2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Sağlık ocağında ki ebe süt kesiği gibi olmadığı süre korkma dedi, akıntın çoğalabilir artık demişti
Baya çoğaldı gerçekten benimde. Bir anda regl gelir hissedersin ya aynen öyle bir his oluyor

Bakalım ne olacak

benimki 1 ay önceki randevumda verdi. zaten ilk bebek sezeryan olduğu için bu da sezeryan olacak38 de alırız dedi o da takvimine baktı sonlara doğru yine konuşuruz ama bence 15 aralık da alabiliriz dedi :)
2. Sezeryanlari galiba 38 de alıyorlar hep

Kızlar hemşireye battaniye harici kundak verecek misiniz?
Ben de kararsizim bu konuda canim. Instagramda takip ettigim bi doktor var. Ahmet yildizbakan belki gormussunuzdur. Yenidogan bebegi babaya verirken penye battaniyenin uzerinde hep kalin bi battaniye daha oluyor videolarinda. Acaba bizim de vermemiz gerekir mi, bebek usur mu penye battaniyeyle

Bir bakayım dikkat etmedim

Kızlar hava değişimden etkilendim galiba
Boğazım hafiften gidici
Belim ve sırtım koptu ağrıdan resmen
3 tane mandalina gömdüm az önce
Bana en doğalından çareler bulun nasıl hastalanmadan yırtabilirim.
En güvenli limanım AFERİN artık yok malum

Bol sarımsaklı tarhana corbası

Onu da atesin cıkıcak gibi olursa al, günde 4 taneye kadar içilebilir demişti benim doktorum
aynen günde 3-4 içebilirsin dedi.
Sırtıma ve belime ağrı vurdu dedim. Kas gevşetici formunda krem yazacak onu kullanabilirisin ağrılarını azaltması için dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…