- Konu Sahibi sunshine__
-
- #37.661
Bu da tam örnek kaynana kız örnek al gittiğinde sende al evinden bi şeylerHic bi faydasi olmayip istedigi seyi evimden goturebilecegini dusunen kaynanama ne demeli pekisiz bu kadar un kullanmazsiniz deyip evdeki unu bile bavuluna koymustu. Gecen de esime demis ki sizin evde kucuk yesil kapakli bi tencere vardi, onu siz kullanmiyorsunuzdur bana getirsene yilda 1 geliyor evime iyi ki
genelde hastaneler kışın çok sıcak oluyor üşümezler diye düşünüyorumBen de kararsizim bu konuda canim. Instagramda takip ettigim bi doktor var. Ahmet yildizbakan belki gormussunuzdur. Yenidogan bebegi babaya verirken penye battaniyenin uzerinde hep kalin bi battaniye daha oluyor videolarinda. Acaba bizim de vermemiz gerekir mi, bebek usur mu penye battaniyeyle
yaptırmaya verdim isimli nakışlı set gelince foto atarımHastane çıkışları hazır olanlar bi paylaşında fikrimiz olsun
Takımı battaniyesi ne varsa aklınızda
Oglum haziran in 20 sinde dogmustu. Oda soguk degildi bence cunku kimse usumuyordu. Bebegi penye battaniye uzerine kalin battaniyeye sardik. Hemsire geldiginde bebeginiz usumus bi kat daha giydirin demisti. Bebis belki de zayif oldugu icin kendini isitamamisti. Ama simdi dedigin gibi sadece penye vermeyi dusunuyorum hemsireye. Gerekirse odada orterizgenelde hastaneler kışın çok sıcak oluyor üşümezler diye düşünüyorum
Hic oyle huyum da yoktur kizBu da tam örnek kaynana kız örnek al gittiğinde sende al evinden bi şeyler
Söze falan güvenmem yaBence genç odası sözü al + takı falan
Ablam benim doğduğundan beri kullanıyor bebeği hiç hasta olmadı 2 yaşına girecek. Bir kez bile ateşlenmedi yani o derece. Arkadaşımda kullanıyor çok memnun . O da doğumdan beri kullanıyorCanım buhar makinesini ben oğluma 3 yaşında kreşe başladığında almıştım
Bide bana ne alırsanız diyim o zaman bideBence gurur yapma. De ki biz herşeyi aldık kimseden ses çıkmayıncakızımın bilezigiyle küpesi kaldi onları alabilirsiniz kızıma de mesela
Bence takı takarlar zaten söylemeden, takmazlar mı kiBide bana ne alırsanız diyim o zaman bideüf bide o zaman biz takı taktık senin ailen bir şey yapmadı dile gezerlerse
Seyahat için kaçıncı haftadan sonra uçağa binmek için rapor gerekiyor 30+4 ve 31+0 için rapor gerekir mi bilgisi olan var mı
Arkadaşlar göbekleriniz büyüdümü benim sanki çok büyümedi yeni gündemim bu ikizler içeride rahatlarmı diyedışarda yorum yapanlar da sinirimi bozdu bugün bebeklerin gelişimi iyimi hiç büyümedi göbeğin falan denince sinirimi bozdular çok boşboğaz insan var
Yok canım neden yanlış anlıyım. Lafını kesin ederler. Ya bizim 5. Senemiz bu. Ve 5 senedir beni çocuk çocuk diye kepaze etti eşimin ailesi. İlk torunları olacak bide. Ama kp bana hayırlı olsun bile demedi öğrendiğinde. Bir kere bile sen nasılsın bebek nasıl diye sormadı. Yok sayıyor resmen yokmuş gibi davranıyor. O yüzden sinir oluyorum ben de. Durumları da aşırı iyi. Benim kendi ailemin iyi olmadığı halde bir şeyler alalım edelim diye çırpınıyorlar . Ama şimdi doğum olunca kaynana koşarak gelir ben buna dayanamıyorum. Yoksa çok şükür durumumuz iyi bizşmde en azından minnetlik bir durumumuz yok çok şükürBence herhangi bir şey isteme. Düğün telaşı falan filan… ne olursa olsun en kıymetlisi senin aldığındır. Eşin ve senin bebeği… başkalarının ne kadar az hakkı olursa o kadar az minnet duyarsın. Hele bişeyler alınca laf edecek biriyse hiç almasın. Buhar makinasını 1 sene kullanırsın ama lafı ömür boyu sürer. Hiç çekemem ben. İhtiyaç sahibi değilseniz boşuna kimseye minnet etme. Zaten gönülsüz verirse hiç bir işe yaramaz. Hazinesi bol olandan istemek en iyisi(kendi görüşüm lütfen yanlış anlama )
Kaçıncı haftada girilmeye başlanıyor peki ben genelde üniversite de hallediyorum bu tür işleri doktorum orda hoca ama orda hasta bakmıyor ve doğumu dışarda doktorun anlaşmalı olduğu yerde yapacağım üniversite de doğum yaptırmıyor üç hastane seçeneği verdi 50 bin üstü hepside sağlıkla gelsinler de okadar çok para harcadımki bu uğurda ilk seçenek sağlık diyorum kızın isminide naz vereceğim zaten
Ay valla bilmiyorum. Dün rüyamda gördüm doğum yapmışım onlarda kalmaya geliyordu. O kadar soğudum ki bu süreçte nefret boyutuna geldim artıkBence takı takarlar zaten söylemeden, takmazlar mı kibence takı ayrı, bebeğin ihtiyaçları ayrı
Almadıysan ikea nınki de fena değil fiyatını hatırlamıyorum ama uygundu kullanmayınca katlar kaldırır bazanın altına atarsın yer kaplamaz. İkeanın kargosu çok iyi güzel sarıyorlar fiyatı da uygun.Kızlar şimdi şoktan geldim mama sandalyesi gelmiş sadece 1 tane geliyormuş normal basit bir mama sandalyesi ne kadar dayanır bilmiyorum
Ne ameliyatı neyi kasdettiniz anlamadım?Çok geçmiş olsun bebişinizi aldınız mı kucağınıza ameliyat oldunuz mu??
Bnm kayınvalide ile yarışırlarBu da tam örnek kaynana kız örnek al gittiğinde sende al evinden bi şeyler
Fotoğraf çekimi için mi dusundunuz ekstra takım aldınız mıyaptırmaya verdim isimli nakışlı set gelince foto atarım
Ben ona çözüm buldumŞuan kocamdan kiloluyum bana onunkilerde olmazlohusa takımım falan var ama hamile kıyafetim yok dışarı çıkarken elli kere düşünüyorum ne giysem ama doğurduktan sonraya kıyafetim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?