- Konu Sahibi sunshine__
-
- #37.581
Evet artık hamilelikten sıkılmış durumdayım, bir daha ister miyim bilmiyorumAmiiinn inşallah çünkü artık zor geçiyo yani kolay değil hayırlısıyla 2 ay hızlı şekilde geçse
Ben sadece çevirdiği ve az miktarda su ile yapmak doğru diye biliyorumBen onu gül suyu ıle karsıtırıp koyardım krem kutusu ıcıne yıne oyle mı yapmak lazım olur
Ama seninkinin kilosu değil boyu da önde hani sadece kilo olsa belki şeker vs denilir bilmiyorum. O kadar hakim değilim ama genel olarak boylu ve boyuna göre kilosu normal gibiEvet şeker problemi yok hepsi önde gidiyor ya
En son 2 ay önce sordum doğum paketi fiyati için döneceklerdi dönmedilerMedical parkta doğum tahmini nasıl rakamlar veriyorlar ben mart ayında 15-20 arası fiyat almıştım
Ya çok güzel hareketlerini hissetmek varlığını bilmek falan ama nefes darlığı kısıtlı hareketler konforsuz hayat zorEvet artık hamilelikten sıkılmış durumdayım, bir daha ister miyim bilmiyorum
Emınım bıseyler eksık olacak, o yuzden 30dan sonra aklımıza geldıkce koymalı.. Valızı ben cekerım pusetı sen tası de bariBen de boyle dusunuyorum. Orta boy bi valiz ayarladim. Esim diyo ki ben bununla hastaneye girmeye utanirimama hastaneye 2 saat nerdeyse ev. Bi sey unutsam sikinti olacak
Orası öyle tabi ama bu kadar zor olduğunu bilmiyordumYa çok güzel hareketlerini hissetmek varlığını bilmek falan ama nefes darlığı kısıtlı hareketler konforsuz hayat zorben hemen ikinciyi yapcam yaa kv emir verdi yapmam lazım
Kayınvalidesin gülü bu kız gülüYa çok güzel hareketlerini hissetmek varlığını bilmek falan ama nefes darlığı kısıtlı hareketler konforsuz hayat zorben hemen ikinciyi yapcam yaa kv emir verdi yapmam lazım
Tam tersi, bir çok şeyi kullanmıyorsun. Niye bu kadar doldurmuşum diyorsunEmınım bıseyler eksık olacak, o yuzden 30dan sonra aklımıza geldıkce koymalı.. Valızı ben cekerım pusetı sen tası de bari
Ay bendeeeOrası öyle tabi ama bu kadar zor olduğunu bilmiyordumsipariş üzerine demek ha, oda güzelmiş
aklıma geldikçe sinirlerim bozuluyor bide sanane seni ilgilendirmez dedimde niye beni ilgilendirmesin diyoKayınvalidesin gülü bu kız gülü
Bütün gruba kötü örnek olacak
Gaviscon Duoble mide yanması için ama artık üretilmiyorKızlar gaviscon hangisini kullanıyonuz hangisi daha etkili bendeki turkuaz gibi bişi
Onu da göğüste mastit oluyor ya inşallah hiçbirimiz de olmaz onun için koyuyorlardi hemen geçiriyorduDoğru diyorsun. Bir de lahana yaprağı diyorlardı, şimdi aklıma geldi.
Ay haftaya nasılsa kontrol inşallah unutmam yaa bu hafta dicektim unuttum. Ben bebeği görünce heyecandan herşeyi unutuyorum yaa aklıma sormam gereken hiç bişi gelmiyo yazsamda yazıya bakmayı unutup çıkıyorum öyle de bişiGaviscon Duoble mide yanması için ama artık üretilmiyoryerine muadil olarak gevsin Duo vermişler eşime rennie duo ile değiştir dedim o onun muadili olmuyormuş doktorun ayrıca yazması lazimmis
Ben ilaçları hep aile hekimine yazdırıyorjmAy haftaya nasılsa kontrol inşallah unutmam yaa bu hafta dicektim unuttum. Ben bebeği görünce heyecandan herşeyi unutuyorum yaa aklıma sormam gereken hiç bişi gelmiyo yazsamda yazıya bakmayı unutup çıkıyorum öyle de bişi
Her halükarda cevabını ver, sustukça tepene çıkıyorlar. Nerde her şeye evet diyen gelin var onu ezerler, ağzına etsek böyle olmaz el üstünde tutarlar bu hep böyledir. Ben açık açık bebeğe künye ve kendime bilezik istedim. Oda takımını bir de park yatağı da aldırdım, kimse kusura bakmasın bu zamana kadar istemediğim kabahat. Yine sinir geldiKızlar ya ben de bebeğin hemen her şeyini aldım bi buhar makinası alcam 1600 lira falan o kaldı. Onun dışında böyle pahalı sayılacak bir şey kalmadı. Kaynanam bugün eşime demiş ki sizle de hiç ilgilenemedik düğün telaşından (kaynım evleniyor bu ay sonunda) bebeğin eksiği ne kaldı alalım falan demiş o sırada da telefon kesilmiş. Şimdi bana da illa ki sorar ama eksik zaten kalmadı ki şimdi mi aklı başına geldi hiç samimi gelmiyor anca oğlu yer bu sinsilikleri. Sizce ben bana sorduğunda , ben siz büyük parçalardan birkaçını alalım dersiniz diye bekledim siz almayınca da biz hallettik hepsini teşekkür ederim yine de düşündüğünüz için mi desem. Yoksa biz her şeyini aldık zaten diyip bebek için siz takı vs alın mı desem. Bir şey istemeyi de istemiyorum sonra gelir baş köşeye oturur. Ama istemesem de gelebilir. Bilemedim. Morali bozulsun yaptığını anlasın istiyorum. Ne desem
İşte şimdiye kadar hiçbir şey almadılar da sormadılar da . Sorsalar ben de araba ve oto koltuğu aldırmak isterdim. E şimdi iş işten geçti ben de lafımı söyleyip gurur mu yapsam diyorumHer halükarda cevabını ver, sustukça tepene çıkıyorlar. Nerde her şeye evet diyen gelin var onu ezerler, ağzına etsek böyle olmaz el üstünde tutarlar bu hep böyledir. Ben açık açık bebeğe künye ve kendime bilezik istedim. Oda takımını bir de park yatağı da aldırdım, kimse kusura bakmasın bu zamana kadar istemediğim kabahat. Yine sinir geldi
Ben orta boy çift taraflı valiz alayım diyorum, eşim tam tersi büyük boy alalım diyor geniş geniş koyarmışımBen de boyle dusunuyorum. Orta boy bi valiz ayarladim. Esim diyo ki ben bununla hastaneye girmeye utanirimama hastaneye 2 saat nerdeyse ev. Bi sey unutsam sikinti olacak
Emzirme yastigini bile koyasim var. Bebegi tutmak zor oluyorBen orta boy çift taraflı valiz alayım diyorum, eşim tam tersi büyük boy alalım diyor geniş geniş koyarmışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?