2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Şuan kendi hayat hikayemi okuyorum sandım 5. Ev yaptırıyorlar çok borçları vardı diye kaç defa bize para lafını duyurdular. Ama güya ogullarinin bebekleri oluyor diye yeri gelince herkesin içinde ağlıyorlar hiç bişi onemli değilmiş timsah göz yaşları görüyorum ya sinir kat sayım artıyor. Allah razı olsun annem lohusa takımıma kdr aldı ya sonra eşim hamilelikten hormonel sen herşeye takiliyorsun diyor

Fotoğraf çekimi için mi dusundunuz ekstra takım aldınız mı
yok fotoğraf çekimi yapmıycam kendimiz çekeriz hatıra kalsın diye aldım ayrıca kv bissürü ikili üçlü zıbın takımları ayrı tekli zıbınlar aldı baya götürür bebeği ben başka bişi alma ihtiyacı duymadım

kızlar ayıptır söylemesi benim bağırsaklarım bozuldu. akşamdan beri 2 kere çok yoğun şekilde gittim şuanda da karnımın içinden ses geliyor. acaba günde kaç kere çıkınca dr gitmek gerekir?
Ben günde 3 kere gidiyordum hemde 5 gün üst üste sıkıntı olmaz dedi. Hemen geçiren bir tarif vereyim için alır mı bilmiyorum bir tatlı kaşığı Türk kahvesi üstüne yarım limon sıkıp fondip hemen ertesi gün kesiyor

İvit nur topu gibi çatı ağrısı. Benim bebiş baş aşağı dönünce başladı, dönmek, giyinmek, bazen yürümek bile zorlaşıyor

kız valla normalde acayip kabızlığım var çift magnezyum alıyorum işe yaramıyo üşütmüşümdür belki ama bir kaç kere daha olursa leblebi kola türk kahvesi limon yaparım
İvit nur topu gibi çatı ağrısı. Benim bebiş baş aşağı dönünce başladı, dönmek, giyinmek, bazen yürümek bile zorlaşıyor
çok şiddetli değil ama yatakta dönmek vs zorluyor ufaktan. bir de yürürken bir tık artıyor. artık az kaldı 29+6 oluyor yarın. normal bunlar

Aynen zaten tek sorun bizde

Normalmiş çok şükür başta biraz paniklemiştim

Kız ne güzel bende pazardan bi pijama aldım sevabına kendime ben normalde de bol giyerim evde dışarda herşekilde bol giyerimde biraz fazla bol alim dedim leoparlı bişi hiçte benlik değil kumaşı güzel diye aldım olmadı onla giderim doğuma doktor beni doğurtmaktan vazgeçmez inşallah görünce

Yani bilemedim tabii ki insan bekler ama ben kimseye diyemem. Biz evlilikte de böyle çocukta vs de aileden bişey almadığımız istekte de bulunmadığımız için bütün herşeyimizi kendimiz hallettik. Bende kv yok ama kendi ailem de bişey almadı :)
Biraz aile dinamiğinize bağlı.

ben bir yerde okumuştum ishal gebelikte doğum belirtisi olabilir diye. sizce ne zaman dr gidilmeli kızlar?

ben bir yerde okumuştum ishal gebelikte doğum belirtisi olabilir diye. sizce ne zaman dr gidilmeli kızlar?
Canım içine sinmiyorsa iki dakika git nts bağlat.
Bende bel ağrısı, kasıkta batma ve kusma olmuştu doğum sancısı geldiğinde ben hiç anlamadım doğum sancısı olduğunu.

Doğuma hazırlık kitabı alan var mı? Bir tane almak istiyorum biraz geç kaldım ama yarın izne ayrıldığım için en azından kitap okuyayım
Ben tracy hogg yeni annelere mucize çözümleri aldım. Sor bana okuyor muyum . Nooo :)
Ama ilk bi kaç sayfaya baktım hemen kendime notumu aldım

Herşeyini hallettik sağol doğurduktan sonra unutmazsam haber ederim görmeye gelirsin de ay aman bişi isteme bee benimki bana para verdi annemi biraz abarttım bişiler hazırlıyo diye K Kaskade modunda bide bebeği gördü hepten gaza geldi hala elinde ip bişiler örüyo ördüğünüde vermiyo ama işte fazlası yine zarar getirdi ikinci çocuğu istiyo bak yine aklıma geldi sinirlerim bozuldu şuan herşey batıyo gözüme

Canım içine sinmiyorsa iki dakika git nts bağlat.
Bende bel ağrısı, kasıkta batma ve kusma olmuştu doğum sancısı geldiğinde ben hiç anlamadım doğum sancısı olduğunu.
kusmadır bel ağrısıdır yok da hani ishalde bir anda karnın ağrır ya öyle ağrıyor wcye koşuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…