2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kız havuc yasak
Ben bazen sadece yesıllık( kıvırcık, reyhan, maydonoz nane, renk olsun dıye domates) yapıyorum, bazen kaşık salata

İlaç kullanmayı sevmiyorum, biraz sabredicem bakalım geçmiyor doktoruma söylerim, ishal yapıyor mu şurup?
Evde zeytinyağı barsa bir kaşık iç yada salatanın içine kat. Zeytinyağı da yasak mı?

Havucun şeker oranı yuksek, bana yasak dedj, bezelye de yasak en sevdıgım bu sene bolca da koydum dondurucuya, artık dogumdan sonra
Baklagil kısmına gelmedik daha, bu hafta verir belki baklagil bakalım yasak var mı

Benim cumartesi kontrolum var 32+4 oluyorum acaba doğum tarihi veriyor mu doktorlar tahmini
27+6 da bana tahmini dogum tarihi verdi canim. 14-21aralik arasi dedi. Doktorla dogum seklini konusmadik ama sanirim sezaryen dusundugu icin oyle soyledi

Hepinizde olduğunu bilmek rahatlattı demekki olabilen bişey. Daha hal makat pozisyonunda ayaklarını aşağıda hissediyorum

Ben demire 26.haftada başladım yani bir haftadır kullanıyorum kabızlık sorunum için ben tüm tahlillerimi gönderdim hemogramlarımda düşük ama demir(serum) 31ug/dL alt sınır 50 ben oral olarak hapta kullanamıyorum doğru düzgün doktor stres yapma falan dedi damardan veririz

Günaydın kızlar, ne kadar uyusam da dinlenemiyorum, vücudum yorgun, bacaklarım çok ağrıyor neden böyle acaba?

Şuan bunu yazarken bile esniyorum

Bacak ağrım yok ama uykusuzluk. Uyku yetmiyor. Gece her sağa sola dönüşümde uyanıyorum zaten, bir milyon kez tuvalete gidiyorum dönüşünde de bir ton su içiyorum yine aynı döngüye giriyorum. Susuzluktan kurumuş gibi su içme huyu geliştirdim yanlışlıkla

Telefonumun da, saatimin de şarjı bitmiş ilk kez 11.30’a kadar uyumuşum ama yine de yetmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…