- Konu Sahibi sunshine__
-
- #37.501
Belki hastane hastane değişiyordurBen hiç vermemiştim. Kontrol periyodumda gittiğim için mi acaba
Bende vardı bi ara çok fazlaydı dediğin gibi uyandıktan sonra bi kaç saat geçmiyor . Ama şimdi daha iyiyim gene uyuşuyor ama daha azGünaydın kızlar el parmakları ağrıyan varmı her sabah aynı ağrı kapatmıyorum elimi öğlene kadar sürüyor bu ağrı
Arkadaşım 33. haftada NTS başlarKaçıncı haftada girilmeye başlanıyor peki ben genelde üniversite de hallediyorum bu tür işleri doktorum orda hoca ama orda hasta bakmıyor ve doğumu dışarda doktorun anlaşmalı olduğu yerde yapacağım üniversite de doğum yaptırmıyor üç hastane seçeneği verdi 50 bin üstü hepside sağlıkla gelsinler de okadar çok para harcadımki bu uğurda ilk seçenek sağlık diyorum kızın isminide naz vereceğim zaten
Böyle bacak ağrısını regl olacağım zamanlarda yaşardım. Anlardım geliyor diye hattaBebişler büyüdükçe daha çok vitamin ihtiyacı oluyor . Beslendikşerimiz yetmiyor bizim depolardan tüketiyor sanırım :). Grupta epey arttı kasılmalar bacak ağrısı
Bizim hastane kontrole gitsek de aliyor sanirimBen hiç vermemiştim. Kontrol periyodumda gittiğim için mi acaba
Bu kasılma bende oluyor ama normal diyip duruyor bidaha sormadan acilemi gitsem pazartesi kontrolüm var bakalım ne diyecekArkadaşım 33. haftada NTS başlar
Genelde her hafta isteyebiliyormuş doktorun senin kasılma sürecine bağlı olarak
Nstye girmedim ama dr beklerken ya da ödeme yaparken nstye yönlendirilenlere hep önce ödeme işleminizi yapın sonra sizi doğumhaneden çağırırlar dediklerini biliyorum. Dr muayenesi haricinde tahliller gibi ücretli yani.Bende onu muayneye dahil sanıyordum.Değil ama galiba
Çünkü arkadaşım NTS'ye her girdiğinde ödeme yaptığını söyledi.
Kızlardan NTS'ye girenlerden yazan olursa net öğrenmiş oluruz
Bilmiyorum ki canım her şey yolundaysa doğuma yakın 38 39 olabilir. Ama sancı kasılma hissedersen, risk varsa çok daha erken başlanıyor olabilir. Hatta grupta sıkıntı yaşayan arkadaşlarımız girdi hepKaçıncı haftada girilmeye başlanıyor peki ben genelde üniversite de hallediyorum bu tür işleri doktorum orda hoca ama orda hasta bakmıyor ve doğumu dışarda doktorun anlaşmalı olduğu yerde yapacağım üniversite de doğum yaptırmıyor üç hastane seçeneği verdi 50 bin üstü hepside sağlıkla gelsinler de okadar çok para harcadımki bu uğurda ilk seçenek sağlık diyorum kızın isminide naz vereceğim zaten
Benim de cuma var tam 33. Doluyor ben de merak ediyorum . Beklenen doğum vs diyor da ultrasona göre . Hiç sezaryen normal doğum vs konuşmadık bana vaktinde gelir dedi bebiş . Bakalım bu sefer ne dicekBenim cumartesi kontrolum var 32+4 oluyorum acaba doğum tarihi veriyor mu doktorlar tahmini
Benim doktorun 32 de geldiğinde ntsye gir dedi. Benim sigortam var o karşılıyor ntsyi ama ödeme yaparken bir kaç kadının ben ntsye girmeyeceğim diyip ntsyi ödemediğini gördümKaçıncı haftada girilmeye başlanıyor peki ben genelde üniversite de hallediyorum bu tür işleri doktorum orda hoca ama orda hasta bakmıyor ve doğumu dışarda doktorun anlaşmalı olduğu yerde yapacağım üniversite de doğum yaptırmıyor üç hastane seçeneği verdi 50 bin üstü hepside sağlıkla gelsinler de okadar çok para harcadımki bu uğurda ilk seçenek sağlık diyorum kızın isminide naz vereceğim zaten
Yok artıkAyy damlanın tadına bayılan bir ben miyim sjdkfk şişeyi kafama dikesim geliyor djdkfkf
Monovit şuan sjdjjf önceki dvit di. İkisine de bayılıyorum sjdjdkfYok artıkadın ne
Boyu da maşallah baya varmış . Peki olumsuz bişey dedi mi 2 hafta önden gidince noluyormuşKızlar doktordan yeni geldim. Bebek 2 hafta önde gidiyor suyu artmış kilosu 1878, boyu 47 cm. Diğer randevu ayın 20sjnde artık nstye girip gel, bebek iri dedi bende durumlar böyle
Bir sorun olur mu dedim hayır dedi ama bilmiyorum olur mu olmaz mıBoyu da maşallah baya varmış . Peki olumsuz bişey dedi mi 2 hafta önden gidince noluyormuş
Normal doğum geçmişin olduğu için normal doğurman belki kolay olurMerhaba güzel anneler
Bugun kontrol vardı çok şükür hersey yolunda 26+4teyiz, 2 gün gerıde olan bebıs, öne geçmiş, diyet gercekten işe yarıyor bebiş 996 gr olmus çok şükürrahım agzı uzunlugum 43 mm cıktı, onda da sıkıntı yok çok sukur
Aclık tokluga bakıldı aclık 96, tokluk 101 cıktı sence nasılsudem34 , doktor akşam üzeri arıyor genelde
Hatta bugun 39a kadar beklemek isterim dedi, normal dogumdan bahsettı korkulacak bişey yok diye bana moral verdı.. Kafamı da karıstırdıben sezeryan ıstıyordum
Bende baktım yarın gelecek dediler hiç bir şey gelmemiştiKızlar bu arada az önce şoktan geldim bir çok ürün gelmiş mama sandalyesi daha gelmemiş akşam sevkiyat var 6-7 gibi gelir dedi haberiniz olsun
Ben ikisini de koyucam hemşirelere kaşığı vericemBen de biberon yerine kaşık biberon mu koysam diyorum ? Kaşık biberon varken biberon da lazım olur mu?
Canım diyet yapmıyorsan başlaBir sorun olur mu dedim hayır dedi ama bilmiyorum olur mu olmaz mı
Nst çok pahalı bişi değil 200 300 bile değildirBu arada Medipol pendik doğum için aldığım bilgileri paylaşıyım oraya gidenler ile
Geçen ay arkadaşım NORMAL DOĞUMA 12.000 TL vermiş
+1300 TL Ayrıntılı Ultrason
+ 2 kere NTS 'ye girmiş ( Ben hiç NTS'ye girmedim ücretini bilmiyorum açıkcası bilen yazarsa aydınlanmış hissederim kendimi )
Bebiş için eksra test ücreti v.s talepleri olmamış hastanenin
Biz de hiç sezeryan normal konuşmadık ben sezeryanda olsa normalde kendi geleceği tarihi kendisinin seçmesini istiyorum sen özellikle normal veya sezeryan istiyor musunBenim de cuma var tam 33. Doluyor ben de merak ediyorum . Beklenen doğum vs diyor da ultrasona göre . Hiç sezaryen normal doğum vs konuşmadık bana vaktinde gelir dedi bebiş . Bakalım bu sefer ne dicek
Kız son günler belki zırt pırt girilecekNst çok pahalı bişi değil 200 300 bile değildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?