- 12 Nisan 2019
- 24.227
- 38.441
- 598
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #37.401
Kız havuc yasakSalatayı da nasıl yapıcağımı şaşırdım artık, Pazar’a gidip yeşillik almak şart oldu, diyetisyen istediğin yeşilliği tüketebilirsin dedi, marketlerde güzel bulamadım hiç hep salatalık, domates, maydonoz kullanıyorum dün havuç da koydum. Hangi yeşillikleri kullanıyorsun canım sen?
Evde zeytinyağı barsa bir kaşık iç yada salatanın içine kat. Zeytinyağı da yasak mı?İlaç kullanmayı sevmiyorum, biraz sabredicem bakalım geçmiyor doktoruma söylerim, ishal yapıyor mu şurup?
Bana yasak demediKız havuc yasak
Ben bazen sadece yesıllık yapıyorum, bazen kaşık salata
Yok canım salataya 1 kaşık zeytinyağı koyabiliyorumEvde zeytinyağı barsa bir kaşık iç yada salatanın içine kat. Zeytinyağı da yasak mı?
Havucun şeker oranı yuksek, bana yasak dedj, bezelye de yasak en sevdıgım bu sene bolca da koydum dondurucuya, artık dogumdan sonraBana yasak demeditek başına tüketme dedi, salatanın içine koyabilirsin gibi bir şey dedi ama yine sorarım neyse dün yemiş oldum
Baklagil kısmına gelmedik daha, bu hafta verir belki baklagil bakalım yasak var mıHavucun şeker oranı yuksek, bana yasak dedj, bezelye de yasak en sevdıgım bu sene bolca da koydum dondurucuya, artık dogumdan sonra
benden mi bahsediyorsunuz yaa hiç görmedimki valla ben her zaman giremiyorum çalıştığım için günde 5-10 dk bakabiliyorum sadeceya geçen bi profil fotisi muhabbeti oldu yaperaninannesi elli kere de etiketledik ama arkadaş bize cevap yazmadı konu o
Benim de arttı beyazsa sıkıntı yok doğum yaklaştıkça artıyorKızlar benim baya yoğum beyaz akıntım oluyor afedersiniz. Günlük 2 kere falan geliyor
Kızlar benim baya yoğum beyaz akıntım oluyor afedersiniz. Günlük 2 kere falan geliyor
Kafasını aşağıya verdiyse genisletiyordur akıntı ondan oluyorKızlar benim baya yoğum beyaz akıntım oluyor afedersiniz. Günlük 2 kere falan geliyor
N nimolikbenimde oluyor aynı şekilde enfeksiyon mu acaba
27+6 da bana tahmini dogum tarihi verdi canim. 14-21aralik arasi dedi. Doktorla dogum seklini konusmadik ama sanirim sezaryen dusundugu icin oyle soylediBenim cumartesi kontrolum var 32+4 oluyorum acaba doğum tarihi veriyor mu doktorlar tahmini
Hangi haftaya geliyor27+6 da bana tahmini dogum tarihi verdi canim. 14-21aralik arasi dedi. Doktorla dogum seklini konusmadik ama sanirim sezaryen dusundugu icin oyle soyledi
Ben demire 26.haftada başladım yani bir haftadır kullanıyorum kabızlık sorunum için ben tüm tahlillerimi gönderdim hemogramlarımda düşük ama demir(serum) 31ug/dL alt sınır 50 ben oral olarak hapta kullanamıyorum doğru düzgün doktor stres yapma falan dedi damardan veririzDemir ve hormonlar tetikliyor sanırım aynen çok su içmekle de geçmiyor. Demirin kaç çıktı ki damardan vericek doktorun? Benim de düşük ilaç kullanmama rağmen daha da düşmüş ama şimdilik gerek yok damardan dedi,ilaç kullanmaya devam. Bu ayın sonunda bir daha tahlil yaptrıcam
38Hangi haftaya geliyor
İnşallah sağlıkla zamanında gelir38tabi daha once suyun filan gelmezse dedi. Insallah planli bi sekilde olur o gune dayanir. Yoksa suyum gelse panik olurum doktoruma ulasmam 1 bucuk saat en az
Günaydın kızlar, ne kadar uyusam da dinlenemiyorum, vücudum yorgun, bacaklarım çok ağrıyor neden böyle acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?