- 23 Aralık 2022
- 2.149
- 2.709
- 48
- 36
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #37.721
Ay hepsi okey de senin ki cidden tam çıldırmalıkHic bi faydasi olmayip istedigi seyi evimden goturebilecegini dusunen kaynanama ne demeli pekisiz bu kadar un kullanmazsiniz deyip evdeki unu bile bavuluna koymustu. Gecen de esime demis ki sizin evde kucuk yesil kapakli bi tencere vardi, onu siz kullanmiyorsunuzdur bana getirsene yilda 1 geliyor evime iyi ki
İyi ki doktora gitmişsin tedbirli olmak çok önemli karın ağrısı ve ishal doğumu tetikler demişti doktorumbağcılar devlette dr geldim öncelikle allah kimseyi bu suratsız drların eline düşürmesin. acildeki dahiliye hekimi inanılmaz tatlıydı idrar kan vs aldı parol yaptı belim karnım biraz rahatladı. kadın doğuma da git içimiz rahat olsun dedi geldim drda surat beş karış hem alttan muayene oldum hem karından normal gözüküyor ama nstde bebeğin kalp atışlarına bakalım dedi. nstdeyim şuan bebekle ilgili bir sorun olduğunu sanmıyorum muhtemelen viral bir şey eşim de yolda cenazeye gidiyor boğazı acıyormuş öyle diyor muhtemelen viral bir şey.
Benim de doğum tecrübem yok ama daha koyu kıvamlıymis bir de kuzenim o şu gelince anlamama ihtimalin yok demiştiArkadaşlar benim bugünden beri akıntım arttı normalde böyle değildi ya ben bi de hep peçete koyarım ve sıklıkla kontrol ederim bişey var mı diye. Doktor su gelmesin yeter ki dediği için. Her sildiğinde ıslak koku yok gibi beyaz bir sıvı su değildir bu değil mi ya. Akıntıdır. Bazen su sızıntı şeklinde de gelir diye okumuştum. Telaşlandım.
ateş çok önemli sürekli ölç ev yapımı turşu kefir yoğurt bol bol ye içindeki probiyotikler inşallah bağırsaklarını toplarof az önce yüksek ateşle uyandım titreyerek hemen duşa girip parol aldım titremem geçti napıcam bilmiyorum ilaçta vermediler
Valla buda bi ihtimal, ben şahsen bir çöp bile istemem çünkü çok sinir oluyorum aldıkları biseyi takmamda ben sinirimdenBide bana ne alırsanız diyim o zaman bideüf bide o zaman biz takı taktık senin ailen bir şey yapmadı dile gezerlerse
oturup ağlayacağım şimdi ya gerçekten kendim umrumda değilim bebek için endişe ediyorumateş çok önemli sürekli ölç ev yapımı turşu kefir yoğurt bol bol ye içindeki probiyotikler inşallah bağırsaklarını toplar
Çok teşekkür ederime-nabıza gir canım akıllı asistan kısmı var oraya tıkladığında sağ alt tarafta bebek resmi çıkıyor
Canim geçmiş olsun ateşin çıkarsa yine parol alırsın korkma geçer insallah, midene bagirsaklarina dokunmayacak şeyler yemeye çalış muz yesen iyi gelir belki. Bebeklere birsey olmuyor ben bir ay önce çok kötü hastalandim o kadar öksürüyordum ki dogumu tetikler diye korkuyordum artik o kadar siddetliydi. Antibiyotik verdiler bana kullandim iki haftada anca toparladım ama bebekte sıkıntı yok çok şükür. İnsan kendini degil bebeğini düşünüyor haklısın ama endise etme hicbisey olmaz sende iki gune tamamen duzelirsin inşallahoturup ağlayacağım şimdi ya gerçekten kendim umrumda değilim bebek için endişe ediyorum
Canım geçen gün bende de oldu o anneme sordum su gelirse öyle olmaz hemen anlarsın zaten dedi yani anlaşılmayacak bişey değilmiş akıntıya benzemiş afedersin altına yapıyormuş gibi oluyormuş kendini sıksan da durmazmışArkadaşlar benim bugünden beri akıntım arttı normalde böyle değildi ya ben bi de hep peçete koyarım ve sıklıkla kontrol ederim bişey var mı diye. Doktor su gelmesin yeter ki dediği için. Her sildiğinde ıslak koku yok gibi beyaz bir sıvı su değildir bu değil mi ya. Akıntıdır. Bazen su sızıntı şeklinde de gelir diye okumuştum. TeTelaşlandım.
Soyle canim. Ilk basta bunu giydirmek rahat oluyormusO nasıl oluyor ki
crp normal, kan değerlerim normal, idrar yolu enf yok. ani başlayan ishal bel ve eklem ağrısı baş ağrısı ateş titreme ve boğaz yanması var. üstelik daha geçen hafta iyileştim. antibiyotik de veremem 1 hafta önce bitirmişsin dedi dr zaten gerek yok crp düşük dedi. o kadar ters zamana geldi ki eşim bayburta cenazeye gitti annemle babam düğüne gidecek perşembe sabah çıkacaklardı kardeşim askerden izne çıkıyor onu alıp memlekete gideceklerdi. görümcem burada o da ilgilenir ama eşim ya da annem olmayınca çok yalnız hissederim kendimi sadece eşimin olmaması bile tuhaf hissettirdi.Canim geçmiş olsun ateşin çıkarsa yine parol alırsın korkma geçer insallah, midene bagirsaklarina dokunmayacak şeyler yemeye çalış muz yesen iyi gelir belki. Bebeklere birsey olmuyor ben bir ay önce çok kötü hastalandim o kadar öksürüyordum ki dogumu tetikler diye korkuyordum artik o kadar siddetliydi. Antibiyotik verdiler bana kullandim iki haftada anca toparladım ama bebekte sıkıntı yok çok şükür. İnsan kendini degil bebeğini düşünüyor haklısın ama endise etme hicbisey olmaz sende iki gune tamamen duzelirsin inşallahatesin devam ederse dusmezse ilac kullanman gerekebilir ben günde üç defa parol aldığım halde ateşim dusmuyordu günde dört bes defa duş aldığım halde vardı ateşim. Antibiyotik alınca düştü, vücutta enfeksiyon varsa mecbur ilac gerekiyor ama sana kan idrar tahlili yapmislar muhtemelen dedigin gibi viral bir enfeksiyon geciriyosun bol bol su ic uzan dinlen gecer inşallah
Canımof az önce yüksek ateşle uyandım titreyerek hemen duşa girip parol aldım titremem geçti napıcam bilmiyorum ilaçta vermediler
Ateşini düzenli ölç inşallah bir şey olmazoturup ağlayacağım şimdi ya gerçekten kendim umrumda değilim bebek için endişe ediyorum
Çok çok geçmiş olsunoturup ağlayacağım şimdi ya gerçekten kendim umrumda değilim bebek için endişe ediyorum
Canım cok geçmiş olsun, bızı de haberdar etGünaydın, dun öğleden sonra hafif agrı 2 3 saat yokladı gectı bel ve regl ağrısı gibi. Akşam iyiydim uyudum gece 2 den beri ayaktayım ishal ve bacaklarıma vuran agrı basladı sımdı nıdıcard ıctım bakalım beklıyorum gecmezse doktora gidicem.
Benim bundanım yok, alayımSoyle canim. Ilk basta bunu giydirmek rahat oluyormus
Hello baby ninkini aldim ben ama cok kucuk geldi gozume. Baskalarina bak istersenBenim bundanım yok, alayım1 haftadır alısverıs yapmıyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?