2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Gece benim oğlan aşırı hareketliydi artık o kadar bağışıklık kazanmışımki içerdeki taklalarını hissediyorum ama bilerek uyanmıyorum sabahta yine aynı baya bi tepiniyo derken adet sancısı gibi bir ağrı bi girdi. Kasıldım olduğum yerde zor kalktım sonra geçti. Neydi anlamadımda

Vicksi içenler de mi var? Gerçekten ilk defa duyuyorum bunu..
İçiren varmış bende çok şaşırdım
Yasak ben de aynısını biliyorum

Eczaci bir arkadaşım var ablası oğluna naneli vicks aldı diye ablasıyla tartısmisti bebeklerin geniz gecisleri bizim gibi olmuyormus nefessiz bırakır çocuğu demişti
Yasak kısmı şaşırttı beni. Ben hasta olacak gibi olduğumda sırtıma sürer yatarım veya topuğuma hasta olmadan kurtulurum.
Hamilelikte yaptım bir iki defa doktorada sordum hergun kullanmadgn sürece sıkıntı yok dedi. Kulak damlasına yasak dedi mesela c grubu ama vicks e demedi

Kızlar kabızlığa nasıl bir çözüm buldunuz?
Bu kabızlık konusu benimde en büyük problemim demire bile geç başlattı doktorum ara ara duphalac içiyorum dünde tahlil yaptırdım demirim düşük çıktı bayağı doktorda damardan serumla veririz dedi hiç bu şekilde alınabildiğini duymamıştım pazartesi için gel dedi hemde kontrolüm var ama kabızlığıma çare bulamıyorum çok su içiyorum yemekle içmekle olmuyo konun takipçisiyim.

Hareketler kasılmaları tetikleyebilir zararsız demişti doktorum

Kızlar bir sey sorucam, ben devlet hastanesine gidiyorum, doğumu özelde yapmak istesem sadece doğum için özele gidiliyor mu, bir de mesela sancım geldi doğum başladı sanıp giderim doğum olmaz o gün vs. Var mi benim gibi olan

İns cnm nst bağlandım ama her ihtimale karşı ilaçta başladı bu arada biraz çarpıntı yapıyor diyorlar doğru mu
Biraz agir bir ilac canim. Carpinti da yapiyor. Bas agrisi, halsizlik,yorgunluk da yapiyor ama sanciyi kesiyor. Gunde kac tane kullanacaksin

Benim var kuru öksürükse değil ciğerden geliyor balgamlı ıhlamur elma zencefil çayı içtim ılık limonlu ballı su boş su içiyorum

İlk yanlış anlamışım, şimdi anladım. Bacakların ağrımıyor mu?
Yok kuşum o kadar kalmıyorum baktım ağrıyacak gibi kalkıyorum hemen gererek oturuyorum işe yarıyo bende
Hareketler kasılmaları tetikleyebilir zararsız demişti doktorum
ay olabilir bilmiyorum ama ağrı çok kötüydü adetin en dayanılmaz ağrısı gibi bişi oldu geçti Allahtan

Hiç bilmiyorum canım ama söz konusu para olunca kabul ederler diye düşünüyorum

İyi olmana sevindim
30.haftadayım bende

Öncesinde gitmen lazım bu haftalarda en geç kabul etmeye bilirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…