2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Demir ve hormonlar tetikliyor sanırım aynen çok su içmekle de geçmiyor. Demirin kaç çıktı ki damardan vericek doktorun? Benim de düşük ilaç kullanmama rağmen daha da düşmüş ama şimdilik gerek yok damardan dedi,ilaç kullanmaya devam. Bu ayın sonunda bir daha tahlil yaptrıcam

Merhaba güzel anneler
Bugun kontrol vardı çok şükür hersey yolunda 26+4teyiz, 2 gün gerıde olan bebıs, öne geçmiş, diyet gercekten işe yarıyor bebiş 996 gr olmus çok şükür rahım agzı uzunlugum 43 mm cıktı, onda da sıkıntı yok çok sukur
Aclık tokluga bakıldı aclık 96, tokluk 101 cıktı sence nasıl sudem34 , doktor akşam üzeri arıyor genelde

Hatta bugun 39a kadar beklemek isterim dedi, normal dogumdan bahsettı korkulacak bişey yok diye bana moral verdı.. Kafamı da karıstırdıben sezeryan ıstıyordum

Kulak damlasının 1 tanesi yasak değil sadece vicks masaj kremlerinin büyük çoğunluğu yasak hamilelikte sırt ağrısı için evde masaj kremleri vardı baktım hamilelikte kullanimiyor Zühre ana masaj kremi var o kullanılabiliyor. Vickslerde buharlaşmayi sağlayan özel bir madde var nefes yoluyla direkt vücudumuza aldığımız için önerilmiyor.

Şahsi fikrim eğer doğumu özelde düşünüyorsan doğuma değil de en az 3 4 randevuya git çünkü doğumun nerede olduğu kadar doktorla kurduğun bağda çok önemli tam güvenmediğin ya da ilk kez göreceğin biriyle doğum belki seni panikletir

Kutlamaya kaldı 10 gün

Çok güzel canım sevindim senin ve bebişin adına Geçen hafta da kontrolün var mıydı bebişin kaç gramdı?

Evde tuvalet pozisyonunda bir 5-10 dk oturarak buldum. Serkaj varsa yapma
Senin tekniği denedim çömeldim telefonla mesaj okuyordum eşim geldi seni hastaneye götürsem kesin sana BEP raporu verirler deid ben de çaresizlik ne demek sen bilmezsin dedim

Hatta bebek şuan makat gelişmıs, ama çok döner daha dedı

Bir arafa burada ay bebek hareketi nasıl bir şey acaba bağırsak hareketimi pıt pıt bir şey vuruyor bebek mi bu bebeğin hareketini ne zaman hissedecez derdindeydik

Bol salata ye canım, serbest o zaaten
Salatayı da nasıl yapıcağımı şaşırdım artık, Pazar’a gidip yeşillik almak şart oldu, diyetisyen istediğin yeşilliği tüketebilirsin dedi, marketlerde güzel bulamadım hiç hep salatalık, domates, maydonoz kullanıyorum dün havuç da koydum. Hangi yeşillikleri kullanıyorsun canım sen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…