2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Doğuma hazırlık kitabı alan var mı? Bir tane almak istiyorum biraz geç kaldım ama yarın izne ayrıldığım için en azından kitap okuyayım
Bende banu ciftcinin kitabi var ama direk doğum için degil daha cok hafta hafta gebelik sürecini anlatmis. En son sayfalarda doğum sürecinden bahsediyor. Ben bakarken biraz korktum bakamadim ilerleyen haftalara bırakıyorum bakma işini suan buna hazir degilmisim kaçıncı haftadasin canım bu arada dogum iznini mi baslattin

Gobek dusmeden giyilen ic zibinlar var ya ben onlardan koydum daha rahat olur diye
İç zıbın dediğin şu önü acilip kapanan dugmesiz olanlar mi oluyor. Bende hep diyordum kendi kendime bunlar ne işe yarıyor diye o yüzden miymis onlardan giydirip üzerine tulum giydircez mesela dogru anladim dimi. Allah'ım ne kadar cahilim ya utandim suan sordugum sorudan

Yarın tam 32 hafta olacağız inşallah beni korku sardı, umarım hepimize cesaret gelir o an güzel Allah’ımdan tek istediğim. Kitap almadım hep unutuyorum, yavaş yavaş hazırlamak istiyorum kendimi ama pozitif bir kitapla hani içimi rahatlatacak bir şey olsun istiyorum

Oyleymis canim oglum kuvoze girince kullanamamistim hic. Simdi yine aldim bakalim
Ben bi tane bile almadım ihtiyac oldugunu bile bilmiyordum. Peki bunlari yenidogan mi alayim yoksa 1-3 ay mi canim sen nasil aldin? İnşallah bu defa gönlünce giydirirsin

Doğuma hazırlık kitabı alan var mı? Bir tane almak istiyorum biraz geç kaldım ama yarın izne ayrıldığım için en azından kitap okuyayım
Bebeginizi beklerken sizi neler bekler kitabini okuyorum, hafta hafta hamilelik ve sonraki bolumlerde dogumla ilgili hazirliklar, dogum var

Hadi hayırlı olsun canım simdiden doguma kadar is ortamindan uzaklasacak olman güzel olmuş benim doktorumda tam 32+0 oldugunda gel calisamaz raporu almaya dedi sonradan gidince sıkıntı olabiliyormuş. Hic korkma ya yüzdük yüzdük kuyruguna geldik hayırlısıyla bir kac ay sonra hepimiz bebislerimizi kucağımıza almış olacağız. Bende korkudan çok heyecan ve mutluluk var bebegimin tekmelerini büyüdüğünü doğumun yaklaştığını hissetmek mutlu ediyor beni. Sende öyle yap sonuca odaklan doğum günlerce sürecek birsey degil sonuçta olacak ve bitecek, sonu güzel olsun bebisler sağlıklı olsun yeter

Ben bi tane bile almadım ihtiyac oldugunu bile bilmiyordum. Peki bunlari yenidogan mi alayim yoksa 1-3 ay mi canim sen nasil aldin? İnşallah bu defa gönlünce giydirirsin
Bunlarin 1-3 ay olanlari var mi bilmiyorum ki. Yenidogan aldim ama cok minikler. Bebek birazcik buyuk olsa sigmaz gibi geldi bana. Varsa 1-3 olanini al

İnşallah canım, her şey bitip geçecek dediğin gibi biraz pozitif düşünmem lazım senin gibi umarım bir avazda doğururuz sağlıklıca

Eczacı manurol yerine urocare diye bir ilaç verdi. Aynı içerik dedi. Onu kullanan var mı?
Hepsi ayni icerik canim ben bir defa monural bir defa da uromisin kullandim sıkıntı olmaz kullanabilirsin bence, yinede icin rahat etmiyorsa doktoruna mesaj atıp sorabilirsin

Eczacı manurol yerine urocare diye bir ilaç verdi. Aynı içerik dedi. Onu kullanan var mı?
Ben kullandim monurol olmadığı ıcın verdı eczane, muadil i zaten baya iyi geldi gece kullanıp yatın en az 5 6 saat kalsın etkisini göstersin. Gecmıs olsun.

Hepsi ayni icerik canim ben bir defa monural bir defa da uromisin kullandim sıkıntı olmaz kullanabilirsin bence, yinede icin rahat etmiyorsa doktoruna mesaj atıp sorabilirsin
Doktoruma manurolu sormuştum kullanabilirsin dedi. Ezcanede işler değişti. Doktorumundan önce size sorayım dedim.

Bence genç odası sözü al + takı falan
Bence isteme herhangi bir şey. Ben ne kendi ailemden ne de eşimin ailesinden herhangi bir şey istemiyorum. Yani istemek bana göre değil. Kendi gönlünden gelirse çok güzel ince bi davranış ama ben dedim diye gönülsüz alacaksa bebeğim onu kullansın istemem. Ayrıca kendi düşüncem almak zorunda da değiller. Sonuçta onlara sorup, güvenip çocuk yapmadım. Belki yanlış düşüncem ama her iki taraf içinde öyle düşünüyorum. Olduğu kadar artık

Takıyı zaten alacaklar, bence buhar makınesını aldır, buharda pişirmeyi bıle aldır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…