- 19 Şubat 2023
- 3.639
- 4.709
- 48
- 29
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #37.481
Monurol kullandım ben işe yarıyor ama tamamen bitmesini sağlamayabilir. Ben sonra cranbery ilacı kullandım ağrım olduğunda yine kullanıyorum. Bu aralarda sadece gece sanki mesanem hep dolu gibi ama enfeksiyondan mı yoksa artık bebek büyüdüğü için mesanemi boşaltamıyor muyum ondan mı bilmiyorumİdrar yolu enfeksiyonuyla ben de tanışmış oldum. Sonuçlarımı henüz göremedim ama acilde enfeksiyon var kan da çıkmış gözüküyor dediler. Sisteme düştüğünde kendi doktoruma da sorcam size de danışmak istedim. Manurol ve parol yazdılar acilde kullanan oldu mu?
Benimde bebeklerim iyi çok şükürAy her b.ka karışmaya bayılıyor millet sinir oluyorum. Sakın takmayın. Bir durum olsa doktorunuz söyler zaten. Benim karnım ufacık mesela ama bebek 1400 gram olmuş bile.
Bende size diyorum ama hepimiz takıyoruz. Hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle doğsun bebişlerimizBenimde bebeklerim iyi çok şükürsizede maşallah keşke takmayan umursamayan biri olsam ama çok haklısınız
Boşver canım ağzı olan konuşuyor. Hamile insana ne çok kilolusun nede niye kilo almadın mı sen diye sorulmamalı ama insanlar anlayışsız malesef kiKıyas yapmıyorum ama sinirimi bozuyorlar zaten hamileyiz saçma sapan sorulara açıklama yapmak zorunda kalıyorum bende 6 kasımda doğum iznine ayrılacam
Parol hasta olduğumuzda bize fix verilen ilaç. Doğuma kadar ne zaman hastaneye gitsek bize onu yazabiliyorlar.İdrar yolu enfeksiyonuyla ben de tanışmış oldum. Sonuçlarımı henüz göremedim ama acilde enfeksiyon var kan da çıkmış gözüküyor dediler. Sisteme düştüğünde kendi doktoruma da sorcam size de danışmak istedim. Manurol ve parol yazdılar acilde kullanan oldu mu?
e-nabıza gir canım akıllı asistan kısmı var oraya tıkladığında sağ alt tarafta bebek resmi çıkıyorEskiden e-nabız mı, e devlet mi hatırlamıyorum ama hamile resmi vardı şimdi göremiyorum onu. Onu nasıl görebilirim, belediye benden gebe olduğuma dahil rapor istiyor da
Biberon koyacam ben süt gelmezse hemen dıye.. Ama ılık dus sütün gelmesını kolaylastırıyormus, dus almak cok ıyı olurEn fazla 3 tane battaniye yeterli hastane için. Biri penye biride kışlık kalın yeterli oluyo ayrıca hani bi tane yedekte istersen alabilirsin ama fazlasına gerek olmuyo. Ben iki tane götürcem biri kalın diğeri penye. İki takım hastane çıkışı götürcem. Biberon emzik düşünmüyorum şuan. İşte listeye yazdıklarımı götürürüm muhtemelen. Şampuan falan götürmem orda bebeği yıkamak gibi bi düşüncem yok. Ama kendim için götürcem normal doğum olursa hastanede duş almamız gerekebilir
Benim gelir diye düşünüyorum inşallah gelirBiberon koyacam ben süt gelmezse hemen dıye.. Ama ılık dus sütün gelmesını kolaylastırıyormus, dus almak cok ıyı olur
Ben de biberon yerine kaşık biberon mu koysam diyorum ? Kaşık biberon varken biberon da lazım olur mu?Biberon koyacam ben süt gelmezse hemen dıye.. Ama ılık dus sütün gelmesını kolaylastırıyormus, dus almak cok ıyı olur
Bacak kasılması dediğin kramp ise magnezyum eksikliğindendir o. Magnezyumu arttırman gerekebilir ama uyku anında yakalanırsan hemen ayak parmak uçlarını kendine çek bacağın arkası gerilsin , geçiyorMerhaba hanımlar 31. Haftaya girdim ben. Geceler zulüm olmaya başladı tuvalet seansları, bacak kasılmaları ani bebek sıçramalari sizde durumlar nasıl. Uykusuzluk başladı mi ?
Nst ye girdigimde 100 lira verdim canimBu arada Medipol pendik doğum için aldığım bilgileri paylaşıyım oraya gidenler ile
Geçen ay arkadaşım NORMAL DOĞUMA 12.000 TL vermiş
+1300 TL Ayrıntılı Ultrason
+ 2 kere NTS 'ye girmiş ( Ben hiç NTS'ye girmedim ücretini bilmiyorum açıkcası bilen yazarsa aydınlanmış hissederim kendimi )
Bebiş için eksra test ücreti v.s talepleri olmamış hastanenin
Nts de mi ücretli oluyormuş? Doktor muayenesinin içinde değil mi? Son hafta her gün ya da 2 güne bir istiyorlar diye biliyorumBu arada Medipol pendik doğum için aldığım bilgileri paylaşıyım oraya gidenler ile
Geçen ay arkadaşım NORMAL DOĞUMA 12.000 TL vermiş
+1300 TL Ayrıntılı Ultrason
+ 2 kere NTS 'ye girmiş ( Ben hiç NTS'ye girmedim ücretini bilmiyorum açıkcası bilen yazarsa aydınlanmış hissederim kendimi )
Bebiş için eksra test ücreti v.s talepleri olmamış hastanenin
Bebişler büyüdükçe daha çok vitamin ihtiyacı oluyor . Beslendikşerimiz yetmiyor bizim depolardan tüketiyor sanırım :). Grupta epey arttı kasılmalar bacak ağrısıGünaydın kızlar, ne kadar uyusam da dinlenemiyorum, vücudum yorgun, bacaklarım çok ağrıyor neden böyle acaba?
Bende onu muayneye dahil sanıyordum.Değil ama galibaNts de mi ücretli oluyormuş? Doktor muayenesinin içinde değil mi? Son hafta her gün ya da 2 güne bir istiyorlar diye biliyorum
Evet liste çok yalın beğendim bende ss aldımTakip ettiğim bir ebe paylaşmış az ve öz bir liste.
Ben hiç vermemiştim. Kontrol periyodumda gittiğim için mi acabaNst ye girdigimde 100 lira verdim canim
İyi bari sık sık girip çıkacaksak NTS'ye bari oradan darbe yemeyelimNst ye girdigimde 100 lira verdim canim
Kaçıncı haftada girilmeye başlanıyor peki ben genelde üniversite de hallediyorum bu tür işleri doktorum orda hoca ama orda hasta bakmıyor ve doğumu dışarda doktorun anlaşmalı olduğu yerde yapacağım üniversite de doğum yaptırmıyor üç hastane seçeneği verdi 50 bin üstü hepside sağlıkla gelsinler de okadar çok para harcadımki bu uğurda ilk seçenek sağlık diyorum kızın isminide naz vereceğim zatenNts de mi ücretli oluyormuş? Doktor muayenesinin içinde değil mi? Son hafta her gün ya da 2 güne bir istiyorlar diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?