- 5 Mayıs 2014
- 5.239
- 4.903
- 373
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #37.561
Ben Aralık annesiydim yine ve zıbınları hep kısa kollu almıştım sıfır kol nerdeyse ilk üç ay hiç giydirmedim ama evi de bebek var diye hiç bir zaman hamama çevirmedik ideal ısıyı hiç yukarı çıkmadık hastada olmadı nasıl alışırsa öyle gidiyor hiç bi zaman sıcağı seven bi bebek olmadı oğlumKızlar bu hastane çıkış setlerinin içinden hep kısa kollu zıbın çıkıyor. Aralık bebişlerine yeterli olur mu ilk doğduğunda içine kısa kollu zıbın? Yoksa uzun kollu mu ekliyim setin içine kararsız kaldım. Ben üşüyen biri olduğum için sanki bebiş de üşür gibi geliyor
Gümüş kapak almadım ilk doğumda ben ayva çekirdeği jelinden çok fayda gördüm yanı lansinohu bitek doğum öncesi 1 2 hafta kullandım o kadar doğum sonrası hiç kullanmadım benim bütün yaralar diş çıkardığı zaman başlamıştı dayanılacak gibi değildi ısırıyordu ama böyle bi acı yok resmen yarık oluyordu ısırdığı yerGümüş kapak aldınız mı? Instgramda bı doktoranne kapak kullanıyorsanız krem kullanmayın, krem kullanmıyrsanız kapak demisti, gumus kapakların ıyılestırcı ozellıgı varmıs, ben o yuzden suan krem almadım, kapagı kullanmayı dusunuyorum sadece..
Hatta yenı dogum yapan arkadsım E vitamını kapsulu kullanıyormus eczaneden al sür, kapak takmadığın zamanlsrda dedi..
Doğru diyorsun. Bir de lahana yaprağı diyorlardı, şimdi aklıma geldi.Zeytinyağı asidik olabiliyor ayva çekirdeği jeli inanılmaz iyi geliyor kuzenimin göğüsleri kanıyordu kullanmadığı şey kalmadı geçirmedi hiçbir şey en son ayva çekirdeği jeli sürdük 2 günde toparladi
Şuan kocamdan kiloluyum bana onunkilerde olmazKız bendede durumlar aynı evde giymeye pijamalarım zaten olmuyor allah korusun acil bişey olsa kocamın pijamalarını giyecem yani belli
Hiç korkma bebeğim hiç birini hatırlamıcaz herkes doğuran öyle diyo Allah acısını unutturuyor diye. Eğer hatırlarsak hepberaber dalarız bunu diyenlereKızlar zaman azaldıkça korku başlıyor, bende panik atak var gece gündüz nasıl doğuracağım acaba diye düşünüyorum. Bu çocuk nasıl çıkacak ya ben çok korkuyorum içimde kalsa keşke
Gerçi hepsi turkuazmış şişesi değişikmiş kahverengi şişe olanKızlar gaviscon hangisini kullanıyonuz hangisi daha etkili bendeki turkuaz gibi bişi
Monurol 2 defa kullandim bi de aksef antibiyotik, Gecmis olsunİdrar yolu enfeksiyonuyla ben de tanışmış oldum. Sonuçlarımı henüz göremedim ama acilde enfeksiyon var kan da çıkmış gözüküyor dediler. Sisteme düştüğünde kendi doktoruma da sorcam size de danışmak istedim. Manurol ve parol yazdılar acilde kullanan oldu mu?
Bı de o kısımlar var de mı dahaGümüş kapak almadım ilk doğumda ben ayva çekirdeği jelinden çok fayda gördüm yanı lansinohu bitek doğum öncesi 1 2 hafta kullandım o kadar doğum sonrası hiç kullanmadım benim bütün yaralar diş çıkardığı zaman başlamıştı dayanılacak gibi değildi ısırıyordu ama böyle bi acı yok resmen yarık oluyordu ısırdığı yer
Bahçede ayvalar olmuş bizim stok yapacağımGümüş kapak aldınız mı? Instgramda bı doktoranne kapak kullanıyorsanız krem kullanmayın, krem kullanmıyrsanız kapak demisti, gumus kapakların ıyılestırcı ozellıgı varmıs, ben o yuzden suan krem almadım, kapagı kullanmayı dusunuyorum sadece..
Hatta yenı dogum yapan arkadsım E vitamını kapsulu kullanıyormus eczaneden al sür, kapak takmadığın zamanlsrda dedi..
Ben gecen hafta Medicalparkta girdim, 600 tl civarıydı NST.Bu arada Medipol pendik doğum için aldığım bilgileri paylaşıyım oraya gidenler ile
Geçen ay arkadaşım NORMAL DOĞUMA 12.000 TL vermiş
+1300 TL Ayrıntılı Ultrason
+ 2 kere NTS 'ye girmiş ( Ben hiç NTS'ye girmedim ücretini bilmiyorum açıkcası bilen yazarsa aydınlanmış hissederim kendimi )
Bebiş için eksra test ücreti v.s talepleri olmamış hastanenin
Ben onu eskıden cildime sürerdimBahçede ayvalar olmuş bizim stok yapacağım
Hemşire kuzenim yeni doğum yapmıştı ayva çekirdeğini öve öve bitiremiyor . Jel haline getir en doğal temiz içerikli merhem o dedi
Medical parkta doğum tahmini nasıl rakamlar veriyorlar ben mart ayında 15-20 arası fiyat almıştımBen gecen hafta Medicalparkta girdim, 600 tl civarıydı NST.
Ben onu gül suyu ıle karsıtırıp koyardım krem kutusu ıcıne yıne oyle mı yapmak lazım olurBahçede ayvalar olmuş bizim stok yapacağım
Hemşire kuzenim yeni doğum yapmıştı ayva çekirdeğini öve öve bitiremiyor . Jel haline getir en doğal temiz içerikli merhem o dedi
Evet bunlari ultrasona göre yorumluyorlar ultrason kağıdında yazıyorBunları verdikleri ultrason kağıdından kendimizde yorumlayabilir miyiz acaba? Ben de öndeyim geçen kontrolde sordum neye göre önde diyorsunuz dedim. Baş mı göbek çevresi diye mi ikisinde dedi ikisine de bakılır dedi.
Ayy inşallah bir an önce geçer gider de kurtuluruz sağ sağlimHiç korkma bebeğim hiç birini hatırlamıcaz herkes doğuran öyle diyo Allah acısını unutturuyor diye. Eğer hatırlarsak hepberaber dalarız bunu diyenlere
Ben de aynısı ya bugün onu düşündüm , sanki gebelik böyle hep devam edecek gibi :))Ben de hazirlamadimben hiç dogurmayacak gibi takılıyorum
Amiiinn inşallah çünkü artık zor geçiyo yani kolay değil hayırlısıyla 2 ay hızlı şekilde geçseAyy inşallah bir an önce geçer gider de kurtuluruz sağ sağlim
Özellikle bir seçtiğim yok ama herhangi bir problem yoksa normal olsun isterim. Ha doktor derse normal alamıyoruz. İsrar etmem illede normal olsun diyeBiz de hiç sezeryan normal konuşmadık ben sezeryanda olsa normalde kendi geleceği tarihi kendisinin seçmesini istiyorum sen özellikle normal veya sezeryan istiyor musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?