2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Bir sorun olur mu dedim hayır dedi ama bilmiyorum olur mu olmaz mı
Hangi özellikleri önde gidiyor söyledi mi boyu şu kadar önde gidiyor kilosu şu kadar kafası bu kadar tarzı benimki de önde gidiyor ama suyum fazla değil suyum fazla olmadığı için iri bir bebek dedi gerçi senin şeker problemin yoktu de mi

Evet şeker problemi yok hepsi önde gidiyor ya

Evet liste çok yalın beğendim bende ss aldım
Yalnız en geç 32diyor . Burda 32yi geçip çanta hazırlayan var mı acaba ? Ben hala hazırlamadım :)
Ben de hazirlamadim ben hiç dogurmayacak gibi takılıyorum

Evet şeker problemi yok hepsi önde gidiyor ya
Benim kızımın boyu 30. Haftada 33 ile uyumluydu kilosu 30. Haftada 32 ile uyumluydu baş çevresi de 32 ile uyumluydu o zaman doktorum kilosu 33 boyu 32 ile uyumlu olsaydı farklı değerlendirmem gerekebilirdi demişti senin elinde değerlerin var mı

Hepsiburadada anne bebek gunleri var temiz içerikli şampuanlarda hep indirim var ama hala karar verebilmiş değilim ya bu indirimle artık almam lazım birde birde göğüs ucu kremi olarak ne aldınız ilk doğumda lansinoh almıştım ama neredeyse hiç kullanmadım acaba almasam risk mi almış olurum

Aynen oda var çok değil ama bi kaç kere girecez sonuçta. Benimki kaç kere nst ister hiç bilmiyorum

Evet var.
Kilosu 31+5
Boyu 31+4
Başı 32+2
Karın çevresi 32+0

Trendyol Hepsiburada vb indirimli hali bile vitozondan pahalıydı vitozona bakıp almanı öneririm

Benimde bebeklerim iyi çok şükür sizede maşallah keşke takmayan umursamayan biri olsam ama çok haklısınız
Valla karnın küçük olsa bu ne bebek zayıf heralde hiç iyi bakamıyorsunlar, karnın büyük olsa maşallah duba gibi oldun bu kilo bebek kilosu degil bu kiloları doğumdan sonra nasıl vercenler hiç bitmez. Elalemi pekte umursamamak gerek çünkü memnuniyetsizler yani yorgun olsan bi sen hamile kaldın sanki olur azıcık koşturuyor ev işi yapıyor olsan bebeği hiç düşünmüyorsun erkenden doguracan olur. Bunlar bitmiyor canım kimseyi memnun edemeyiz kusura bakmasınlar kendini düşün bu süreçte, ben özelde bi doktora muayene oldum 30 haftalık bebeğe 28 haftalık karnı çok zayıf bilmem ne dedi moralimi alt üst etti rüyalar göre göre perişan oldum yiyesim varsa bile iştahım kaçtı bi kaç gün sonra başka doktora gittim gayet normal bu sefer kafası 2 hafta büyük çıktı ay neler neler

Çok büyük ihtimalle senin bebiste genetik olarak iri bir bebiş
Babası maşallah iri doğmuş galiba babaya çekti şimdi kara kara düşünüyorum 0-3 aylıklar buna nasıl olacak diye eşim uzun zaten 1.87 boyunda bana çekse kısa olurdu

Babası maşallah iri doğmuş galiba babaya çekti şimdi kara kara düşünüyorum 0-3 aylıklar buna nasıl olacak diye eşim uzun zaten 1.87 boyunda bana çekse kısa olurdu
Bu beni de düşündürüyor hastane çıkışlari hep standart zamanında doğarsa hastane çıkışının olma şansı çok az bir video izlemiştim çocuk 4200 doğmuş kıyafetlerinin önü kapanmamış şapkası başına olmamış annesi de özel isimli falan yaptırmış dedim gitti 800 TL

Ben de lansinohu kullanamamıştım. Burda bir arkadaş hipp kullandığını, memnun kaldığını ama temiz içerikli olmadığını söylemişti. Ben bebeğe incia bakım ürünleri alacağım sanırım. Göğüs ucu kremini de ordan alırım diye düşündüm.
Çok acı sızı olmuştu, hiç kullanmamayı göze alamıyorum. Eskiler saf zeytinyağı sürermiş. Bu konuda bilgisi olan var mı?

Ben de hazirlamadim ben hiç dogurmayacak gibi takılıyorum
Ben bi çok şeyi aldık sanıyordum geçen bi liste yapayım eksikleri dedim bacım aldıklarım almadıklarımın yanında bir hiç benim hast çantası hazırlamam için önce malzemeleri almam lazım

Bizim okuldaki beden hocası hamile şu an 28 haftalık falan hiç kilo almamış 55 ile hamile kalmış hala 55 yüzükleri her şeyi oluyor kıyafetleri karnı da hiç belli değil görseniz hayatta demezsiniz ki bu hamile bence çokta şanslı. Kilo almadığı için hareketleri kisitlanmiyor mide vb sorunu olmuyor hiç Hamile gibi değilim diyor. Kendime bakıyorum ayakkabılarım bile olmuyor ayağıma yüzükleri 4. Ayda çıkardım ellerim kocaman oldu hamile göbeğim var annemin montunu giyiyorum önünü çekiyorum olmuyor karnım fırlıyor karnım vücudumu öne cekiyor fazla yurunce ağırlıktan kasılıyor. Yani göbeğim az göbeğim çok önemli şeyler değil aslında bebeğin iyi mi iyi bitti

Ben bi çok şeyi aldık sanıyordum geçen bi liste yapayım eksikleri dedim bacım aldıklarım almadıklarımın yanında bir hiç benim hast çantası hazırlamam için önce malzemeleri almam lazım
Ne eksikmis ben de bitti diye takılıyorum ama

Aynen öyle genetik farklılıklar oluyor iç karın muhabbeti oluyor o yüzden çok takılmamak gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…