2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Gecmis olsun canim

Kendı doktoruma geldım nst de sancı cıkmadı ama idrar kültürü verdım rahım agzı kapalı imiş ama bel ağrım devam hanı regl olursunuz ya ole işte.
2bın TL istedi bos serum ıcın özel hast. Devlet hast gidiyorum.

Bana da öyle dedi dr. ama sızıntı şeklinde gelir ve anlamam diye çekiniyorum. Haftaya var daha kontrole

Evet ya Akıntı bu rahatladım biraz daha çok şükür

Geçmiş olsun.
Geçmiş olsun. Devlette verecekleri mi o serumdan işin rast gitsin inşallah. Bize de yaz

Çok geçmiş olsun umarım hemen atlatırsın

Geçmiş olsun.

Geçmiş olsun. Devlette verecekleri mi o serumdan işin rast gitsin inşallah. Bize de yaz
birminikask2020
canım devletede gitsen özelede gitsen ya Parol ilacıın serum forumunu veriyorlar yada Destek sıvı (seum + C vitamini)
yazık günah şu özel hastanelerin talep ettikleri fiyatlar serumun maliyeti 200-300TL 'yi geçmiyor normalde

Günaydın kızlar, bugün 32 haftamıza girdik çok şükür, saat 14:30 randevum var umarım güzel geçer.
Hadi maşallah güzel haberlerle. darısı başıma. Gün sayıyorum ben de kaldı 5 gün inşallah. Haftasonu bi gelse diyorum sonra hafta içi de gelecek salı olacak günlerden

Bana da öyle dedi dr. ama sızıntı şeklinde gelir ve anlamam diye çekiniyorum. Haftaya var daha kontrole
Bir şey olmaz canım merak etme o su akıntısı çoğumuzda var, hatta ben bir keresinde başka doktora gittim su geliyorsa gebeliği sonlandırmamız gerekebilir demişti test yapmadan böyle bir kanata vardı.
Bazen bazı insanlar suyunun geldiğini anlamazmış, bir arkadaşım tuvalete girdiğinde suyu gelmiş fark etmemiş, aynı gün nst ye gidince suyunun gittiğini görmüşler suni sancı vs derken 3 saat içinde doğurdu

Özel hastane işte soygunculuk. Serum aynıdır da ben serum takarlar mı diye merak ettim. Malum devlette bana şunu yapın da diyemiyorsun veya özelde serum takın dediler pahalıydı burda taktırmaya geldim desen azarlarlar.

Hadi maşallah güzel haberlerle. darısı başıma. Gün sayıyorum ben de kaldı 5 gün inşallah. Haftasonu bi gelse diyorum sonra hafta içi de gelecek salı olacak günlerden
Bende öyle diyordum sonunda geldi, umarım hızlı geçer

Sen tek başına da başının çaresine bakarsın balım sıkma canını
Cenazedeydin yine kalabalığa girdin direk enfeksiyon kaptın balım ya kalabalığa girme ya maske tak . az kaldı 10 hafta daha sık dişini
of az önce yüksek ateşle uyandım titreyerek hemen duşa girip parol aldım titremem geçti napıcam bilmiyorum ilaçta vermediler
Balım seni merak ettim.
Serum taktırdın mı?
Bol su iç su ateşi söndürür.
Elma sirkesi varsa suyuna damlat iç.
İshal salgını da mı var yine
Genelde ishal yazın olur
Ya kış gribi farklı bir sempom olarak gösteriyor kendini
Kızlar kalabalıkta çalışanlar maske takmaya başlayın bence.
Günaydın kızlar, alışveriş yapabilirim artık İndirim haberlerinizi bekliyorum
Çıtçıtlı badi uzatma aparatı aldım akşam hb den iki tanesi 59 a yorumlar iyiydi.
Canım serumdan ziyade yatak parası alıyorlar yarım gün yatış gibi bir şey
Oğlumda 11 sene öncesi taa bir seruma 500 mü ne vermiştik.
Akşam o yüzden dedim de edalı ya devlete git serum taktır diye özelin muayene ve doğum dışında her şeyi pahalı malesef

Öyle düşünme canım
Şuan son dönemlerimizdeyiz keyfimizden gitmiyoruz hastaneye
Devlette acilde ateşim düşmüyor sıkıntım var deyince serum takviyesi yaparlar. için ferah olsun.
Özel hastane ilginç zaten Muayne ücretleri aldı başını gidyor.
Doğum ücretleri eski Doğan-ŞAhin araba fiyatında
Testler hepsinden pahalı. Bir ara yolu yok şu hastane işlerinin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…