- Konu Sahibi sunshine__
-
- #37.341
Bal olmaz ise limonlu ıhlamur ıcın cok gecmıs olsun.Kızlar günaydın nasılsınızzz? Ben de öksürenler kervanına katıldım acaip öksürüğüm var. Ne yaptınız öksürük için? Okumuştum da bulamadım sayfalarda geri gidince. Ben de şeker var ballı karışımlar da yapamam herhalde
Kızlar günaydın nasılsınızzz? Ben de öksürenler kervanına katıldım acaip öksürüğüm var. Ne yaptınız öksürük için? Okumuştum da bulamadım sayfalarda geri gidince. Ben de şeker var ballı karışımlar da yapamam herhalde
Selam parmaklar değil ama yaklaşık 3 gündür bileklerim ağrıyor.Günaydın kızlar el parmakları ağrıyan varmı her sabah aynı ağrı kapatmıyorum elimi öğlene kadar sürüyor bu ağrı
Günaydın kızlar el parmakları ağrıyan varmı her sabah aynı ağrı kapatmıyorum elimi öğlene kadar sürüyor bu ağrı
GünaydınKızlar günaydın nasılsınızzz? Ben de acaip öksürüğüm var. Ne yaptınız öksürük için? Okumuştum da bulamadım sayfalarda geri gidince. Ben de şeker var ballı karışımlar da yapamam herhalde
Hamileliğin kaderi bu sanırımGünaydın kızlar, ne kadar uyusam da dinlenemiyorum, vücudum yorgun, bacaklarım çok ağrıyor neden böyle acaba?
Görüntülenmiyor canım, sen gelince görsel at olur mu neler aldın bakalımmKızlar cepte şok yarın ki ürünleri satmaya başlamış
İş yerine sipariş verdim bakalım gelsinler ona göre yorumlayacağım.
Şansımı denedim ama ürünler subeye gelmemiş iptal ettim o yüzden
canım selamlarrr, aslında girmiyorum da telefonda açık kalmış sanırım arada girildi gösteriyor. bayadır giremedim kızla ilgili biraz sorunlar oldu misafir geldi gitti bi bakıcı sürecimiz oldu ona alışma süreci derken, bir türlü giremiyorum.Aaa pazartesi girmiş halbuki ben yine etiket atmıştım geçen onu bir konu için
Yoğunluktan mı yazmıyor aceba
Mutlu1anne ses ver kız
Vicks yasak diye biliyorum benAyağa vicks sürüp çorap giymek öksürüğe çok iyi geliyor.
İçmemek şartıyla 3 aydan sonra serbest diye biliyorum..ilk 3 ayda hicbirsey almayın dedikleri için. Naneli vazelin bebekler için de kullanılıyor. Yasak hiç duymadım vicksteVicks yasak diye biliyorum ben
Vicksi içenler de mi var? Gerçekten ilk defa duyuyorum bunu..İçmemek şartıyla 3 aydan sonra serbest diye biliyorum..ilk 3 ayda hicbirsey almayın dedikleri için. Naneli vazelin bebekler için de kullanılıyor. Yasak hiç duymadım vickste
Yasak ben de aynısını biliyorumVicks yasak diye biliyorum ben
Ayva cekirdegin varsa eger ocakta kaynat agfali kivama gelince ic. Gunde birkac kere ic. Gecirir. Cocuklugumdan beri bana onu verirlerdiKızlar günaydın nasılsınızzz? Ben de öksürenler kervanına katıldım acaip öksürüğüm var. Ne yaptınız öksürük için? Okumuştum da bulamadım sayfalarda geri gidince. Ben de şeker var ballı karışımlar da yapamam herhalde
Eczaci bir arkadaşım var ablası oğluna naneli vicks aldı diye ablasıyla tartısmisti bebeklerin geniz gecisleri bizim gibi olmuyormus nefessiz bırakır çocuğu demiştiİçmemek şartıyla 3 aydan sonra serbest diye biliyorum..ilk 3 ayda hicbirsey almayın dedikleri için. Naneli vazelin bebekler için de kullanılıyor. Yasak hiç duymadım vickste
Kana karışan etkili bir şey sonuçta, gebeler emzirmeler bir de bebekler diye biliyorumYasak ben de aynısını biliyorum
Bebek vicks i aldim gecen sene ogluma icerigi temizdir diye. Icerik olarak temiz degilmis kullanamadimEczaci bir arkadaşım var ablası oğluna naneli vicks aldı diye ablasıyla tartısmisti bebeklerin geniz gecisleri bizim gibi olmuyormus nefessiz bırakır çocuğu demişti
bunu tavsiye edenler gördüm ama içeriği nasıl bilmiyorımBebek vicks i aldim gecen sene ogluma icerigi temizdir diye. Icerik olarak temiz degilmis kullanamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?