- 2 Ağustos 2021
- 5.615
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.381
- 148
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #37.381
Demir ve hormonlar tetikliyor sanırım aynen çok su içmekle de geçmiyor. Demirin kaç çıktı ki damardan vericek doktorun? Benim de düşük ilaç kullanmama rağmen daha da düşmüş ama şimdilik gerek yok damardan dedi,ilaç kullanmaya devam. Bu ayın sonunda bir daha tahlil yaptrıcamBu kabızlık konusu benimde en büyük problemim demire bile geç başlattı doktorum ara ara duphalac içiyorum dünde tahlil yaptırdım demirim düşük çıktı bayağı doktorda damardan serumla veririz dedi hiç bu şekilde alınabildiğini duymamıştım pazartesi için gel dedi hemde kontrolüm var ama kabızlığıma çare bulamıyorum çok su içiyorum yemekle içmekle olmuyo konun takipçisiyim.
Kulak damlasının 1 tanesi yasak değil sadece vicks masaj kremlerinin büyük çoğunluğu yasak hamilelikte sırt ağrısı için evde masaj kremleri vardı baktım hamilelikte kullanimiyor Zühre ana masaj kremi var o kullanılabiliyor. Vickslerde buharlaşmayi sağlayan özel bir madde var nefes yoluyla direkt vücudumuza aldığımız için önerilmiyor.İçiren varmış bende çok şaşırdım
Yasak kısmı şaşırttı beni. Ben hasta olacak gibi olduğumda sırtıma sürer yatarım veya topuğuma hasta olmadan kurtulurum.
Hamilelikte yaptım bir iki defa doktorada sordum hergun kullanmadgn sürece sıkıntı yok dedi. Kulak damlasına yasak dedi mesela c grubu ama vicks e demedi
Şahsi fikrim eğer doğumu özelde düşünüyorsan doğuma değil de en az 3 4 randevuya git çünkü doğumun nerede olduğu kadar doktorla kurduğun bağda çok önemli tam güvenmediğin ya da ilk kez göreceğin biriyle doğum belki seni panikletirKızlar bir sey sorucam, ben devlet hastanesine gidiyorum, doğumu özelde yapmak istesem sadece doğum için özele gidiliyor mu, bir de mesela sancım geldi doğum başladı sanıp giderim doğum olmaz o gün vs. Var mi benim gibi olan
Kutlamaya kaldı 10 günMerhaba güzel anneler
Bugun kontrol vardı çok şükür hersey yolunda 26+4teyiz, 2 gün gerıde olan bebıs, öne geçmiş, diyet gercekten işe yarıyor bebiş 996 gr olmus çok şükürrahım agzı uzunlugum 43 mm cıktı, onda da sıkıntı yok çok sukur
Aclık tokluga bakıldı aclık 96, tokluk 101 cıktı sence nasılsudem34 , doktor akşam üzeri arıyor genelde
Hatta bugun 39a kadar beklemek isterim dedi, normal dogumdan bahsettı korkulacak bişey yok diye bana moral verdı.. Kafamı da karıstırdıben sezerayan ıstıyordum
Ayy sata göre evet, usg ye göre bikaç günKutlamaya kaldı 10 gün
Onu sordum canım kanamalı ve çok büyük değilse engel değil dedi. Sadece doğum sonrası bir süre ağrısı oluyormuşEvet canim ben acı çektikçe bebek de çekiyor zaten biraz da ona üzülüyorum
İnşallah normal doğum yapmama engel olmaz bu illet tek korkum o ☹
Çok güzel canım sevindim senin ve bebişin adınaMerhaba güzel anneler
Bugun kontrol vardı çok şükür hersey yolunda 26+4teyiz, 2 gün gerıde olan bebıs, öne geçmiş, diyet gercekten işe yarıyor bebiş 996 gr olmus çok şükürrahım agzı uzunlugum 43 mm cıktı, onda da sıkıntı yok çok sukur
Aclık tokluga bakıldı aclık 96, tokluk 101 cıktı sence nasılsudem34 , doktor akşam üzeri arıyor genelde
Hatta bugun 39a kadar beklemek isterim dedi, normal dogumdan bahsettı korkulacak bişey yok diye bana moral verdı.. Kafamı da karıstırdıben sezeryan ıstıyordum
Senin tekniği denedimEvde tuvalet pozisyonunda bir 5-10 dk oturarak buldum. Serkaj varsa yapma
Çok geçmiş olsunKızlar nasılsınız gene güne hastanede başladık bütün gece ağrılarım oldu kasik ağrısı özellikle nidicard başladı kullanan var mı
Gecen hafta yoktu canım, 2 hafta once gıttım en sonÇok güzel canım sevindim senin ve bebişin adınaGeçen hafta da kontrolün var mıydı bebişin kaç gramdı?
Ay iyi insallah canım yaaOnu sordum canım kanamalı ve çok büyük değilse engel değil dedi. Sadece doğum sonrası bir süre ağrısı oluyormuş
Duphalac şurup var canım çok iyi geliyorKızlar kabızlığa nasıl bir çözüm buldunuz?
Hatta bebek şuan makat gelişmıs, ama çok döner daha dedıMerhaba güzel anneler
Hatta bugun 39a kadar beklemek isterim dedi, normal dogumdan bahsettı korkulacak bişey yok diye bana moral verdı.. Kafamı da karıstırdıben sezeryan ıstıyordum
İnşallah bende normal istiyorum baya kafaya takmıştım bunu ama dün rahatlattı beni doktorun söylediğiAy iyi insallah canım yaa❤
Bir arafa burada ay bebek hareketi nasıl bir şey acabaGece benim oğlan aşırı hareketliydi artık o kadar bağışıklık kazanmışımki içerdeki taklalarını hissediyorum ama bilerek uyanmıyorumsabahta yine aynı baya bi tepiniyo derken adet sancısı gibi bir ağrı bi girdi. Kasıldım olduğum yerde zor kalktım sonra geçti. Neydi anlamadımda
İlaç kullanmayı sevmiyorum, biraz sabredicem bakalım geçmiyor doktoruma söylerim, ishal yapıyor mu şurup?Duphalac şurup var canım çok iyi geliyor
Bol salata ye canım, serbest o zaatenİlaç kullanmayı sevmiyorum, biraz sabredicem bakalım geçmiyor doktoruma söylerim, ishal yapıyor mu şurup?
Salatayı da nasıl yapıcağımı şaşırdım artık, Pazar’a gidip yeşillik almak şart oldu, diyetisyen istediğin yeşilliği tüketebilirsin dedi, marketlerde güzel bulamadım hiç hep salatalık, domates, maydonoz kullanıyorum dün havuç da koydum. Hangi yeşillikleri kullanıyorsun canım sen?Bol salata ye canım, serbest o zaaten
Ben de istedim doktorumdan yazmadı ishale çevirebilir ya da karın ağrısı yapabilir o da doğumu tetikler dediDuphalac şurup var canım çok iyi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?