- Konu Sahibi sunshine__
-
- #37.421
İşe yaradı mı yaa bari ondan haber verSenin tekniği denedimçömeldim telefonla mesaj okuyordum eşim geldi seni hastaneye götürsem kesin sana BEP raporu verirler deid ben de çaresizlik ne demek sen bilmezsin dedim
geçmiş olsun canım kasık ağrısı bende yaşıyorum doktoruma sordum kemik ağrısı o bebek büyüdükçe ordaki kemik açıldığı için ağrı yapıyor demişti ilaç falan vermedi bana doğumdan sonra geçecek sabret dediKızlar nasılsınız gene güne hastanede başladık bütün gece ağrılarım oldu kasik ağrısı özellikle nidicard başladı kullanan var mı
Hareketi geçti kudurma moduna girdiler artıkBir arafa burada ay bebek hareketi nasıl bir şey acababağırsak hareketimi pıt pıt bir şey vuruyor bebek mi bu bebeğin hareketini ne zaman hissedecez derdindeydik
Yok artık kız kaç kere etiket yaptıkbenden mi bahsediyorsunuz yaa hiç görmedimki valla ben her zaman giremiyorum çalıştığım için günde 5-10 dk bakabiliyorum sadece
Benim ferritin düşük geliyor, rdw, rbc,hgb,hct değerleri düşük oluyor bir de.Ben demire 26.haftada başladım yani bir haftadır kullanıyorum kabızlık sorunum için ben tüm tahlillerimi gönderdim hemogramlarımda düşük ama demir(serum) 31ug/dL alt sınır 50 ben oral olarak hapta kullanamıyorum doğru düzgün doktor stres yapma falan dedi damardan veririz
benim işyerindeki arkadaşımda bütün takiplerini devlet hastanesinde yaptırdı aslında doğumu da orda yaptıracaktı da dün suyu gelmiş suni sancı falan vermişler doğum başlamamış bi ilaç vermek istemişler ne ilacı olduğunu bilmiyorum orasını anlmadık o da ilacı kabul etmediği için hastaneden ayrılmış şimdi özelde sezeryana almışlar. yani diyeceğim sende doğum için özele gidebilirsin ama bence son bir kaç muayeneye özelde git hiç olmazsa ki o doktorunla biraz iletişimin olsun ki kendini daha rahat hissedebilesinKızlar bir sey sorucam, ben devlet hastanesine gidiyorum, doğumu özelde yapmak istesem sadece doğum için özele gidiliyor mu, bir de mesela sancım geldi doğum başladı sanıp giderim doğum olmaz o gün vs. Var mi benim gibi olan
İlaç kullanmayı sevmiyorum, biraz sabredicem bakalım geçmiyor doktoruma söylerim, ishal yapıyor mu şurup?
Kız havuc yasak
Ben bazen sadece yesıllık( kıvırcık, reyhan, maydonoz nane, renk olsun dıye domates) yapıyorum, bazen kaşık salata
benimki 1 ay önceki randevumda verdi. zaten ilk bebek sezeryan olduğu için bu da sezeryan olacak38 de alırız dedi o da takvimine baktı sonlara doğru yine konuşuruz ama bence 15 aralık da alabiliriz dedi :)Benim cumartesi kontrolum var 32+4 oluyorum acaba doğum tarihi veriyor mu doktorlar tahmini
Benim cumartesi kontrolum var 32+4 oluyorum acaba doğum tarihi veriyor mu doktorlar tahmini
3 kere yazdı cnm gündeBiraz agir bir ilac canim. Carpinti da yapiyor. Bas agrisi, halsizlik,yorgunluk da yapiyor ama sanciyi kesiyor. Gunde kac tane kullanacaksin
Çok şükür nst de pek problem yok ama kasik bel ağrısı için hafif seyrediyorsa kasılma yoksa sıkıntı yok ama siddetlenmesi ve kasılmalara seyretmesini istemeyiz dedi ilaç verdiHadi yaa haber et bizi de geçmiş olsun
Biraz agir bi ilac ama. Evdeysen ictikten sonra uyuyabilirsin canim. 3 kere olamsi da iyi. Benim 2 defa vermisti yetersiz gelmisti3 kere yazdı cnm günde
Kabızlık için bu şurup, ben çok yaşadım doktor bunu verdi. Sabah akşam birer kaşık içince ertesi gün kabızlık kalmıyor. Hatta ben sabah içtim şuan sorun kalmadıİlaç kullanmayı sevmiyorum, biraz sabredicem bakalım geçmiyor doktoruma söylerim, ishal yapıyor mu şurup?
Ayy damlanın tadına bayılan bir ben miyim sjdkfk şişeyi kafama dikesim geliyor djdkfkfBen damla kullanıyordum sonra hap şeklinde aldım kurtuldum damlanın eziyetinden
işte yeni bir doktor görüşüBen de istedim doktorumdan yazmadı ishale çevirebilir ya da karın ağrısı yapabilir o da doğumu tetikler dedi
Şimdi de yerimizden zıplatıyor hele birde tam kaşığımın oraya ya elini ya ayağını dayıyor ama böyle zulüm gibi canımı yakıyor bi taraftan da yukarıya vuruyor bugün şok oldum ne kadar güçlendiler böyle maşallahBir arafa burada ay bebek hareketi nasıl bir şey acababağırsak hareketimi pıt pıt bir şey vuruyor bebek mi bu bebeğin hareketini ne zaman hissedecez derdindeydik
Evet canımHavuç yasak mıııııı?şeker çıkanlar için sanırım değil mi?
Sağlık ocağında ki ebe süt kesiği gibi olmadığı süre korkma dedi, akıntın çoğalabilir artık demiştiHepinizde olduğunu bilmek rahatlattı demekki olabilen bişey. Daha hal makat pozisyonunda ayaklarını aşağıda hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?