- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.210
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #37.261
Bizim evde fazlada buzdolabı duzenleyiclerden vardı onların içine koyup yerleştirdim evde varsa değerlendirebilirsjnSonunda ütüleyip astım kıyafetleri. Çekmece tarzında bir şey yok dolapta ayrı şifonyer falanda almak istemiyorum. Küçük eşyaları, zıbınları nereye koyacağım bilemiyorum. Fikirlere açığım.
ben de öyle ve bu durum beni çok etkiledi eve geldim duramadım orada. Allah hayırlı uzun ömürler versin bize de herkese evlatlarımızlaBu durumdan çok korkuyorum kim bakar bebeğime üzer mi canını yakarmı
Depremde ailesini kaybeden altı yaşında bir kız çocuğu arkadaşımın kardeşi el bebek gül bebek bakıldı yıllar sonra olan bir bebekti şimdi yengesiyle kalıyor okadar masumlaşmış zor durumdaki
Annesiyle uyurken şimdi odada tek yatıyor
ah görecektin çocuklarının ağlayışını hele oğlu bitirdi hepimizi. ben stressiz geçirmek isterken bu hamileliğimde 2. kaybettiğim yakınım. 7 ayda 4 cenazeye katıldım 2si beni çok üzen ölümler oldu.Başınız sağ olsun benimde cok yakınım vefat etti ıkı oğlu kaldı geride küçükler, insan büyüsede kimse anne gibi olmuyor, ateş düştüğü yeri yakıyor Rabbim mekanını cennet eylesin sabırlar diliyorum.
Yani biz bgn eve gectik. Sadece mutdagi yerlestirdik yikayamadik dusun. Ustleri kapaliydi ama duusncen yinede yikamakti. Bittim. Arabada donerken arkada yattim agrim oldu. Sakin sakin yorma kendini. Bende biraktim bundan snra nolursa olsun. Yoksa dogururum buyuk ihtinalleyarın boyacılar gelecek evi toparlamam lazım bir dünya çamaşır var yıkanması lazım yemek yok bir dünya iş beni bekliyor ama gözümden uyku akıyor hiç mecalim yok uyudum uyuyacağım
Sadece acliktan degil ani seker yukselmesi de uyku yaparDaha yeni ara öğün yaptım canım. Evet diyet dışına çıkamıyorum
Uf fiyat almam lazim yeni hastaneden. Kim bilir kac dicekler..kalpli olanlar vardı onu almadım. bu papyonlu gibi kıza da erkeğe de olur sanki
doğum yaptıracağın hastaneye sor, doğum paketi içinde ne var diye onlar detaylı söylüyor bazıları söylemiyor özellikle sen soruyorsun.
onlar anlatmasa bile sor ben bi kaçından teklif aldım kimi anlattı, kimi anlatmadı, özellikle sorunca var dedi
genelde pkaet içinde eklenenler
sezaryan 2, normal doğum 1 gece konaklama refaketçi ve yemekleri dahil
bebek rutin kontrolleri
lohusa şerbeti
hastane çıkışı (çok bişey beklemeyin kendi markasını giydiriyorlar direkt doğum anında )
kuaför -düz fön
bebek bakım çantası
şampuanı, ıslak mendili,bezi, dependi vs)
Bayilicak gibi hissettiginde hemen yere yat ayaklwrini yuksri kaldir. İnternetten sok pozisyonu die aratqbilirsinbende çok endişeleniyorum bayılınca ne yapılır ne yapmam gerek acaba diye ondan soruyorum çünkü bilinç gidiyor biyerime bişey olsa müdahele edeceğimde
sağlık ocağı benimkini degistiremiuoruz dedi ozel takipliyim o degisti sms e nsbizda drgidmddiEvet canım ben devlet takipliyim
boşver sağlık olsun gerisi önemli değilYani biz bgn eve gectik. Sadece mutdagi yerlestirdik yikayamadik dusun. Ustleri kapaliydi ama duusncen yinede yikamakti. Bittim. Arabada donerken arkada yattim agrim oldu. Sakin sakin yorma kendini. Bende biraktim bundan snra nolursa olsun. Yoksa dogururum buyuk ihtinalle
Ben yazdım cevapBenim bildiğim o yazdıama tam hatırlamıyorum doğrudur
Yaş bu kız şeyleri ne tatlıSonunda ütüleyip astım kıyafetleri. Çekmece tarzında bir şey yok dolapta ayrı şifonyer falanda almak istemiyorum. Küçük eşyaları, zıbınları nereye koyacağım bilemiyorum. Fikirlere açığım.
Aa bana da doktor sınır yok istediğin kadar iç dedi bir de Allah korusunCanim ben izne çıktıktan sonra yani 32 33 haftalikken gitmek istedim gebe okuluna ebe gec olur dedi kabul etmedi bilgin olsun bir sor istersen o haftalarda alıyorlar mı belki hastaneden hastaneye degisiyordur
Bizim gebe okulundaki ebe son güncellemeyle gebelikte ıhlamur içilmesi de yasaklandı rahim kasilmasjna yol açıyormuş dedi
Gozun aydin canım. Fitil neden tavsiye etmiyormuş sorabildin mi? Bana asla krem fayda etmiyor ancak fitil iyi gidiyor benimkisi baya ilerlediginden midir nedir hafta da 2 3 kere kullanıyorum kullanmasam sisiyor☹☹ reçete de gebelikte 3.aydan sonra kullanılabilir yaziyor
Senin kız değil mi?kalpli olanlar vardı onu almadım. bu papyonlu gibi kıza da erkeğe de olur sanki
doğum yaptıracağın hastaneye sor, doğum paketi içinde ne var diye onlar detaylı söylüyor bazıları söylemiyor özellikle sen soruyorsun.
onlar anlatmasa bile sor ben bi kaçından teklif aldım kimi anlattı, kimi anlatmadı, özellikle sorunca var dedi
genelde pkaet içinde eklenenler
sezaryan 2, normal doğum 1 gece konaklama refaketçi ve yemekleri dahil
bebek rutin kontrolleri
lohusa şerbeti
hastane çıkışı (çok bişey beklemeyin kendi markasını giydiriyorlar direkt doğum anında )
kuaför -düz fön
bebek bakım çantası
şampuanı, ıslak mendili,bezi, dependi vs)
Şeker yükselticek bir şey yemiyorum ki canımYani biz bgn eve gectik. Sadece mutdagi yerlestirdik yikayamadik dusun. Ustleri kapaliydi ama duusncen yinede yikamakti. Bittim. Arabada donerken arkada yattim agrim oldu. Sakin sakin yorma kendini. Bende biraktim bundan snra nolursa olsun. Yoksa dogururum buyuk ihtinalle
Sadece acliktan degil ani seker yukselmesi de uyku yapar
Uf fiyat almam lazim yeni hastaneden. Kim bilir kac dicekler..
Bayilicak gibi hissettiginde hemen yere yat ayaklwrini yuksri kaldir. İnternetten sok pozisyonu die aratqbilirsin
Turkiyede tuzlu ayran ic denir fakat daha da hizli vucuda seker sokmaktir herhangi bir meyvesuyu varsa ic. Yoksa suya 2 kasik seker at dil altina degdirerek ic beyne direk seker gidecegi icin kendine gelirsin
(Dusuk tansiyon icin bunlar)
Canım Allâh rahmet etsin.ailemizden çok genç birini kaybettik bugün aniden 3 çocuğu var en büyüğü 13 yaşında. kadıncağız gözü açık gitti. küçük oğlu 8 yaşında geldi dizime yattı bir ağladı içini çeke çeke bitirdi beni. Allahım cümlesine de bize de evlatlarımızı büyütecek sağlıklı ömür versin Yarabbim
Ay Allah korusun hiç olmasın inşallah şu bi buçuk iki ayı da atlattık mı bitiyor inşallah. Hayır uzaktan ben hep millet hamile kalıp hemen doğuruyor sanıyordum meğer işin içinde neler çekiyormuşuz dayanamıyorum artıkbende çok endişeleniyorum bayılınca ne yapılır ne yapmam gerek acaba diye ondan soruyorum çünkü bilinç gidiyor biyerime bişey olsa müdahele edeceğimde
Çocuk aklı ya keki nerde kalcağını mı düşünmüşkızlar aşırı derecede üzüldüm ya evime geldim ama içim daralıyor iştahım kapandı hiçbir şey yiyesim yok karnımda bebekte gerildi hissediyorumoğlu gitmiş yengesine demiş ki annem öldü artık seninle kalabilir miyim annem öldü ya sen bana kek yapar mısın artık onun yerine bunu duyunca bittim yani
Bence foto onunHee tamam aynen farkettim şuankonuşmak istemiyo olabilir
Aşkım ben bayılmıyorum baygın gibi uyuyorum pat diye istemsizBen de bu korkuyu yaşıyorum ara ara algıda da seçicilik oldu sanırım sürekli böyle şeyler çıkıyor karşıma eşim cekyatta yatarken inceliyorum bana bir şey olsa bu kızıma üvey anne getirir mi diye
Psikolojik olarak bilir benim ilk gebeligimde bebeğimi kaybetme riskim vardı gün içinde istemezsiz 10 kez falan bayılıyordum zaten kaybettim desen de canını bir şeye sıkıyorsan o yüzdendir büyük ihtimalle bir de bayildiginda yanındakilere sor yüz Rengin kül gibi oluyor mu
Hahhah valla koca adamları alıştırdık herhaldeBende izliyorum arada eşim dizilerde oyuncuları görünce ziyagiller burda diyor
Bilmiyorum kuşum bebek 30+3 gözüküyor ultrasonda sat emin misin dedi evet dedim yani oynasa en fazla 1 hafta oynar dedim ben ultrasona göre gideceğim gelişimi böyle dedi öyle değiştirtti yanında çalışan kadına bende anlamadım.Sat baza alınır çünkü bebeğin organ gelişimi sata göre belirlenir belki sen erken yumurtlamissindirmaşallah
Sağlık ocağında bilmiyorum da kadın doğum uzmanı değiştirdi benim belki asm nin yetkisi yoktur canımsağlık ocağı benimkini degistiremiuoruz dedi ozel takipliyim o degisti sms e nsbizda drgidmddi
Yakın olsam ütüyle ütü masasini alır gelirdim karşılıklı ütülerdik
DimiAl netten pahalı pahalı iki ay giymek için kıyafet faturasını da ona yolla
kalp krizinden gitti. çok akıllı bir çocuktur cin gibi, yarın annesi beslenmesine kek yapacakmış ondan söylemiş herhalde öyle. Allah taksiratlarını affetsin çocuklarının ayağına taş değdirmesinÇocuk aklı ya keki nerde kalcağını mı düşünmüş
İnsanoğlu biz de öyleyiz gerçi ölenin ardından kendimize ağlarız normalde onsuz ben ne yaparım diye
Ya benim de yakın arkadaşım kalp krizinden vefat etmişti 42 yaşında daha okulda bir anda.
Oğluna bakmaya kıyamazdı zar zor doğurdu riskli hamileliği vardı her şeyi göze aldı. Eşinden boşanmayı düşünün cesaret edemezdi şimdi kaldılar baba oğul baş başa
Canım başınız sağolsun. Allah sabır versin ailesineailemizden çok genç birini kaybettik bugün aniden 3 çocuğu var en büyüğü 13 yaşında. kadıncağız gözü açık gitti. küçük oğlu 8 yaşında geldi dizime yattı bir ağladı içini çeke çeke bitirdi beni. Allahım cümlesine de bize de evlatlarımızı büyütecek sağlıklı ömür versin Yarabbim
Ben hep dolapta bekletiyorum vücuda temas edince hemen ısınıp eriyor akmıyor bana da böyle rahat geliyor :)Normalde tek Hindistan cevizi yağı kullanırken dışarıda bekletiyorum zaten sıvı hale geliyor kullanmadan bir saat kadar öncede buzdolabına koyuyordum bir saatte tam sürülecek kıvama geliyordu. Fazla durursa sürülmüyor sertleşiyor. Kakao yağı ile ikisini karıştırınca kıvamı iyi oldu sıvılaşmıyor dışarıda bekletince o yüzden hep dışarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?