2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
perinatolog bana dvit al dediğinde ve ben sormadan kendi anlattı, özellikle ekmeğe falan sürme suya kat öyle iç demişti, öyle diyince ben de suyla yapıyorum
Ben damla kullanıyordum sonra hap şeklinde aldım kurtuldum damlanın eziyetinden

H

Hindistan cevizi yağını dışarıda mı bekletiyorsun ?
Normalde tek Hindistan cevizi yağı kullanırken dışarıda bekletiyorum zaten sıvı hale geliyor kullanmadan bir saat kadar öncede buzdolabına koyuyordum bir saatte tam sürülecek kıvama geliyordu. Fazla durursa sürülmüyor sertleşiyor. Kakao yağı ile ikisini karıştırınca kıvamı iyi oldu sıvılaşmıyor dışarıda bekletince o yüzden hep dışarda

Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim ne yapacağını düşünürken müdürüm hocam hele bi okula gel bu yeni gelen öğretmene işleyişi anlat telefonuyla yine okula gittim

Ben de bu korkuyu yaşıyorum ara ara algıda da seçicilik oldu sanırım sürekli böyle şeyler çıkıyor karşıma eşim cekyatta yatarken inceliyorum bana bir şey olsa bu kızıma üvey anne getirir mi diye
Ay Allahım yardımcın olsun ben instada videolarında ki gibi pat diye bayılıyorum nolacak bu halimiz
Psikolojik olarak bilir benim ilk gebeligimde bebeğimi kaybetme riskim vardı gün içinde istemezsiz 10 kez falan bayılıyordum zaten kaybettim de sen de canını bir şeye sıkıyorsan o yüzdendir büyük ihtimalle bir de bayildiginda yanındakilere sor yüz Rengin kül gibi oluyor mu

eminim yaa o değildi. İstemiyo olabilir yaa saygı duyuyorum herkes herkesle konuşacak diye bişi yok
Valla benim aklımda o diye kalmış tam olarak emin değilim yani o da olabilir olmayabilir de yarın bebişi görecem ya heyecandan kafam karıştı

bende biraz eşimden kıyafet aşırmaya başladım ama beyfendi bana beğendiği sevdiği kıyafetleri vermek istemiyor bolartırsın onları diye gıcık ya
Benimki de başta öyle yaptı bir tane güzel eşofman takımı vardı ben giyiyordum bir gün baktım giymiş cikarttirdim hiç gurur yapma git ne istiyorsan git sanki keyfimizden yapıyoruz

Sat baza alınır çünkü bebeğin organ gelişimi sata göre belirlenir belki sen erken yumurtlamissindir maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…