2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızlar günaydın nasılsınızzz? Ben de öksürenler kervanına katıldım acaip öksürüğüm var. Ne yaptınız öksürük için? Okumuştum da bulamadım sayfalarda geri gidince. Ben de şeker var ballı karışımlar da yapamam herhalde

Bal olmaz ise limonlu ıhlamur ıcın cok gecmıs olsun.

Ayağa vicks sürüp çorap giymek öksürüğe çok iyi geliyor.

Kızlar cepte şok yarın ki ürünleri satmaya başlamış
İş yerine sipariş verdim bakalım gelsinler ona göre yorumlayacağım.
Şansımı denedim ama ürünler subeye gelmemiş iptal ettim o yüzden

Son düzenleme:
Günaydın
Öksürük için genelde gece yatarken
Pekmez tereyağı karabiber ısıtıp içmek çok iyi geliyor

Kızlar cepte şok yarın ki ürünleri satmaya başlamış
İş yerine sipariş verdim bakalım gelsinler ona göre yorumlayacağım.
Şansımı denedim ama ürünler subeye gelmemiş iptal ettim o yüzden
Görüntülenmiyor canım, sen gelince görsel at olur mu neler aldın bakalımm

Aaa pazartesi girmiş halbuki ben yine etiket atmıştım geçen onu bir konu için
Yoğunluktan mı yazmıyor aceba

Mutlu1anne ses ver kız
canım selamlarrr, aslında girmiyorum da telefonda açık kalmış sanırım arada girildi gösteriyor. bayadır giremedim kızla ilgili biraz sorunlar oldu misafir geldi gitti bi bakıcı sürecimiz oldu ona alışma süreci derken, bir türlü giremiyorum.
çoookkk sayfa birikmiş okuyamadım da herkes iyidir inşallah.
bende bi sıkıntı yok çok şükür 30+3 olduk aynen devam, biaz büyüdük tabi ağırlaştık ama fena değil hala çalışıyorum nasipse 5 hafta daha çalışıp ayrılmayı planlıyorum ama dayanaabilecek miyim bilmiyorum.
sen nasılsın ne kadar oldunuz ?

Ayva cekirdegin varsa eger ocakta kaynat agfali kivama gelince ic. Gunde birkac kere ic. Gecirir. Cocuklugumdan beri bana onu verirlerdi

İçmemek şartıyla 3 aydan sonra serbest diye biliyorum..ilk 3 ayda hicbirsey almayın dedikleri için. Naneli vazelin bebekler için de kullanılıyor. Yasak hiç duymadım vickste
Eczaci bir arkadaşım var ablası oğluna naneli vicks aldı diye ablasıyla tartısmisti bebeklerin geniz gecisleri bizim gibi olmuyormus nefessiz bırakır çocuğu demişti

Eczaci bir arkadaşım var ablası oğluna naneli vicks aldı diye ablasıyla tartısmisti bebeklerin geniz gecisleri bizim gibi olmuyormus nefessiz bırakır çocuğu demişti
Bebek vicks i aldim gecen sene ogluma icerigi temizdir diye. Icerik olarak temiz degilmis kullanamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…