- 2 Ağustos 2021
- 5.615
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.381
- 148
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #37.361
Sonra bundan aldim canim. Bu guzelbunu tavsiye edenler gördüm ama içeriği nasıl bilmiyorım
Mustela Rahatlatıcı Göğüs Balsamı Burun Tıkanıklığı Bebek Çocuk 40 ml - Fiyatı, Yorumları
Mustela Rahatlatıcı Göğüs Balsamı Burun Tıkanıklığı Bebek Çocuk 40 ml yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Evde tuvalet pozisyonunda bir 5-10 dk oturarak buldum. Serkaj varsa yapmaKızlar kabızlığa nasıl bir çözüm buldunuz?
İçiren varmış bende çok şaşırdımVicksi içenler de mi var? Gerçekten ilk defa duyuyorum bunu..
Yasak ben de aynısını biliyorum
Yasak kısmı şaşırttı beni. Ben hasta olacak gibi olduğumda sırtıma sürer yatarım veya topuğuma hasta olmadan kurtulurum.Eczaci bir arkadaşım var ablası oğluna naneli vicks aldı diye ablasıyla tartısmisti bebeklerin geniz gecisleri bizim gibi olmuyormus nefessiz bırakır çocuğu demişti
İlk yanlış anlamışım, şimdi anladım. Bacakların ağrımıyor mu?Evde tuvalet pozisyonunda bir 5-10 dk oturarak buldum. Serkaj varsa yapma
Bu kabızlık konusu benimde en büyük problemim demire bile geç başlattı doktorum ara ara duphalac içiyorum dünde tahlil yaptırdım demirim düşük çıktı bayağı doktorda damardan serumla veririz dedi hiç bu şekilde alınabildiğini duymamıştım pazartesi için gel dedi hemde kontrolüm var ama kabızlığıma çare bulamıyorum çok su içiyorum yemekle içmekle olmuyo konun takipçisiyim.Kızlar kabızlığa nasıl bir çözüm buldunuz?
Hareketler kasılmaları tetikleyebilir zararsız demişti doktorumGece benim oğlan aşırı hareketliydi artık o kadar bağışıklık kazanmışımki içerdeki taklalarını hissediyorum ama bilerek uyanmıyorumsabahta yine aynı baya bi tepiniyo derken adet sancısı gibi bir ağrı bi girdi. Kasıldım olduğum yerde zor kalktım sonra geçti. Neydi anlamadımda
Sancim oldugu donemde ben de kullandim nidicard. Cok etkili bir ilac canim sanciyi kesiyorKızlar nasılsınız gene güne hastanede başladık bütün gece ağrılarım oldu kasik ağrısı özellikle nidicard başladı kullanan var mı
İns cnm nst bağlandım ama her ihtimale karşı ilaçta başladı bu arada biraz çarpıntı yapıyor diyorlar doğru muSancim oldugu donemde ben de kullandim nidicard. Cok etkili bir ilac canim sanciyi kesiyor
Benim ağrıyor canım sağ el parmaklarım hatta dün akşama kadar ağrıdıGünaydın kızlar el parmakları ağrıyan varmı her sabah aynı ağrı kapatmıyorum elimi öğlene kadar sürüyor bu ağrı
Biraz agir bir ilac canim. Carpinti da yapiyor. Bas agrisi, halsizlik,yorgunluk da yapiyor ama sanciyi kesiyor. Gunde kac tane kullanacaksinİns cnm nst bağlandım ama her ihtimale karşı ilaçta başladı bu arada biraz çarpıntı yapıyor diyorlar doğru mu
Benim var kuru öksürükse değil ciğerden geliyor balgamlı ıhlamur elma zencefil çayı içtim ılık limonlu ballı su boş su içiyorumKızlar günaydın nasılsınızzz? Ben de öksürenler kervanına katıldım acaip öksürüğüm var. Ne yaptınız öksürük için? Okumuştum da bulamadım sayfalarda geri gidince. Ben de şeker var ballı karışımlar da yapamam herhalde
Yok kuşum o kadar kalmıyorum baktım ağrıyacak gibi kalkıyorum hemen gererek oturuyorum işe yarıyo bendeİlk yanlış anlamışım, şimdi anladım. Bacakların ağrımıyor mu?
ay olabilir bilmiyorum ama ağrı çok kötüydü adetin en dayanılmaz ağrısı gibi bişi oldu geçti AllahtanHareketler kasılmaları tetikleyebilir zararsız demişti doktorum
Hiç bilmiyorum canım ama söz konusu para olunca kabul ederler diye düşünüyorumKızlar bir sey sorucam, ben devlet hastanesine gidiyorum, doğumu özelde yapmak istesem sadece doğum için özele gidiliyor mu, bir de mesela sancım geldi doğum başladı sanıp giderim doğum olmaz o gün vs. Var mi benim gibi olan
Hadi yaa haber et bizi de geçmiş olsunKızlar nasılsınız gene güne hastanede başladık bütün gece ağrılarım oldu kasik ağrısı özellikle nidicard başladı kullanan var mı
İyi olmana sevindimcanım selamlarrr, aslında girmiyorum da telefonda açık kalmış sanırım arada girildi gösteriyor. bayadır giremedim kızla ilgili biraz sorunlar oldu misafir geldi gitti bi bakıcı sürecimiz oldu ona alışma süreci derken, bir türlü giremiyorum.
çoookkk sayfa birikmiş okuyamadım da herkes iyidir inşallah.
bende bi sıkıntı yok çok şükür 30+3 olduk aynen devam, biaz büyüdük tabi ağırlaştık ama fena değil hala çalışıyorum nasipse 5 hafta daha çalışıp ayrılmayı planlıyorum ama dayanaabilecek miyim bilmiyorum.
sen nasılsın ne kadar oldunuz ?
Öncesinde gitmen lazım bu haftalarda en geç kabul etmeye bilirlerKızlar bir sey sorucam, ben devlet hastanesine gidiyorum, doğumu özelde yapmak istesem sadece doğum için özele gidiliyor mu, bir de mesela sancım geldi doğum başladı sanıp giderim doğum olmaz o gün vs. Var mi benim gibi olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?