- Konu Sahibi sunshine__
-
- #37.301
Çok güzel bi tabir çok çok müthiş bir açıklama olmuşRuhun çekiliyor gibi
Dolapta dağınık olunca sinirim bozuluyor o yüzden hemen seçtim bide hurçlar bile nerdeyse bu fiyatta bende plastik olsun dedim en azındanÇok tatlı rengi duruşu her şeyi.
Hızlı karar vermişsin
Gelince dolaba yerleştirip at çok merak ettim nasıl duracak
Ay sen öyle diyince bi daha baktım da fiyonk gibi de gözüküyor . Sonra hemen eşime sordum sence bu ne model diye papyon dediAyy ben bunu fiyonk gibi düşündüm hiç papyon gibi düşünmedim
Az süslü bir şey görsem kız eşyası diye elim gitmiyor
Bende papyonu fiyonklu diye sipariş vermiştim ama kalplisi gelmişAy sen öyle diyince bi daha baktım da fiyonk gibi de gözüküyor . Sonra hemen eşime sordum sence bu ne model diye papyon dediiki türlü de görünüyor bence
Seninkisi en güzeli o zamanBende papyonu fiyonklu diye sipariş vermiştim ama kalplisi gelmiş
O kadar haklısın ki... Her doktorun ayrı bir görüşü var. Aslında bakınca hepsi bir yandan doğru ama kimin tavsiyesine uymak gerekiyor işte orda karışıyor işler. Eğer geçmiyorsa mecbur kullanacaksın tatlım kendine eziyet etmenin gereği yok evet anneyiz evet bebekleri de düşünmeliyiz ama bizler de birer insanız. Eğer hayati bir risk taşımıyor ise bence makuldur. Ki zaten krem geçirmezse bende fitil alacağımİlk 3 ay tam Organ gelişme zamanı olduğu için olmasın
Tuhaf valla her doktor farklı birsey söylüyor kime inanacağımizi sasirdik. Sorucam insallah bu yeni doktora ne diyecek bakalım bende sarı kantaron yağı koyuyorum ama fitilsiz geçecek gibi değil
Al iste yine bir doktor ikilemi
Magnezyum eksikliğin vardır büyük ihtimalle magnezyum kullanıyor musunMerhaba hanımlar 31. Haftaya girdim ben. Geceler zulüm olmaya başladı tuvalet seansları, bacak kasılmaları ani bebek sıçramalari sizde durumlar nasıl. Uykusuzluk başladı mi ?
Magnezyum eksikliğin vardır büyük ihtimalle magnezyum kullanıyor musun
Hiç öyle düşünme canım ben de 31/6 yım bebeğim hiç olmadığı kadar hareketli çünkü 30 dan sonra dışarı ile iletişime geçmeye çalışıyorlar yavaş yavaş büyüdükleri için hareketlerini çok net hissediyoruz 36 37 den sonra bebekler rutin uyku saatlerini belirliyorlar hatta 37 den sonra bebegin uyku rutini için gece aynı saatte karanlık sessiz bir ortamda uyuyun diyorlarEvet kullanıyorum azaltıyor ama geçirmiyor. Dün gece mesela bacaklarımı kesip atmak istedim. İlaç almama rağmen.
Bugün ağrım var. Gündüz çok iş yaptım diye mi yoksa braxton hicks kasılmaları mi anlayamıyorum. Bebeğim de sürekli vuruyor ne ara uyuyor hiç bilmiyorum. Karnım sürekli hareket halinde , hangi tarafa yatsam o tarafta bebek halay çekiyor. Normal mi anormallik mi var. Doğunca ananizi ağlatacam mesajı mi veriyor :/ 31 de böyleyse birkaç hafta sonra ne olacak biraz endişeliyim
Hiç öyle düşünme canım ben de 31/6 yım bebeğim hiç olmadığı kadar hareketli çünkü 30 dan sonra dışarı ile iletişime geçmeye çalışıyorlar yavaş yavaş büyüdükleri için hareketlerini çok net hissediyoruz 36 37 den sonra bebekler rutin uyku saatlerini belirliyorlar hatta 37 den sonra bebegin uyku rutini için gece aynı saatte karanlık sessiz bir ortamda uyuyun diyorlar
Selam kızlar özellikle erkek bebeklerde 30.-33. Hafta geceleri inanılmaz hareketli ve uykusuz geçiyor kesinlikle haklısınız akşam belli bir saatten sonra hafif şeyler tüketin ve şeker kahve azaltın azıcık faydası oluyor ama kesinlikle bam güm durdurmak mümkün değil benimkini deEvet kullanıyorum azaltıyor ama geçirmiyor. Dün gece mesela bacaklarımı kesip atmak istedim. İlaç almama rağmen.
Bugün ağrım var. Gündüz çok iş yaptım diye mi yoksa braxton hicks kasılmaları mi anlayamıyorum. Bebeğim de sürekli vuruyor ne ara uyuyor hiç bilmiyorum. Karnım sürekli hareket halinde , hangi tarafa yatsam o tarafta bebek halay çekiyor. Normal mi anormallik mi var. Doğunca ananizi ağlatacam mesajı mi veriyor :/ 31 de böyleyse birkaç hafta sonra ne olacak biraz endişeliyim
Günde kaç tane kullanıyorsun ? Sade soda ve kabak çekirdeğinde de magnezyum var bunları da tüketebilirsinEvet kullanıyorum azaltıyor ama geçirmiyor. Dün gece mesela bacaklarımı kesip atmak istedim. İlaç almama rağmen.
Ayni durumdayiz, uzaniyorum hic birsey yok, kalkinca tuvalete kosuyorumKızlar bugün idrarımı tutamıyorum çok tuhaf
42 43 yaşındaydı. vade bitti mi gerisi bahaneye bakıyor.Kaç yaşındaydı?
Ne kadar yaygınlaştı kalp krizi ve çoğu kurtarılamıyor
kuzum stresten de oluyor. ben bugün üzüldüm diye bebekte çok hareketlendi gerildi bence, hem de karnım ağrıyor. ayrıca yorulunca da kasılmalar çok oluyor.Evet kullanıyorum azaltıyor ama geçirmiyor. Dün gece mesela bacaklarımı kesip atmak istedim. İlaç almama rağmen.
Seni çok iyi anlıyorum canım çok zor oluyor insanın yakınını kaybetmesi istesende aklından çıkmıyor belli ki ordaki çocuk da seni etkilemiş bol bol dua et sen için ferahlar42 43 yaşındaydı. vade bitti mi gerisi bahaneye bakıyor.
Bir tane tok karnına alıyorum 365 mg.Günde kaç tane kullanıyorsun ? Sade soda ve kabak çekirdeğinde de magnezyum var bunları da tüketebilirsin
Selam kızlar özellikle erkek bebeklerde 30.-33. Hafta geceleri inanılmaz hareketli ve uykusuz geçiyor kesinlikle haklısınız akşam belli bir saatten sonra hafif şeyler tüketin ve şeker kahve azaltın azıcık faydası oluyor ama kesinlikle bam güm durdurmak mümkün değil benimkini deAsıl bacak krampları ile ilgili yazacağım size perinatalog vardı detaylı için gittiğin bir Prof ona sormuştum. Adam gün içerisinde sürekli yoğurt ve süt tüket dedi. Ama özellikle gece yatmadan önce bağırsaklarında kalan son şey koca bir bardak süt olsun çünkü bebek sen uyurkende gelişiyor ve vitamin arıyor o sırada ihtiyacı olan kalsiyumu bulamazsa en kolay ulaşacağı stoktan bacaklardan çekiyor dedi. Onun dışında magnezyum takviye almak gerekiyormuş çünkü ağrı hissini ve kasılma sancısının hissini bastırıyormuş. Ben hiç magnezyum kullanmadığım halde kramplarım gece süt içerek azaldı neredeyse yok denecek kadar az
daha iyiyim, etkilendim tabi empati yapıyor bir de insan elinde olmadan ama düşünmemeye çalışıyorum. ben pozitif olmaya çalışsam da ailece çok zor dönemler atlattık gerçekten. önce babaannemi kaybettik ardından bu yakınımı. inşallah bebeğim çok etkilenmez bu stresten bundan sonra doğuma kadar ve sonrasında pozitif bir süreç geçiririm.Seni çok iyi anlıyorum canım çok zor oluyor insanın yakınını kaybetmesi istesende aklından çıkmıyor belli ki ordaki çocuk da seni etkilemiş bol bol dua et sen için ferahlar
Bu sorun bende de var. En son ultrasonda baş aşağı pozisyondaydı onun mu etkisi elleriyle ayaklarıyla bir şey mi yapıyor anlayamıyorum ama ne tuvaletten çıkabiliyorum ne de rahatlayabiliyorum sürekli bir ihtiyaç giderme halindeyim.Kızlar bugün idrarımı tutamıyorum çok tuhaf
Kızlar ağrıları olunca günde 2 tane alıyor sabah akşamBir tane tok karnına alıyorum 365 mg.
Mg olarak yüksek aslında..kadın doğumum hergun gerek yok kasılma oldukca al dedi. 1 haftadır hergun alıyorum.
Bu çok mantıklı Kalsiyum eksik alıyor olabilirim.
Benim şöyle sıkıntım var demir eksikliği anemim var ve doktorum 3 demir ilacı değiştirdi bunu çözemedi. Kalsiyum demir emilimini engelliyor. Kalsiyum alırken dikkat etmem gerekiyor. Şu ara ihmal etmiş olabilirim. Kalsiyum duzeltsem demir daha kötü oluyor. Demire yuklensem bacak ağrılarım artıyor :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?