2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Bence herhangi bir şey isteme. Düğün telaşı falan filan… ne olursa olsun en kıymetlisi senin aldığındır. Eşin ve senin bebeği… başkalarının ne kadar az hakkı olursa o kadar az minnet duyarsın. Hele bişeyler alınca laf edecek biriyse hiç almasın. Buhar makinasını 1 sene kullanırsın ama lafı ömür boyu sürer. Hiç çekemem ben. İhtiyaç sahibi değilseniz boşuna kimseye minnet etme. Zaten gönülsüz verirse hiç bir işe yaramaz. Hazinesi bol olandan istemek en iyisi (kendi görüşüm lütfen yanlış anlama)

Keşke ince düşünüp alabilseler. Ama öyle değiller ben de söylemem hiç şunu al bunu al diye ki zaten kızlar biliyor bu muhabbetleri çok konuştuk. Biz evlenirken de kimseden beklentimiz olmadan çıktık yola ve annemler yanımızda destek oldu her şeye onlardan çöp görmedik şimdi bebek alışverişinde de annemler yaptı ne yaptıysa onlardan hiç bir şey yok şuan ha ister miyim hayır ama lafa gelince her şeye önden atlamayı biliyorlar çok düşünüyorlarmış gibi o zaman almaları da gerekiyor bence. Valla kv isteyebilen varsa hic gocunmadan istesin çünkü her şeyi yapmış gibi her şeye muhalefet olacaklar baş köşeye oturup

Ben kendi evimde de hiç bi şeylerini istemiyorum çünkü aynen dediğin gibi bir verip bin vermiş gibi ahkam kesenler var çok doğru yani bi nevi minnet etmek onlara boyun eğmek gibi bu zamana kadar onlardan bi şey gelmedi eksiğimiz çok ama şükür kendi kendimize halletmeye çalışıyoruz tabi ailem çok destekçim o yüzden canımı daha fazla bunlara sıkıp bunaltmıyorum . Valla gölge etmesinler yeter

Yani belki benim ki öyle baş köşeye oturup bişeyler söylemediği için bilmiyorum ama biz güçlü kadınlarız hiç birine de muhtaçlığımız yok çok şükür. O yüzden onlar öyle düşünsün der geçerim yüksek ihtimalle.

Kesinlikle öyle faydaları olunca söz hakkıda olabilir insanoğlu bu. Bence uzaktan o durumlarını izlemek ve gerçeği senin bilmen ayrı bi keyif. Bana komik geliyor o halleri. (Kendi kv öyle değil ama etraftan bildiklerim için ben bile gülüyorum o hallerine)

Valla elaleme rezil olacak olanlar kendileri ben hiiççç iplemiyorum sadece kv şuna sinirim bozuluyor sürekli yapıcam edicem alıcam sürekli ama ona kalsa her şeyimizi alacaktı ona güvenseydik bok yolunda kalmıştık yani eşime de diyorum hiç bi şey isteme diye kendi akılları yetmiyor mu bi bebegn neye ihtiyacı olacağını isteyen içinden gelen söylemeden alır . Geldi benim kv boğma perileri

Kızlar bu arada ben bu zamana kadar Kore dizisi izlemedim bebegim onlara benzer diye geçenlerde yüz hatlarını görmüştüm sanırım büyük dayısına benzeyecek benim Minnoş eşim işte ben çok bunalıyorum diziye başlıyorum valla izlicem artık korelileri dua edin benzemesin

Hic bi faydasi olmayip istedigi seyi evimden goturebilecegini dusunen kaynanama ne demeli peki siz bu kadar un kullanmazsiniz deyip evdeki unu bile bavuluna koymustu. Gecen de esime demis ki sizin evde kucuk yesil kapakli bi tencere vardi, onu siz kullanmiyorsunuzdur bana getirsene yilda 1 geliyor evime iyi ki

katılıyorum, bence de insanlar almak durumunda değiller. şunu istiyorum diye de kimseye söyleyemem zaten. benim işime karışmasınlar yeter tek beklentim kimsenin beni rahatsız etmemesi

Senin kayınvalideye bitiyorum

aynı durumdayım bunsabahtan beri adet gibi sancım var ve bebeğim aşırı hareketli ve hareketleri canımı acıtıyor daha önceki hamileliğimde hiç böyle olmamıştı bir yandan yalancı sancıdır diyorum ama napcam bilemedim belkide bebeğin hareketleri ağrıya sevep oluyor siz doktora gittiniz mi

katılıyorum, bence de insanlar almak durumunda değiller. şunu istiyorum diye de kimseye söyleyemem zaten. benim işime karışmasınlar yeter tek beklentim kimsenin beni rahatsız etmemesi
Ben de aynen böyle düşünüyorum. Bi de gider alır ama ben sevmiyorumdur onu hep o aldıkları şeyi mi göreceğim. İstemem ya her açıdan risk…

Kendi doktoruma gidemedim maalesef acile gidebildim. Önce bir nstye alacak gibi oldular beklettiler sonra da idrar yolu enfeksiyonu var mı bakalım duruma göre nst bakarız dediler. Onda da idrar yolu enfeksiyonu çıktı. İlaç yazıp gönderdi. Ama gece yaşadığım ağrıyla şu an devam eden ağrım çok başka. Enfeksiyondan kendim de şüphelenmiştim ama gece yaşadığım bildiğin adet krampıydı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…