- 19 Şubat 2023
- 3.639
- 4.709
- 48
- 29
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #37.281
Bundan aldım canım inşallah güzel gelirBu askıların alt kısmına kutu tarzında düzenleyici alıp içine minik ürünlerini koyabilirsin ben iki tane aldım onlara dizmeyi düşünüyorum
Olur mu olur :) ay öyle dyince de önümüzde 4 hafta kalıyorBiz bu gidişle Allah bilir ama 15 Kasım gibi doğar mıyız ne yaparız
Kuzum bunlar çok küçük diye tahmin ediyorum ama inşallah istediğin gibi olurBundan aldım canım inşallah güzel gelir
Yok canım benim de oğlan geliyorYaş bu kız şeyleri ne tatlı
Aa bana da doktor sınır yok istediğin kadar iç dedi bir de Allah korusun
Senin kız değil mi?
Ben sanıyorum herkesin kız bir benim oğlan
Yok balım benim hastane klasik şeyler yapar öyle cafcaflı şeyler sanmam bir kez konuştum sa topuk kanı ilk muayene falan fıstık bir şeyler söyledi de unuttum şimdi
Demir ilacı kullanıyorsan ondan…Kızlar günaydın bişey sorcam
Kusura bakmayın dışkı yaparken simsiyah olduğunu farkettim siz de böyle birşeyle karşılaştınız mı hiç kötü bişey mi acaba
Küçük canım ama benim sadece çorap ve zıbın koyacağım çünkü gerisini astım zatenKuzum bunlar çok küçük diye tahmin ediyorum ama inşallah istediğin gibi olur
Canım doğumdan sonra birkaç gün içinde e devletten başruvu yapabiliyorsunBaşvuru nerden yapılıyor hiç duymamıştım
İnşallah istediğin gibi olur bebeğim yerim onun çoraplarınıKüçük canım ama benim sadece çorap ve zıbın koyacağım çünkü gerisini astım zaten
Gelince onları da çekip atarım inşallah güzel olurİnşallah istediğin gibi olur bebeğim yerim onun çoraplarını
Olur mu olur :) ay öyle dyince de önümüzde 4 hafta kalıyor
Ruhun çekiliyor gibiAşkım ben bayılmıyorum baygın gibi uyuyorum pat diye istemsiz
Benimde dün her hapşırıkta gitti vallaKızlar bugün idrarımı tutamıyorum çok tuhaf
Ya tam tuvalete giriyorum girmedenBenimde dün her hapşırıkta gitti valla
Kaslar zayıflıyor sanırım az kaldı ama artık zorluğu da başlıyorYa tam tuvalete giriyorum girmeden
Benimde öyle ya aşırı tuvaletim geliyor tutmakta zorlanıyorumKaslar zayıflıyor sanırım az kaldı ama artık zorluğu da başlıyor
İlk 3 ay tam Organ gelişme zamanı olduğu için olmasınSordum tatlım ilk 3 ay önerilmeyen bişey son 3 ay neden önerilsin dedi, tam anlamadım ama sanırım tamamen zararsız değil demek istedi. Biraz bilmece bir kadınevet belki senin ilerlediği içindir sende kontrole gidince doktoruna bir sor bence canım tedbirli gitmek en iyisi. Bana bir de zeytinyağı iyi gelir dedi, pamuğa dök gece tampon gibi koy oraya dedi. İnşallah tezden geçer de
Al iste yine bir doktor ikilemiperinatolog bana dvit al dediğinde ve ben sormadan kendi anlattı, özellikle ekmeğe falan sürme suya kat öyle iç demişti, öyle diyince ben de suyla yapıyorum
Kaç yaşındaydı?kalp krizinden gitti. çok akıllı bir çocuktur cin gibi, yarın annesi beslenmesine kek yapacakmış ondan söylemiş herhalde öyle. Allah taksiratlarını affetsin çocuklarının ayağına taş değdirmesin
Çok tatlı rengi duruşu her şeyi.Bundan aldım canım inşallah güzel gelir
Ayy ben bunu fiyonk gibi düşündüm hiç papyon gibi düşünmedimBen de bunu almıştım 36 lı 75e gelmişti. Kalitesini şeklini falan beğendim kokusu da hiç yok ama işte zorluyor takarken ama başlarını esnettim şimdi daha iyi
Krampla ilgili olarak da magnezyum öncesi giriyordu bacaklarıma kramp ama şimdi girmiyor sadece el parmak uyuşması var. Aç karna ceviz yiyorum da bakalım dediğin gibi deneyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?