- Konu Sahibi sunshine__
-
- #37.681
Şuan kendi hayat hikayemi okuyorum sandımYok canım neden yanlış anlıyım. Lafını kesin ederler. Ya bizim 5. Senemiz bu. Ve 5 senedir beni çocuk çocuk diye kepaze etti eşimin ailesi. İlk torunları olacak bide. Ama kp bana hayırlı olsun bile demedi öğrendiğinde. Bir kere bile sen nasılsın bebek nasıl diye sormadı. Yok sayıyor resmen yokmuş gibi davranıyor. O yüzden sinir oluyorum ben de. Durumları da aşırı iyi. Benim kendi ailemin iyi olmadığı halde bir şeyler alalım edelim diye çırpınıyorlar . Ama şimdi doğum olunca kaynana koşarak gelir ben buna dayanamıyorum. Yoksa çok şükür durumumuz iyi bizşmde en azından minnetlik bir durumumuz yok çok şükür
yok fotoğraf çekimi yapmıycam kendimiz çekeriz hatıra kalsın diye aldım ayrıca kv bissürü ikili üçlü zıbın takımları ayrı tekli zıbınlar aldı baya götürür bebeği ben başka bişi alma ihtiyacı duymadımFotoğraf çekimi için mi dusundunuz ekstra takım aldınız mı
Ben günde 3 kere gidiyordum hemde 5 gün üst üste sıkıntı olmaz dedi. Hemen geçiren bir tarif vereyim için alır mı bilmiyorumkızlar ayıptır söylemesi benim bağırsaklarım bozuldu. akşamdan beri 2 kere çok yoğun şekilde gittim şuanda da karnımın içinden ses geliyor. acaba günde kaç kere çıkınca dr gitmek gerekir?
kızlar leğen kemiklerimde ve bacağımla kasıklarımın birleşim yerinde bacak arasında biraz ağrım var. bacağımla halıyı düzeltir gibi hareket edince de acıyor sanki. çok hafif ama sanıyorum çatı ağrısı oluyor bu.
Bi becerebilsek efsane güzel olacaktaHic oyle huyum da yoktur kizkimseden bi sey isteyemem
Allah gözlerini doyursun ne diyimBnm kayınvalide ile yarışırlarmaaşa zam geldi dedi temmuzda annenize 50 gram bilezik yapın demişti
kız valla normalde acayip kabızlığım var çift magnezyum alıyorum işe yaramıyoBen günde 3 kere gidiyordum hemde 5 gün üst üste sıkıntı olmaz dedi. Hemen geçiren bir tarif vereyim için alır mı bilmiyorumbir tatlı kaşığı Türk kahvesi üstüne yarım limon sıkıp fondip hemen ertesi gün kesiyor
çok şiddetli değil ama yatakta dönmek vs zorluyor ufaktan. bir de yürürken bir tık artıyor. artık az kaldı 29+6 oluyor yarın. normal bunlarİvitnur topu gibi çatı ağrısı. Benim bebiş baş aşağı dönünce başladı, dönmek, giyinmek, bazen yürümek bile zorlaşıyor
Ay benimki en azindan evdekileri goturuyorBnm kayınvalide ile yarışırlarmaaşa zam geldi dedi temmuzda annenize 50 gram bilezik yapın demişti
Aynen zaten tek sorun bizdeŞuan kendi hayat hikayemi okuyorum sandım5. Ev yaptırıyorlar çok borçları vardı diye kaç defa bize para lafını duyurdular. Ama güya ogullarinin bebekleri oluyor diye yeri gelince herkesin içinde ağlıyorlar hiç bişi onemli değilmiş timsah göz yaşları görüyorum ya sinir kat sayım artıyor. Allah razı olsun annem lohusa takımıma kdr aldı ya sonra eşim hamilelikten hormonel sen herşeye takiliyorsun diyor
kız valla normalde acayip kabızlığım var çift magnezyum alıyorum işe yaramıyoüşütmüşümdür belki ama bir kaç kere daha olursa leblebi kola türk kahvesi limon yaparım
çok şiddetli değil ama yatakta dönmek vs zorluyor ufaktan. bir de yürürken bir tık artıyor. artık az kaldı 29+6 oluyor yarın. normal bunlar
Kız ne güzel bende pazardan bi pijama aldım sevabına kendime ben normalde de bol giyerim evde dışarda herşekilde bol giyerimde biraz fazla bol alim dedim leoparlı bişi hiçte benlik değil kumaşı güzel diye aldım olmadı onla giderim doğumaBen ona çözüm buldummesela şuan kendime asla pijama takımı almak istemiyorum çünkü normalde s bedenim karnımdan dolayı l beden ancak oluyor doğum yapsam asla olmaz aldıklarım. O yüzden canım kocama bana olacak bedende pijama takımı aldım (eşim normalde m beden) çünkü o sonrasında giyer biraz bol olsa nolacak bide diyorum ki hep sana alıyoruz
Kızlar bugün 75 mg şeker yüklemesi yapıldı içtim on beş dakika sonra bir ateş bastı beni ikinci saatindede gözlerim karardı terleme ateş basması kulak uğuldaması neyse bildiğin hasta bekleme alanında bekleme koltuklarında uzandım doktorada demedim ki bidaha içemem bu iptal olur die atlattım son kanıda verdim hayatımda normalde meyve ve karbonhidrat harici hiç şekerli yemem yiyemiyorum zaten bana bayağı ağır geldi sonuçlarım iyi çıktı ama çok kötüydüm hatta sonuçlarım iyi çıkmasaydı dedim herhalde şekerim var
Yani bilemedim tabii ki insan bekler ama ben kimseye diyemem. Biz evlilikte de böyle çocukta vs de aileden bişey almadığımız istekte de bulunmadığımız için bütün herşeyimizi kendimiz hallettik. Bende kv yok ama kendi ailem de bişey almadı :)Kızlar ya ben de bebeğin hemen her şeyini aldım bi buhar makinası alcam 1600 lira falan o kaldı. Onun dışında böyle pahalı sayılacak bir şey kalmadı. Kaynanam bugün eşime demiş ki sizle de hiç ilgilenemedik düğün telaşından (kaynım evleniyor bu ay sonunda) bebeğin eksiği ne kaldı alalım falan demiş o sırada da telefon kesilmiş. Şimdi bana da illa ki sorar ama eksik zaten kalmadı ki şimdi mi aklı başına geldi hiç samimi gelmiyor anca oğlu yer bu sinsilikleri. Sizce ben bana sorduğunda , ben siz büyük parçalardan birkaçını alalım dersiniz diye bekledim siz almayınca da biz hallettik hepsini teşekkür ederim yine de düşündüğünüz için mi desem. Yoksa biz her şeyini aldık zaten diyip bebek için siz takı vs alın mı desem. Bir şey istemeyi de istemiyorum sonra gelir baş köşeye oturur. Ama istemesem de gelebilir. Bilemedim. Morali bozulsun yaptığını anlasın istiyorum. Ne desem
O nasıl oluyor kiGobek dusmeden giyilen ic zibinlar var ya ben onlardan koydum daha rahat olur diye
Canım içine sinmiyorsa iki dakika git nts bağlat.ben bir yerde okumuştum ishal gebelikte doğum belirtisi olabilir diye. sizce ne zaman dr gidilmeli kızlar?
Ben tracy hogg yeni annelere mucize çözümleri aldım. Sor bana okuyor muyum . Nooo :)Doğuma hazırlık kitabı alan var mı? Bir tane almak istiyorum biraz geç kaldım ama yarın izne ayrıldığım için en azından kitap okuyayım
Herşeyini hallettik sağol doğurduktan sonra unutmazsam haber ederim görmeye gelirsin deKızlar ya ben de bebeğin hemen her şeyini aldım bi buhar makinası alcam 1600 lira falan o kaldı. Onun dışında böyle pahalı sayılacak bir şey kalmadı. Kaynanam bugün eşime demiş ki sizle de hiç ilgilenemedik düğün telaşından (kaynım evleniyor bu ay sonunda) bebeğin eksiği ne kaldı alalım falan demiş o sırada da telefon kesilmiş. Şimdi bana da illa ki sorar ama eksik zaten kalmadı ki şimdi mi aklı başına geldi hiç samimi gelmiyor anca oğlu yer bu sinsilikleri. Sizce ben bana sorduğunda , ben siz büyük parçalardan birkaçını alalım dersiniz diye bekledim siz almayınca da biz hallettik hepsini teşekkür ederim yine de düşündüğünüz için mi desem. Yoksa biz her şeyini aldık zaten diyip bebek için siz takı vs alın mı desem. Bir şey istemeyi de istemiyorum sonra gelir baş köşeye oturur. Ama istemesem de gelebilir. Bilemedim. Morali bozulsun yaptığını anlasın istiyorum. Ne desem
Ağrın varmı bebeğim? Ne kadar zamandır ishal var çok yoğunmu?ben bir yerde okumuştum ishal gebelikte doğum belirtisi olabilir diye. sizce ne zaman dr gidilmeli kızlar?
kusmadır bel ağrısıdır yok da hani ishalde bir anda karnın ağrır ya öyle ağrıyor wcye koşuyorumCanım içine sinmiyorsa iki dakika git nts bağlat.
Bende bel ağrısı, kasıkta batma ve kusma olmuştu doğum sancısı geldiğinde ben hiç anlamadım doğum sancısı olduğunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?