2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ay hepsi okey de senin ki cidden tam çıldırmalık

İyi ki doktora gitmişsin tedbirli olmak çok önemli karın ağrısı ve ishal doğumu tetikler demişti doktorum

Benim de doğum tecrübem yok ama daha koyu kıvamlıymis bir de kuzenim o şu gelince anlamama ihtimalin yok demişti

of az önce yüksek ateşle uyandım titreyerek hemen duşa girip parol aldım titremem geçti napıcam bilmiyorum ilaçta vermediler
ateş çok önemli sürekli ölç ev yapımı turşu kefir yoğurt bol bol ye içindeki probiyotikler inşallah bağırsaklarını toplar

Bide bana ne alırsanız diyim o zaman bide üf bide o zaman biz takı taktık senin ailen bir şey yapmadı dile gezerlerse
Valla buda bi ihtimal, ben şahsen bir çöp bile istemem çünkü çok sinir oluyorum aldıkları biseyi takmamda ben sinirimden bir patik bile örmez mi bir kere nasılsın neye ihtiyacın diye var demez mi insan. Demediler benim beklentim uzak olsunlar alacakları şeyde onların olsun hicbiseylerini istemiyorum benim kaynanam biz evlenirken hicbisey yapmadıkları halde boş boş konuştu her seyde söz hakki almaya çalıştı. Bide maddi anlamda birşeyler yapsalar konuşacaklarini düşünemiyorum. Ama zaten asla yapmaz canı gitsin malı gitmesin onun

Günaydın, dun öğleden sonra hafif agrı 2 3 saat yokladı gectı bel ve regl ağrısı gibi. Akşam iyiydim uyudum gece 2 den beri ayaktayım ishal ve bacaklarıma vuran agrı basladı sımdı nıdıcard ıctım bakalım beklıyorum gecmezse doktora gidicem.

oturup ağlayacağım şimdi ya gerçekten kendim umrumda değilim bebek için endişe ediyorum
Canim geçmiş olsun ateşin çıkarsa yine parol alırsın korkma geçer insallah, midene bagirsaklarina dokunmayacak şeyler yemeye çalış muz yesen iyi gelir belki. Bebeklere birsey olmuyor ben bir ay önce çok kötü hastalandim o kadar öksürüyordum ki dogumu tetikler diye korkuyordum artik o kadar siddetliydi. Antibiyotik verdiler bana kullandim iki haftada anca toparladım ama bebekte sıkıntı yok çok şükür. İnsan kendini degil bebeğini düşünüyor haklısın ama endise etme hicbisey olmaz sende iki gune tamamen duzelirsin inşallah atesin devam ederse dusmezse ilac kullanman gerekebilir ben günde üç defa parol aldığım halde ateşim dusmuyordu günde dört bes defa duş aldığım halde vardı ateşim. Antibiyotik alınca düştü, vücutta enfeksiyon varsa mecbur ilac gerekiyor ama sana kan idrar tahlili yapmislar muhtemelen dedigin gibi viral bir enfeksiyon geciriyosun bol bol su ic uzan dinlen gecer inşallah

Canım geçen gün bende de oldu o anneme sordum su gelirse öyle olmaz hemen anlarsın zaten dedi yani anlaşılmayacak bişey değilmiş akıntıya benzemiş afedersin altına yapıyormuş gibi oluyormuş kendini sıksan da durmazmış

crp normal, kan değerlerim normal, idrar yolu enf yok. ani başlayan ishal bel ve eklem ağrısı baş ağrısı ateş titreme ve boğaz yanması var. üstelik daha geçen hafta iyileştim. antibiyotik de veremem 1 hafta önce bitirmişsin dedi dr zaten gerek yok crp düşük dedi. o kadar ters zamana geldi ki eşim bayburta cenazeye gitti annemle babam düğüne gidecek perşembe sabah çıkacaklardı kardeşim askerden izne çıkıyor onu alıp memlekete gideceklerdi. görümcem burada o da ilgilenir ama eşim ya da annem olmayınca çok yalnız hissederim kendimi sadece eşimin olmaması bile tuhaf hissettirdi.

of az önce yüksek ateşle uyandım titreyerek hemen duşa girip parol aldım titremem geçti napıcam bilmiyorum ilaçta vermediler
Canım
Ihlamur-bal -limon
Ilık bir duş al, ateşin yine düşmezse tekrar git doktora en azından hastanede olursun acil bir durumda evde tek kalmazsın

dün akşam eve gidince uyuya kalmışım bendede grip başladı üşüme terleme,
Bol limonlu sarımsaklı çorba - parol - ıhlamur( limon-bal)

Canım cok geçmiş olsun, bızı de haberdar et

Kızlar günaydın geçmiş olsun hepinize dikkat edin Allah korusun şuan covid de baya artmış dediler tekrar izolasyon bir hfta veriyorlarmış ve numune alıyorlarmis etrafımda bnmde çıktı iki üç kişide herkeste değişik belirtiler var Allah esirgesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…