2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti


  • Ankete Katılan
    335
Ben de aynı senin gibi düşünüyorum . Bu haltı kendimiz yedik. Kimseye güvenmeden:))
 
kusmadır bel ağrısıdır yok da hani ishalde bir anda karnın ağrır ya öyle ağrıyor wcye koşuyorum
Yapı olarak nasılsın canım, hemen bir yiyecek ishal tetikler mi seni? Mesela ben bazı yiyeceklerden hemen ishal olurum, en balondan beri neredeyse hiç kabız olmadım öyle diyeyim. Ağrın varsa bir git görün derim, bol sıvı tüketmeye bak
 
kusmadır bel ağrısıdır yok da hani ishalde bir anda karnın ağrır ya öyle ağrıyor wcye koşuyorum
Ya çok rahatsız hissediyorsan kendi kendini daha iyi anlarsın normalden farklıysa doktora git bence. Ama her zamanki bir durumsa dinlen yoğurt haşlanmış patates ye en doğal ishal kesiciler bunlar başka bişi deneyemezsin şuanda.
 
Kola yapma, iyi olmadigi ispatlandi yabancilar tarafindan Gecmis olsun
 
İshali tetikleyecek bir şey oldu mu?
Su kaybetti vücut en kötü serum takar su tuz dengesi sağlanır.
Devlete de gidip taktırabilirsin.
yok bir şey de olmadı ama üşüme halide başladı. anlamadım bir anda oldu. druma yazdım dahiliyeye muayene olmanı öneririm demiş. sabah mı gideyim simdi mi diye sordum cevap vermedi
 
bağcılar devlette dr geldim öncelikle allah kimseyi bu suratsız drların eline düşürmesin. acildeki dahiliye hekimi inanılmaz tatlıydı idrar kan vs aldı parol yaptı belim karnım biraz rahatladı. kadın doğuma da git içimiz rahat olsun dedi geldim drda surat beş karış hem alttan muayene oldum hem karından normal gözüküyor ama nstde bebeğin kalp atışlarına bakalım dedi. nstdeyim şuan bebekle ilgili bir sorun olduğunu sanmıyorum muhtemelen viral bir şey eşim de yolda cenazeye gidiyor boğazı acıyormuş öyle diyor muhtemelen viral bir şey.
 
Çok geçmiş olsun
 
Arkadaşlar benim bugünden beri akıntım arttı normalde böyle değildi ya ben bi de hep peçete koyarım ve sıklıkla kontrol ederim bişey var mı diye. Doktor su gelmesin yeter ki dediği için. Her sildiğinde ıslak koku yok gibi beyaz bir sıvı su değildir bu değil mi ya. Akıntıdır. Bazen su sızıntı şeklinde de gelir diye okumuştum. Telaşlandım.
 
Geçmiş olsun
 
benim daha önce doğum tecrübem yok ama bildiğim kadarıyla su şeffaf oluyor. bazen benimde çişimi yaptım sanacağım akıntım oluyor ama normal dedi dr. peçete koymak hiç sağlıklı değil eğer çok yoğun dışarıda filan akıntın gelmediyse koymamaya çalış enfeksiyona sebebiyet verir. ben yanımda yedek çamaşırla geziyorum artık.
 
Cok gecmıs olsun
 
Şeffaflıktan kasıt beyaz su gibi sanıyorum. Peçeteye sıklıkla bakıyorum çamaşırdan anlamıyorum ayakta değilim bi de ben sürekli istirahat halinde olduğum için çamaşıra yattığım yerden bakamıyorum.
 
Çatı ağrını nasıl anladılar
 
Tam tersi, bir çok şeyi kullanmıyorsun. Niye bu kadar doldurmuşum diyorsun
İlk doğumuma valizle giden ben
Ay hemşire hastane çıkışının içinden üç beş birsey alınca ben şok nasıl yani bunları neden bıraktı ki çaresizliği
Allahım ya cidden çok alemiz
 
Hayatım genel de akıntımız ve ıslaklığımız oluyor. İlk doğumum da doğurana kadar iç çamaşırım ıslaktı hatta bazen haddinden ıslaktı.
Doğum da gelen su bildiğin akan bir su.
Ama malesef sızıntı mı yoksa akıntı mı doktorlarımız testler yaparak tespit edebiliyor.
Veya ultrason daki bebeğin sıvı miktarı tespitiyle oluyor.
Sen gene de bu konuyu doktorunla konuş.
Ne zaman gideceksin?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…