2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ben Aralık annesiydim yine ve zıbınları hep kısa kollu almıştım sıfır kol nerdeyse ilk üç ay hiç giydirmedim ama evi de bebek var diye hiç bir zaman hamama çevirmedik ideal ısıyı hiç yukarı çıkmadık hastada olmadı nasıl alışırsa öyle gidiyor hiç bi zaman sıcağı seven bi bebek olmadı oğlum

Gümüş kapak almadım ilk doğumda ben ayva çekirdeği jelinden çok fayda gördüm yanı lansinohu bitek doğum öncesi 1 2 hafta kullandım o kadar doğum sonrası hiç kullanmadım benim bütün yaralar diş çıkardığı zaman başlamıştı dayanılacak gibi değildi ısırıyordu ama böyle bi acı yok resmen yarık oluyordu ısırdığı yer

Doğru diyorsun. Bir de lahana yaprağı diyorlardı, şimdi aklıma geldi.

Kız bendede durumlar aynı evde giymeye pijamalarım zaten olmuyor allah korusun acil bişey olsa kocamın pijamalarını giyecem yani belli
Şuan kocamdan kiloluyum bana onunkilerde olmaz lohusa takımım falan var ama hamile kıyafetim yok dışarı çıkarken elli kere düşünüyorum ne giysem ama doğurduktan sonraya kıyafetim var

Kızlar zaman azaldıkça korku başlıyor, bende panik atak var gece gündüz nasıl doğuracağım acaba diye düşünüyorum. Bu çocuk nasıl çıkacak ya ben çok korkuyorum içimde kalsa keşke
Hiç korkma bebeğim hiç birini hatırlamıcaz herkes doğuran öyle diyo Allah acısını unutturuyor diye. Eğer hatırlarsak hepberaber dalarız bunu diyenlere

Kızlar gaviscon hangisini kullanıyonuz hangisi daha etkili bendeki turkuaz gibi bişi

Monurol 2 defa kullandim bi de aksef antibiyotik, Gecmis olsun

Bı de o kısımlar var de mı daha

Bahçede ayvalar olmuş bizim stok yapacağım
Hemşire kuzenim yeni doğum yapmıştı ayva çekirdeğini öve öve bitiremiyor . Jel haline getir en doğal temiz içerikli merhem o dedi

Ben gecen hafta Medicalparkta girdim, 600 tl civarıydı NST.

Hemşire kuzenim yeni doğum yapmıştı ayva çekirdeğini öve öve bitiremiyor . Jel haline getir en doğal temiz içerikli merhem o dedi
Ben onu eskıden cildime sürerdim knu da stoklarız bacım severız stok yapmayı

Ben onu gül suyu ıle karsıtırıp koyardım krem kutusu ıcıne yıne oyle mı yapmak lazım olur

Evet bunlari ultrasona göre yorumluyorlar ultrason kağıdında yazıyor

Hiç korkma bebeğim hiç birini hatırlamıcaz herkes doğuran öyle diyo Allah acısını unutturuyor diye. Eğer hatırlarsak hepberaber dalarız bunu diyenlere
Ayy inşallah bir an önce geçer gider de kurtuluruz sağ sağlim

Kızlar şimdi şoktan geldim mama sandalyesi gelmiş sadece 1 tane geliyormuş normal basit bir mama sandalyesi ne kadar dayanır bilmiyorum

Biz de hiç sezeryan normal konuşmadık ben sezeryanda olsa normalde kendi geleceği tarihi kendisinin seçmesini istiyorum sen özellikle normal veya sezeryan istiyor musun
Özellikle bir seçtiğim yok ama herhangi bir problem yoksa normal olsun isterim. Ha doktor derse normal alamıyoruz. İsrar etmem illede normal olsun diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…