- Konu Sahibi sunshine__
-
- #37.221
Ay Allahım yardımcın olsun ben instada videolarında ki gibi pat diye bayılıyorum nolacak bu halimizYa uyumak da yasak resmen eziyet çekiyorım. 6 öğün var, öğünlerden sonra uyuma dedi, sersem gibi dolanıyorumBu halde yemek hazırlayıp, bir de yürüyüşe çıkıcam şimdi
Bu askıların alt kısmına kutu tarzında düzenleyici alıp içine minik ürünlerini koyabilirsin ben iki tane aldım onlara dizmeyi düşünüyorumSonunda ütüleyip astım kıyafetleri. Çekmece tarzında bir şey yok dolapta ayrı şifonyer falanda almak istemiyorum. Küçük eşyaları, zıbınları nereye koyacağım bilemiyorum. Fikirlere açığım.
Oglumdayken hic haberim yoktu. Kimligini cikartmaya gittiginde nufus mudurlugundekiler gidip belediyeden al demisler. Alip gelmisti. Oncesinde basvuru yapmamistik. Simdi nasildir bilmiyorumKızlar belediye çanta vs veriyor içi dolu krem bez felan onları nasıl alıyorlar? Hep görüyorum tiktok instagramda belediyeden hediye diye nasıl başvuru oluyor ki
Allah rahmet eylesin kalanlara sabır hayırlı sağlıklı ömürler versinailemizden çok genç birini kaybettik bugün aniden 3 çocuğu var en büyüğü 13 yaşında. kadıncağız gözü açık gitti. küçük oğlu 8 yaşında geldi dizime yattı bir ağladı içini çeke çeke bitirdi beni. Allahım cümlesine de bize de evlatlarımızı büyütecek sağlıklı ömür versin Yarabbim
Geçmiş olsunAy Allahım yardımcın olsun ben instada videolarında ki gibi pat diye bayılıyorum nolacak bu halimiz
ilçe olarak değilde il olarak bakın isterseniz bağlı olduğum ilin belediye çağrı merkezini arayarak başvuru yapılıyorKızlar belediye çanta vs veriyor içi dolu krem bez felan onları nasıl alıyorlar? Hep görüyorum tiktok instagramda belediyeden hediye diye nasıl başvuru oluyor ki
ben bimden kalıplı hurçlardan aldım çok memnunum çok düzenli güzel oluyor hem baza altına hem dolap içineBu askıların alt kısmına kutu tarzında düzenleyici alıp içine minik ürünlerini koyabilirsin ben iki tane aldım onlara dizmeyi düşünüyorum
Gülebildiysen güzel ben hiç sevmiyorum ya çanta Oda mutfak karıştırılmasınıAhahahhh gitmiş heryeri incelemiş yaa çok güldüm
e devletten yapılıyor ama doğumdan sonra hastaneler de başvurabiliyormuş sizin yerinize doğum yaptığınızdaBaşvuru nerden yapılıyor hiç duymamıştım
Bu durumdan çok korkuyorum kim bakar bebeğime üzer mi canını yakarmıailemizden çok genç birini kaybettik bugün aniden 3 çocuğu var en büyüğü 13 yaşında. kadıncağız gözü açık gitti. küçük oğlu 8 yaşında geldi dizime yattı bir ağladı içini çeke çeke bitirdi beni. Allahım cümlesine de bize de evlatlarımızı büyütecek sağlıklı ömür versin Yarabbim
Yok kuzum benim hamilelikten önce de stabil düşük tansiyonluyum hala öyle ama yani tabiri bayılmış gibi uyuyorumGeçmiş olsunTansiyondan dolayımı bayılma oluyor banada baygınlık hissi geliyor da hemen uzanıyorum bekliyorum
Başınız sağ olsun benimde cok yakınım vefat etti ıkı oğlu kaldı geride küçükler, insan büyüsede kimse anne gibi olmuyor, ateş düştüğü yeri yakıyor Rabbim mekanını cennet eylesin sabırlar diliyorum.ailemizden çok genç birini kaybettik bugün aniden 3 çocuğu var en büyüğü 13 yaşında. kadıncağız gözü açık gitti. küçük oğlu 8 yaşında geldi dizime yattı bir ağladı içini çeke çeke bitirdi beni. Allahım cümlesine de bize de evlatlarımızı büyütecek sağlıklı ömür versin Yarabbim
Çok şükür riskim vb yok ama doktorum çalışma dedi 32 den sonra yorulmak erken doğuma doğumun zor olmasına sebebiyet verir dedi ben de riske atmadımaa niye erkenden aldın canım sen, risk mi var? doğum sonrasına öteleme düşüncen yok muydu?
O zaman kizlarin dedigi gibi cekmece ici duzenleyiciler guzel olur :)Aslında dolabın bu tarz bi yeri var ama arkadan küçük şeyler alırken zor olur gibi geldiği için oraya koymak istememiştim
Ben gungoren belediyesine bakmistim. Bebek arabasi verdiklerini iddia etmisler. Ama basvuru sayfasi calismiyorKızlar belediye çanta vs veriyor içi dolu krem bez felan onları nasıl alıyorlar? Hep görüyorum tiktok instagramda belediyeden hediye diye nasıl başvuru oluyor ki
Yakın olsam ütüyle ütü masasini alır gelirdim karşılıklı ütülerdikdiziyi boşver bana yardıma gel heryer çamaşırallahım ne neyin takımı hiç anlamıyorum ya
Yok kuzum benim hamilelikten önce de stabil düşük tansiyonluyum hala öyle ama yani tabiri bayılmış gibi uyuyorum
Olmasın hiç inşallahÇeşit çeşit ağrılar yaşıyorum
Daha buna sıra gelmedi sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?