- Konu Sahibi sunshine__
-
- #37.641
Bence herhangi bir şey isteme. Düğün telaşı falan filan… ne olursa olsun en kıymetlisi senin aldığındır. Eşin ve senin bebeği… başkalarının ne kadar az hakkı olursa o kadar az minnet duyarsın. Hele bişeyler alınca laf edecek biriyse hiç almasın. Buhar makinasını 1 sene kullanırsın ama lafı ömür boyu sürer. Hiç çekemem ben. İhtiyaç sahibi değilseniz boşuna kimseye minnet etme. Zaten gönülsüz verirse hiç bir işe yaramaz. Hazinesi bol olandan istemek en iyisiKızlar ya ben de bebeğin hemen her şeyini aldım bi buhar makinası alcam 1600 lira falan o kaldı. Onun dışında böyle pahalı sayılacak bir şey kalmadı. Kaynanam bugün eşime demiş ki sizle de hiç ilgilenemedik düğün telaşından (kaynım evleniyor bu ay sonunda) bebeğin eksiği ne kaldı alalım falan demiş o sırada da telefon kesilmiş. Şimdi bana da illa ki sorar ama eksik zaten kalmadı ki şimdi mi aklı başına geldi hiç samimi gelmiyor anca oğlu yer bu sinsilikleri. Sizce ben bana sorduğunda , ben siz büyük parçalardan birkaçını alalım dersiniz diye bekledim siz almayınca da biz hallettik hepsini teşekkür ederim yine de düşündüğünüz için mi desem. Yoksa biz her şeyini aldık zaten diyip bebek için siz takı vs alın mı desem. Bir şey istemeyi de istemiyorum sonra gelir baş köşeye oturur. Ama istemesem de gelebilir. Bilemedim. Morali bozulsun yaptığını anlasın istiyorum. Ne desem
Teşekkür ederm canımBunu okucam canım
Eksik olmasindansa tasimaya raziyim ben deAynen orası da oyleama goturmezsek de kesin lazım olur
Ben kullandımm, mucıze bısey o yaEczacı manurol yerine urocare diye bir ilaç verdi. Aynı içerik dedi. Onu kullanan var mı?
Keşke ince düşünüp alabilseler. Ama öyle değiller ben de söylemem hiç şunu al bunu al diye ki zaten kızlar biliyor bu muhabbetleri çok konuştuk. Biz evlenirken de kimseden beklentimiz olmadan çıktık yola ve annemler yanımızda destek oldu her şeye onlardan çöp görmedik şimdi bebek alışverişinde de annemler yaptı ne yaptıysa onlardan hiç bir şey yok şuan ha ister miyim hayır ama lafa gelince her şeye önden atlamayı biliyorlar çok düşünüyorlarmış gibi o zaman almaları da gerekiyor bence. Valla kv isteyebilen varsa hic gocunmadan istesinBence isteme herhangi bir şey. Ben ne kendi ailemden ne de eşimin ailesinden herhangi bir şey istemiyorum. Yani istemek bana göre değil. Kendi gönlünden gelirse çok güzel ince bi davranış ama ben dedim diye gönülsüz alacaksa bebeğim onu kullansın istemem. Ayrıca kendi düşüncem almak zorunda da değiller. Sonuçta onlara sorup, güvenip çocuk yapmadım. Belki yanlış düşüncem ama her iki taraf içinde öyle düşünüyorum. Olduğu kadar artık
Aynen o da var, guzelce paketlerız gerı getiririz kullanmazsakEksik olmasindansa tasimaya raziyim ben deeve donup alamam cunku. Yeni alsam yikamadan kullanilmaz
Ben kendi evimde de hiç bi şeylerini istemiyorum çünkü aynen dediğin gibi bir verip bin vermiş gibi ahkam kesenler varBence herhangi bir şey isteme. Düğün telaşı falan filan… ne olursa olsun en kıymetlisi senin aldığındır. Eşin ve senin bebeği… başkalarının ne kadar az hakkı olursa o kadar az minnet duyarsın. Hele bişeyler alınca laf edecek biriyse hiç almasın. Buhar makinasını 1 sene kullanırsın ama lafı ömür boyu sürer. Hiç çekemem ben. İhtiyaç sahibi değilseniz boşuna kimseye minnet etme. Zaten gönülsüz verirse hiç bir işe yaramaz. Hazinesi bol olandan istemek en iyisi(kendi görüşüm lütfen yanlış anlama )
Yani belki benim ki öyle baş köşeye oturup bişeyler söylemediği için bilmiyorum ama biz güçlü kadınlarız hiç birine de muhtaçlığımız yok çok şükür. O yüzden onlar öyle düşünsün der geçerim yüksek ihtimalle.Keşke ince düşünüp alabilseler. Ama öyle değiller ben de söylemem hiç şunu al bunu al diye ki zaten kızlar biliyor bu muhabbetleri çok konuştuk. Biz evlenirken de kimseden beklentimiz olmadan çıktık yola ve annemler yanımızda destek oldu her şeye onlardan çöp görmedik şimdi bebek alışverişinde de annemler yaptı ne yaptıysa onlardan hiç bir şey yok şuan ha ister miyim hayır ama lafa gelince her şeye önden atlamayı biliyorlar çok düşünüyorlarmış gibi o zaman almaları da gerekiyor bence. Valla kv isteyebilen varsa hic gocunmadan istesinçünkü her şeyi yapmış gibi her şeye muhalefet olacaklar baş köşeye oturup
Kesinlikle öyle faydaları olunca söz hakkıda olabilir insanoğlu bu. Bence uzaktan o durumlarını izlemek ve gerçeği senin bilmen ayrı bi keyif. Bana komik geliyor o halleri. (Kendi kv öyle değil ama etraftan bildiklerim için ben bile gülüyorum o hallerine)Ben kendi evimde de hiç bi şeylerini istemiyorum çünkü aynen dediğin gibi bir verip bin vermiş gibi ahkam kesenler varçok doğru yani bi nevi minnet etmek onlara boyun eğmek gibi bu zamana kadar onlardan bi şey gelmedi eksiğimiz çok ama şükür kendi kendimize halletmeye çalışıyoruz tabi ailem çok destekçim o yüzden canımı daha fazla bunlara sıkıp bunaltmıyorum . Valla gölge etmesinler yeter
Valla elaleme rezil olacak olanlar kendileri ben hiiççç iplemiyorumYani belki benim ki öyle baş köşeye oturup bişeyler söylemediği için bilmiyorum ama biz güçlü kadınlarız hiç birine de muhtaçlığımız yok çok şükür. O yüzden onlar öyle düşünsün der geçerim yüksek ihtimalle.
Hic bi faydasi olmayip istedigi seyi evimden goturebilecegini dusunen kaynanama ne demeli pekiBen kendi evimde de hiç bi şeylerini istemiyorum çünkü aynen dediğin gibi bir verip bin vermiş gibi ahkam kesenler varçok doğru yani bi nevi minnet etmek onlara boyun eğmek gibi bu zamana kadar onlardan bi şey gelmedi eksiğimiz çok ama şükür kendi kendimize halletmeye çalışıyoruz tabi ailem çok destekçim o yüzden canımı daha fazla bunlara sıkıp bunaltmıyorum . Valla gölge etmesinler yeter
katılıyorum, bence de insanlar almak durumunda değiller. şunu istiyorum diye de kimseye söyleyemem zaten. benim işime karışmasınlar yeter tek beklentim kimsenin beni rahatsız etmemesiBence isteme herhangi bir şey. Ben ne kendi ailemden ne de eşimin ailesinden herhangi bir şey istemiyorum. Yani istemek bana göre değil. Kendi gönlünden gelirse çok güzel ince bi davranış ama ben dedim diye gönülsüz alacaksa bebeğim onu kullansın istemem. Ayrıca kendi düşüncem almak zorunda da değiller. Sonuçta onlara sorup, güvenip çocuk yapmadım. Belki yanlış düşüncem ama her iki taraf içinde öyle düşünüyorum. Olduğu kadar artık
Hic bi faydasi olmayip istedigi seyi evimden goturebilecegini dusunen kaynanama ne demeli pekisiz bu kadar un kullanmazsiniz deyip evdeki unu bile bavuluna koymustu. Gecen de esime demis ki sizin evde kucuk yesil kapakli bi tencere vardi, onu siz kullanmiyorsunuzdur bana getirsene yilda 1 geliyor evime iyi ki
aynı durumdayım bunsabahtan beri adet gibi sancım var ve bebeğim aşırı hareketli ve hareketleri canımı acıtıyor daha önceki hamileliğimde hiç böyle olmamıştı bir yandan yalancı sancıdır diyorum ama napcam bilemedim belkide bebeğin hareketleri ağrıya sevep oluyor siz doktora gittiniz miKızlar gece 3-4 arası yaklaşık bir saat süren bir kasılmam oldu. Böyle neye uyandığımı da anlamadım bir yandan bebek uyandırdı bir yandan ağrı resmen. Adet krampı gibi ağrım oldu arada da sanki enfeksiyon varmışçasına sancı girdi. Neye uğradığımı şaşırdım. Ha geçer ha geçecek derken saati 4 etmişim. Bu braxton kicks midir nedir böyle bir şey mi ki? Soluma dönük uyuyordum dün aşı oldum diye sağıma hiç dönmemiştim artık ağrı acı dinlemeden acile gitsem mi diye geçirirken aklımdan sağıma dönüp öyle sızmışım.
Simdi guluyorum ama yasarken pek komik olmuyorSenin kayınvalideye bitiyorum
Ben de aynen böyle düşünüyorum. Bi de gider alır ama ben sevmiyorumdur onu hep o aldıkları şeyi mi göreceğim. İstemem ya her açıdan risk…katılıyorum, bence de insanlar almak durumunda değiller. şunu istiyorum diye de kimseye söyleyemem zaten. benim işime karışmasınlar yeter tek beklentim kimsenin beni rahatsız etmemesi
Çok geçmiş olsun bebişinizi aldınız mı kucağınıza ameliyat oldunuz mu??Geçmiş olsun canım.
İnşallah doğuma kadar sıkıntı olmaz.
Ailede var mı?
Benim ablam annem ikisi de laporoakopi oldu safra dan.
Tahmin edebiliyorumSimdi guluyorum ama yasarken pek komik olmuyor
Kendi doktoruma gidemedim maalesef acile gidebildim. Önce bir nstye alacak gibi oldular beklettiler sonra da idrar yolu enfeksiyonu var mı bakalım duruma göre nst bakarız dediler. Onda da idrar yolu enfeksiyonu çıktı. İlaç yazıp gönderdi. Ama gece yaşadığım ağrıyla şu an devam eden ağrım çok başka. Enfeksiyondan kendim de şüphelenmiştim ama gece yaşadığım bildiğin adet krampıydı.aynı durumdayım bunsabahtan beri adet gibi sancım var ve bebeğim aşırı hareketli ve hareketleri canımı acıtıyor daha önceki hamileliğimde hiç böyle olmamıştı bir yandan yalancı sancıdır diyorum ama napcam bilemedim belkide bebeğin hareketleri ağrıya sevep oluyor siz doktora gittiniz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?