- 31 Mart 2023
- 323
- 785
- 23
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #37.321
Kızlar ağrıları olunca günde 2 tane alıyor sabah akşam
Bence de danışın kendi doktorunuza da söyleyin amaGünlük 450 mg gecilmesi pek önerilmiyor diye biliyorum. Ondan iki taneye çıkmadım hiç.. Hergun zorunlu hipotiroid,demir ilacı alıyorum dahiliyeye danışmam gerekli 2 için
Tabi tabi TSH için aylık dahiliyeye gitmek zorundayım her ay yeni dozlama yapıyor. O ve kadn doğum magnezyuma 1 tane yeter demişti. Sorarım haftaya bacak kasılmami geçirir belki bu sayede.Bence de danışın kendi doktorunuza da söyleyin ama
Magnimore plus gunde 2 icilebiliyor onun icerigi cok yuksekTabi tabi TSH için aylık dahiliyeye gitmek zorundayım her ay yeni dozlama yapıyor. O ve kadn doğum magnezyuma 1 tane yeter demişti. Sorarım haftaya bacak kasılmami geçirir belki bu sayede.
Evet bahsettiğiniz ürüne baktım şimdi içerisinde 3 formda magnezyum bulunuyor ondan 2 tane alınabilirMagnimore plus gunde 2 icilebiliyor onun icerigi cok yuksek
Tiroid ve demir kullaniorum yaninda bi bak istersen
Ben asiri memnunum ilk gunden beri hic krampin olmadi bir daha.duzenli iciyorum. Tavsiye ederim kesinlikleEvet bahsettiğiniz ürüne baktım şimdi içerisinde 3 formda magnezyum bulunuyor ondan 2 tane alınabilir
Benim şuan kullandığım tek form magnezyum.var 365 mg , sizin aldığınızda 210 mg bulunuyor o elementler formu
İki hap alınınca sizde 420 ye çıkıyor ama benimki 730 mg oluyor.
Muhtemelen benimkini alamam ama sizinki olur..memnun musunuz genel olarak sanırım kullandığımı değiştirmem gerekecek.
Ondan alaym o zaman..ben memnun değilim çünkü bacağım zıplatıyor beniBen asiri memnunum ilk gunden beri hic krampin olmadi bir daha.duzenli iciyorum. Tavsiye ederim kesinlikle
Balım elimizde olmayan şeyler öyle düşünmedaha iyiyim, etkilendim tabi empati yapıyor bir de insan elinde olmadan ama düşünmemeye çalışıyorum. ben pozitif olmaya çalışsam da ailece çok zor dönemler atlattık gerçekten. önce babaannemi kaybettik ardından bu yakınımı. inşallah bebeğim çok etkilenmez bu stresten bundan sonra doğuma kadar ve sonrasında pozitif bir süreç geçiririm.
Ohoooo çok olduMesaj sayımızla Kasım annelerini geçmişiz ya bizpüü çenemize
Üyü yapmam gerekirken servise geç kalacağımı bile bile 4 sayfa okudum şimdiBugecenin hortlayani olarak operim hepinizi. Bebek uyandirmadi kendim uyandim ama 1 saati gecti donup duruyorumkimsede yokmus buralarda
Günaydın canım 30. Haftadan beri kimi zaman bebişko kimi zamanda nedensiz terlemelerle bende çok kalkıyorum. Bazende sadece susayıp tuvalete gitmek için uyanıyor insan üstelik harika bir haber olarak haftalar ilerledikçe uyku durumu daha zorlanıyormuş yani burada daha çoook nöbet tutarızBugecenin hortlayani olarak operim hepinizi. Bebek uyandirmadi kendim uyandim ama 1 saati gecti donup duruyorumkimsede yokmus buralarda
Evet canim ben acı çektikçe bebek de çekiyor zaten biraz da ona üzülüyorumO kadar haklısın ki... Her doktorun ayrı bir görüşü var. Aslında bakınca hepsi bir yandan doğru ama kimin tavsiyesine uymak gerekiyor işte orda karışıyor işler. Eğer geçmiyorsa mecbur kullanacaksın tatlım kendine eziyet etmenin gereği yok evet anneyiz evet bebekleri de düşünmeliyiz ama bizler de birer insanız. Eğer hayati bir risk taşımıyor ise bence makuldur. Ki zaten krem geçirmezse bende fitil alacağım
Dun sabah bende buraya yazdım okumussundur sabaha kadar uyutmadı dediğin gibi sanki intikam aldı yordum diye hiç bu kadar hareketli olduğunu hatirlamiyorumMerhaba hanımlar 31. Haftaya girdim ben. Geceler zulüm olmaya başladı tuvalet seansları, bacak kasılmaları ani bebek sıçramalari sizde durumlar nasıl. Uykusuzluk başladı mi ?
Adet ağrısı gibi ağrılar tehlikeli bence ne olur ne olmaz bir doktora görünKızlar gece 3-4 arası yaklaşık bir saat süren bir kasılmam oldu. Böyle neye uyandığımı da anlamadım bir yandan bebek uyandırdı bir yandan ağrı resmen. Adet krampı gibi ağrım oldu arada da sanki enfeksiyon varmışçasına sancı girdi. Neye uğradığımı şaşırdım. Ha geçer ha geçecek derken saati 4 etmişim. Bu braxton kicks midir nedir böyle bir şey mi ki? Soluma dönük uyuyordum dün aşı oldum diye sağıma hiç dönmemiştim artık ağrı acı dinlemeden acile gitsem mi diye geçirirken aklımdan sağıma dönüp öyle sızmışım.
Evet canim ben acı çektikçe bebek de çekiyor zaten biraz da ona üzülüyorum
İnşallah normal doğum yapmama engel olmaz bu illet tek korkum o ☹
Dun sabah bende buraya yazdım okumussundur sabaha kadar uyutmadı dediğin gibi sanki intikam aldı yordum diye hiç bu kadar hareketli olduğunu hatirlamiyorum
Ama gordugum kadarıyla genel olarak grupta herkeste var bu haftalarda geceleri uykusuzluk bebek hareketliliği endişe etme
Günaydın kızlar, ne kadar uyusam da dinlenemiyorum, vücudum yorgun, bacaklarım çok ağrıyor neden böyle acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?