- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.210
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #37.521
Hangi özellikleri önde gidiyor söyledi mi boyu şu kadar önde gidiyor kilosu şu kadar kafası bu kadar tarzı benimki de önde gidiyor ama suyum fazla değil suyum fazla olmadığı için iri bir bebek dedi gerçi senin şeker problemin yoktu de miBir sorun olur mu dedim hayır dedi ama bilmiyorum olur mu olmaz mı
Şeker yüklemesi normal çıkmıştıCanım diyet yapmıyorsan başla
Önden gitme
Şu fazlalığı ,irilik hepsi şeker belirtisi
Şeker yüklemen nasıldı?
Evet şeker problemi yok hepsi önde gidiyor yaHangi özellikleri önde gidiyor söyledi mi boyu şu kadar önde gidiyor kilosu şu kadar kafası bu kadar tarzı benimki de önde gidiyor ama suyum fazla değil suyum fazla olmadığı için iri bir bebek dedi gerçi senin şeker problemin yoktu de mi
Ben de hazirlamadimEvet liste çok yalın beğendim bende ss aldım
Yalnız en geç 32diyor . Burda 32yi geçip çanta hazırlayan var mı acaba ? Ben hala hazırlamadım :)
28. Haftadan sonra diye biliyorum.Seyahat için kaçıncı haftadan sonra uçağa binmek için rapor gerekiyor 30+4 ve 31+0 için rapor gerekir mi bilgisi olan var mı
Benim kızımın boyu 30. Haftada 33 ile uyumluydu kilosu 30. Haftada 32 ile uyumluydu baş çevresi de 32 ile uyumluydu o zaman doktorum kilosu 33 boyu 32 ile uyumlu olsaydı farklı değerlendirmem gerekebilirdi demişti senin elinde değerlerin var mıEvet şeker problemi yok hepsi önde gidiyor ya
Aynen oda var çok değil ama bi kaç kere girecez sonuçta. Benimki kaç kere nst ister hiç bilmiyorumKız son günler belki zırt pırt girilecek
Ücretli yerler de var anladığım kadarıyla ücretsiz olanlarda
100 civarı olmalı sanki
Birazda doktorun da insiyatifine bağlı sanki benim doktor mesela paragöz değil paraya doymuş biri hastaneye yaranma çabası da yok ihtiyaç ise yaptırır
Evet var.Benim kızımın boyu 30. Haftada 33 ile uyumluydu kilosu 30. Haftada 32 ile uyumluydu baş çevresi de 32 ile uyumluydu o zaman doktorum kilosu 33 boyu 32 ile uyumlu olsaydı farklı değerlendirmem gerekebilirdi demişti senin elinde değerlerin var mı
Trendyol Hepsiburada vb indirimli hali bile vitozondan pahalıydı vitozona bakıp almanı öneririmHepsiburadada anne bebek gunleri var temiz içerikli şampuanlarda hep indirim var ama hala karar verebilmiş değilim ya bu indirimle artık almam lazım birde birde göğüs ucu kremi olarak ne aldınız ilk doğumda lansinoh almıştım ama neredeyse hiç kullanmadım acaba almasam risk mi almış olurum
Valla karnın küçük olsa bu ne bebek zayıf heralde hiç iyi bakamıyorsunlar, karnın büyük olsa maşallah duba gibi oldun bu kilo bebek kilosu degil bu kiloları doğumdan sonra nasıl vercenler hiç bitmez. Elalemi pekte umursamamak gerek çünkü memnuniyetsizler yani yorgun olsan bi sen hamile kaldın sanki olur azıcık koşturuyor ev işi yapıyor olsan bebeği hiç düşünmüyorsun erkenden doguracan olur. Bunlar bitmiyor canım kimseyi memnun edemeyiz kusura bakmasınlar kendini düşün bu süreçte, ben özelde bi doktora muayene oldum 30 haftalık bebeğe 28 haftalık karnı çok zayıf bilmem ne dedi moralimi alt üst etti rüyalar göre göre perişan oldum yiyesim varsa bile iştahım kaçtı bi kaç gün sonra başka doktora gittim gayet normal bu sefer kafası 2 hafta büyük çıktı ay neler nelerBenimde bebeklerim iyi çok şükürsizede maşallah keşke takmayan umursamayan biri olsam ama çok haklısınız
Evet var.
Kilosu 31+5
Boyu 31+4
Başı 32+2
Karın çevresi 32+0
Babası maşallah iri doğmuş galiba babaya çekti şimdi kara kara düşünüyorum 0-3 aylıklar buna nasıl olacak diye eşim uzun zaten 1.87 boyunda bana çekse kısa olurduÇok büyük ihtimalle senin bebiste genetik olarak iri bir bebiş
Babası maşallah iri doğmuş galiba babaya çekti şimdi kara kara düşünüyorum 0-3 aylıklar buna nasıl olacak diye eşim uzun zaten 1.87 boyunda bana çekse kısa olurdu
Ben de lansinohu kullanamamıştım. Burda bir arkadaş hipp kullandığını, memnun kaldığını ama temiz içerikli olmadığını söylemişti. Ben bebeğe incia bakım ürünleri alacağım sanırım. Göğüs ucu kremini de ordan alırım diye düşündüm.Hepsiburadada anne bebek gunleri var temiz içerikli şampuanlarda hep indirim var ama hala karar verebilmiş değilim ya bu indirimle artık almam lazım birde birde göğüs ucu kremi olarak ne aldınız ilk doğumda lansinoh almıştım ama neredeyse hiç kullanmadım acaba almasam risk mi almış olurum
Ben bi çok şeyi aldık sanıyordum geçen bi liste yapayım eksikleri dedim bacım aldıklarım almadıklarımın yanında bir hiçBen de hazirlamadimben hiç dogurmayacak gibi takılıyorum
Bizim okuldaki beden hocası hamile şu an 28 haftalık falan hiç kilo almamış 55 ile hamile kalmış hala 55 yüzükleri her şeyi oluyor kıyafetleri karnı da hiç belli değil görseniz hayatta demezsiniz ki bu hamile bence çokta şanslı. Kilo almadığı için hareketleri kisitlanmiyor mide vb sorunu olmuyor hiç Hamile gibi değilim diyor. Kendime bakıyorum ayakkabılarım bile olmuyor ayağıma yüzükleri 4. Ayda çıkardım ellerim kocaman oldu hamile göbeğim var annemin montunu giyiyorum önünü çekiyorum olmuyor karnım fırlıyor karnım vücudumu öne cekiyor fazla yurunce ağırlıktan kasılıyor. Yani göbeğim az göbeğim çok önemli şeyler değil aslında bebeğin iyi mi iyi bittiValla karnın küçük olsa bu ne bebek zayıf heralde hiç iyi bakamıyorsunlar, karnın büyük olsa maşallah duba gibi oldun bu kilo bebek kilosu degil bu kiloları doğumdan sonra nasıl vercenler hiç bitmez. Elalemi pekte umursamamak gerek çünkü memnuniyetsizler yani yorgun olsan bi sen hamile kaldın sanki olur azıcık koşturuyor ev işi yapıyor olsan bebeği hiç düşünmüyorsun erkenden doguracan olur. Bunlar bitmiyor canım kimseyi memnun edemeyiz kusura bakmasınlar kendini düşün bu süreçte, ben özelde bi doktora muayene oldum 30 haftalık bebeğe 28 haftalık karnı çok zayıf bilmem ne dedi moralimi alt üst etti rüyalar göre göre perişan oldum yiyesim varsa bile iştahım kaçtı bi kaç gün sonra başka doktora gittim gayet normal bu sefer kafası 2 hafta büyük çıktı ay neler neler
Ne eksikmisBen bi çok şeyi aldık sanıyordum geçen bi liste yapayım eksikleri dedim bacım aldıklarım almadıklarımın yanında bir hiçbenim hast çantası hazırlamam için önce malzemeleri almam lazım
Aynen öyle genetik farklılıklar oluyor iç karın muhabbeti oluyor o yüzden çok takılmamak gerekiyorBizim okuldaki beden hocası hamile şu an 28 haftalık falan hiç kilo almamış 55 ile hamile kalmış hala 55 yüzükleri her şeyi oluyor kıyafetleri karnı da hiç belli değil görseniz hayatta demezsiniz ki bu hamile bence çokta şanslı. Kilo almadığı için hareketleri kisitlanmiyor mide vb sorunu olmuyor hiç Hamile gibi değilim diyor. Kendime bakıyorum ayakkabılarım bile olmuyor ayağıma yüzükleri 4. Ayda çıkardım ellerim kocaman oldu hamile göbeğim var annemin montunu giyiyorum önünü çekiyorum olmuyor karnım fırlıyor karnım vücudumu öne cekiyor fazla yurunce ağırlıktan kasılıyor. Yani göbeğim az göbeğim çok önemli şeyler değil aslında bebeğin iyi mi iyi bitti
Bacım ben hiç bi şey almamışım ki heves edip kıyafet almışım sadeceNe eksikmisben de bitti diye takılıyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?