diye nasıl başvuru oluyor ki
başınız sağolsun, allah ailesine geride kalanlarına metanet versin, çok zor ..ailemizden çok genç birini kaybettik bugün aniden 3 çocuğu var en büyüğü 13 yaşında. kadıncağız gözü açık gitti. küçük oğlu 8 yaşında geldi dizime yattı bir ağladı içini çeke çeke bitirdi beni. Allahım cümlesine de bize de evlatlarımızı büyütecek sağlıklı ömür versin Yarabbim
Belediyeden belediyeye değişiyor diye biliyorum mesela şahinbey belediyesiKızlar belediye çanta vs veriyor içi dolu krem bez felan onları nasıl alıyorlar? Hep görüyorum tiktok instagramda belediyeden hediye diye nasıl başvuru oluyor ki
Yaa çok böyle ortamlarda durup moralini bozma çok etkiliyo. Sonra başlıyon rüyalarında görmeyeailemizden çok genç birini kaybettik bugün aniden 3 çocuğu var en büyüğü 13 yaşında. kadıncağız gözü açık gitti. küçük oğlu 8 yaşında geldi dizime yattı bir ağladı içini çeke çeke bitirdi beni. Allahım cümlesine de bize de evlatlarımızı büyütecek sağlıklı ömür versin Yarabbim
Kızlar belediye çanta vs veriyor içi dolu krem bez felan onları nasıl alıyorlar? Hep görüyorum tiktok instagramda belediyeden hediye diye nasıl başvuru oluyor ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?