2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Günaydın kızlar el parmakları ağrıyan varmı her sabah aynı ağrı kapatmıyorum elimi öğlene kadar sürüyor bu ağrı
Bende vardı bi ara çok fazlaydı dediğin gibi uyandıktan sonra bi kaç saat geçmiyor . Ama şimdi daha iyiyim gene uyuşuyor ama daha az

Arkadaşım 33. haftada NTS başlar
Genelde her hafta isteyebiliyormuş doktorun senin kasılma sürecine bağlı olarak

Bebişler büyüdükçe daha çok vitamin ihtiyacı oluyor . Beslendikşerimiz yetmiyor bizim depolardan tüketiyor sanırım :). Grupta epey arttı kasılmalar bacak ağrısı
Böyle bacak ağrısını regl olacağım zamanlarda yaşardım. Anlardım geliyor diye hatta

Bende onu muayneye dahil sanıyordum.Değil ama galiba
Çünkü arkadaşım NTS'ye her girdiğinde ödeme yaptığını söyledi.
Kızlardan NTS'ye girenlerden yazan olursa net öğrenmiş oluruz
Nstye girmedim ama dr beklerken ya da ödeme yaparken nstye yönlendirilenlere hep önce ödeme işleminizi yapın sonra sizi doğumhaneden çağırırlar dediklerini biliyorum. Dr muayenesi haricinde tahliller gibi ücretli yani.

Bilmiyorum ki canım her şey yolundaysa doğuma yakın 38 39 olabilir. Ama sancı kasılma hissedersen, risk varsa çok daha erken başlanıyor olabilir. Hatta grupta sıkıntı yaşayan arkadaşlarımız girdi hep

Benim cumartesi kontrolum var 32+4 oluyorum acaba doğum tarihi veriyor mu doktorlar tahmini
Benim de cuma var tam 33. Doluyor ben de merak ediyorum . Beklenen doğum vs diyor da ultrasona göre . Hiç sezaryen normal doğum vs konuşmadık bana vaktinde gelir dedi bebiş . Bakalım bu sefer ne dicek

Benim doktorun 32 de geldiğinde ntsye gir dedi. Benim sigortam var o karşılıyor ntsyi ama ödeme yaparken bir kaç kadının ben ntsye girmeyeceğim diyip ntsyi ödemediğini gördüm

Kızlar doktordan yeni geldim. Bebek 2 hafta önde gidiyor suyu artmış kilosu 1878, boyu 47 cm. Diğer randevu ayın 20sjnde artık nstye girip gel, bebek iri dedi bende durumlar böyle
Boyu da maşallah baya varmış . Peki olumsuz bişey dedi mi 2 hafta önden gidince noluyormuş

Normal doğum geçmişin olduğu için normal doğurman belki kolay olur
Kızlar bu arada az önce şoktan geldim bir çok ürün gelmiş mama sandalyesi daha gelmemiş akşam sevkiyat var 6-7 gibi gelir dedi haberiniz olsun
Bende baktım yarın gelecek dediler hiç bir şey gelmemişti

Nst çok pahalı bişi değil 200 300 bile değildir

Benim de cuma var tam 33. Doluyor ben de merak ediyorum . Beklenen doğum vs diyor da ultrasona göre . Hiç sezaryen normal doğum vs konuşmadık bana vaktinde gelir dedi bebiş . Bakalım bu sefer ne dicek
Biz de hiç sezeryan normal konuşmadık ben sezeryanda olsa normalde kendi geleceği tarihi kendisinin seçmesini istiyorum sen özellikle normal veya sezeryan istiyor musun

Nst çok pahalı bişi değil 200 300 bile değildir
Kız son günler belki zırt pırt girilecek
Ücretli yerler de var anladığım kadarıyla ücretsiz olanlarda
100 civarı olmalı sanki
Birazda doktorun da insiyatifine bağlı sanki benim doktor mesela paragöz değil paraya doymuş biri hastaneye yaranma çabası da yok ihtiyaç ise yaptırır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…