- 15 Ağustos 2014
- 2.578
- 3.545
- 158
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #37.741
Gecmis olsun canimGünaydın, dun öğleden sonra hafif agrı 2 3 saat yokladı gectı bel ve regl ağrısı gibi. Akşam iyiydim uyudum gece 2 den beri ayaktayım ishal ve bacaklarıma vuran agrı basladı sımdı nıdıcard ıctım bakalım beklıyorum gecmezse doktora gidicem.
Gecmis olsun canimoturup ağlayacağım şimdi ya gerçekten kendim umrumda değilim bebek için endişe ediyorum
Bana da öyle dedi dr. ama sızıntı şeklinde gelir ve anlamam diye çekiniyorum. Haftaya var daha kontroleHayatım genel de akıntımız ve ıslaklığımız oluyor. İlk doğumum da doğurana kadar iç çamaşırım ıslaktı hatta bazen haddinden ıslaktı.
Doğum da gelen su bildiğin akan bir su.
Ama malesef sızıntı mı yoksa akıntı mı doktorlarımız testler yaparak tespit edebiliyor.
Veya ultrason daki bebeğin sıvı miktarı tespitiyle oluyor.
Sen gene de bu konuyu doktorunla konuş.
Ne zaman gideceksin?
Sağ olasınBenim de doğum tecrübem yok ama daha koyu kıvamlıymis bir de kuzenim o şu gelince anlamama ihtimalin yok demişti
Evet ya Akıntı bu rahatladım biraz daha çok şükürCanım geçen gün bende de oldu o anneme sordum su gelirse öyle olmaz hemen anlarsın zaten dedi yani anlaşılmayacak bişey değilmiş akıntıya benzemiş afedersin altına yapıyormuş gibi oluyormuş kendini sıksan da durmazmış
Kullanmadıklarını teslim mi ediyorlar canımİlk doğumuma valizle giden ben
Ay hemşire hastane çıkışının içinden üç beş birsey alınca ben şoknasıl yani bunları neden bıraktı ki çaresizliği
Allahım ya cidden çok alemiz
Geçmiş olsun.Kendı doktoruma geldım nst de sancı cıkmadı ama idrar kültürü verdım rahım agzı kapalı imiş ama bel ağrım devam hanı regl olursunuz ya ole işte.
2bın TL istedi bos serum ıcın özel hast. Devlet hast gidiyorum.
Geçmiş olsun. Devlette verecekleri mi o serumdan işin rast gitsin inşallah. Bize de yazKendı doktoruma geldım nst de sancı cıkmadı ama idrar kültürü verdım rahım agzı kapalı imiş ama bel ağrım devam hanı regl olursunuz ya ole işte.
2bın TL istedi bos serum ıcın özel hast. Devlet hast gidiyorum.
Ben almadım böyle bir şey, kısa kollu zıbın vericemSoyle canim. Ilk basta bunu giydirmek rahat oluyormus
Çok geçmiş olsun umarım hemen atlatırsıncrp normal, kan değerlerim normal, idrar yolu enf yok. ani başlayan ishal bel ve eklem ağrısı baş ağrısı ateş titreme ve boğaz yanması var. üstelik daha geçen hafta iyileştim. antibiyotik de veremem 1 hafta önce bitirmişsin dedi dr zaten gerek yok crp düşük dedi. o kadar ters zamana geldi ki eşim bayburta cenazeye gitti annemle babam düğüne gidecek perşembe sabah çıkacaklardı kardeşim askerden izne çıkıyor onu alıp memlekete gideceklerdi. görümcem burada o da ilgilenir ama eşim ya da annem olmayınca çok yalnız hissederim kendimi sadece eşimin olmaması bile tuhaf hissettirdi.
birminikask2020Geçmiş olsun.
Geçmiş olsun. Devlette verecekleri mi o serumdan işin rast gitsin inşallah. Bize de yaz
Halt ama tatlı bi halt yaaa elleri yumucuk haltBen de aynı senin gibi düşünüyorum . Bu haltı kendimiz yedik. Kimseye güvenmeden:))
Hadi maşallah güzel haberlerle. darısı başıma. Gün sayıyorum ben de kaldı 5 gün inşallah. Haftasonu bi gelse diyorum sonra hafta içi de gelecek salı olacak günlerdenGünaydın kızlar, bugün 32 haftamıza girdik çok şükür, saat 14:30 randevum var umarım güzel geçer.
Bir şey olmaz canım merak etme o su akıntısı çoğumuzda var, hatta ben bir keresinde başka doktora gittim su geliyorsa gebeliği sonlandırmamız gerekebilir demişti test yapmadan böyle bir kanata vardı.Bana da öyle dedi dr. ama sızıntı şeklinde gelir ve anlamam diye çekiniyorum. Haftaya var daha kontrole
Özel hastane işte soygunculuk. Serum aynıdır da ben serum takarlar mı diye merak ettim. Malum devlette bana şunu yapın da diyemiyorsun veya özelde serum takın dediler pahalıydı burda taktırmaya geldim desen azarlarlar.birminikask2020
canım devletede gitsen özelede gitsen ya Parol ilacıın serum forumunu veriyorlar yada Destek sıvı (seum + C vitamini)
yazık günah şu özel hastanelerin talep ettikleri fiyatlar serumun maliyeti 200-300TL 'yi geçmiyor normalde
Bende öyle diyordum sonunda geldi, umarım hızlı geçerHadi maşallah güzel haberlerle. darısı başıma. Gün sayıyorum ben de kaldı 5 gün inşallah. Haftasonu bi gelse diyorum sonra hafta içi de gelecek salı olacak günlerden
Sen tek başına da başının çaresine bakarsın balımbağcılar devlette dr geldim öncelikle allah kimseyi bu suratsız drların eline düşürmesin. acildeki dahiliye hekimi inanılmaz tatlıydı idrar kan vs aldı parol yaptı belim karnım biraz rahatladı. kadın doğuma da git içimiz rahat olsun dedi geldim drda surat beş karış hem alttan muayene oldum hem karından normal gözüküyor ama nstde bebeğin kalp atışlarına bakalım dedi. nstdeyim şuan bebekle ilgili bir sorun olduğunu sanmıyorum muhtemelen viral bir şey eşim de yolda cenazeye gidiyor boğazı acıyormuş öyle diyor muhtemelen viral bir şey.
Cenazedeydin yine kalabalığa girdin direk enfeksiyon kaptın balım ya kalabalığa girme ya maske tak .teşekkürler kızlar sonuçlarım çıktı bebiş gayet iyi ama bende viral bir enfeksiyon varmış ilaçta veremedi antibiyotik yeni bittiğinden sıvı takviyesi yaptı beslenmeyle düzeltmeye çalış yoğun olursa gene gel serum verelim dedi. mis gibi de çatı ağrım başlamış
Balım seni merak ettim.of az önce yüksek ateşle uyandım titreyerek hemen duşa girip parol aldım titremem geçti napıcam bilmiyorum ilaçta vermediler
İshal salgını da mı var yineGünaydın, dun öğleden sonra hafif agrı 2 3 saat yokladı gectı bel ve regl ağrısı gibi. Akşam iyiydim uyudum gece 2 den beri ayaktayım ishal ve bacaklarıma vuran agrı basladı sımdı nıdıcard ıctım bakalım beklıyorum gecmezse doktora gidicem.
Kızlar kalabalıkta çalışanlar maske takmaya başlayın bence.Canım
Ihlamur-bal -limon
Ilık bir duş al, ateşin yine düşmezse tekrar git doktora en azından hastanede olursun acil bir durumda evde tek kalmazsın
dün akşam eve gidince uyuya kalmışım bendede grip başladı üşüme terleme,
Bol limonlu sarımsaklı çorba - parol - ıhlamur( limon-bal)
Çıtçıtlı badi uzatma aparatı aldım akşam hb den iki tanesi 59 a yorumlar iyiydi.Günaydın kızlar, alışveriş yapabilirim artıkİndirim haberlerinizi bekliyorum
Canım serumdan ziyade yatak parası alıyorlar yarım gün yatış gibi bir şeybirminikask2020
canım devletede gitsen özelede gitsen ya Parol ilacıın serum forumunu veriyorlar yada Destek sıvı (seum + C vitamini)
yazık günah şu özel hastanelerin talep ettikleri fiyatlar serumun maliyeti 200-300TL 'yi geçmiyor normalde
Öyle düşünme canımÖzel hastane işte soygunculuk. Serum aynıdır da ben serum takarlar mı diye merak ettim. Malum devlette bana şunu yapın da diyemiyorsun veya özelde serum takın dediler pahalıydı burda taktırmaya geldim desen azarlarlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?