2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Monurol kullandım ben işe yarıyor ama tamamen bitmesini sağlamayabilir. Ben sonra cranbery ilacı kullandım ağrım olduğunda yine kullanıyorum. Bu aralarda sadece gece sanki mesanem hep dolu gibi ama enfeksiyondan mı yoksa artık bebek büyüdüğü için mesanemi boşaltamıyor muyum ondan mı bilmiyorum

Ay her b.ka karışmaya bayılıyor millet sinir oluyorum. Sakın takmayın. Bir durum olsa doktorunuz söyler zaten. Benim karnım ufacık mesela ama bebek 1400 gram olmuş bile.
Benimde bebeklerim iyi çok şükür sizede maşallah keşke takmayan umursamayan biri olsam ama çok haklısınız

Kıyas yapmıyorum ama sinirimi bozuyorlar zaten hamileyiz saçma sapan sorulara açıklama yapmak zorunda kalıyorum bende 6 kasımda doğum iznine ayrılacam
Boşver canım ağzı olan konuşuyor. Hamile insana ne çok kilolusun nede niye kilo almadın mı sen diye sorulmamalı ama insanlar anlayışsız malesef ki
Parol hasta olduğumuzda bize fix verilen ilaç. Doğuma kadar ne zaman hastaneye gitsek bize onu yazabiliyorlar.
Monurol kullandım faydasınıda gördüm geceden iç yat sabah ezanı ile uzun bir wc süreci seni bekliyor.Temizlendiğini hissediyorsun mesaneni full boşaltıyor.

Eneksiyonun biraz fazlaysa Agumentın yada Amoklavin grup antibiyotik veriyorlar. ( Ben aylardır bunlarla yaşamımı sürdüyorum)

Eskiden e-nabız mı, e devlet mi hatırlamıyorum ama hamile resmi vardı şimdi göremiyorum onu. Onu nasıl görebilirim, belediye benden gebe olduğuma dahil rapor istiyor da
e-nabıza gir canım akıllı asistan kısmı var oraya tıkladığında sağ alt tarafta bebek resmi çıkıyor

Biberon koyacam ben süt gelmezse hemen dıye.. Ama ılık dus sütün gelmesını kolaylastırıyormus, dus almak cok ıyı olur

Biberon koyacam ben süt gelmezse hemen dıye.. Ama ılık dus sütün gelmesını kolaylastırıyormus, dus almak cok ıyı olur
Benim gelir diye düşünüyorum inşallah gelir pozitif olumlama yapıyorum almıcam o yüzden

Kızlar 1 ay önce aniden 37. haftada suyu gelen arkadaşım ile konuştum.
sabah 10:00'da hastaneye geçmişler . Önce suni sancı verilmiş sonrada 14:00 gibi doğmuş oğlu
arada geçen suni sancı süreci biraz zordu ama doğum kolay geçti dedi.
Hastaneye vardığı andan itibaren aralıksız İNŞİRAH suresi okumuş. Doğumu 10-15 Dk içinde olmuş.
Aklınızda olsun..

Ben de biberon yerine kaşık biberon mu koysam diyorum ? Kaşık biberon varken biberon da lazım olur mu?

Bu arada Medipol pendik doğum için aldığım bilgileri paylaşıyım oraya gidenler ile
Geçen ay arkadaşım NORMAL DOĞUMA 12.000 TL vermiş
+1300 TL Ayrıntılı Ultrason
+ 2 kere NTS 'ye girmiş ( Ben hiç NTS'ye girmedim ücretini bilmiyorum açıkcası bilen yazarsa aydınlanmış hissederim kendimi )
Bebiş için eksra test ücreti v.s talepleri olmamış hastanenin

Merhaba hanımlar 31. Haftaya girdim ben. Geceler zulüm olmaya başladı tuvalet seansları, bacak kasılmaları ani bebek sıçramalari sizde durumlar nasıl. Uykusuzluk başladı mi ?
Bacak kasılması dediğin kramp ise magnezyum eksikliğindendir o. Magnezyumu arttırman gerekebilir ama uyku anında yakalanırsan hemen ayak parmak uçlarını kendine çek bacağın arkası gerilsin , geçiyor

Tuvalet seanslarım gece 2 ye çıktı :)

Nst ye girdigimde 100 lira verdim canim

Nts de mi ücretli oluyormuş? Doktor muayenesinin içinde değil mi? Son hafta her gün ya da 2 güne bir istiyorlar diye biliyorum

Günaydın kızlar, ne kadar uyusam da dinlenemiyorum, vücudum yorgun, bacaklarım çok ağrıyor neden böyle acaba?
Bebişler büyüdükçe daha çok vitamin ihtiyacı oluyor . Beslendikşerimiz yetmiyor bizim depolardan tüketiyor sanırım :). Grupta epey arttı kasılmalar bacak ağrısı

Nts de mi ücretli oluyormuş? Doktor muayenesinin içinde değil mi? Son hafta her gün ya da 2 güne bir istiyorlar diye biliyorum
Bende onu muayneye dahil sanıyordum.Değil ama galiba
Çünkü arkadaşım NTS'ye her girdiğinde ödeme yaptığını söyledi.
Kızlardan NTS'ye girenlerden yazan olursa net öğrenmiş oluruz

Kaçıncı haftada girilmeye başlanıyor peki ben genelde üniversite de hallediyorum bu tür işleri doktorum orda hoca ama orda hasta bakmıyor ve doğumu dışarda doktorun anlaşmalı olduğu yerde yapacağım üniversite de doğum yaptırmıyor üç hastane seçeneği verdi 50 bin üstü hepside sağlıkla gelsinler de okadar çok para harcadımki bu uğurda ilk seçenek sağlık diyorum kızın isminide naz vereceğim zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…