- 2 Ağustos 2021
- 5.615
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.381
- 148
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #37.441
Baya çoğaldı gerçekten benimde. Bir anda regl gelir hissedersin ya aynen öyle bir his oluyorSağlık ocağında ki ebe süt kesiği gibi olmadığı süre korkma dedi, akıntın çoğalabilir artık demişti
Ben 10lu setin kundağını vereceğim başka vermem büyük ihtimalleKızlar hemşireye battaniye harici kundak verecek misiniz?
Akıntıyı takmıyorım artık normalmiş gibi geliyor doktora bile sormadımBaya çoğaldı gerçekten benimde. Bir anda regl gelir hissedersin ya aynen öyle bir his oluyor
Annem kundak yaptırmış bunu da verirsin dedi de bilemedim sadece battaniye yetmiyor mu diyeBen 10lu setin kundağını vereceğim başka vermem büyük ihtimalle
Galiba bu yolda yalnızsinAyy damlanın tadına bayılan bir ben miyim sjdkfk şişeyi kafama dikesim geliyor djdkfkf
Bakalım ne olacakBenim bir süredir 3 Aralık 17 Aralık arası diyor doktorum, 38 ile 40. Hafta arası oluyor sanırım genel gözleme göre değil de ortalama söylüyorlar. Belki senin haftan iyice ilerlediği için daha net bir tarih verirler
2. Sezeryanlari galiba 38 de alıyorlar hepbenimki 1 ay önceki randevumda verdi. zaten ilk bebek sezeryan olduğu için bu da sezeryan olacak38 de alırız dedi o da takvimine baktı sonlara doğru yine konuşuruz ama bence 15 aralık da alabiliriz dedi :)
Versende kullanmayabilirler normal battaniyeyi kullanabilirlerAnnem kundak yaptırmış bunu da verirsin dedi de bilemedim sadece battaniye yetmiyor mu diye
Ben de kararsizim bu konuda canim. Instagramda takip ettigim bi doktor var. Ahmet yildizbakan belki gormussunuzdur. Yenidogan bebegi babaya verirken penye battaniyenin uzerinde hep kalin bi battaniye daha oluyor videolarinda. Acaba bizim de vermemiz gerekir mi, bebek usur mu penye battaniyeyleKızlar hemşireye battaniye harici kundak verecek misiniz?
Bir bakayım dikkat etmedimBen de kararsizim bu konuda canim. Instagramda takip ettigim bi doktor var. Ahmet yildizbakan belki gormussunuzdur. Yenidogan bebegi babaya verirken penye battaniyenin uzerinde hep kalin bi battaniye daha oluyor videolarinda. Acaba bizim de vermemiz gerekir mi, bebek usur mu penye battaniyeyle
Pekı nasıl battanıye verecegız, ben de penye, nohut, kalın olmak üzere 3 çeşit varVersende kullanmayabilirler normal battaniyeyi kullanabilirler
Bol sarımsaklı tarhana corbasıKızlar hava değişimden etkilendim galiba
Boğazım hafiften gidici
Belim ve sırtım koptu ağrıdan resmen
3 tane mandalina gömdüm az önce
Bana en doğalından çareler bulun nasıl hastalanmadan yırtabilirim.
En güvenli limanım AFERİN artık yok malum
Ben vermek için bir tane penye alıcam.Pekı nasıl battanıye verecegız, ben de penye, nohut, kalın olmak üzere 3 çeşit var
akşam eve gider gitmez yapayım.Bol sarımsaklı tarhana corbası
Hastanenin içi sıcak oluyor zaten. Hastane çıkışındaki penye battaniye yeterli oluyor.Pekı nasıl battanıye verecegız, ben de penye, nohut, kalın olmak üzere 3 çeşit var
Onu da atesin cıkıcak gibi olursa al, günde 4 taneye kadar içilebilir demişti benim doktorumakşam eve gider gitmez yapayım.
Halama sordum sadece Parol yazabilirim onun dışında ilaç nau nau dedi.
Nohutu da koyarım olmazsa penyenin yanınaHastanenin içi sıcak oluyor zaten. Hastane çıkışındaki penye battaniye yeterli oluyor.
aynen günde 3-4 içebilirsin dedi.Onu da atesin cıkıcak gibi olursa al, günde 4 taneye kadar içilebilir demişti benim doktorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?