2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ya uyumak da yasak resmen eziyet çekiyorım. 6 öğün var, öğünlerden sonra uyuma dedi, sersem gibi dolanıyorum Bu halde yemek hazırlayıp, bir de yürüyüşe çıkıcam şimdi
Ay Allahım yardımcın olsun ben instada videolarında ki gibi pat diye bayılıyorum nolacak bu halimiz

Bu askıların alt kısmına kutu tarzında düzenleyici alıp içine minik ürünlerini koyabilirsin ben iki tane aldım onlara dizmeyi düşünüyorum

Kızlar belediye çanta vs veriyor içi dolu krem bez felan onları nasıl alıyorlar? Hep görüyorum tiktok instagramda belediyeden hediye diye nasıl başvuru oluyor ki
Oglumdayken hic haberim yoktu. Kimligini cikartmaya gittiginde nufus mudurlugundekiler gidip belediyeden al demisler. Alip gelmisti. Oncesinde basvuru yapmamistik. Simdi nasildir bilmiyorum

Allah rahmet eylesin kalanlara sabır hayırlı sağlıklı ömürler versin cok Zor rabbim o çocukların yar ve yardımcısı olsun

Kızlar belediye çanta vs veriyor içi dolu krem bez felan onları nasıl alıyorlar? Hep görüyorum tiktok instagramda belediyeden hediye diye nasıl başvuru oluyor ki
ilçe olarak değilde il olarak bakın isterseniz bağlı olduğum ilin belediye çağrı merkezini arayarak başvuru yapılıyor

Bu durumdan çok korkuyorum kim bakar bebeğime üzer mi canını yakarmı
Depremde ailesini kaybeden altı yaşında bir kız çocuğu arkadaşımın kardeşi el bebek gül bebek bakıldı yıllar sonra olan bir bebekti şimdi yengesiyle kalıyor okadar masumlaşmış zor durumdaki
Annesiyle uyurken şimdi odada tek yatıyor

Geçmiş olsun Tansiyondan dolayımı bayılma oluyor banada baygınlık hissi geliyor da hemen uzanıyorum bekliyorum
Yok kuzum benim hamilelikten önce de stabil düşük tansiyonluyum hala öyle ama yani tabiri bayılmış gibi uyuyorum

Başınız sağ olsun benimde cok yakınım vefat etti ıkı oğlu kaldı geride küçükler, insan büyüsede kimse anne gibi olmuyor, ateş düştüğü yeri yakıyor Rabbim mekanını cennet eylesin sabırlar diliyorum.

aa niye erkenden aldın canım sen, risk mi var? doğum sonrasına öteleme düşüncen yok muydu?
Çok şükür riskim vb yok ama doktorum çalışma dedi 32 den sonra yorulmak erken doğuma doğumun zor olmasına sebebiyet verir dedi ben de riske atmadım Allah korusun doğum sonrası çok darda kalırsam 2 3 ay ücretsiz izne ayrılırım dedim

Aslında dolabın bu tarz bi yeri var ama arkadan küçük şeyler alırken zor olur gibi geldiği için oraya koymak istememiştim
O zaman kizlarin dedigi gibi cekmece ici duzenleyiciler guzel olur :)
Ben gungoren belediyesine bakmistim. Bebek arabasi verdiklerini iddia etmisler. Ama basvuru sayfasi calismiyor

Yok kuzum benim hamilelikten önce de stabil düşük tansiyonluyum hala öyle ama yani tabiri bayılmış gibi uyuyorum
bende çok endişeleniyorum bayılınca ne yapılır ne yapmam gerek acaba diye ondan soruyorum çünkü bilinç gidiyor biyerime bişey olsa müdahele edeceğimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…