- 27 Şubat 2015
- 1.847
- 1.427
- 333
- 37
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #37.461
canım sezeryan olunca 38 de alıyorlar genelde ilki de 38+3 de doğmuştu2. Sezeryanlari galiba 38 de alıyorlar hep
Penyelerden ben hastane çıkışının battaniyesini gerek olursa zaten yanımızda bitane de kalın olcak onu veririz ama hastane soğuk olmaz hele de doğum katıPekı nasıl battanıye verecegız, ben de penye, nohut, kalın olmak üzere 3 çeşit var
Çok geçmiş olsun, en kısa zamanda şifa bul insallah canımaynen günde 3-4 içebilirsin dedi.
Sırtıma ve belime ağrı vurdu dedim. Kas gevşetici formunda krem yazacak onu kullanabilirisin ağrılarını azaltması için dedi.
Benım hastane cıkısım 5li, ayrı penye battanıye almıstım, ne var ne yok her cesıdinı gotururum herhaldePenyelerden ben hastane çıkışının battaniyesini gerek olursa zaten yanımızda bitane de kalın olcak onu veririz ama hastane soğuk olmaz hele de doğum katı
aa sırt ağrıları için krem kullanabiliyormuyuz ben farmasinin at kestanesi kremini sürdürüyorum eşime bazen ama o kadar çok ağrım oluyor ki kesmiyor onu da korka korka kullanıyorum zaten inş zararı yoktur diye. birde benim otururken sağ tarafıma böyle kaburgamın altı gibi ağrı giriyor o niye ki acabaaynen günde 3-4 içebilirsin dedi.
Sırtıma ve belime ağrı vurdu dedim. Kas gevşetici formunda krem yazacak onu kullanabilirisin ağrılarını azaltması için dedi.
canım bozma moralini sadece doktorun dediklerini dinle
Arkadaşlar göbekleriniz büyüdümü benim sanki çok büyümedi yeni gündemim bu ikizler içeride rahatlarmı diyedışarda yorum yapanlar da sinirimi bozdu bugün bebeklerin gelişimi iyimi hiç büyümedi göbeğin falan denince sinirimi bozdular çok boşboğaz insan var
En fazla 3 tane battaniye yeterli hastane için. Biri penye biride kışlık kalın yeterli oluyo ayrıca hani bi tane yedekte istersen alabilirsin ama fazlasına gerek olmuyo. Ben iki tane götürcem biri kalın diğeri penye. İki takım hastane çıkışı götürcem. Biberon emzik düşünmüyorum şuan. İşte listeye yazdıklarımı götürürüm muhtemelen. Şampuan falan götürmem orda bebeği yıkamak gibi bi düşüncem yok. Ama kendim için götürcem normal doğum olursa hastanede duş almamız gerekebilirBenım hastane cıkısım 5li, ayrı penye battanıye almıstım, ne var ne yok her cesıdinı gotururum herhalde
Burak hazine var ya burbebe onun da videolarını izliyorum ben şimdi hep 10lu setin kundağını kullanıyorlar hastane içinde yeterli olur bence o. Eve giderken de kalın battaniye örteriz arabaya binene kadarBen de kararsizim bu konuda canim. Instagramda takip ettigim bi doktor var. Ahmet yildizbakan belki gormussunuzdur. Yenidogan bebegi babaya verirken penye battaniyenin uzerinde hep kalin bi battaniye daha oluyor videolarinda. Acaba bizim de vermemiz gerekir mi, bebek usur mu penye battaniyeyle
İdrar yolu enfeksiyonuyla ben de tanışmış oldum. Sonuçlarımı henüz göremedim ama acilde enfeksiyon var kan da çıkmış gözüküyor dediler. Sisteme düştüğünde kendi doktoruma da sorcam size de danışmak istedim. Manurol ve parol yazdılar acilde kullanan oldu mu?Kızlar gece 3-4 arası yaklaşık bir saat süren bir kasılmam oldu. Böyle neye uyandığımı da anlamadım bir yandan bebek uyandırdı bir yandan ağrı resmen. Adet krampı gibi ağrım oldu arada da sanki enfeksiyon varmışçasına sancı girdi. Neye uğradığımı şaşırdım. Ha geçer ha geçecek derken saati 4 etmişim. Bu braxton kicks midir nedir böyle bir şey mi ki? Soluma dönük uyuyordum dün aşı oldum diye sağıma hiç dönmemiştim artık ağrı acı dinlemeden acile gitsem mi diye geçirirken aklımdan sağıma dönüp öyle sızmışım.
Kıyas yapmıyorum ama sinirimi bozuyorlar zaten hamileyiz saçma sapan sorulara açıklama yapmak zorunda kalıyorum bende 6 kasımda doğum iznine ayrılacamcanım bozma moralini sadece doktorun dediklerini dinle
ben 1,5 ay sonra doğum iznine ayrılıcam daha 4-5 aylık anca duruyorum.Hatta işyerinde beni görüp normal göbek yaptım sananlar bile varmış.
Hiç umursamıyorum aşırı kilo almak maharet değil ki bünye meselesi bu sonuçta.
Benim doktorum her bayanın hamileliği kendine özeldir.
Kimse ile kıyaslama kendini ,kıyastlatmada sadece beni dinle ben iyi gidiyor dediğim sürece dışarıya kulağını kapa dedi.
Manurol güvenli tabiri caizse üstten içip direkt alttan çıkıyorİdrar yolu enfeksiyonuyla ben de tanışmış oldum. Sonuçlarımı henüz göremedim ama acilde enfeksiyon var kan da çıkmış gözüküyor dediler. Sisteme düştüğünde kendi doktoruma da sorcam size de danışmak istedim. Manurol ve parol yazdılar acilde kullanan oldu mu?
Ay her b.ka karışmaya bayılıyor millet sinir oluyorum. Sakın takmayın. Bir durum olsa doktorunuz söyler zaten. Benim karnım ufacık mesela ama bebek 1400 gram olmuş bile.
Arkadaşlar göbekleriniz büyüdümü benim sanki çok büyümedi yeni gündemim bu ikizler içeride rahatlarmı diyedışarda yorum yapanlar da sinirimi bozdu bugün bebeklerin gelişimi iyimi hiç büyümedi göbeğin falan denince sinirimi bozdular çok boşboğaz insan var
Benim de küçük karnım bana da aynısını söylüyorlar bebek gelişimi iyiyse takma hiç konuşuyor herkes boş boş. Benim doktorum ilk gebelikte karın küçük olur dedi onu dinliyorumKıyas yapmıyorum ama sinirimi bozuyorlar zaten hamileyiz saçma sapan sorulara açıklama yapmak zorunda kalıyorum bende 6 kasımda doğum iznine ayrılacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?