- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.210
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #37.541
Aynen öyle genetik farklılıklar oluyor iç karın muhabbeti oluyor o yüzden çok takılmamak gerekiyor
Bacım ben hiç bi şey almamışım ki heves edip kıyafet almışım sadece♀ hstne çantasına koyulacak hiç bir şeyim yok
Zeytinyağı asidik olabiliyor ayva çekirdeği jeli inanılmaz iyi geliyor kuzenimin göğüsleri kanıyordu kullanmadığı şey kalmadı geçirmedi hiçbir şey en son ayva çekirdeği jeli sürdük 2 günde toparladiBen de lansinohu kullanamamıştım. Burda bir arkadaş hipp kullandığını, memnun kaldığını ama temiz içerikli olmadığını söylemişti. Ben bebeğe incia bakım ürünleri alacağım sanırım. Göğüs ucu kremini de ordan alırım diye düşündüm.
Çok acı sızı olmuştu, hiç kullanmamayı göze alamıyorum. Eskiler saf zeytinyağı sürermiş. Bu konuda bilgisi olan var mı?
Kız bendede durumlar aynı evde giymeye pijamalarım zaten olmuyor allah korusun acil bişey olsa kocamın pijamalarını giyecem yani belliBacım ben hiç bi şey almamışım ki heves edip kıyafet almışım sadece♀ hstne çantasına koyulacak hiç bir şeyim yok
Daha ne olsunYarın doğum olsa elde sıfır kendimi götürebiliyorum anca ha bi de geceliğim ve pijama takımım
Ooooo sende pijama takımı varmışYarın doğum olsa elde sıfır kendimi götürebiliyorum anca ha bi de geceliğim ve pijama takımım
Bi an önce halletmek gerek Allah sonumuzu hayır etsinKız bendede durumlar aynı evde giymeye pijamalarım zaten olmuyor allah korusun acil bişey olsa kocamın pijamalarını giyecem yani belli
Arkadaşlar göbekleriniz büyüdümü benim sanki çok büyümedi yeni gündemim bu ikizler içeride rahatlarmı diyedışarda yorum yapanlar da sinirimi bozdu bugün bebeklerin gelişimi iyimi hiç büyümedi göbeğin falan denince sinirimi bozdular çok boşboğaz insan var
canım bozma moralini sadece doktorun dediklerini dinle
ben 1,5 ay sonra doğum iznine ayrılıcam daha 4-5 aylık anca duruyorum.Hatta işyerinde beni görüp normal göbek yaptım sananlar bile varmış.
Hiç umursamıyorum aşırı kilo almak maharet değil ki bünye meselesi bu sonuçta.
Benim doktorum her bayanın hamileliği kendine özeldir.
Kimse ile kıyaslama kendini ,kıyastlatmada sadece beni dinle ben iyi gidiyor dediğim sürece dışarıya kulağını kapa dedi.
Canım diyet yapmıyorsan başla
Önden gitme
Şu fazlalığı ,irilik hepsi şeker belirtisi
Şeker yüklemen nasıldı?
Kızlar ben kilolu hamile kaldım, hic diyet yapmadım, diyetisyene yönlendirilmedim, ileride şeker çıkar zor olur diye psikolojik olarak herhalde abartmadan yedim. Ama kolada içtim cipste yedim çikolatada yiyorum her günEvet şeker problemi yok hepsi önde gidiyor ya
Çok güzel anlatmışsınız çok ta haklısınız teşekkür ediyorumValla karnın küçük olsa bu ne bebek zayıf heralde hiç iyi bakamıyorsunlar, karnın büyük olsa maşallah duba gibi oldun bu kilo bebek kilosu degil bu kiloları doğumdan sonra nasıl vercenler hiç bitmez. Elalemi pekte umursamamak gerek çünkü memnuniyetsizler yani yorgun olsan bi sen hamile kaldın sanki olur azıcık koşturuyor ev işi yapıyor olsan bebeği hiç düşünmüyorsun erkenden doguracan olur. Bunlar bitmiyor canım kimseyi memnun edemeyiz kusura bakmasınlar kendini düşün bu süreçte, ben özelde bi doktora muayene oldum 30 haftalık bebeğe 28 haftalık karnı çok zayıf bilmem ne dedi moralimi alt üst etti rüyalar göre göre perişan oldum yiyesim varsa bile iştahım kaçtı bi kaç gün sonra başka doktora gittim gayet normal bu sefer kafası 2 hafta büyük çıktı ay neler neler
Ayy Allahım bir an önce hayırlısıyla her şeyimizi tamamlamayı ve oturup bebişimizin gelmesini beklemeyi nasip etsinOoooo sende pijama takımı varmışkız bak benimde yeni aklıma geldi orkidin kilot bezini almıştım depentin yan versiyonu onu götüreyim bari ayıp olmasın
Bunları verdikleri ultrason kağıdından kendimizde yorumlayabilir miyiz acaba? Ben de öndeyim geçen kontrolde sordum neye göre önde diyorsunuz dedim. Baş mı göbek çevresi diye mi ikisinde dedi ikisine de bakılır dedi.Evet var.
Kilosu 31+5
Boyu 31+4
Başı 32+2
Karın çevresi 32+0
Ben Allah ne verdıyse koycamBen de biberon yerine kaşık biberon mu koysam diyorum ? Kaşık biberon varken biberon da lazım olur mu?
Ben de boyle dusunuyorum. Orta boy bi valiz ayarladim. Esim diyo ki ben bununla hastaneye girmeye utanirimBen Allah ne verdıyse koycamkaplıyacağı yer ne kadar sankı
Gümüş kapak aldınız mı? Instgramda bı doktoranne kapak kullanıyorsanız krem kullanmayın, krem kullanmıyrsanız kapak demisti, gumus kapakların ıyılestırcı ozellıgı varmıs, ben o yuzden suan krem almadım, kapagı kullanmayı dusunuyorum sadece..Hepsiburadada anne bebek gunleri var temiz içerikli şampuanlarda hep indirim var ama hala karar verebilmiş değilim ya bu indirimle artık almam lazım birde birde göğüs ucu kremi olarak ne aldınız ilk doğumda lansinoh almıştım ama neredeyse hiç kullanmadım acaba almasam risk mi almış olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?