2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Bu da tam örnek kaynana kız örnek al gittiğinde sende al evinden bi şeyler

genelde hastaneler kışın çok sıcak oluyor üşümezler diye düşünüyorum

genelde hastaneler kışın çok sıcak oluyor üşümezler diye düşünüyorum
Oglum haziran in 20 sinde dogmustu. Oda soguk degildi bence cunku kimse usumuyordu. Bebegi penye battaniye uzerine kalin battaniyeye sardik. Hemsire geldiginde bebeginiz usumus bi kat daha giydirin demisti. Bebis belki de zayif oldugu icin kendini isitamamisti. Ama simdi dedigin gibi sadece penye vermeyi dusunuyorum hemsireye. Gerekirse odada orteriz

Canım buhar makinesini ben oğluma 3 yaşında kreşe başladığında almıştım
Ablam benim doğduğundan beri kullanıyor bebeği hiç hasta olmadı 2 yaşına girecek. Bir kez bile ateşlenmedi yani o derece. Arkadaşımda kullanıyor çok memnun . O da doğumdan beri kullanıyor

Bence gurur yapma. De ki biz herşeyi aldık kimseden ses çıkmayınca kızımın bilezigiyle küpesi kaldi onları alabilirsiniz kızıma de mesela
Bide bana ne alırsanız diyim o zaman bide üf bide o zaman biz takı taktık senin ailen bir şey yapmadı dile gezerlerse

Seyahat için kaçıncı haftadan sonra uçağa binmek için rapor gerekiyor 30+4 ve 31+0 için rapor gerekir mi bilgisi olan var mı

Canım o konuda bir fikrim yok tam olarak ama rapor alırken xrayden geçemez belgesi de iste, ben 19. Haftamda sanırım uçmuştum xraylerden geçmedim o belge sayesinde.

Benim başta çok hızlı büyüdü sonra yavaşladı etrafımdan çok kişi aman küçük, ay beslenmiyor mu, az mı yiyorsun, diyet mi yapıyorsun dedi gerçekten çok sinir bozucu. Bu bebeği sanki benden daha çok düşünüyorlar, yapıştırcam ağızlarına.

Yok canım neden yanlış anlıyım. Lafını kesin ederler. Ya bizim 5. Senemiz bu. Ve 5 senedir beni çocuk çocuk diye kepaze etti eşimin ailesi. İlk torunları olacak bide. Ama kp bana hayırlı olsun bile demedi öğrendiğinde. Bir kere bile sen nasılsın bebek nasıl diye sormadı. Yok sayıyor resmen yokmuş gibi davranıyor. O yüzden sinir oluyorum ben de. Durumları da aşırı iyi. Benim kendi ailemin iyi olmadığı halde bir şeyler alalım edelim diye çırpınıyorlar . Ama şimdi doğum olunca kaynana koşarak gelir ben buna dayanamıyorum. Yoksa çok şükür durumumuz iyi bizşmde en azından minnetlik bir durumumuz yok çok şükür

Kızlar 20 Ekim’de bime bir sürü oyuncak geliyor, hangileri alınmalı sizce? Oyuncaklar konusunda pek bilgim yok

Ben iki farklı doktora gidiyorum, birisi 32. Haftadan sonra nst’ye girmeye başlarsın demişti. Kendi asıl doktoruma gideceğim tarih 31+5 olacak bakalım o ne diyecek

Bence takı takarlar zaten söylemeden, takmazlar mı ki bence takı ayrı, bebeğin ihtiyaçları ayrı
Ay valla bilmiyorum. Dün rüyamda gördüm doğum yapmışım onlarda kalmaya geliyordu. O kadar soğudum ki bu süreçte nefret boyutuna geldim artık

Kızlar şimdi şoktan geldim mama sandalyesi gelmiş sadece 1 tane geliyormuş normal basit bir mama sandalyesi ne kadar dayanır bilmiyorum
Almadıysan ikea nınki de fena değil fiyatını hatırlamıyorum ama uygundu kullanmayınca katlar kaldırır bazanın altına atarsın yer kaplamaz. İkeanın kargosu çok iyi güzel sarıyorlar fiyatı da uygun.
Çok geçmiş olsun bebişinizi aldınız mı kucağınıza ameliyat oldunuz mu??
Ne ameliyatı neyi kasdettiniz anlamadım?

Şuan kocamdan kiloluyum bana onunkilerde olmaz lohusa takımım falan var ama hamile kıyafetim yok dışarı çıkarken elli kere düşünüyorum ne giysem ama doğurduktan sonraya kıyafetim var
Ben ona çözüm buldum mesela şuan kendime asla pijama takımı almak istemiyorum çünkü normalde s bedenim karnımdan dolayı l beden ancak oluyor doğum yapsam asla olmaz aldıklarım. O yüzden canım kocama bana olacak bedende pijama takımı aldım (eşim normalde m beden) çünkü o sonrasında giyer biraz bol olsa nolacak bide diyorum ki hep sana alıyoruz

kızlar ayıptır söylemesi benim bağırsaklarım bozuldu. akşamdan beri 2 kere çok yoğun şekilde gittim şuanda da karnımın içinden ses geliyor. acaba günde kaç kere çıkınca dr gitmek gerekir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…