2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızlar nasılsınız gene güne hastanede başladık bütün gece ağrılarım oldu kasik ağrısı özellikle nidicard başladı kullanan var mı
geçmiş olsun canım kasık ağrısı bende yaşıyorum doktoruma sordum kemik ağrısı o bebek büyüdükçe ordaki kemik açıldığı için ağrı yapıyor demişti ilaç falan vermedi bana doğumdan sonra geçecek sabret dedi

Benim ferritin düşük geliyor, rdw, rbc,hgb,hct değerleri düşük oluyor bir de.

benim işyerindeki arkadaşımda bütün takiplerini devlet hastanesinde yaptırdı aslında doğumu da orda yaptıracaktı da dün suyu gelmiş suni sancı falan vermişler doğum başlamamış bi ilaç vermek istemişler ne ilacı olduğunu bilmiyorum orasını anlmadık o da ilacı kabul etmediği için hastaneden ayrılmış şimdi özelde sezeryana almışlar. yani diyeceğim sende doğum için özele gidebilirsin ama bence son bir kaç muayeneye özelde git hiç olmazsa ki o doktorunla biraz iletişimin olsun ki kendini daha rahat hissedebilesin

İlaç kullanmayı sevmiyorum, biraz sabredicem bakalım geçmiyor doktoruma söylerim, ishal yapıyor mu şurup?

Bana gittiğim iki doktor da duphalac önerdi sık sık kullanma dediler sadece, bağırsaklar yoksa alışıyormuş. Şu zamana kadar bir kere kullandım onda da ishal yapmadı, normal bir şekilde çıktım tuvalete tamamen bitkiselmiş duphalac ama tabii sen yine de doktoruna danış kuzum.

Benim cumartesi kontrolum var 32+4 oluyorum acaba doğum tarihi veriyor mu doktorlar tahmini
benimki 1 ay önceki randevumda verdi. zaten ilk bebek sezeryan olduğu için bu da sezeryan olacak38 de alırız dedi o da takvimine baktı sonlara doğru yine konuşuruz ama bence 15 aralık da alabiliriz dedi :)

Benim cumartesi kontrolum var 32+4 oluyorum acaba doğum tarihi veriyor mu doktorlar tahmini

Benim bir süredir 3 Aralık 17 Aralık arası diyor doktorum, 38 ile 40. Hafta arası oluyor sanırım genel gözleme göre değil de ortalama söylüyorlar. Belki senin haftan iyice ilerlediği için daha net bir tarih verirler

İlaç kullanmayı sevmiyorum, biraz sabredicem bakalım geçmiyor doktoruma söylerim, ishal yapıyor mu şurup?
Kabızlık için bu şurup, ben çok yaşadım doktor bunu verdi. Sabah akşam birer kaşık içince ertesi gün kabızlık kalmıyor. Hatta ben sabah içtim şuan sorun kalmadı

Ben de istedim doktorumdan yazmadı ishale çevirebilir ya da karın ağrısı yapabilir o da doğumu tetikler dedi
işte yeni bir doktor görüşü fazla değil kuzum ben bir yemek kaşığı içiyorum normale dönüyor hemen kabızlığım sonra birdaha olana kadar içmiyorum yani sürekli kullanmıyorum

Bir arafa burada ay bebek hareketi nasıl bir şey acaba bağırsak hareketimi pıt pıt bir şey vuruyor bebek mi bu bebeğin hareketini ne zaman hissedecez derdindeydik
Şimdi de yerimizden zıplatıyor hele birde tam kaşığımın oraya ya elini ya ayağını dayıyor ama böyle zulüm gibi canımı yakıyor bi taraftan da yukarıya vuruyor bugün şok oldum ne kadar güçlendiler böyle maşallah

Kızlar su içmeye özen gösterin bi kaç gündür suyu hep ihmal ediyorum kasılmalar hemen arttı düzenli 2 litreyi geçtiğim zamanlar sanki karnım bile daha yumuşaktı

Hepinizde olduğunu bilmek rahatlattı demekki olabilen bişey. Daha hal makat pozisyonunda ayaklarını aşağıda hissediyorum
Sağlık ocağında ki ebe süt kesiği gibi olmadığı süre korkma dedi, akıntın çoğalabilir artık demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…