2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızlar boşverin şu komşu ve akrabaları ya. Beni görende imalı bir şekilde ee senin karnın hiç ikiz karnı gibi değil felan diyor. Bende dalga geçerek oğluşlarım fit olacaklar ondan karnım çıkmadı diyorum. Uzatmaya çalışırlarsada kaynanam bana bakmaktan yoruldu gel 1 ayda sen benim hizmetimi gör bakalım karnım ne kadar büyüyor diyorum konu anında kapanıyor kısacası herkes her şeye bahane buluyor. Boşluğunuza gelip bebişlerinizin kilosunuda sakın söylemeyin böyleleri anında nazar ediyor

Zeytinyağı asidik olabiliyor ayva çekirdeği jeli inanılmaz iyi geliyor kuzenimin göğüsleri kanıyordu kullanmadığı şey kalmadı geçirmedi hiçbir şey en son ayva çekirdeği jeli sürdük 2 günde toparladi

Bacım ben hiç bi şey almamışım ki heves edip kıyafet almışım sadece ‍♀hstne çantasına koyulacak hiç bir şeyim yok
Kız bendede durumlar aynı evde giymeye pijamalarım zaten olmuyor allah korusun acil bişey olsa kocamın pijamalarını giyecem yani belli

Yarın doğum olsa elde sıfır kendimi götürebiliyorum anca ha bi de geceliğim ve pijama takımım
Ooooo sende pijama takımı varmış kız bak benimde yeni aklıma geldi orkidin kilot bezini almıştım depentin yan versiyonu onu götüreyim bari ayıp olmasın

Canım diyet yapmıyorsan başla
Önden gitme
Şu fazlalığı ,irilik hepsi şeker belirtisi
Şeker yüklemen nasıldı?

Evet şeker problemi yok hepsi önde gidiyor ya
Kızlar ben kilolu hamile kaldım, hic diyet yapmadım, diyetisyene yönlendirilmedim, ileride şeker çıkar zor olur diye psikolojik olarak herhalde abartmadan yedim. Ama kolada içtim cipste yedim çikolatada yiyorum her gün
Toplamda 2 kilo aldım oda son ay.
Ailemde şeker var, bende çıkmadı.
Karnım inanılmaz büyük her gören artık ne zaman dogucak diye soruyor
Bebekte on gün önden gidiyormuş, sorun yok dedi doktorumda
Ben 2 kilo aldığımda bebek 1.5 kiloydu
Her çocuk kendine özel olduğu gibi her hamilelikte kendine özel oluyor

Kızlar bu hastane çıkış setlerinin içinden hep kısa kollu zıbın çıkıyor. Aralık bebişlerine yeterli olur mu ilk doğduğunda içine kısa kollu zıbın? Yoksa uzun kollu mu ekliyim setin içine kararsız kaldım. Ben üşüyen biri olduğum için sanki bebiş de üşür gibi geliyor

Çok güzel anlatmışsınız çok ta haklısınız teşekkür ediyorum

Ooooo sende pijama takımı varmış kız bak benimde yeni aklıma geldi orkidin kilot bezini almıştım depentin yan versiyonu onu götüreyim bari ayıp olmasın
Ayy Allahım bir an önce hayırlısıyla her şeyimizi tamamlamayı ve oturup bebişimizin gelmesini beklemeyi nasip etsin

Evet var.
Kilosu 31+5
Boyu 31+4
Başı 32+2
Karın çevresi 32+0
Bunları verdikleri ultrason kağıdından kendimizde yorumlayabilir miyiz acaba? Ben de öndeyim geçen kontrolde sordum neye göre önde diyorsunuz dedim. Baş mı göbek çevresi diye mi ikisinde dedi ikisine de bakılır dedi.

Insanlarin laflarina takilmamak gerekiyor. Goren hic kilo almamissin diyor bana da. Top gibi karnim var sadece. 10 kilo aldim diyince cok sasiriyorlar cunku hala 50 kiloyum. Bebek haftasiyla uyumlu diyince de sasiriyorlar. Her hamilelik kendine ozgu gercekten. Bebek haftasiyla uyumlu ilerledigi surece problem yok. Esimle ikimiz de minyonuz. Benden 4 kg cocuk cikmaz zaten

Ben Allah ne verdıyse koycam kaplıyacağı yer ne kadar sankı
Ben de boyle dusunuyorum. Orta boy bi valiz ayarladim. Esim diyo ki ben bununla hastaneye girmeye utanirim ama hastaneye 2 saat nerdeyse ev. Bi sey unutsam sikinti olacak

Gümüş kapak aldınız mı? Instgramda bı doktoranne kapak kullanıyorsanız krem kullanmayın, krem kullanmıyrsanız kapak demisti, gumus kapakların ıyılestırcı ozellıgı varmıs, ben o yuzden suan krem almadım, kapagı kullanmayı dusunuyorum sadece..

Hatta yenı dogum yapan arkadsım E vitamını kapsulu kullanıyormus eczaneden al sür, kapak takmadığın zamanlsrda dedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…