- 21 Kasım 2018
- 4.123
- 5.391
- 158
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #37.621
Bende banu ciftcinin kitabi var ama direk doğum için degil daha cok hafta hafta gebelik sürecini anlatmis. En son sayfalarda doğum sürecinden bahsediyor. Ben bakarken biraz korktum bakamadimDoğuma hazırlık kitabı alan var mı? Bir tane almak istiyorum biraz geç kaldım ama yarın izne ayrıldığım için en azından kitap okuyayım
İç zıbın dediğin şu önü acilip kapanan dugmesiz olanlar mi oluyor. Bende hep diyordum kendi kendime bunlar ne işe yarıyor diye o yüzden miymisGobek dusmeden giyilen ic zibinlar var ya ben onlardan koydum daha rahat olur diye
Oyleymis canimİç zıbın dediğin şu önü acilip kapanan dugmesiz olanlar mi oluyor. Bende hep diyordum kendi kendime bunlar ne işe yarıyor diye o yüzden miymis
Yarın tam 32 hafta olacağız inşallah beni korku sardı, umarım hepimize cesaret gelir o an güzel Allah’ımdan tek istediğim. Kitap almadım hep unutuyorum, yavaş yavaş hazırlamak istiyorum kendimi ama pozitif bir kitapla hani içimi rahatlatacak bir şey olsun istiyorumBende banu ciftcinin kitabi var ama direk doğum için degil daha cok hafta hafta gebelik sürecini anlatmis. En son sayfalarda doğum sürecinden bahsediyor. Ben bakarken biraz korktum bakamadimilerleyen haftalara bırakıyorum bakma işini suan buna hazir degilmisim kaçıncı haftadasin canım bu arada dogum iznini mi baslattin
Ben bi tane bile almadım ihtiyac oldugunu bile bilmiyordum. Peki bunlari yenidogan mi alayim yoksa 1-3 ay mi canim sen nasil aldin? İnşallah bu defa gönlünce giydirirsinOyleymis canimoglum kuvoze girince kullanamamistim hic. Simdi yine aldim bakalim
Bebeginizi beklerken sizi neler bekler kitabini okuyorum, hafta hafta hamilelik ve sonraki bolumlerde dogumla ilgili hazirliklar, dogum varDoğuma hazırlık kitabı alan var mı? Bir tane almak istiyorum biraz geç kaldım ama yarın izne ayrıldığım için en azından kitap okuyayım
Hadi hayırlı olsun canım simdiden doguma kadar is ortamindan uzaklasacak olman güzel olmuşYarın tam 32 hafta olacağız inşallah beni korku sardı, umarım hepimize cesaret gelir o an güzel Allah’ımdan tek istediğim. Kitap almadım hep unutuyorum, yavaş yavaş hazırlamak istiyorum kendimi ama pozitif bir kitapla hani içimi rahatlatacak bir şey olsun istiyorum
Teşekkür ederim canım bir göz atayımBebeginizi beklerken sizi neler bekler kitabini okuyorum, hafta hafta hamilelik ve sonraki bolumlerde dogumla ilgili hazirliklar, dogum var
Bunlarin 1-3 ay olanlari var mi bilmiyorum ki. Yenidogan aldim ama cok minikler. Bebek birazcik buyuk olsa sigmaz gibi geldi bana. Varsa 1-3 olanini alBen bi tane bile almadım ihtiyac oldugunu bile bilmiyordum. Peki bunlari yenidogan mi alayim yoksa 1-3 ay mi canim sen nasil aldin? İnşallah bu defa gönlünce giydirirsin
Ben 2 defa kullandim canim. Ayni ikisi deEczacı manurol yerine urocare diye bir ilaç verdi. Aynı içerik dedi. Onu kullanan var mı?
İnşallah canım, her şey bitip geçecek dediğin gibi biraz pozitif düşünmem lazım senin gibi umarım bir avazda doğururuz sağlıklıcaHadi hayırlı olsun canım simdiden doguma kadar is ortamindan uzaklasacak olman güzel olmuşbenim doktorumda tam 32+0 oldugunda gel calisamaz raporu almaya dedi sonradan gidince sıkıntı olabiliyormuş. Hic korkma ya yüzdük yüzdük kuyruguna geldik hayırlısıyla bir kac ay sonra hepimiz bebislerimizi kucağımıza almış olacağız. Bende korkudan çok heyecan ve mutluluk var bebegimin tekmelerini büyüdüğünü doğumun yaklaştığını hissetmek mutlu ediyor beni. Sende öyle yap sonuca odaklan doğum günlerce sürecek birsey degil sonuçta olacak ve bitecek, sonu güzel olsun bebisler sağlıklı olsun yeter
Hepsi ayni icerik canim ben bir defa monural bir defa da uromisin kullandim sıkıntı olmaz kullanabilirsin bence, yinede icin rahat etmiyorsa doktoruna mesaj atıp sorabilirsinEczacı manurol yerine urocare diye bir ilaç verdi. Aynı içerik dedi. Onu kullanan var mı?
Cok sağol canımBunlarin 1-3 ay olanlari var mi bilmiyorum ki. Yenidogan aldim ama cok minikler. Bebek birazcik buyuk olsa sigmaz gibi geldi bana. Varsa 1-3 olanini al
Ben kullandim monurol olmadığı ıcın verdı eczane, muadil i zaten baya iyi geldi gece kullanıp yatın en az 5 6 saat kalsın etkisini göstersin. Gecmıs olsun.Eczacı manurol yerine urocare diye bir ilaç verdi. Aynı içerik dedi. Onu kullanan var mı?
Doktoruma manurolu sormuştum kullanabilirsin dedi. Ezcanede işler değişti.Hepsi ayni icerik canim ben bir defa monural bir defa da uromisin kullandim sıkıntı olmaz kullanabilirsin bence, yinede icin rahat etmiyorsa doktoruna mesaj atıp sorabilirsin
Aynen orası da oyleTam tersi, bir çok şeyi kullanmıyorsun. Niye bu kadar doldurmuşum diyorsun
Bence isteme herhangi bir şey. Ben ne kendi ailemden ne de eşimin ailesinden herhangi bir şey istemiyorum. Yani istemek bana göre değil. Kendi gönlünden gelirse çok güzel ince bi davranış ama ben dedim diye gönülsüz alacaksa bebeğim onu kullansın istemem. Ayrıca kendi düşüncem almak zorunda da değiller. Sonuçta onlara sorup, güvenip çocuk yapmadım. Belki yanlış düşüncem ama her iki taraf içinde öyle düşünüyorum. Olduğu kadar artıkBence genç odası sözü al + takı falan
Bunu okucam canımDoğuma hazırlık kitabı alan var mı? Bir tane almak istiyorum biraz geç kaldım ama yarın izne ayrıldığım için en azından kitap okuyayım
Takıyı zaten alacaklar, bence buhar makınesını aldır, buharda pişirmeyi bıle aldırKızlar ya ben de bebeğin hemen her şeyini aldım bi buhar makinası alcam 1600 lira falan o kaldı. Onun dışında böyle pahalı sayılacak bir şey kalmadı. Kaynanam bugün eşime demiş ki sizle de hiç ilgilenemedik düğün telaşından (kaynım evleniyor bu ay sonunda) bebeğin eksiği ne kaldı alalım falan demiş o sırada da telefon kesilmiş. Şimdi bana da illa ki sorar ama eksik zaten kalmadı ki şimdi mi aklı başına geldi hiç samimi gelmiyor anca oğlu yer bu sinsilikleri. Sizce ben bana sorduğunda , ben siz büyük parçalardan birkaçını alalım dersiniz diye bekledim siz almayınca da biz hallettik hepsini teşekkür ederim yine de düşündüğünüz için mi desem. Yoksa biz her şeyini aldık zaten diyip bebek için siz takı vs alın mı desem. Bir şey istemeyi de istemiyorum sonra gelir baş köşeye oturur. Ama istemesem de gelebilir. Bilemedim. Morali bozulsun yaptığını anlasın istiyorum. Ne desem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?