2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Tabi tabi TSH için aylık dahiliyeye gitmek zorundayım her ay yeni dozlama yapıyor. O ve kadn doğum magnezyuma 1 tane yeter demişti. Sorarım haftaya bacak kasılmami geçirir belki bu sayede.
Magnimore plus gunde 2 icilebiliyor onun icerigi cok yuksek
Tiroid ve demir kullaniorum yaninda bi bak istersen

Magnimore plus gunde 2 icilebiliyor onun icerigi cok yuksek
Tiroid ve demir kullaniorum yaninda bi bak istersen
Evet bahsettiğiniz ürüne baktım şimdi içerisinde 3 formda magnezyum bulunuyor ondan 2 tane alınabilir
Benim şuan kullandığım tek form magnezyum.var 365 mg , sizin aldığınızda 210 mg bulunuyor o elementler formu
İki hap alınınca sizde 420 ye çıkıyor ama benimki 730 mg oluyor.
Muhtemelen benimkini alamam ama sizinki olur..memnun musunuz genel olarak sanırım kullandığımı değiştirmem gerekecek.

Ben asiri memnunum ilk gunden beri hic krampin olmadi bir daha.duzenli iciyorum. Tavsiye ederim kesinlikle

Balım elimizde olmayan şeyler öyle düşünme
Bende zor günler yaşadım elimizden geldikçe huzurlu olmaya çalışcaz ama her şeye gücümüz yetmiyor ki

Bugecenin hortlayani olarak operim hepinizi. Bebek uyandirmadi kendim uyandim ama 1 saati gecti donup duruyorumkimsede yokmus buralarda
Günaydın canım 30. Haftadan beri kimi zaman bebişko kimi zamanda nedensiz terlemelerle bende çok kalkıyorum. Bazende sadece susayıp tuvalete gitmek için uyanıyor insan üstelik harika bir haber olarak haftalar ilerledikçe uyku durumu daha zorlanıyormuş yani burada daha çoook nöbet tutarız

Evet canim ben acı çektikçe bebek de çekiyor zaten biraz da ona üzülüyorum
İnşallah normal doğum yapmama engel olmaz bu illet tek korkum o ☹
Merhaba hanımlar 31. Haftaya girdim ben. Geceler zulüm olmaya başladı tuvalet seansları, bacak kasılmaları ani bebek sıçramalari sizde durumlar nasıl. Uykusuzluk başladı mi ?
Dun sabah bende buraya yazdım okumussundur sabaha kadar uyutmadı dediğin gibi sanki intikam aldı yordum diye hiç bu kadar hareketli olduğunu hatirlamiyorum
Ama gordugum kadarıyla genel olarak grupta herkeste var bu haftalarda geceleri uykusuzluk bebek hareketliliği endişe etme

Kızlar gece 3-4 arası yaklaşık bir saat süren bir kasılmam oldu. Böyle neye uyandığımı da anlamadım bir yandan bebek uyandırdı bir yandan ağrı resmen. Adet krampı gibi ağrım oldu arada da sanki enfeksiyon varmışçasına sancı girdi. Neye uğradığımı şaşırdım. Ha geçer ha geçecek derken saati 4 etmişim. Bu braxton kicks midir nedir böyle bir şey mi ki? Soluma dönük uyuyordum dün aşı oldum diye sağıma hiç dönmemiştim artık ağrı acı dinlemeden acile gitsem mi diye geçirirken aklımdan sağıma dönüp öyle sızmışım.

Adet ağrısı gibi ağrılar tehlikeli bence ne olur ne olmaz bir doktora görün

Günaydın kızlar iki gündür misafir vardı yazamadım. Bir sıkıntısı olan var mı. Daha okumadım yazıları.

Günaydın kızlar, ne kadar uyusam da dinlenemiyorum, vücudum yorgun, bacaklarım çok ağrıyor neden böyle acaba?

Evet bu haftalarda herkes aynı dertlerden muzdarip sanırım.. genel olarak yorgun uykusuz oluyoruz ve bebeklerimiz çok hareketli. Ben gece 2 gibi uyudum gece sürekli kalktım evde dolandım en son 7 de uyandım :/ bugünden itibaren uyumadan önce 1 bardak süt içip uyumayı deneyeceğim belki rahatlatir biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…