- Konu Sahibi sunshine__
-
- #37.601
Bence genç odası sözü al + takı falanİşte şimdiye kadar hiçbir şey almadılar da sormadılar da . Sorsalar ben de araba ve oto koltuğu aldırmak isterdim. E şimdi iş işten geçti ben de lafımı söyleyip gurur mu yapsam diyorum
Aynen öyle lafını esirgemeİşte şimdiye kadar hiçbir şey almadılar da sormadılar da . Sorsalar ben de araba ve oto koltuğu aldırmak isterdim. E şimdi iş işten geçti ben de lafımı söyleyip gurur mu yapsam diyorum
Ben uzun kollu almadım zıbınlarını hiçKızlar bu hastane çıkış setlerinin içinden hep kısa kollu zıbın çıkıyor. Aralık bebişlerine yeterli olur mu ilk doğduğunda içine kısa kollu zıbın? Yoksa uzun kollu mu ekliyim setin içine kararsız kaldım. Ben üşüyen biri olduğum için sanki bebiş de üşür gibi geliyor
ben de yürüyüş sonrası akşam uğradım ama hiçbir şey yoktuKızlar şimdi şoktan geldim mama sandalyesi gelmiş sadece 1 tane geliyormuş normal basit bir mama sandalyesi ne kadar dayanır bilmiyorum
bence de çatı ağrısıkızlar leğen kemiklerimde ve bacağımla kasıklarımın birleşim yerinde bacak arasında biraz ağrım var. bacağımla halıyı düzeltir gibi hareket edince de acıyor sanki. çok hafif ama sanıyorum çatı ağrısı oluyor bu.
Ben de koycamEmzirme yastigini bile koyasim var. Bebegi tutmak zor oluyor
Gobek dusmeden giyilen ic zibinlar var ya ben onlardan koydum daha rahat olur diyeKızlar bu hastane çıkış setlerinin içinden hep kısa kollu zıbın çıkıyor. Aralık bebişlerine yeterli olur mu ilk doğduğunda içine kısa kollu zıbın? Yoksa uzun kollu mu ekliyim setin içine kararsız kaldım. Ben üşüyen biri olduğum için sanki bebiş de üşür gibi geliyor
Green clean bebek deterjani guzel canim. Moms green de guzel ikisini de kullandim. Temiz iceriklilerKızlar artık bebek için deterjan alma vaktim geldi. Bu ay alıcam hangi markaları aldınız? Hangisini tavsiye ediyorsunuz?
Ayni durumdayiz cnm, bugun misafirim vardi hepsi de hic karnin Yok nasil ikiz gebelik bu, neden zayifsin cocuklar kucuk kalicak diyip durdular. Ic karnin büyüktür hic takma kafana. Insanlar cok karnin olsa ne kadar kilo almissin diyecek bu sefer de. Yaranamazsin
Arkadaşlar göbekleriniz büyüdümü benim sanki çok büyümedi yeni gündemim bu ikizler içeride rahatlarmı diyedışarda yorum yapanlar da sinirimi bozdu bugün bebeklerin gelişimi iyimi hiç büyümedi göbeğin falan denince sinirimi bozdular çok boşboğaz insan var
Canım buhar makinesini ben oğluma 3 yaşında kreşe başladığında almıştımKızlar ya ben de bebeğin hemen her şeyini aldım bi buhar makinası alcam 1600 lira falan o kaldı. Onun dışında böyle pahalı sayılacak bir şey kalmadı. Kaynanam bugün eşime demiş ki sizle de hiç ilgilenemedik düğün telaşından (kaynım evleniyor bu ay sonunda) bebeğin eksiği ne kaldı alalım falan demiş o sırada da telefon kesilmiş. Şimdi bana da illa ki sorar ama eksik zaten kalmadı ki şimdi mi aklı başına geldi hiç samimi gelmiyor anca oğlu yer bu sinsilikleri. Sizce ben bana sorduğunda , ben siz büyük parçalardan birkaçını alalım dersiniz diye bekledim siz almayınca da biz hallettik hepsini teşekkür ederim yine de düşündüğünüz için mi desem. Yoksa biz her şeyini aldık zaten diyip bebek için siz takı vs alın mı desem. Bir şey istemeyi de istemiyorum sonra gelir baş köşeye oturur. Ama istemesem de gelebilir. Bilemedim. Morali bozulsun yaptığını anlasın istiyorum. Ne desem
Hiçbirini bilmiyorum ama bence çok ağrı olacak diye kendimizi şartlamamak lzım. Hepimizin bilinçaltına Doğum ağrılı zor olarak kodlanmış. Çok hafif ağrılarla atlatan su gibi Doğum geçirenler de var. Umarım hepimizin Doğumu da çok kolay olurKızlar düşük ağrısıyla doğum ağrısı bir mi sizce? Yoksa doğum ağrısı daha çok mu ki? Düşük ağrısında benim ağrım çok sıktı o an çok kötü geçti kürtaja geçene kadar ama sonra unuttum ağrıyı
Doğum ağrısı herkeste farklı oluyormuş bazılarının belden vuruyormus bazılarının karındanKızlar düşük ağrısıyla doğum ağrısı bir mi sizce? Yoksa doğum ağrısı daha çok mu ki? Düşük ağrısında benim ağrım çok sıktı o an çok kötü geçti kürtaja geçene kadar ama sonra unuttum ağrıyı
İnşallah canım ya, bol bol dua edelim beni çok korkuttular umarım iyi geçerHiçbirini bilmiyorum ama bence çok ağrı olacak diye kendimizi şartlamamak lzım. Hepimizin bilinçaltına Doğum ağrılı zor olarak kodlanmış. Çok hafif ağrılarla atlatan su gibi Doğum geçirenler de var. Umarım hepimizin Doğumu da çok kolay olur
Bunu birkaç kişi daha yazmıştıkızlar leğen kemiklerimde ve bacağımla kasıklarımın birleşim yerinde bacak arasında biraz ağrım var. bacağımla halıyı düzeltir gibi hareket edince de acıyor sanki. çok hafif ama sanıyorum çatı ağrısı oluyor bu.
Aa bunu bilmiyordum, bana daha önce düşük ağrısı doğumdan daha zor dendi bir çok kez düşük ağrısında baya kıvrandım ama sonra unuttum ağrıyı umarım doğumda öyle olurDoğum ağrısı herkeste farklı oluyormuş bazılarının belden vuruyormus bazılarının karından
Siveno ve green clean markaları iyiymis canımKızlar artık bebek için deterjan alma vaktim geldi. Bu ay alıcam hangi markaları aldınız? Hangisini tavsiye ediyorsunuz?
Bence gurur yapma. De ki biz herşeyi aldık kimseden ses çıkmayıncaKızlar ya ben de bebeğin hemen her şeyini aldım bi buhar makinası alcam 1600 lira falan o kaldı. Onun dışında böyle pahalı sayılacak bir şey kalmadı. Kaynanam bugün eşime demiş ki sizle de hiç ilgilenemedik düğün telaşından (kaynım evleniyor bu ay sonunda) bebeğin eksiği ne kaldı alalım falan demiş o sırada da telefon kesilmiş. Şimdi bana da illa ki sorar ama eksik zaten kalmadı ki şimdi mi aklı başına geldi hiç samimi gelmiyor anca oğlu yer bu sinsilikleri. Sizce ben bana sorduğunda , ben siz büyük parçalardan birkaçını alalım dersiniz diye bekledim siz almayınca da biz hallettik hepsini teşekkür ederim yine de düşündüğünüz için mi desem. Yoksa biz her şeyini aldık zaten diyip bebek için siz takı vs alın mı desem. Bir şey istemeyi de istemiyorum sonra gelir baş köşeye oturur. Ama istemesem de gelebilir. Bilemedim. Morali bozulsun yaptığını anlasın istiyorum. Ne desem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?