2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Bizim evde fazlada buzdolabı duzenleyiclerden vardı onların içine koyup yerleştirdim evde varsa değerlendirebilirsjn

ben de öyle ve bu durum beni çok etkiledi eve geldim duramadım orada. Allah hayırlı uzun ömürler versin bize de herkese evlatlarımızla
ah görecektin çocuklarının ağlayışını hele oğlu bitirdi hepimizi. ben stressiz geçirmek isterken bu hamileliğimde 2. kaybettiğim yakınım. 7 ayda 4 cenazeye katıldım 2si beni çok üzen ölümler oldu.

yarın boyacılar gelecek evi toparlamam lazım bir dünya çamaşır var yıkanması lazım yemek yok bir dünya iş beni bekliyor ama gözümden uyku akıyor hiç mecalim yok uyudum uyuyacağım
Yani biz bgn eve gectik. Sadece mutdagi yerlestirdik yikayamadik dusun. Ustleri kapaliydi ama duusncen yinede yikamakti. Bittim. Arabada donerken arkada yattim agrim oldu. Sakin sakin yorma kendini. Bende biraktim bundan snra nolursa olsun. Yoksa dogururum buyuk ihtinalle
Daha yeni ara öğün yaptım canım. Evet diyet dışına çıkamıyorum
Sadece acliktan degil ani seker yukselmesi de uyku yapar
Uf fiyat almam lazim yeni hastaneden. Kim bilir kac dicekler..
bende çok endişeleniyorum bayılınca ne yapılır ne yapmam gerek acaba diye ondan soruyorum çünkü bilinç gidiyor biyerime bişey olsa müdahele edeceğimde
Bayilicak gibi hissettiginde hemen yere yat ayaklwrini yuksri kaldir. İnternetten sok pozisyonu die aratqbilirsin
Turkiyede tuzlu ayran ic denir fakat daha da hizli vucuda seker sokmaktir herhangi bir meyvesuyu varsa ic. Yoksa suya 2 kasik seker at dil altina degdirerek ic beyne direk seker gidecegi icin kendine gelirsin
(Dusuk tansiyon icin bunlar)

boşver sağlık olsun gerisi önemli değil

kızlar aşırı derecede üzüldüm ya evime geldim ama içim daralıyor iştahım kapandı hiçbir şey yiyesim yok karnımda bebekte gerildi hissediyorum oğlu gitmiş yengesine demiş ki annem öldü artık seninle kalabilir miyim annem öldü ya sen bana kek yapar mısın artık onun yerine bunu duyunca bittim yani

Yaş bu kız şeyleri ne tatlı
Aa bana da doktor sınır yok istediğin kadar iç dedi bir de Allah korusun
Senin kız değil mi?
Ben sanıyorum herkesin kız bir benim oğlan

Yok balım benim hastane klasik şeyler yapar öyle cafcaflı şeyler sanmam bir kez konuştum sa topuk kanı ilk muayene falan fıstık bir şeyler söyledi de unuttum şimdi

Şeker yükselticek bir şey yemiyorum ki canım

Canım Allâh rahmet etsin.
Trafik kazası mı kalp krizi mi genç ölüm çok zor geliyor

bende çok endişeleniyorum bayılınca ne yapılır ne yapmam gerek acaba diye ondan soruyorum çünkü bilinç gidiyor biyerime bişey olsa müdahele edeceğimde
Ay Allah korusun hiç olmasın inşallah şu bi buçuk iki ayı da atlattık mı bitiyor inşallah. Hayır uzaktan ben hep millet hamile kalıp hemen doğuruyor sanıyordum meğer işin içinde neler çekiyormuşuz dayanamıyorum artık

Çocuk aklı ya keki nerde kalcağını mı düşünmüş
İnsanoğlu biz de öyleyiz gerçi ölenin ardından kendimize ağlarız normalde onsuz ben ne yaparım diye
Ya benim de yakın arkadaşım kalp krizinden vefat etmişti 42 yaşında daha okulda bir anda.
Oğluna bakmaya kıyamazdı zar zor doğurdu riskli hamileliği vardı her şeyi göze aldı. Eşinden boşanmayı düşünün cesaret edemezdi şimdi kaldılar baba oğul baş başa

Aşkım ben bayılmıyorum baygın gibi uyuyorum pat diye istemsiz

Bende izliyorum arada eşim dizilerde oyuncuları görünce ziyagiller burda diyor
Hahhah valla koca adamları alıştırdık herhalde
Sat baza alınır çünkü bebeğin organ gelişimi sata göre belirlenir belki sen erken yumurtlamissindir maşallah
Bilmiyorum kuşum bebek 30+3 gözüküyor ultrasonda sat emin misin dedi evet dedim yani oynasa en fazla 1 hafta oynar dedim ben ultrasona göre gideceğim gelişimi böyle dedi öyle değiştirtti yanında çalışan kadına bende anlamadım.
sağlık ocağı benimkini degistiremiuoruz dedi ozel takipliyim o degisti sms e nsbizda drgidmddi
Sağlık ocağında bilmiyorum da kadın doğum uzmanı değiştirdi benim belki asm nin yetkisi yoktur canım

kalp krizinden gitti. çok akıllı bir çocuktur cin gibi, yarın annesi beslenmesine kek yapacakmış ondan söylemiş herhalde öyle. Allah taksiratlarını affetsin çocuklarının ayağına taş değdirmesin

Canım başınız sağolsun. Allah sabır versin ailesine

Ben hep dolapta bekletiyorum vücuda temas edince hemen ısınıp eriyor akmıyor bana da böyle rahat geliyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…