2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Hastane çıkışları hazır olanlar bi paylaşında fikrimiz olsun
Takımı battaniyesi ne varsa aklınızda

Pekı nasıl battanıye verecegız, ben de penye, nohut, kalın olmak üzere 3 çeşit var
Penyelerden ben hastane çıkışının battaniyesini gerek olursa zaten yanımızda bitane de kalın olcak onu veririz ama hastane soğuk olmaz hele de doğum katı

Seyahat için kaçıncı haftadan sonra uçağa binmek için rapor gerekiyor 30+4 ve 31+0 için rapor gerekir mi bilgisi olan var mı

Kızlar bu arada az önce şoktan geldim bir çok ürün gelmiş mama sandalyesi daha gelmemiş akşam sevkiyat var 6-7 gibi gelir dedi haberiniz olsun

aynen günde 3-4 içebilirsin dedi.
Sırtıma ve belime ağrı vurdu dedim. Kas gevşetici formunda krem yazacak onu kullanabilirisin ağrılarını azaltması için dedi.
aa sırt ağrıları için krem kullanabiliyormuyuz ben farmasinin at kestanesi kremini sürdürüyorum eşime bazen ama o kadar çok ağrım oluyor ki kesmiyor onu da korka korka kullanıyorum zaten inş zararı yoktur diye. birde benim otururken sağ tarafıma böyle kaburgamın altı gibi ağrı giriyor o niye ki acaba

canım bozma moralini sadece doktorun dediklerini dinle
ben 1,5 ay sonra doğum iznine ayrılıcam daha 4-5 aylık anca duruyorum.Hatta işyerinde beni görüp normal göbek yaptım sananlar bile varmış.
Hiç umursamıyorum aşırı kilo almak maharet değil ki bünye meselesi bu sonuçta.
Benim doktorum her bayanın hamileliği kendine özeldir.
Kimse ile kıyaslama kendini ,kıyastlatmada sadece beni dinle ben iyi gidiyor dediğim sürece dışarıya kulağını kapa dedi.

Benım hastane cıkısım 5li, ayrı penye battanıye almıstım, ne var ne yok her cesıdinı gotururum herhalde
En fazla 3 tane battaniye yeterli hastane için. Biri penye biride kışlık kalın yeterli oluyo ayrıca hani bi tane yedekte istersen alabilirsin ama fazlasına gerek olmuyo. Ben iki tane götürcem biri kalın diğeri penye. İki takım hastane çıkışı götürcem. Biberon emzik düşünmüyorum şuan. İşte listeye yazdıklarımı götürürüm muhtemelen. Şampuan falan götürmem orda bebeği yıkamak gibi bi düşüncem yok. Ama kendim için götürcem normal doğum olursa hastanede duş almamız gerekebilir

Eskiden e-nabız mı, e devlet mi hatırlamıyorum ama hamile resmi vardı şimdi göremiyorum onu. Onu nasıl görebilirim, belediye benden gebe olduğuma dahil rapor istiyor da

Bugünü gösterene çok şükür. 31+0. Ben hastane çıkışını hazırladım bavul hazır bi kaç bişey daha girip kapanacak ağzı. 2 takım 10 lu hastane çıkışı koydum bebeğe. İnşallah zamanında doğarda giyer inşallah kendime de 1 gecelik 2 takım pijama seti çorap vs. Bebeğe de takımların haricinde 1 tulum bir alt üst. Bir paket bez bana bez. Çorap vs battaniye takımların içinde ki bir de çıkışta üşür diye anakucağının içine sermeye kalın bir battaniye. İkizleri ve 1 oğlu olan arkadaşımla yaptık. Epey tecrübeli. :) hastanenin içi sıcak olur diyor. Kalın battaniye hastaneden çıkarken. Allahım sağ salim en hayırlı şekilde o günleri yaşamayı da nasip etsin. Düşündükçe içime heyecan giriyor. Bana da doğumu sordu son kontrolde normal doğum istiyordum ama artık istemiyorum dedim bu süreçte yıprandım hocam dedim. Öyle hemen vazgeçmek olur mu dedi.ama sanırım mental olarak kendimi sezeryana hazırlıyorum.

Burak hazine var ya burbebe onun da videolarını izliyorum ben şimdi hep 10lu setin kundağını kullanıyorlar hastane içinde yeterli olur bence o. Eve giderken de kalın battaniye örteriz arabaya binene kadar

İdrar yolu enfeksiyonuyla ben de tanışmış oldum. Sonuçlarımı henüz göremedim ama acilde enfeksiyon var kan da çıkmış gözüküyor dediler. Sisteme düştüğünde kendi doktoruma da sorcam size de danışmak istedim. Manurol ve parol yazdılar acilde kullanan oldu mu?

Kıyas yapmıyorum ama sinirimi bozuyorlar zaten hamileyiz saçma sapan sorulara açıklama yapmak zorunda kalıyorum bende 6 kasımda doğum iznine ayrılacam

Manurol güvenli tabiri caizse üstten içip direkt alttan çıkıyor defalarca kullandım rahatlatıyor ama benim en fazla 1 hafta sonrası yine tekrar. Bol su, c vitamini rahatlatıyor canım geçmiş olsun

Ay her b.ka karışmaya bayılıyor millet sinir oluyorum. Sakın takmayın. Bir durum olsa doktorunuz söyler zaten. Benim karnım ufacık mesela ama bebek 1400 gram olmuş bile.

Kıyas yapmıyorum ama sinirimi bozuyorlar zaten hamileyiz saçma sapan sorulara açıklama yapmak zorunda kalıyorum bende 6 kasımda doğum iznine ayrılacam
Benim de küçük karnım bana da aynısını söylüyorlar bebek gelişimi iyiyse takma hiç konuşuyor herkes boş boş. Benim doktorum ilk gebelikte karın küçük olur dedi onu dinliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…