- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.210
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #37.241
Ben damla kullanıyordum sonra hap şeklinde aldım kurtuldum damlanın eziyetindenperinatolog bana dvit al dediğinde ve ben sormadan kendi anlattı, özellikle ekmeğe falan sürme suya kat öyle iç demişti, öyle diyince ben de suyla yapıyorum
Normalde tek Hindistan cevizi yağı kullanırken dışarıda bekletiyorum zaten sıvı hale geliyor kullanmadan bir saat kadar öncede buzdolabına koyuyordum bir saatte tam sürülecek kıvama geliyordu. Fazla durursa sürülmüyor sertleşiyor. Kakao yağı ile ikisini karıştırınca kıvamı iyi oldu sıvılaşmıyor dışarıda bekletince o yüzden hep dışardaH
Hindistan cevizi yağını dışarıda mı bekletiyorsun ?
Kız kim bizi takmıyo
Hee tamam aynen farkettim şuan
Kim oKız kim bizi takmıyo
ya geçen bi profil fotisi muhabbeti oldu ya
Yok kız yazdı ya cevapya geçen bi profil fotisi muhabbeti oldu yaperaninannesi elli kere de etiketledik ama arkadaş bize cevap yazmadı konu o
Ben de bu korkuyu yaşıyorum ara ara algıda da seçicilik oldu sanırım sürekli böyle şeyler çıkıyor karşıma eşim cekyatta yatarken inceliyorum bana bir şey olsa bu kızıma üvey anne getirir mi diyeBu durumdan çok korkuyorum kim bakar bebeğime üzer mi canını yakarmı
Depremde ailesini kaybeden altı yaşında bir kız çocuğu arkadaşımın kardeşi el bebek gül bebek bakıldı yıllar sonra olan bir bebekti şimdi yengesiyle kalıyor okadar masumlaşmış zor durumdaki
Annesiyle uyurken şimdi odada tek yatıyor
Psikolojik olarak bilir benim ilk gebeligimde bebeğimi kaybetme riskim vardı gün içinde istemezsiz 10 kez falan bayılıyordum zaten kaybettim deAy Allahım yardımcın olsun ben instada videolarında ki gibi pat diye bayılıyorum nolacak bu halimiz
Yok bebeğim yazmadı başkası yazdı o bilindik biriymiş diyeYok kız yazdı ya cevapsen mi görmedin profil fotoğrafıni sormuştunuz
Ahhahahahaja yaya geçen bi profil fotisi muhabbeti oldu yaperaninannesi elli kere de etiketledik ama arkadaş bize cevap yazmadı konu o
Benim bildiğim o yazdıYok bebeğim yazmadı başkası yazdı o bilindik biriymiş diye
eminim yaa o değildi. İstemiyo olabilir yaa saygı duyuyorum herkes herkesle konuşacak diye bişi yokBenim bildiğim o yazdıama tam hatırlamıyorum doğrudur
Valla benim aklımda o diye kalmış tam olarak emin değilim yani o da olabilir olmayabilir deeminim yaa o değildi. İstemiyo olabilir yaa saygı duyuyorum herkes herkesle konuşacak diye bişi yok
Benimki de başta öyle yaptı bir tane güzel eşofman takımı vardı ben giyiyordum bir gün baktım giymiş cikarttirdimbende biraz eşimden kıyafet aşırmaya başladım ama beyfendi bana beğendiği sevdiği kıyafetleri vermek istemiyor bolartırsın onları diyegıcık ya
eminim yaa o değildi. İstemiyo olabilir yaa saygı duyuyorum herkes herkesle konuşacak diye bişi yok
Sat baza alınır çünkü bebeğin organ gelişimi sata göre belirlenir belki sen erken yumurtlamissindirKızlar şimdi geldim kontrolden her şey yolunda şükür ama e nabızda haftamı değiştirdi. Yani normalde 29+3 haftalık sat tarihine göre ama ultrasonda 30+3 çıkıyor dedi. Ben sat baz alınıyor sanıyordum ama demekki ultrason daha doğruymuş bilemedim. İlk nst deneyimini yaşadım bir sorun çıkmadı. Rahim ağzı da ultrasonda iyi görünüyor alttan bakmaya gerek yok dedi. Hemoroid için anestol krem verdi fitil tavsiye etmiyorum zaten 1 haftaya geçer dedi, akşamları ılık suya baticon döküp 15 20 dakika oturursan iyi gelir dedi. Birileri daha bugğn kontrole gidecekti onlar naptılar inşallah yolundadır her şey
Kız elli kere etiket yapmışızdırBence fark etmemiştir yoksa niye konuşmak istemesin sizle
Güzel haberlerle gel inşallahValla benim aklımda o diye kalmış tam olarak emin değilim yani o da olabilir olmayabilir deyarın bebişi görecem ya heyecandan kafam karıştı
Biz bu gidişle Allah bilir ama 15 Kasım gibi doğar mıyız ne yaparızbeni de 1 aralık diye güncelledi aynı yorumu ben yapacaktım,bin yaşa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?